-
[quote=monster;865182][COLOR=green][COLOR=green][B][COLOR=green][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=green]
[B][COLOR=green]קומבסקין יורה גחלת אל סאבלו.סאבלו מנסה להתחמק מהגחלת אך לא מצליח ומובס בקרב.סבאלו מעולף[/COLOR][/B]
[COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד קומבסקין! פוכדור צא!" אגיד בחיוך ואזררוק את הפוכדור
-
[quote=monster;865182][COLOR=green][B]דניס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה מכניס את שלגון שלך לתוך הפוכדור שלו.סטיבן אומר לך"התוצאה היא 4 1 לך.אז לי נותר רק פוקימון 1 להשתמשבו.ולך בארבע נותר להשתמש .צא זוארק שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא זוארק. אדיר וחזק[/COLOR][/B][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"צא פלריון!" אני מורה לו "סופת חול!"
-
[quote=monster;855535]
[B][COLOR=teal]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מגיחע למרכז הפוקימונים ש העיר.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה הולך אל מקדש העיר.לפתע אתה שומע יצוץ אדיר שבא מהמקדש.אנשים בורחים מהמקדש בהלם.מה תעשה?"[/COLOR][/B]
[/quote]
" מה זה יכול להיות " אני מתחיל להכנס לפאניקה לחפש מאיפה מגיע הקול הכו מוז רהזה ששמעתי.
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מסתכל סביבך ומנס לגלות מאיפה באה הפיצוץ.אתה מגלה לפתע שהפיצוץ באה מן המקדש של העיר.אתה מבחין בשני בחורים שיצואים מהקדש.ולידים נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/100.png[/IMG] 2 ולטרובים זוהרים.אתה מבין שהאנשים ששולטים על ולטרובים הם זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא פלאריון.פלאריון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופת חול על זוארק.זוארק מתחמק בקלות מסופת החול של פלאריון.זוארק משגר כדור צל עוצמתי על פלאריון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא פוכדור מכיסך .אתה זורק את הפוכדור על סאבלו.הפוכדור מכניס אליו את סאבלו.הפוכדור זז ואז שוב זז ואז נעצר.לכדת סאבלו ברכותי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו משתמש בכדור הילה על האדמה.התנגשויות בין האדמה לכדורי הילה יוצרים מסך עשן כבד מאוד.זורק לאנ רואה כלום.ריולו חש את הילתו של זוארק.ריולו רץ אל זוארק באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף השאיבה שלו.אך מסתבר שזה כפיל של זוארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
ניר
אתה יוצא מהבנין יחד עם שלגון והולך למוכר שביקש ממך להרוג את אשתו.כעבור 5 דקות אתה ושלגון מגיעים למוכר.אתה מוציא סכין מכיסך ומאים על המוכר.המוכר אומר לך"אני מבין שהרגת אותה יופי.איזה 5 אבנים אתה תרצה לקחת חינם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו תוקף את כדור הצל בלהביור.הלהביור וכדור הצל מתנגשים בחוזקה רבה.מצונפרנו רץ אל זוארק באגרוף חשמל קטלני במיוחד.זוארק קופץ לגובה רב מאוד וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של מונפרנו.זואררק בעודו באויר משתמש בשיסוע לילה על מונפרנו.מונפרנו לא מצליח להתחמק מהשיסוע הלילה ונפגע קשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;867083][B][COLOR="Green"]שחר
אתה מסתכל סביבך ומנס לגלות מאיפה באה הפיצוץ.אתה מגלה לפתע שהפיצוץ באה מן המקדש של העיר.אתה מבחין בשני בחורים שיצואים מהקדש.ולידים נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/100.png[/IMG] 2 ולטרובים זוהרים.אתה מבין שהאנשים ששולטים על ולטרובים הם זומבים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא פלאריון.פלאריון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופת חול על זוארק.זוארק מתחמק בקלות מסופת החול של פלאריון.זוארק משגר כדור צל עוצמתי על פלאריון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מוציא פוכדור מכיסך .אתה זורק את הפוכדור על סאבלו.הפוכדור מכניס אליו את סאבלו.הפוכדור זז ואז שוב זז ואז נעצר.לכדת סאבלו ברכותי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
ריולו משתמש בכדור הילה על האדמה.התנגשויות בין האדמה לכדורי הילה יוצרים מסך עשן כבד מאוד.זורק לאנ רואה כלום.ריולו חש את הילתו של זוארק.ריולו רץ אל זוארק באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף השאיבה שלו.אך מסתבר שזה כפיל של זוארק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]
ניר
אתה יוצא מהבנין יחד עם שלגון והולך למוכר שביקש ממך להרוג את אשתו.כעבור 5 דקות אתה ושלגון מגיעים למוכר.אתה מוציא סכין מכיסך ומאים על המוכר.המוכר אומר לך"אני מבין שהרגת אותה יופי.איזה 5 אבנים אתה תרצה לקחת חינם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו תוקף את כדור הצל בלהביור.הלהביור וכדור הצל מתנגשים בחוזקה רבה.מצונפרנו רץ אל זוארק באגרוף חשמל קטלני במיוחד.זוארק קופץ לגובה רב מאוד וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של מונפרנו.זואררק בעודו באויר משתמש בשיסוע לילה על מונפרנו.מונפרנו לא מצליח להתחמק מהשיסוע הלילה ונפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
כן,זה היה ממש כיף,אגיד לו.
אני רוצה אבן אש,מים,ירח,חשמל,אופל.
-
[quote]לוקאס
ריולו משתמש בכדור הילה על האדמה.התנגשויות בין האדמה לכדורי הילה יוצרים מסך עשן כבד מאוד.זורק לאנ רואה כלום.ריולו חש את הילתו של זוארק.ריולו רץ אל זוארק באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף השאיבה שלו.אך מסתבר שזה כפיל של זוארק[/quote]
'אז איך הוא חש בהילה של כפיל???? ואיך ריולו מותש'
"ריולו תחזק את מסך העשן ותחוש בכל ההילות באזור כדי לאתר את זורוראק האמיתי
-
[QUOTE=monster;867083][B][COLOR="Green"]שחר
[B][COLOR="Teal"]דניס
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="DarkOrange"]
ניר
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו תוקף את כדור הצל בלהביור.הלהביור וכדור הצל מתנגשים בחוזקה רבה.מצונפרנו רץ אל זוארק באגרוף חשמל קטלני במיוחד.זוארק קופץ לגובה רב מאוד וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של מונפרנו.זואררק בעודו באויר משתמש בשיסוע לילה על מונפרנו.מונפרנו לא מצליח להתחמק מהשיסוע הלילה ונפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו שאני יודע שהוא יכול לנצח ושיתקוף אותו שוב אבל הפעם גם באגרוף חשמלי וגם באגרוף מאך ביחד ובכל הכוח
-
[quote=monster;867083][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא פלאריון.פלאריון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בסופת חול על זוארק.זוארק מתחמק בקלות מסופת החול של פלאריון.זוארק משגר כדור צל עוצמתי על פלאריון[/COLOR][/B][/quote]
"גם אתה!" אני מורה לו "כדור צל!"
-
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מונפרנו מקבל עוד כוח מהחיזוק שלך.מונפרנ רץ אל זוארק ומשתמש באגרוף חשמל וביד שניה אגרוף מאך.השילוב הקטלני פוגע בזורק קשה.זוארק לא מותר ומשתמש בשיסוע לילה שפוגע במונפרנו.מונפרנו נהיה תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
מהקרב הקודם נהיה תשוש ומהמתקפה של זוארק
ריולו מנסה לחוש בילהתו האמיתית של זוארק.ריולו מצליח לחוש בהילה האמיתי של זוארק.ריולו רץ אל זוארק האמיתי באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף שאיבה.באמצע פעולת השאיבה זוארק פוגע בריולו עם כדור צל קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"מיחד מביא לך" הוא ולך לחדר אחד ואז חוזר ממנו ומשם הוא מגיש לך את 5 האבנים שביקרשת ממנו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס אל תספאים ראיתי
פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה[/COLOR][/B]
-
[quote=DarkTiger;867134]"גם אתה!" אני מורה לו "כדור צל!"[/quote]
אם לא ראית ^^
-
[quote]לוקאס
ריולו מנסה לחוש בילהתו האמיתית של זוארק.ריולו מצליח לחוש בהילה האמיתי של זוארק.ריולו רץ אל זוארק האמיתי באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף שאיבה.באמצע פעולת השאיבה זוארק פוגע בריולו עם כדור צל קטלני[/quote]
'בקרב האחרון ריולו השתמש מלא פעמים באגרוף שאיבה על אלקטיוייר(מה שהחזיר לו מלא אנרגיה לא?)'
"תחזור ריולו, צא גלייגר סופת חול"
-
[QUOTE=monster;867145][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
מונפרנו מקבל עוד כוח מהחיזוק שלך.מונפרנ רץ אל זוארק ומשתמש באגרוף חשמל וביד שניה אגרוף מאך.השילוב הקטלני פוגע בזורק קשה.זוארק לא מותר ומשתמש בשיסוע לילה שפוגע במונפרנו.מונפרנו נהיה תשוש[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
ריולו מנסה לחוש בילהתו האמיתית של זוארק.ריולו מצליח לחוש בהילה האמיתי של זוארק.ריולו רץ אל זוארק האמיתי באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף שאיבה.באמצע פעולת השאיבה זוארק פוגע בריולו עם כדור צל קטלני[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
המוכר אומר לך"מיחד מביא לך" הוא ולך לחדר אחד ואז חוזר ממנו ומשם הוא מגיש לך את 5 האבנים שביקרשת ממנו[/COLOR][/B]
פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
תודה,אני אומר לו,ויוצא מן החדר.
עכשיו בוא נחפש אצל מי לבזבז את האבנים הללו,ואני יוצא מן החנות.
עכשיו בא לי לחפש פוקימוני דרקון,אגיד לי,וילך לדרך 3.
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה יוצא מהחנות ביחד עם שלגון והולך אל דרך 3.כעבור 6 דקות אתה מגיע לדרך 3.אתה מחש פוקימון דרקון באזור ומוצא את דרטיני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG] חמודה וקטנ ופוחדת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
איך אתה זוכר דברים שקרו מזמן במשחק?
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.גליסקור יוצא לקרב.גליסקור משתמש בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמקמוופת החול.זוארק משגר כדור צל אל גליסקור.אך מפספס בגלל סופת החול[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;867145][B][COLOR=green]דניס אל תספאים ראיתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה[/COLOR][/B][/quote]
פעם הבאה אני אשלח ה"פ
---
"להביור!" אני מורה לו
-
[QUOTE=monster;867175][B][COLOR="DarkOrange"]ניר
אתה יוצא מהחנות ביחד עם שלגון והולך אל דרך 3.כעבור 6 דקות אתה מגיע לדרך 3.אתה מחש פוקימון דרקון באזור ומוצא את דרטיני [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG] חמודה וקטנ ופוחדת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.גליסקור יוצא לקרב.גליסקור משתמש בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמקמוופת החול.זוארק משגר כדור צל אל גליסקור.אך מפספס בגלל סופת החול[/COLOR][/B][/QUOTE]
שוב אותו דרטיני?,אצעק בקול רם ואבעט באדמה,שלגון!,בתור השריף של הדרך,אני רוצה שתמצא לי סוואבלו\אלטריה זוהרים,בסדר?
-
[QUOTE=monster;867145][B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]ניר
פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למונפרנו לא לוותר ולתקוף שוב באגרופי מאך וחשמלי בכל הכוח
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו משתמש באגרוף חשמל בידו הימנית.ובידו השמאלית באגרוף חשמל.מונפרנו משלב את שתי התקפות ורץ אל זוארק במטרה לפגוע בו.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משגר כדור צל שפוגע קשה במונפרנו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"טוב איך שתרצה"שלגון שורק ולפתע באים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/333.png[/IMG]10 סאבלו זוהרים.שעומדים לפניך ברוגע ומחכים לפקודה של שלגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
פלאקריון אוגר כוח רב ויור להביור מפיו.זוארק קופץ לגובה רב וממתחמק מהלהביור בקלות.זוארק נוחת על האדמה.זוארק משתמש בדופק אפל על פלאריון שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;867083][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מוציא פוכדור מכיסך .אתה זורק את הפוכדור על סאבלו.הפוכדור מכניס אליו את סאבלו.הפוכדור זז ואז שוב זז ואז נעצר.לכדת סאבלו ברכותי[/COLOR][/B]
[/quote]
'יש תפסתי סוואבלו,ועכשיו הגיע הזמן לאימון קטן של כל הפוקימונים שלי' אגיד בחיוך
"קדימה כולם צאו החוצה!" אגיד בחיוך ואזרוק את הפוכדורים לאוויר
-
[QUOTE=monster;867270][B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו משתמש באגרוף חשמל בידו הימנית.ובידו השמאלית באגרוף חשמל.מונפרנו משלב את שתי התקפות ורץ אל זוארק במטרה לפגוע בו.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משגר כדור צל שפוגע קשה במונפרנו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"טוב איך שתרצה"שלגון שורק ולפתע באים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/333.png[/IMG]10 סאבלו זוהרים.שעומדים לפניך ברוגע ומחכים לפקודה של שלגון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
פלאקריון אוגר כוח רב ויור להביור מפיו.זוארק קופץ לגובה רב וממתחמק מהלהביור בקלות.זוארק נוחת על האדמה.זוארק משתמש בדופק אפל על פלאריון שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
תודה שלגון,עכשיו תגיד לאלטריה הכי חזקה פה,או שיש לה מטאור דרקון,להכנס לתוך הפוקדור שאני מוציא,ואני מוציא פוקדור.
-
[quote]לוקאס
אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.גליסקור יוצא לקרב.גליסקור משתמש בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמקמוופת החול.זוארק משגר כדור צל אל גליסקור.אך מפספס בגלל סופת החול[/quote]
'יש לי זיכרון של פיל'
"גליסקור תשתמש בסופת חול כדי לעוור את זוראק ואז תשתמש מספרי איקס"
-
[QUOTE=monster;867270][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
[B][COLOR="Green"]דניס
אוקי
פלאקריון אוגר כוח רב ויור להביור מפיו.זוארק קופץ לגובה רב וממתחמק מהלהביור בקלות.זוארק נוחת על האדמה.זוארק משתמש בדופק אפל על פלאריון שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל את מונפרנו עם הוא יכול להמשיך
-
[quote=monster;867083][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסתכל סביבך ומנס לגלות מאיפה באה הפיצוץ.אתה מגלה לפתע שהפיצוץ באה מן המקדש של העיר.אתה מבחין בשני בחורים שיצואים מהקדש.ולידים נמצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfsa/100.png[/IMG] 2 ולטרובים זוהרים.אתה מבין שהאנשים ששולטים על ולטרובים הם זומבים[/COLOR][/B]
[/quote]
" ואוו וולטרובים זוהרים זה כזה מגניב " אני מנסה להתפלף מאחורים כדי שלא יראו אות פנימה לתוך המקדש
-
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה הולך בשקט ובזהירות מאוחרי גבם של הומבים.אתה מגיע לכניסה של המקדש בלי שהזומבים יראו אותך.אתה נכנכס למקדש בזהירות.כשאתה נכנכס אתה שומע קול שאומר"הי אתם קדימה הגיע הזמן שלשם שינוי סוף, סוף נצליח לגנוב אותו.והבוס לא יכעס עלינו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו נושם חזק מאוד ואומר לך "מונ מונן מונ" אתה מבחין שמונפרנו כר תשוש מהקרבות שניהל ופצוע מהם גם קשה.אתה יודע שהוא הולך להפיד בקרב.זוארק מנצל את זה ותוקף בדופק אפלך את מונפרנו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]וקאס
גלייסקור משתמש בעוד בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמק מסופת החול.גללייסקור תוקף במספרי איקס את זוארק.מכיון שסופת החול מפריעה לזוארק לנתחמק הוא נפגע קשה מספרי האיקס של גליסקור.זוארק לא מוותר ותוקף את גליסקור בדופק אפל[/COLOR][/B]
שלגון אומר לסאבלו משהו שאתה לא מבין.אז לפםתע סאבלו אחד ניגש אליך.אתה מוציא פוכדור מתיקף.אתה מכניס אל תוך הפוכדור את סזאבלו.לכדת סגאבלו זוהר יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מתוך הפוכדורים.מתך הפוכדורים הפוקימונים הבאים יוצאים.סאבלו שהרגע תפסת.דרטיני שתפסת לא מזמן.טרטויג וספיל שלך.כולם יוצים שמחים ונרגשים לראות אותך.הם מחכים לפקודות שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;868630][B][COLOR="Green"]שחר
אתה הולך בשקט ובזהירות מאוחרי גבם של הומבים.אתה מגיע לכניסה של המקדש בלי שהזומבים יראו אותך.אתה נכנכס למקדש בזהירות.כשאתה נכנכס אתה שומע קול שאומר"הי אתם קדימה הגיע הזמן שלשם שינוי סוף, סוף נצליח לגנוב אותו.והבוס לא יכעס עלינו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מונפרנו נושם חזק מאוד ואומר לך "מונ מונן מונ" אתה מבחין שמונפרנו כר תשוש מהקרבות שניהל ופצוע מהם גם קשה.אתה יודע שהוא הולך להפיד בקרב.זוארק מנצל את זה ותוקף בדופק אפלך את מונפרנו שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]וקאס
גלייסקור משתמש בעוד בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמק מסופת החול.גללייסקור תוקף במספרי איקס את זוארק.מכיון שסופת החול מפריעה לזוארק לנתחמק הוא נפגע קשה מספרי האיקס של גליסקור.זוארק לא מוותר ותוקף את גליסקור בדופק אפל[/COLOR][/B]
שלגון אומר לסאבלו משהו שאתה לא מבין.אז לפםתע סאבלו אחד ניגש אליך.אתה מוציא פוכדור מתיקף.אתה מכניס אל תוך הפוכדור את סזאבלו.לכדת סגאבלו זוהר יעודכן[/COLOR][/B]
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מתוך הפוכדורים.מתך הפוכדורים הפוקימונים הבאים יוצאים.סאבלו שהרגע תפסת.דרטיני שתפסת לא מזמן.טרטויג וספיל שלך.כולם יוצים שמחים ונרגשים לראות אותך.הם מחכים לפקודות שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
יש!,אצעק ואעשה את הקפיצה כמו של אש שהוא תופס פוקימון,תפסתי סוובאלו!.
עכשיו סוואבלו צא!,יש עכשיו אימון.
שלגון,תוכל להוציא את לוקאריו?,אני רוצה לאמן את סוואבלו.
-
[QUOTE=monster;868630][B][COLOR="Green"]שחר
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]וקאס
אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מתוך הפוכדורים.מתך הפוכדורים הפוקימונים הבאים יוצאים.סאבלו שהרגע תפסת.דרטיני שתפסת לא מזמן.טרטויג וספיל שלך.כולם יוצים שמחים ונרגשים לראות אותך.הם מחכים לפקודות שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר מהר את מונפרנו ומוציא את טורטרה ואני אומר לו לתקוף בעלי טער בכל הכוח
-
[quote=monster;868630][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מתוך הפוכדורים.מתך הפוכדורים הפוקימונים הבאים יוצאים.סאבלו שהרגע תפסת.דרטיני שתפסת לא מזמן.טרטויג וספיל שלך.כולם יוצים שמחים ונרגשים לראות אותך.הם מחכים לפקודות שלך[/COLOR][/B][/quote]
"קדימה חברים בואו נתאמן טיפה...טרטוויג תשתמש בעלי תער,ספיל אקדח מים,קומבסקין תשתמש בבעיטת מגה,סאבלו תשתמש כנף ברזל ודרטיני תשתמש בזעם דרקון!" אצעק
"כולם תכוונו לכיוון העצים!" אצעק
-
[quote]וקאס
גלייסקור משתמש בעוד בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמק מסופת החול.גללייסקור תוקף במספרי איקס את זוארק.מכיון שסופת החול מפריעה לזוארק לנתחמק הוא נפגע קשה מספרי האיקס של גליסקור.זוארק לא מוותר ותוקף את גליסקור בדופק אפל[/quote]
"גלייסקור תשתמש בזרמי האוויר כדי לחמוק(כמו שהיה בסדרה) ואז תסתחרר תוך כדי שימוש בסופת חול כדי ליצור מערבולת חול לכיוון זורוראק, לאחר מכן השתמש בניב אש מסוחרר." אני אומר בקול שמח
-
[quote=monster;867270][B][COLOR=#008000]דניס
אוקי
פלאקריון אוגר כוח רב ויור להביור מפיו.זוארק קופץ לגובה רב וממתחמק מהלהביור בקלות.זוארק נוחת על האדמה.זוארק משתמש בדופק אפל על פלאריון שלך[/COLOR][/B] [/quote]
"עוד להביור!" אני מורה לו
-
[B][COLOR="Green"]דניס
פאריון יורה להביור עוצמתי על דופםק האפל של זוארק.הדופק האפל והלהביור מתנגשים יוצרים פיצוץ.זוארק מצליח להתחמק מהדף של הפיצוץ.פלאריון לא מצליח להתחמק מהדף ונפגע.זוארק ררץ במהירות אל פלאריון בשיסוןע לילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בזרמי האויר שיש מעל היזרה כדי להתחמק מהדופק האפל של זוארק.זה מצליח לגליסקור.גליסקור מסתחחר ומשתמש סופת חול וכך יוצר מערבולת חול.זוארק מתחמק מהיערהולת החיול בקלות.גלייסקור משתמש בניב אש מסוחר על זוארק.זוארק מתחמק גם מזה.ומשתמש בכדור צל על גלייסקור
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
טרטויג משתמש בעלי טער על העץ הקרוב.הלי הטער שלו חותכות את העץ לארבע חלקים.
ספיל יורה אקדח מים על העץ הקרוב.האקדח המים פוגע בעץ ומפיל אותו על האדמה.
קומבסקין משתמש בבעיטת מגה עלה עץ.בעיטת המגה של קומבסקין שוברת את העץ לשניים
סאבלו משתמש בכנף ברזל על העץ.הכנף ברזל חותכת את העץ לשלושה חלקים.
דרטיני משתמש בזעם דרקון על העץ.הזעם הדרקון שורף את העץ לגמרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את מונפרנו בזמן לפני שהוא נפגע מהדופק האפל.אתה מוציא את הפוכדור של טוטרה.טוטרה יוצא לקרב.טוטרה מעיף עלי טער על זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק רץ אל טוטרה ומשתמש עליו בשיסוע לילה[/COLOR][/B]
אתה מוציא את סאבלו לאימון.שלגן אומר לך"בכיף אחי" שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא לוקריו שלו.סאבלו מחכה לפקודות שלך[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;868804][B][COLOR="Green"]דניס
פאריון יורה להביור עוצמתי על דופםק האפל של זוארק.הדופק האפל והלהביור מתנגשים יוצרים פיצוץ.זוארק מצליח להתחמק מהדף של הפיצוץ.פלאריון לא מצליח להתחמק מהדף ונפגע.זוארק ררץ במהירות אל פלאריון בשיסוןע לילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש בזרמי האויר שיש מעל היזרה כדי להתחמק מהדופק האפל של זוארק.זה מצליח לגליסקור.גליסקור מסתחחר ומשתמש סופת חול וכך יוצר מערבולת חול.זוארק מתחמק מהיערהולת החיול בקלות.גלייסקור משתמש בניב אש מסוחר על זוארק.זוארק מתחמק גם מזה.ומשתמש בכדור צל על גלייסקור
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את מונפרנו בזמן לפני שהוא נפגע מהדופק האפל.אתה מוציא את הפוכדור של טוטרה.טוטרה יוצא לקרב.טוטרה מעיף עלי טער על זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק רץ אל טוטרה ומשתמש עליו בשיסוע לילה[/COLOR][/B]
אתה מוציא את סאבלו לאימון.שלגן אומר לך"בכיף אחי" שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא לוקריו שלו.סאבלו מחכה לפקודות שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
סוואבלו,תרכז את כל כוחות הדרקון שלך לאמצע הגוף שלך,לצורת כדור,ואז תשגר את זה,מטאור דרקון!
ואז מהר עם המטאור דרקון כנף ברזל.
-
[QUOTE=monster;868804][B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את סאבלו לאימון.שלגן אומר לך"בכיף אחי" שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא לוקריו שלו.סאבלו מחכה לפקודות שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לטורטרה לחמוק ואחר כך לתקוף בכדור אינרגה
-
[quote=monster;868804][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פאריון יורה להביור עוצמתי על דופםק האפל של זוארק.הדופק האפל והלהביור מתנגשים יוצרים פיצוץ.זוארק מצליח להתחמק מהדף של הפיצוץ.פלאריון לא מצליח להתחמק מהדף ונפגע.זוארק ררץ במהירות אל פלאריון בשיסוןע לילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בזרמי האויר שיש מעל היזרה כדי להתחמק מהדופק האפל של זוארק.זה מצליח לגליסקור.גליסקור מסתחחר ומשתמש סופת חול וכך יוצר מערבולת חול.זוארק מתחמק מהיערהולת החיול בקלות.גלייסקור משתמש בניב אש מסוחר על זוארק.זוארק מתחמק גם מזה.ומשתמש בכדור צל על גלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טרטויג משתמש בעלי טער על העץ הקרוב.הלי הטער שלו חותכות את העץ לארבע חלקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל יורה אקדח מים על העץ הקרוב.האקדח המים פוגע בעץ ומפיל אותו על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קומבסקין משתמש בבעיטת מגה עלה עץ.בעיטת המגה של קומבסקין שוברת את העץ לשניים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סאבלו משתמש בכנף ברזל על העץ.הכנף ברזל חותכת את העץ לשלושה חלקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דרטיני משתמש בזעם דרקון על העץ.הזעם הדרקון שורף את העץ לגמרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה מחזיר את מונפרנו בזמן לפני שהוא נפגע מהדופק האפל.אתה מוציא את הפוכדור של טוטרה.טוטרה יוצא לקרב.טוטרה מעיף עלי טער על זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק רץ אל טוטרה ומשתמש עליו בשיסוע לילה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]ניר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]אתה מוציא את סאבלו לאימון.שלגן אומר לך"בכיף אחי" שלגון מוציא פוכדור וממנו יוצא לוקריו שלו.סאבלו מחכה לפקודות שלך[/COLOR][/B][/quote]
"כדור צל!" אני אומר בלחץ
-
[quote]לוקאס
גלייסקור משתמש בזרמי האויר שיש מעל היזרה כדי להתחמק מהדופק האפל של זוארק.זה מצליח לגליסקור.גליסקור מסתחחר ומשתמש סופת חול וכך יוצר מערבולת חול.זוארק מתחמק מהיערהולת החיול בקלות.גלייסקור משתמש בניב אש מסוחר על זוארק.זוארק מתחמק גם מזה.ומשתמש בכדור צל על גלייסקור[/quote]
"תחמוק בעזרת זרמי האוויר ואז תשתמש בסופת חול כדי לעוור את זורוראק ותנסה גיליוטינה"
-
[quote=monster;868804][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טרטויג משתמש בעלי טער על העץ הקרוב.הלי הטער שלו חותכות את העץ לארבע חלקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל יורה אקדח מים על העץ הקרוב.האקדח המים פוגע בעץ ומפיל אותו על האדמה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קומבסקין משתמש בבעיטת מגה עלה עץ.בעיטת המגה של קומבסקין שוברת את העץ לשניים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סאבלו משתמש בכנף ברזל על העץ.הכנף ברזל חותכת את העץ לשלושה חלקים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]דרטיני משתמש בזעם דרקון על העץ.הזעם הדרקון שורף את העץ לגמרי[/COLOR][/B]
[/quote]
"כל הכבוד ח'ברה עכשיו נעבוד על קרבות..טרטוויג אתה תלחם בדרטיני,סאבלו קומבסקין וספיל אתם תלחמו בקרב שני...מה אתם אומרים?" אגיד בחיוך
"קדימה בואו נתחיל! טרטוויג תשתמש בשוטי גפן,דרטיני תתחמק ותשתמש בזנב דרקון,ספיל תמשמש בקרן קרח על סאבלו,קומבסקין תשתמש בגחלת על ספיל וסאבלו תשתמש בכנף פלדה על ספיל!" אצעק
-
אני רוצה להרשם:
כינוי:Nevo
שם במשחק: נבו
רקע:
נבו נולד בבית שלו והחליט שהוא רוצה לצאת למסע ארוך וכיפי שבו יתפוס פוקימון יראה אנשים חדשים ויכיר פוקימונים חדשים ולאחר כמה ימים הוא יצא והכיר אנשים חדשים והוא הולך לתפוס מלא מוקימונים.
מחוז: עשב
פקימון התחלתי:סינדוויל
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף: 4500$
ציוד: אופניים ונעלי ריצה ושיקוי ריפוי
הערות/בקשות:
אני לא בטוח שהרקע מספיק טוב ואני מבקש לתפוס דיטו
-
[B][COLOR=Blue]לוקאס
גליסקור מתחמק מהכדור הצל בסכות זרמי האויר.גליסקור יוצר סופת חול ומעיף אותה אל זוארק.זוארק נלכד בסופת החול.זוארק משתמש בצוות כפול ונהים עוד כמהו.בידיוק 6.גלייסקור משתמש בגיליוטינה על הזורק שכלוא בסופת החול.הזוארק מובס אך זה כפיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Green]דניס
פלאריון מנסה להתחמק משיסוע בהלילה של זוארק ומצליח בגדול.פלאריון משגר כדור צל עוצמתי לעבר זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשות.זוארק מכין עוד 5 כפילים שלו.פלאריון לא מצליח למצוא את האמיתי מביניהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Red]יגאל
טוטרה מנסה לחמוק מן השיסוע הלילה של זוארק ומצליח.טוטרה משגר כדור אנרגיה עוצמתי אל זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשות.סטיבן כבר נהיה דאוג ממצבו.אז הוא מוציא גרגר מכיסו וזורק לזוארק.זוארק אוכל תגרגר וחצי כוחתיו שבים אליו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=DarkOrange]ניר
סאבלו משתמש בדראכו מאור.ועף אל לוקריו עם דראכו מטאור.סאבלו משתמש בכנף ברזל עם דראכו מטאור שלו.לוקריו לא מצליח להתחמק מהשילו הקטלני הזה ונפגע קשה.לוקריו משגר כדור הילה אל סאבלו[/COLOR][/B]
[B]
[B][COLOR=SandyBrown]אדם
טרטויג שולח שוטי גפן על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני משתמש בזנב דרקון על טרטויג.טרטויג מתחמק מהזנב דרקון.
ספיל יורה קרן קרח על סאבלו.סאבלו מתחמק מהקרן הקרח.קומבסקין משתמש בגחלת על ספיל.ספיל מתחמק מזה.סאבלו משתמש בכנף ברל שפוגע בספיל
[/COLOR][/B][/B][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=5299"][COLOR=#00CCDB]dittoboy[/COLOR][/URL]לא רשום
-
[QUOTE=monster;868990][B][COLOR="Blue"]לוקאס
גליסקור מתחמק מהכדור הצל בסכות זרמי האויר.גליסקור יוצר סופת חול ומעיף אותה אל זוארק.זוארק נלכד בסופת החול.זוארק משתמש בצוות כפול ונהים עוד כמהו.בידיוק 6.גלייסקור משתמש בגיליוטינה על הזורק שכלוא בסופת החול.הזוארק מובס אך זה כפיל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פלאריון מנסה להתחמק משיסוע בהלילה של זוארק ומצליח בגדול.פלאריון משגר כדור צל עוצמתי לעבר זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשות.זוארק מכין עוד 5 כפילים שלו.פלאריון לא מצליח למצוא את האמיתי מביניהם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מנסה לחמוק מן השיסוע הלילה של זוארק ומצליח.טוטרה משגר כדור אנרגיה עוצמתי אל זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשות.סטיבן כבר נהיה דאוג ממצבו.אז הוא מוציא גרגר מכיסו וזורק לזוארק.זוארק אוכל תגרגר וחצי כוחתיו שבים אליו[/COLOR][/B]
סאבלו משתמש בדראכו מאור.ועף אל לוקריו עם דראכו מטאור.סאבלו משתמש בכנף ברזל עם דראכו מטאור שלו.לוקריו לא מצליח להתחמק מהשילו הקטלני הזה ונפגע קשה.לוקריו משגר כדור הילה אל סאבלו[/COLOR][/B]
[B]
[B][COLOR="SandyBrown"]אדם
טרטויג שולח שוטי גפן על דרטיני.דרטיני מתחמק מזה בקלות.דרטיני משתמש בזנב דרקון על טרטויג.טרטויג מתחמק מהזנב דרקון.
ספיל יורה קרן קרח על סאבלו.סאבלו מתחמק מהקרן הקרח.קומבסקין משתמש בגחלת על ספיל.ספיל מתחמק מזה.סאבלו משתמש בכנף ברל שפוגע בספיל[/B][/COLOR][/B][/QUOTE]
מהר,סופת חול כדי שהחול יספוג את ההילה!
ואז תשגר מטאור דרקון לאוויר,ושיפגע בטוח בלוקריו.
-
[quote]לוקאס
גליסקור מתחמק מהכדור הצל בסכות זרמי האויר.גליסקור יוצר סופת חול ומעיף אותה אל זוארק.זוארק נלכד בסופת החול.זוארק משתמש בצוות כפול ונהים עוד כמהו.בידיוק 6.גלייסקור משתמש בגיליוטינה על הזורק שכלוא בסופת החול.הזוארק מובס אך זה כפיל[/quote]
"תחזק את סופת החול ואז תעבור דרך כולם(הוזראקים) עם ניב חשמל"
-
[quote=monster;868990][B][COLOR=Blue]לוקאס
[B][COLOR=Green]דניס
[B][COLOR=Red]יגאל
[B][COLOR=DarkOrange]ניר
[B]
[B][COLOR=SandyBrown]אדם
ספיל יורה קרן קרח על סאבלו.סאבלו מתחמק מהקרן הקרח.קומבסקין משתמש בגחלת על ספיל.ספיל מתחמק מזה.סאבלו משתמש בכנף ברל שפוגע בספיל
[/COLOR][/B][/B][URL="http://forum.pokemons.co.il/member.php?u=5299"][COLOR=#00ccdb]dittoboy[/COLOR][/URL]לא רשום[/quote] למה?
-
[quote=monster;868990][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פלאריון מנסה להתחמק משיסוע בהלילה של זוארק ומצליח בגדול.פלאריון משגר כדור צל עוצמתי לעבר זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשות.זוארק מכין עוד 5 כפילים שלו.פלאריון לא מצליח למצוא את האמיתי מביניהם[/COLOR][/B][/quote]
"תשתמש על כולם בסופת חול!" אני מורה לו "להביור!"