[QUOTE=Druddigon man;1192581]אמזמז אותה סתם חח..
אביט לה בעיינים ואנשק גם אותה בחזרה "אני מחבב אותך.." אלחש לה בלי להתבייש. אז אחזור למקומי, לא יודע מה יקרה עכשיו.[/QUOTE]
XD סוף סוף כמה זמן יונתן XD
Printable View
[QUOTE=Druddigon man;1192581]אמזמז אותה סתם חח..
אביט לה בעיינים ואנשק גם אותה בחזרה "אני מחבב אותך.." אלחש לה בלי להתבייש. אז אחזור למקומי, לא יודע מה יקרה עכשיו.[/QUOTE]
XD סוף סוף כמה זמן יונתן XD
[QUOTE=Druddigon man;1192582]XD סוף סוף כמה זמן יונתן XD[/QUOTE]
הופה אחי...תפסת לך כוסית :) אגב,אחרי המיון,רוצה לבקש מיונתן שניפגש במשחק?
אתם יכולים. איך המרתון הזה,טוב?
[QUOTE=Machine X;1192583]הופה אחי...תפסת לך כוסית :) אגב,אחרי המיון,רוצה לבקש מיונתן שניפגש במשחק?[/QUOTE]
בטח.. D:
יונתן, אפשר? ואפשר שנכיר כבר מקודם?
חזרתי
[QUOTE=scizor-x;1192584]אתם יכולים. איך המרתון הזה,טוב?[/QUOTE]
יופי.. :)
מרתון טוב, סוף סוף התקדמנו במערכת יחסים :sunglasses:
[QUOTE=Druddigon man;1192585]בטח.. D:
יונתן, אפשר? ואפשר שנכיר כבר מקודם?[/QUOTE]
מקודם לא,להיפגש אפשר. זה יהיה טיפה מסובך כי שניכים צריכים להיות מחוברים בו זמנית ואני לא אוכל לכתוב המשך רק לאחד מכם אבל זה אפשרי. אתם יכולים לעשות דאבל דייט. אתה עם ג'סי והוא עם ג'סמין...
כן...ויונתן-אנחנו יכולים להכיר כבר מקודם? נגיד,שגדלנו באותו רחוב?
מה קורה?
זה משחק שכולם באותו עולם?
חחח אני לא רוצה רומנטיקה כי אני משחק בת..
[QUOTE=scizor-x;1192592]מקודם לא,להיפגש אפשר. זה יהיה טיפה מסובך כי שניכים צריכים להיות מחוברים בו זמנית ואני לא אוכל לכתוב המשך רק לאחד מכם אבל זה אפשרי. אתם יכולים לעשות דאבל דייט. אתה עם ג'סי והוא עם ג'סמין...[/QUOTE]
טוב נו, זה יהיה אחלה! D:
[QUOTE=Machine X;1192593]כן...ויונתן-אנחנו יכולים להכיר כבר מקודם? נגיד,שגדלנו באותו רחוב?[/QUOTE]
תסתכל מעלייך..
[QUOTE=scizor-x;1192592]מקודם לא,להיפגש אפשר. זה יהיה טיפה מסובך כי שניכים צריכים להיות מחוברים בו זמנית ואני לא אוכל לכתוב המשך רק לאחד מכם אבל זה אפשרי. אתם יכולים לעשות דאבל דייט. אתה עם ג'סי והוא עם ג'סמין...[/QUOTE]
מעולה...אבל קודם שאני וג'סמין נתמזמז קצת XD
[QUOTE=Tigraro;1192595]זה משחק שכולם באותו עולם?
חחח אני לא רוצה רומנטיקה כי אני משחק בת..[/QUOTE]
אתה יכול לפתות גברים XDD
[QUOTE=Machine X;1192593]כן...ויונתן-אנחנו יכולים להכיר כבר מקודם? נגיד,שגדלנו באותו רחוב?[/QUOTE]
בתנאי אחד. במשחק שלך אני אהיה כוסית שווה בלונדינית,גבוהה,עינים כחולות,שפתיים יפות,גוף חלק ורזה וריאות מאוד מאוד מפותחות. אם אתה מסכים אז סבבה.
לא רוצה, מספיק קשה להתחמק כי יונתן מנסה לגרום לי רומנטיקה Xd