-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 07:50 PM
[b]
ירין
כן הבנתי את התנופה מהמערבולה, הבעיה היא, שהמערבולת עובדת רק על מה שבתוכה, והתנופה מהמערבולת היא בכיוון המשיק למערבולת, אז ככה שאחד מהמלכים יהיה חסר תועלת.
--
"קווגסייר נסה לפגוע בו עם כדורי בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה כדורי בוץ, אבל בגלל הסיבוב של טנטקול קווגסייר מחטיא. מההערה שלפני ההמשך שלי, התנופה לא מביאה את טנטקול לשום מקום רצוי, וטנטקול יורה כדור רעל שפוגע בקווגסייר
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן.
[/b][/quote]
"תתחמק ואקדח מים עם בועות ולבסוף כדור רעל!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 27 2009, 05:37 PM
[b]
תמיר
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. הוויסטר מתגבר על אקדח המים ובסופו של דבר פוגע בסלוברו. סלוברו נראה די עייף. [/b][/quote]
מקווה שהיה צום מועיל לכולם (לכל מי שצם בכל אופן)
אז מי מכם צם? ~_~
--
"תשתמש בחניקה על סלוברו,וכשאתה תופס אותו נשימת דרקון בפרצוף שלו!"
-
ניתאי
את החלק הזה הבנתי בעצמי, אבל הפורום היה אמור להסגר 10 דקות לפני הצום, והצום התחיל ב5+ ולא ב 4:47.
--
הנשיכה פוגעת בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מכת בוץ, וטוטודייל את אקדח המים, וטטודייל הפעם מנצח ופוגע בקווגסייר.
ירין
טנטקול מתחמק, אבל מהגפיעה של הזנב במים, מושפרצים מים, שחלק מתנגשים עם אקדח המים והבעוות. כל שאר אקדח המים והבועות פוגע בקווגסייר. לאחר מכן קווגסייר צולל ותחמק מכדור הרעל.
"קווגסייר, חבטה!" אומרת ג'ן.
תמיר
אני כן, פרט למספר סופי של סוכריות שלקחתי כי היה לי כאב גרון קל, אף כי קשה לקרוא לתהליך השימוש בסוכריות אלה כ'אכילה'.
--
"סלוברו נסה לתפוס אותו כשהוא מתקרב אליך, ואם זה נכשל, השתמש באקדח מים עליו!" אומרת ג'ן. סלוברו מנסה לתפוס את דרטיני אבל נכשל. דרטיני נושם דרקונית, וסלוברו משתמש באקדח מים שמתנגש עם הנשימה, ולבסוף הנשימה גוברת ופוגעת בסלוברו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 09:19 PM
[b] ניתאי
את החלק הזה הבנתי בעצמי, אבל הפורום היה אמור להסגר 10 דקות לפני הצום, והצום התחיל ב5+ ולא ב 4:47.
--
הנשיכה פוגעת בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מכת בוץ, וטוטודייל את אקדח המים, וטטודייל הפעם מנצח ופוגע בקווגסייר. [/b][/quote]
"נשיכה על זנבו של קואסגוויר! תנשוך אותו מעט ואז תסוג אחורה ושתמש באקדח מים!" אגיד לטוטודייל ואסתכל על ג'ן, מנסה לראות את מצבה ומה עובר לה בראש
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 10:19 PM
[b]
תמיר
אני כן, פרט למספר סופי של סוכריות שלקחתי כי היה לי כאב גרון קל, אף כי קשה לקרוא לתהליך השימוש בסוכריות אלה כ'אכילה'.
--
"סלוברו נסה לתפוס אותו כשהוא מתקרב אליך, ואם זה נכשל, השתמש באקדח מים עליו!" אומרת ג'ן. סלוברו מנסה לתפוס את דרטיני אבל נכשל. דרטיני נושם דרקונית, וסלוברו משתמש באקדח מים שמתנגש עם הנשימה, ולבסוף הנשימה גוברת ופוגעת בסלוברו. [/b][/quote]
"תמשיך עד שהוא יתעלף!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 09:19 PM
[b]
ירין
טנטקול מתחמק, אבל מהגפיעה של הזנב במים, מושפרצים מים, שחלק מתנגשים עם אקדח המים והבעוות. כל שאר אקדח המים והבועות פוגע בקווגסייר. לאחר מכן קווגסייר צולל ותחמק מכדור הרעל.
"קווגסייר, חבטה!" אומרת ג'ן.
[/b][/quote]
"ואתה נגיחה! ואז מערבולת וכדור רכל לפנים שלו! ואז אקדח מים!" אני אומר
-
ניתאי
אני מניח ששכחת שאין זו ג'ן האמיתית, אלא הדמיה ממוחשבת שפועלת על פי הוראות מוכנות מראש, ולכן היא לא באמת מתכננת את ההתקפות, נכון?
--
"קווגסייר, השתמש בזנב אקווה!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך את קווגסייר, ואז זנב האקווה מתיז את טוטודייל אחורה. טוטודייל יורה אקדח מים ופוגע בקווגסייר.
תמיר
לשים תנאים של 'עד ש' בדרך כלל נכשלים.
--
"על חושי!" אומרת ג'ן. בזמן שדרטיני נושם דרקונית, סלוברו לאט לאט מרחיק אותו, ולבסוף זורק אותו על החלק היבש שלידך.
ירין
הם מתנגשים.
"תסתובב בכיוון ההפוך לכיוון תנועתו ותירה יריית בוץ!" אומרת ג'ן. בגלל הסיבוב בכיוון ההפוך סך הכל לא נוצרת שום מערבולת. לבסוף קווגסייר פוגע בו. טנטקול יורה כדור רעל ופוגע בקווגסייר.
אייס
אתה אמור לקבל את הפוקימון מהפרוספור... ואתה גם אמור לגור בזרנטל, אבל נזניח זאת, (שכן אתה יכול לגור בשכירות באופן זמני, לא משנה עד כמה). את זה שאתה מקבל את הפוקימון מהפרוספור ניתן לתקן על ידי כך שהפרופסור חוטף לך אותו זמנית, אבל אז פרק הזמן הזמני צריך להיות קצת יותר גדול. ככה שיש לנו קצת סתירה. תקן את אחד הדברים כדי שלא תהיה סתירה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 10:07 PM
[b] ניתאי
אני מניח ששכחת שאין זו ג'ן האמיתית, אלא הדמיה ממוחשבת שפועלת על פי הוראות מוכנות מראש, ולכן היא לא באמת מתכננת את ההתקפות, נכון?
--
"קווגסייר, השתמש בזנב אקווה!" אומרת ג'ן. טוטודייל נושך את קווגסייר, ואז זנב האקווה מתיז את טוטודייל אחורה. טוטודייל יורה אקדח מים ופוגע בקווגסייר. [/b][/quote]
"טוטודייל! תמשיך באקדחי מים עד שהוא יתקוף אותך או יתקרב אליך! ואז תנסה לעבור לנשיכה!" אגיד לו ואנסה לסכם במווחי את תגובתו של קואגסוויר לכלאחד מהמתקפות בניסיון למצוא אסטרטגיה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 10:07 PM
[b]
ירין
הם מתנגשים.
"תסתובב בכיוון ההפוך לכיוון תנועתו ותירה יריית בוץ!" אומרת ג'ן. בגלל הסיבוב בכיוון ההפוך סך הכל לא נוצרת שום מערבולת. לבסוף קווגסייר פוגע בו. טנטקול יורה כדור רעל ופוגע בקווגסייר.
[/b][/quote]
"כדור רעל לרגליים ואז תמשיך בקדחי מים ובועות!" אני אומר
-
ניתאי
"קווגסייר, יריות בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר בולם חלק מאקדחי המים. חלקם פוגעים בטוטודייל, חלק מאקדחי המים של טוטודייל פוגעים בקווגסייר. התנאים לא בדיוק התקיימו ולכן לא תהיה נשיכה.
ירין
כדור הרעל פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר השתמש ביריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ שעוצר את רוב אקדחי המים. חלק מהיריות פוגע בטנטקול. חלק מאקדחי המים פוגעים בקווגסייר.
אייס
נשאר רק פגם אחד, שניתן לתקן אותו בקלות.
פרופסור אוק לא בדיוק בה לבקר באינטורה (המדינה (= 'מחוז') במשחק שלי), והפרופסור אצלי נקרא פרופסור ג'פרי רוזנשיין. אז פשוט תחליט איזה מהשינויים אתה מעדיף:
1. נפגשת עם אוק פעם כשגרת בפאלט, לפני הרבה זמן.
2. שזה היה פרופ' רוזנשיין שנתן לך את סינדקוויל.
רק תגיד בהודעה מה אתה בוחר, ואתה יכול אגב להתחיל. רשום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 11:07 PM
[b]
ירין
כדור הרעל פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר השתמש ביריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ שעוצר את רוב אקדחי המים. חלק מהיריות פוגע בטנטקול. חלק מאקדחי המים פוגעים בקווגסייר.
[/b][/quote]
"תמשיך במתקפות!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 11:07 PM
[b]
תמיר
לשים תנאים של 'עד ש' בדרך כלל נכשלים.
--
"על חושי!" אומרת ג'ן. בזמן שדרטיני נושם דרקונית, סלוברו לאט לאט מרחיק אותו, ולבסוף זורק אותו על החלק היבש שלידך. [/b][/quote]
"טווסיטר על המיים לידו!"
-
ירין
"קווגסייר, צלול והשתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסיר צולל וטנטקול צולל וממשיך לירות את אקדחי המים. קווגסייר מחלק נפגע, אבל בסופו של דבר הוא פוגע בטנטקול.
אייס
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה. יש שם שלט שבו כתוב:
'מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים'.
תמיר
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו משתמש בעל חושי כדי להקשיח את המים, כך שהטוויסטר פוגע במים אבל שום דבר לא קורה, כי סלוברו מחזיק את המים ביחד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 05:45 PM
[b] ירין
"קווגסייר, צלול והשתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסיר צולל וטנטקול צולל וממשיך לירות את אקדחי המים. קווגסייר מחלק נפגע, אבל בסופו של דבר הוא פוגע בטנטקול.
[/b][/quote]
זה ימשיך עוד הרבה זמן?
לדעתי אתה שוב מושך את זה יותר מדי.חבל..
------
"אקדח מים ותכנס בתוכו עם נגיחה! ונסה בלבול-תתרכז ותנסה לשלוח אליו גל בלבול!" אני אומר
-----
איזה הגדרה אתה יכול לתת לי לבלבול?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 07:50 PM
[b] פלופי
התזמון של סקווירטל די מדויק, וכשטיילו מתקרב אליו הוא נושך אותו ודופק אותו באדמה. טיילו אחר כך ממריא שוב והוא עומד להשתמש בניקור. [/b][/quote]
!כל הכבוד סקווירטל ,עכשיו תקפוץ ברגע שהוא מתקרב אליך ותנסה לנחות עליו ואחר כך תנשך את הכנף שלו ואל תעזוב !"אומר לסקווירטל