-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 12:26 PM
[b] פלופי
הוא מתחיל עם כל התקפה שדורשת שימוש פשוט באחד מאיברי הגוף (דחיפה, נגיחה, אגרוף, בעיטה, מכה עם הזנב, וכו'...)
--
סקווירטל קופץ ופוגע בטיילו. טיילו מבחין בסקווירטל, ומשתמש בניקור ופוגע. [/b][/quote]
"סקווירטל תשתמש בהצלפת זנב ואז בנגיחה !"אומר לסקוויטל בהתלהבות .
-
[b] ירין
ידיים וטנטקול?
--
טנטקול יורה את הבועות ופוגע בקווגסייר.
"יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ כנגד עוקץ הרעל ועוצר אותו. אז טנקטול תוקף את קווגסייר "חבטה!" אומרת ג'ן, וקווגסייר פוגע בטנטקול.
[/b][/quote]
התכוונתתי זרועות
--------
"תמשיך עם עוקץ רעל עד שתפדע בעניים שלו ואז ברגליים! וןאז אקדח מים שיחסל אותו!" אני אומר
-
[b] ניתאי
אה, אז אתה רוצה שמגבי יעבור דרך המים?
--
"אקדח מים! כל העצמה!" אומרת ג'ן. סוברו יורה אקדח מים די חזק, ומגבי מתאמץ מאוד, ואז הוא מתחיל לזהור ולגדול, והוא מתפתח למגמר. הלהביור של מגמר מתגבר על אקדח המים של סלוברו ופוגע בו.
"קו הגנה אחרון!" אומרת ג'ן, סלוברו יורה אקדח מים די חזק אל מגמר, ואז סלוברו מתמוטט.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ויורה מהמדרגות האלה שלו. הוא מסתכל על סלוברו. "סלוברו לא יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא חוזר לעמדה שלו. "המשיכו"
"תאונות כאלה לא יקרו שוב, קווגסייר צא!" אומרת ג'ן ומוציאה קווגסייר. [/b][/quote]
"מצוין מגמאר! עכשיו תשתמש בלהביור על קאגסוויר!" אגיד למגמר בשמחה על זה שמגבי סוף סוף התפתח
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 01:26 PM
[b] תמיר
סקיפלום פוגע בסלוברו.
"סלוברו, פעימת מים!" אומרת ג'ן. המים גועשים מתחת לסקיפלום, ואז שני גלים מתנגשים, והמים ניתזים למעלה ופוגעים בסקיפלום. [/b][/quote]
"תקשיב טוב סקיפלום כי זה ארוך:תשתמש בכדור אנרגיה על המים מאחורי סלוברו,כלומר שהמיים ישפריצו לכיוון של המאמנת וכך זה יטשטש לה את הזירה לכמה שניות!
מיד לאחר מכן תשתמש בשאיבה,תשאב אנרגיה מסלוברו ואז עם החוטים תעיף אותו על האדמה!"
--
יש לי חוסר [SIZE=3][b]מטורף[/b][/SIZE] במוזה,אז כל המהלכים שלי בקרב האחרון היו לא משהו...
-
פלופי
סקווירטל מתחמק מהניקור, והצלפת הזנב מחטיאה כי טיילו עולה למעלה. סקווירטל אחר כך משתמש בנגיחה ופוגע בטיילו. טיילו משתמש במכת ענף ופוגע.
ירין
"מערבולת!" אומרת ג'ן. כמו ממקודם, קווגסייר מתחיל לנוע במהירות במעגלים, מה שגורם לטנטקול להחטיא, וגם להסתחרר במקום בגלל המערבולת.
ניתאי
"קוואגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ שמתגבר על הלהביור ופוגע בחזקה במגמר. מגמר נראה על סף קריסה.
תמיר
כן, זה תופעת לוואי נפוצה של בית ספר.
--
"סלוברו, נסה למנוע מזה לפגוע במים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, אבל כדור האנרגיה מהיר יותר ולבסוף פוגע במים. ומשפריץ מים. ג'ן בינתיים מנגבת את העיניים "סלוברו, נסה לתפוס אותו ולהביא אותו אליך!" השאיבה של סקיפלום פוגעת, ואז סקיפלום מנסה לזרוק את סלוברו על הזירה, אבל סלוברו תופס את החוטים ומושך את סקיפלום שדוחף אותו, ובתוצאה הסופית סלוברו כמעט הגיע לחלק היבש, אבל הוא עדיין בחלק המימי, וסקיפלום בתוך המים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 02:58 PM
[b] ניתאי
"קוואגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ שמתגבר על הלהביור ופוגע בחזקה במגמר. מגמר נראה על סף קריסה. [/b][/quote]
"מגמאר! חזור!" אני אומר ומחזיר אותו "צא! טוטודייל! תצלול ואז תנשוך את קואגסוויר!" אני אומר ומקווה שטוטודייל התרפא מספיק
-
[b]
ירין
"מערבולת!" אומרת ג'ן. כמו ממקודם, קווגסייר מתחיל לנוע במהירות במעגלים, מה שגורם לטנטקול להחטיא, וגם להסתחרר במקום בגלל המערבולת.
[/b][/quote]
"נסה גם אתה מערבולת! ואז כדור עוקץ-נסה עוקץ רעל רק בהרבה יותר חזק ובצורת כדור!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 03:58 PM
[b]
תמיר
כן, זה תופעת לוואי נפוצה של בית ספר.
--
"סלוברו, נסה למנוע מזה לפגוע במים!" אומרת ג'ן. סלוברו יורה אקדח מים, אבל כדור האנרגיה מהיר יותר ולבסוף פוגע במים. ומשפריץ מים. ג'ן בינתיים מנגבת את העיניים "סלוברו, נסה לתפוס אותו ולהביא אותו אליך!" השאיבה של סקיפלום פוגעת, ואז סקיפלום מנסה לזרוק את סלוברו על הזירה, אבל סלוברו תופס את החוטים ומושך את סקיפלום שדוחף אותו, ובתוצאה הסופית סלוברו כמעט הגיע לחלק היבש, אבל הוא עדיין בחלק המימי, וסקיפלום בתוך המים. [/b][/quote]
"סקיפלום חזור!" אני מחזיר אותו במהירות
"צא דרטיני!טוויסטר!"
-
[b] פלופי
סקווירטל מתחמק מהניקור, והצלפת הזנב מחטיאה כי טיילו עולה למעלה. סקווירטל אחר כך משתמש בנגיחה ופוגע בטיילו. טיילו משתמש במכת ענף ופוגע. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל ,תחכה עד הרגע שהוא יתקרב אליך ואז תשתמש עליו בנשיכה !"אומר בהתלהבות לסקווירטל.
"הטיילו הזה נראה חזק הוא יוכל לעזור לי "אחשוב לעצמי.
-
ניתאי
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה במהירות עם הראש מכוון אל טוטודייל, ופוגע בו לפני שטוטודייל מספיק לנשוך.
ירין
יהיה הגיוני בהרבה לקרוא לזה כדור רעל, ולא כדור עוקץ.
--
טנטקול גם הוא מסתחרר במים, והתנועות שלהם סך הכל לא מייצרות שום דבר.
"קווגסייר מכת בוץ!" אומרת ג'ן. טנטקול מכין כדור עוקץ/רעל, ויורה על קווגסייר וקווגסייר יורה יריית בוץ שמנתגש עם הכדור.
תמיר
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. הוויסטר מתגבר על אקדח המים ובסופו של דבר פוגע בסלוברו. סלוברו נראה די עייף.
פלופי
סקווירטל מחכה בטעות יותר מדי, ונפגע ממתקפת הכנף ומחטיא את הנשיכה. טיילו כעת עולה למעלה שום, מסתובב ומתכונן להשתמש שוב המתקפת כנף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 04:37 PM
[b] ניתאי
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה במהירות עם הראש מכוון אל טוטודייל, ופוגע בו לפני שטוטודייל מספיק לנשוך. [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים!"
-
[b]
ירין
יהיה הגיוני בהרבה לקרוא לזה כדור רעל, ולא כדור עוקץ.
--
טנטקול גם הוא מסתחרר במים, והתנועות שלהם סך הכל לא מייצרות שום דבר.
"קווגסייר מכת בוץ!" אומרת ג'ן. טנטקול מכין כדור עוקץ/רעל, ויורה על קווגסייר וקווגסייר יורה יריית בוץ שמנתגש עם הכדור.
[/b][/quote]
וואלה לאחשבתי על זה..
------
"שוב מערבולת ואז קח תנופה מהמערבולת(מקווה שאתה מבין)ותנגח בו! ואז כדור רעל לביום!" אני אומר
-
[b] פלופי
סקווירטל מחכה בטעות יותר מדי, ונפגע ממתקפת הכנף ומחטיא את הנשיכה. טיילו כעת עולה למעלה שום, מסתובב ומתכונן להשתמש שוב המתקפת כנף. [/b][/quote]
"סקווירטל תחכה שתי שניות פחות ואז תשתמש בנשיכה וישר תטיח אותו על הריצפה"אני אומר לסקווירטל בדאגה .
-
מרגיז ביותר, התכוונתי להגיב אתמול ב 4:30 שעון מחשב (שזה אומר 4:37 זמן אמיתי), ואיך שזה הופך ל4:30, אני לוחץ לאינדקס הפורומים והפורום נסגר.
ניתאי
טוטודייל יורה אקדח מים ופוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר נכנס למים, ואז קופץ מהם במהירות אדירה שמסעירה את המים.
ירין
כן הבנתי את התנופה מהמערבולה, הבעיה היא, שהמערבולת עובדת רק על מה שבתוכה, והתנופה מהמערבולת היא בכיוון המשיק למערבולת, אז ככה שאחד מהמלכים יהיה חסר תועלת.
--
"קווגסייר נסה לפגוע בו עם כדורי בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה כדורי בוץ, אבל בגלל הסיבוב של טנטקול קווגסייר מחטיא. מההערה שלפני ההמשך שלי, התנופה לא מביאה את טנטקול לשום מקום רצוי, וטנטקול יורה כדור רעל שפוגע בקווגסייר
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן.
פלופי
התזמון של סקווירטל די מדויק, וכשטיילו מתקרב אליו הוא נושך אותו ודופק אותו באדמה. טיילו אחר כך ממריא שוב והוא עומד להשתמש בניקור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 07:50 PM
[b] מרגיז ביותר, התכוונתי להגיב אתמול ב 4:30 שעון מחשב (שזה אומר 4:37 זמן אמיתי), ואיך שזה הופך ל4:30, אני לוחץ לאינדקס הפורומים והפורום נסגר.
ניתאי
טוטודייל יורה אקדח מים ופוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר נכנס למים, ואז קופץ מהם במהירות אדירה שמסעירה את המים. [/b][/quote]
אולי כי יום כיפור? O:
--------------------
"טוטודייל! תצלול לתוך המים ותנשוך אותו! ואז תצא ותשתמש באקדח מים!"