-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028715][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]תומר
וייבל משתמש בציפורן ברזל על הוריקן של סוואנה.ציפורן הברזל מצליחה לשבור את ההוריקן של סוואנה.וויבל משתמש בכדור צל ומעיף אותו על סיגליפ ועל סוואנה.ראיצ'ו שולח מכת ברק לעבר כדור הצל של ויבל.כדור הצל מתחזק בהרבה.הוא מחזק גם את כדור הצל במכת וולט.כדור הצל עף לעבר סוואנה וסיגליפ ופוגע בהם קשה.ססואנה משתמש בהוריקן ומשלב את זה עם מתקפת העל חושי של סיגליפ.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את ויבל,אוציא את מאנצ'לקאס ואגיד לו:"מאנצ'לאקס תשתמש בסופת חול כדי לתקוע את סוואנה ואת סיגליפ ואז תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא את מהתקפה!
ואז אוסיף במהירות לראיצ'ו:"ראיצ'ו תשתמש במכת ברק כדי לחסל את המתקפה של מאנצ'לקאס ואז תשתמש במכת וולט שיהרוג את סוואנה ואת סיגליפ!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028561][B][COLOR="Green"]בר
אתה עוזב את הבניין שחוסם לך את המשך הדרך בדרך 2.אתה חוזר אחורה לדרך 2 ומחפש מקום אימון עם הרבה עצים ואבנים גדולות.לאחר כמה דקות של הליכה בדרך 2אתה מוצא את המקום המושלם שחיפשת בו להילחם עם פולויראט שלך.אתה נכנכס למקום עם העצים והאבנים הגדולים.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"פוליראט חבר צא!" אגיד הוציא את פוליראט.
"קדימה חבר יש פה הרבה עצים ואבנים הגיע הזמן ללמוד את אחד אגרופי האלמנטים, קדימה תעשה ביחד איתי אגרופים על הסלעים תיהיה לידי ואתה תפגע בהם" אגיד להם והלך לכיוון העץ אתן אגרופים באוויר שיתן כמוני לעץ עד שתהיה תגובה כל שהוא של אחד האלמנטים.
-
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויראט שיתחיל ללמוד אגרוף אלמנט.פולויחראט יוצא בשימחה מןן הפוכדור כי הוא עומד להתחזק בדקות הקרובות.אתה ופולויראט הולכים ליד העץ הקרוב.אתה שולח אגרופים לאוויר ומרה מה פולויראט צריך לעשות.פולויראט שולח אגרופים באוויר ולא קורה כלום.הוא שוב שולח אגרוף באוויר והאגרוף עטוף בשכבת קרח.הוא מצליח להקפיא קצת את האוויר.אגרוף הקאח נעלם.פולויראט למד חלקית אגרוף קרח.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את ויבל לפוכדור שלו במהירות.אתה מןוציא את מנצ'לקאס החוצה לקרב.מנצ'לקאס יוצא לקרב.מנצ'לקאס מייצר סופת חול ואז שולח אותה לעבר סוואנה וסיגליפ.סופת החול לוכדת את שני הפוקימונים של אני.ומונעת מהם לתקוף או להתחמק.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר סופת החול.קרן הקרח פוגעת בסופת החול וקופאת את סופת החול.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מהוריקן וממתקפת העל חושי ונפגע קשה.ווגורמות לו לא לתקוף במשך כמה שניות.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028737][B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את פולויראט שיתחיל ללמוד אגרוף אלמנט.פולויחראט יוצא בשימחה מןן הפוכדור כי הוא עומד להתחזק בדקות הקרובות.אתה ופולויראט הולכים ליד העץ הקרוב.אתה שולח אגרופים לאוויר ומרה מה פולויראט צריך לעשות.פולויראט שולח אגרופים באוויר ולא קורה כלום.הוא שוב שולח אגרוף באוויר והאגרוף עטוף בשכבת קרח.הוא מצליח להקפיא קצת את האוויר.אגרוף הקאח נעלם.פולויראט למד חלקית אגרוף קרח.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"שיו ראית את זה! תנסה שוב פעם הפעם עם שתי ידיים, קדימה אתה תצליח אתה עוד מעט תלמד אגרוף קרח" אגיד לו בעידוד
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028737][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את ויבל לפוכדור שלו במהירות.אתה מןוציא את מנצ'לקאס החוצה לקרב.מנצ'לקאס יוצא לקרב.מנצ'לקאס מייצר סופת חול ואז שולח אותה לעבר סוואנה וסיגליפ.סופת החול לוכדת את שני הפוקימונים של אני.ומונעת מהם לתקוף או להתחמק.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר סופת החול.קרן הקרח פוגעת בסופת החול וקופאת את סופת החול.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מהוריקן וממתקפת העל חושי ונפגע קשה.ווגורמות לא לא לתקוף במשך כמה שניות.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את ראיצ'ו,אוציא את צ'אריזארד ואגיד לו ולמאנצ'לאקס:"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח שוב על הסופת חול וצ'אריזארד תשתמש באגרוף חשמל אל הסופה כדי שסוואנה וסיגליפ יתחמשלו למוות!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028715][B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה בעד הצעה של טוני בגלל שלגון שלך יכול להתפתח לסאלאמנס בעקבות זה.שניכם מתחילים ללכת לעבר דרך 2.כעבור 2 דקות אתם מגיעים לדרך 2ואז נכנסים לדרך.אתם רואים שביל שעוי מהרבה אבנים ומאדמה.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2 ואתם לפתע שומעים קול חזק שמתקרב לכם.לאחר דקה אתם רואים מסך אבק בא אליכם מתוך מסך האבק מתגלגלים לעברכם מלא גרבלרים במהירות.[/COLOR][/B]
.[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][U]גרבלר זה פוקימון?[/U][/B]
[B]אם כן, "שלגון צא!" אני קורא לשלגון מהפוקדור שלו וזורק את הפוקדור לאוויר, " שלגון תקוף בזעם דרקון ואז תשתמש בניב אש על אחד מהם, קדימה!"[/B]
-
[quote]ברוס
אתה עולה לזירת הקרב ואז אתה מוציא את סייטר שילחם נגד פינסיר של לי.השופט אומר"המפסיד הוא זה שמתעלף ראישון בקרב.תתחילו בקרב.בהצלחה לשניכם בקרב".סייטר מיד רץ לעבר פינסיר ומשתמש עליו בכנף מתכת.כנפיו של פינסיר הופכות למתכת.פינסיר מנסה להתחמק מכנף המתכת של פינסיר אך לא מצליח בזה ונפגע קשה.פינסיר מתאושש מהפגיעה שספג.לאחר מכן הוא רץ לעבר סייטר ומשתמש באגרוף ממוקד על סייטר.[/quote]
"סייטר-תנסה לגבור על האגרוף הממוקד עם חיתוך!" אומר לסייטר ואעודד אותו:"קדימה-תנצח אותו!"
-
[quote]ניר
אתה ניגש לדאקראי ומחכה לכוחות שלך.דאקראי אומר לך"אם לא הבנת מלך האופל נותן לך תכוחות המחודשים שלך". מלך האופל אומר לך"על זה שניצחת אותי אתה מקבבל כוח מיוחד.בשם כוח האופל אני נותן לך כוח חדש שיעזור לך במחוזות האופל." הוא שלח קרן שחורה לתוך הגוף שלך.הקרן נכנסת לגופך.מלך האופל מוסיף"נתתי לך את כוח הפירוק של הדברים.אם תשלב את זה עם יסוד הברק שלך תתחזק יותר".אתה יורה בדאקראי עם רובה חרק הלוחם שלך עליו.היריות פוגעות בו אך לא מזיזות לו.דאקראי אומר לך"לא תצליח להרוג אותי" [/quote]
אבל אני לא רוצה את הכוח "פירוק"!
--
אני יוצא ואז הולך למערה של נזליף הקפוא, וזורק על הנזלף פוקדור
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אז מה רצית?
דאקאי אומר לך"בי תחזור למחוז עשב האופל שהיית בו".דאקראי משגר אותך בחזרה למחוז העשב אופל.אתה חוזר למחוז עשב האופל תוך שניה.אתה מתחיל ללכת לעבר המערה שבה נלחמת נגד הנזליף הפראי שכלאת אותו בקרח.אתה מגיע למערה ואז אתה נכנס למערה ושם אתה זורק פוכדור על נזליף הקפוא.אתה רואה שנזליף והקרח שכלא אותו לא נמצא שם.הקרח כבר נשבר נונזליף נעלם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מורה לסייטר לגבור בחיתוך על אגרוף הממוקד של פינסיר.סייטר רץ לעבר פיניסר עם מתקפת החיתוך.הוא פוגע באגרוף הממוקד של פינסיר עם מתקפת החחיתוך.החיתוך מבטלת את אגרוף הממוקד של פינסיר בקלות רבה.החיתוך פוגע בפינסיר קשה מאוד.פינסיר מתאווש במהירות מן הפגיעה.לי אומר"פינסיר מספרי איקס".פינסיר מקשיב ללי ומשתמש במספרי איקס על סייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
כן
אתה מוציא את שלגון החוצה.שלגון יוצא החוצה.הוא יוצא ומיד עף לעבר חבורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/75.png[/IMG] הגרבלרים שמתגלגלים לעברכם.שלגון בוחר גרבלר אחד ותוקף אותו בזעם דרקון.הגרבלר שנתרף לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.בנוסף הוא מפסיק להתגלגל.לאחר מכן במהירות שלגון תוקף בניב אש את גרבלר.גם מזה גרבלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.חבורת הגרבלרים עוצרת מלהתגלגל.הגרבלר תוקף את סאלאמנס בגילגול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.במקום ראיצ'ו לקרב אתה מוציא את צ'איזארד לקרב.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח את סוואנה ואת סיגליפ.קרן הקרח פוגעת בהם קשה.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל את סוואנה ואת סיגליפ.אגרוף החשמל פוגע בהם ומביס אותם.אני מחחזירה את סוואנה ואת סיגליפ לפוכדורים שלהם ואז אומרת לך"תרצה שאחד הפוקימונים שלי ילחם נגד 2 פוקימונים שלך?.בקרב 1על 2"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מעודד את פולויראט שימשיך להתאמן על אגרוף הקרח שלו.פולויראט מניף את שתי ידו באותו הזמן ומנסה אגרוף קרח.האגרופים שלו הופכים לאגרופי קרח.אך הם שוב לא שלמים.אגרופי הקרח נעלמים.פולויראט משתמש שוב באגרוף קרח עם שתי ידו.שתי היידים שלו הופכות לאגרוף קרח.הפעעם אגרופי הקרח של ו נשארים יותר מדקה.פולויראט למד אגרוף קרח בשלמות.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אז מה רצית?
דאקאי אומר לך"בי תחזור למחוז עשב האופל שהיית בו".דאקראי משגר אותך בחזרה למחוז העשב אופל.אתה חוזר למחוז עשב האופל תוך שניה.אתה מתחיל ללכת לעבר המערה שבה נלחמת נגד הנזליף הפראי שכלאת אותו בקרח.אתה מגיע למערה ואז אתה נכנס למערה ושם אתה זורק פוכדור על נזליף הקפוא.אתה רואה שנזליף והקרח שכלא אותו לא נמצא שם.הקרח כבר נשבר נונזליף נעלם.[/quote]
אני מחפש את נזליף.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028785][B][COLOR="Blue"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו.במקום ראיצ'ו לקרב אתה מוציא את צ'איזארד לקרב.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח את סוואנה ואת סיגליפ.קרן הקרח פוגעת בהם קשה.צ'איזארד תוקף באגרוף חשמל את סוואנה ואת סיגליפ.אגרוף החשמל פוגע בהם ומביס אותם.אני מחחזירה את סוואנה ואת סיגליפ לפוכדורים שלהם ואז אומרת לך"תרצה שאחד הפוקימונים שלי ילחם נגד 2 פוקימונים שלך?.בקרב 1על 2"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"לי זה לא משנה העיקר שאני אנצח אותך כבר!"אצעק לעבר אני בכעס רב.
-
[COLOR=Red][B]תומר
אני אומרת לך"יופי שאתה ממסכים הגיע הזמן לכסח לך כמה פוקימונים.אתה הולך להפסיד צא סאלאמנס שלי לקרב.כסח לו את הפוקימונים." אני זורקת בהתלהבות את הפוכדור של סאלאמנס.מן הפוכדור יוצא[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/373.png[/IMG]סאלאמנס החזק והגדול של אני.אני אומרת לסאלאמנס שלה"אני רוצה שתגמור את שני הפוקימונים שלו.ניב אשואז נשמת דרקון עליהם".סאלאמנס עף לעבר הפוקימונים שלך בניב אש ובנשמת דרקון.[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה לוקח את הפוכדור שלך ושם אותו בכיס שלך.אתה יוצא מן המערה ומתחיל לחפש את הנזליף שברח לך.לאחר כמה שניות אתה מגיע ליער אפל וגדול.אתה נכנס אליו ושם אתה מתחיל לחפש את הנזליף שבח לך.לפתע קליע זרעים נשלח לעברך .אתה מצליח בזמן להתחמק מן קליע הזרעים.מולך מופיעה חבבורה של נזליפים עצבניים.אתה מבין שאולי אחד מהם הנזליף שברח מן הקרח שקפאת אותו.על הנזליף הכי אמצעי אתה רואה שאריות של קרח.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1028813][COLOR=Red][B]תומר
אני אומרת לך"יופי שאתה ממסכים הגיע הזמן לכסח לך כמה פוקימונים.אתה הולך להפסיד צא סאלאמנס שלי לקרב.כסח לו את הפוקימונים." אני זורקת בהתלהבות את הפוכדור של סאלאמנס.מן הפוכדור יוצא[IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/373.png[/IMG]סאלאמנס החזק והגדול של אני.אני אומרת לסאלאמנס שלה"אני רוצה שתגמור את שני הפוקימונים שלו.ניב אשואז נשמת דרקון עליהם".סאלאמנס עף לעבר הפוקימונים שלך בניב אש ובנשמת דרקון.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מאנצ'לקאס תשתמש בסופת חול כדי לעצור את המתקפה של סלאמנס ואז תשתמש בקרן קרח על סלאמנס!"אצעק לעבר מאנצ'לקאס
ואז אגיד לצ'אריזארד:"צ'אריזארד תשתמש בלהביור עם אגרוף חשמל על סלאמנס בהפתעה אחרי המתקפה של מאנצ'לקאס!"
-
[quote]ניר
אתה לוקח את הפוכדור שלך ושם אותו בכיס שלך.אתה יוצא מן המערה ומתחיל לחפש את הנזליף שברח לך.לאחר כמה שניות אתה מגיע ליער אפל וגדול.אתה נכנס אליו ושם אתה מתחיל לחפש את הנזליף שבח לך.לפתע קליע זרעים נשלח לעברך .אתה מצליח בזמן להתחמק מן קליע הזרעים.מולך מופיעה חבבורה של נזליפים עצבניים.אתה מבין שאולי אחד מהם הנזליף שברח מן הקרח שקפאת אותו.על הנזליף הכי אמצעי אתה רואה שאריות של קרח. [/quote]
שיגור, פירוק עצמים.
--
אני משתגר מאחורי הנזליפים ומשם מפעיל פירוק עצמים (העצם של עכשיו, נאזלף) . אני מוריד נאזלף נאזלף לחתיכות ועל הנאזלף עם השאריות קרח אני יורה ברגל ככה שלא יוכל לקפוץ ורק תוך איזה שעה זה יתרפא לו. לאחר מכן אני אומר לדרפיון: "טיל סיכות ואז ניב אש!" אחכה שהוא יעשה את המהלך ואחשוב לעצמי 'עכשיו שהנזלף לא יכול לנתר או לקפוץ, הוא יפסיד בקרב.' אצחקק צחקוק מרושע, אשתגר מאחורי הנזלף ואוציא את מאמאסווין: "קרן קרח שהוא יקפא!" אגיד לו בקול.
אחכה שהוא לא יוכל לזוז ואזרוק עליו פוקדור
-
[quote]ברוס
אתה מורה לסייטר לגבור בחיתוך על אגרוף הממוקד של פינסיר.סייטר רץ לעבר פיניסר עם מתקפת החיתוך.הוא פוגע באגרוף הממוקד של פינסיר עם מתקפת החחיתוך.החיתוך מבטלת את אגרוף הממוקד של פינסיר בקלות רבה.החיתוך פוגע בפינסיר קשה מאוד.פינסיר מתאווש במהירות מן הפגיעה.לי אומר"פינסיר מספרי איקס".פינסיר מקשיב ללי ומשתמש במספרי איקס על סייטר שלך.[/quote]
"סייטר-תתחמק ותשתמש בכנף מתכת!" אומר לסייטר.