-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 02:38 PM
[b] [b][color=red]אליס-[/color][/b]
הופיפ עושה כבקשתך ותוקף את וופר. וופר מתעלף~
הופיפ מאושר ומתחיל להתעופף לידך ומחייך וצוחק באושר. [/b][/quote]
"כל הכבוד הופיפ!" אני קוראת בהתרגשות ומחבקת אותו, "אתה יותר חזק משחשבתי." אני מחייכת אליו חיוך קטן. אנחנו ממשיכים ללכת בדרך 25.
-
[b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
האפיני נשארת במקומה ושולחת ישר מתקפת נגד. המתקפה מחסלת את טוגפי. דני מוציא איגליבאף ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa174.png[/img]) שמשתמשת בפעימת מים חזקה ומעיפה את האפיני אחורה, האפיני תשושה.
[b][color=purple]רונלד-[/color][/b]
גם טוגפי וגם קבוטו שולחים את המתקפה בו זמנית ושניהם מתעלפים.. דני מוציא איגליבאף ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa174.png[/img]).
[b][color=red]אליס-[/color][/b]
את והופיפ ממשיכים לללכת. מתוך אחד השיחים קופצת קלפרי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa035.png[/img]) שחוסמת את הדרך.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 04:59 PM
את והופיפ ממשיכים לללכת. מתוך אחד השיחים קופצת קלפרי ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa035.png[/img]) שחוסמת את הדרך. [/b][/quote]
"מעולה, עוד אימון טוב. קדימה הופיפ, השתמש בבלבול!" אני קוראת.
-
הופיפ יוצא עם בילבול שפוגע מעט בקלפרי. קלפרי מתעצבנת ומתחילה לשירה ומרדימה את הופיפ ואז מישתמשת בסתירה כפולה עליו. הופיפ עדיין ישן.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 05:20 PM
הופיפ יוצא עם בילבול שפוגע מעט בקלפרי. קלפרי מתעצבנת ומתחילה לשירה ומרדימה את הופיפ ואז מישתמשת בסתירה כפולה עליו. הופיפ עדיין ישן. [/b][/quote]
"אוי לא," אני ממלמלת, "קדימה הופיפ, קום והשתמש בדחיפה! קדימה!" אני מנסה לעודד אותו לקום ומקווה שזה יצליח.
-
הופיפ מתעורר לאט לאט. כשהוא ערני לחלוטין הוא מישתמש בדחיפה ומעיף את קלפרי. קלפרי מתאוששת ויוצאת שוב עם סתירה כפולה לעבר הופיפ.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 06:59 PM
[b] [b][color=darkred]תומאס-[/color][/b]
האפיני נשארת במקומה ושולחת ישר מתקפת נגד. המתקפה מחסלת את טוגפי. דני מוציא איגליבאף ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa174.png[/img]) שמשתמשת בפעימת מים חזקה ומעיפה את האפיני אחורה, האפיני תשושה. [/b][/quote]
"ביצת ריפוי נוספת! לאחר מכן, חבטה!" אני מצווה עליה.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 05:13 PM
[b] [b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פארליגאטר יוצא עם אגרוף קרח שניפגש עם אגרוף הצל של בנט. שני הפוקימונים עפים אחורה מוטשים. [/b][/quote]
"פראליגאטר, תסיים את הקרב במשאבת הידרו!"
-
האפיני לא מספיקה להישתמש בביצת ריפוי ואיגליבאף כבר שלחה עוד פעימת מים שמחסלת את האפיני.
"לא משהו אישי, איגליבאף היא הפוקימון החזק שלי" אומר דני בחיוך.
[b][color=#FF1493]דיוויס-[/color][/b]
פראליגאטר שולח משאבת הידרו ובאנט מתחמק ושולח כדור צל. פראליגאטר שולח שוב משאבת הידרו, פיצוף גדול בזירה. פראליגאטר עדיין עומד ואילו בנט לא ושניות אח"כ פראליגאטר מתמוטט. "וואו!" אומר רונדל "אני מניח שזה מגיע לך" הוא אומר ומגיש לך את התג. אתם נפרדים ממנו. לאן תלך?
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 07:52 PM
האפיני לא מספיקה להישתמש בביצת ריפוי ואיגליבאף כבר שלחה עוד פעימת מים שמחסלת את האפיני.
"לא משהו אישי, איגליבאף היא הפוקימון החזק שלי" אומר דני בחיוך. [/b][/quote]
"יפה יפה.." אני אומר לו ומחזיר את האפיני לפוכדור שלה "צא החוצה, אלקטריק! גל רעם!" אני מצווה עליו
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 05:31 PM
הופיפ מתעורר לאט לאט. כשהוא ערני לחלוטין הוא מישתמש בדחיפה ומעיף את קלפרי. קלפרי מתאוששת ויוצאת שוב עם סתירה כפולה לעבר הופיפ. [/b][/quote]
"הופיפ, קפוץ מהר ברגע האחרון ותנחת ישר על הראש שלה! מיד אחר כך השתמש בבלבול!" אני קוראת.
-
אלקטריק יותר עם גל רעם. אבל איגליבאף מגיבה עם שמירה, לכן מתקפה שפוגעת במצב שלה לא עובדות. איגליבאף שולחת פעימת מים לכיוון אלקטריק.
הופיפ מנתר על קלפארי ומטיח אותה על הריצפה בעזרת דחיפה ואז מישתמש בבילבול. קלפרי מסחוררת.
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 06:41 PM
הופיפ מנתר על קלפארי ומטיח אותה על הריצפה בעזרת דחיפה ואז מישתמש בבילבול. קלפרי מסחוררת. [/b][/quote]
"מעולה, רק עוד קצת והיא בטח תובס." אני אומרת, "השתמש בסינטזה ואז בדחיפה בכל הכח!"
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 11:38 AM
[b] [b][color=orange]אינג'ל-[/color][/b]
אתה מקיף את הבית ורואה כמה חלונות. אתה מציץ באחד מהם ורואה חדר גדול מאוד ומאוד מבולגן. אתה מחין גם באח קטן שעליו יש סיר גדול. אתה לא רואה נפש חייה בפנים. [/b][/quote]
אני הולך לכיוון הדלת ובודק אם היא פתוחה אם היא פתוחה אני נכנס ומחפש מישהו ואם היא סגורה אני מחפש דרך להיכנס .
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Jul 27 2009, 08:41 PM
אלקטריק יותר עם גל רעם. אבל איגליבאף מגיבה עם שמירה, לכן מתקפה שפוגעת במצב שלה לא עובדות. איגליבאף שולחת פעימת מים לכיוון אלקטריק. [/b][/quote]
"גל רעם היישר אל תוך פעימת המים!" אניקורא ומצווה על אלקטריק
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קרב המכון הוא 2-2?