-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 08:32 PM
[b] ניב-
"תתחמק ואז כוח סודי" אומרת טורה. גיבל מתחמק מכדור האנרגייה ותוקף בסופת חול ובזעם דרקון-סקיפלום מצליח להיתחמק, הוא מתחיל לזהור בהילה ורודה ואז מושלחים אל גיבל אגרופי דשא שפוגעים בו חזק. [/b][/quote]
"מה, חבטה גיבל מהר"
אתם ממשיכים בדרככם ואז רואים ווישמר-[img]http://i40.tinypic.com/2z5oyuo.png[/img]
ארתור-
~בלדום לא ייתפתח בזמן הקרוב~
~מטפוד לא ייתפתח בזמן הקרוב~
~פידג'י לא ייתפתח בזמן הקרוב~
~טרטוויג קרוב להיתפתחות אך לא בטוח מתי~
פידג'י מסנוור את דרגונייר במכת חול ואינו רואה, הוא עומד לתקוף בבלימה אך תוקף ברוח פרצים-פידג'י למד רוח פרצים. "זנב אקווה" אומרת אנבל.
ניב-
גיבל עומד לתקוף בחבטה אך פתאום הוא תוקף בהנחתה חזקה שפוגעת בסקיפלום וגיבל-גיבל למד הנחתה!
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 10:41 PM
[b] עומר-
אתם ממשיכים בדרככם ואז רואים ווישמר-[img]http://i40.tinypic.com/2z5oyuo.png[/img]
[/b][/quote]
וואי לא נעים לי להתעלם גם ממנו, אבל אני מתעלם וממשיך ללכת
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 10:41 PM
[b] ארתור-
~בלדום לא ייתפתח בזמן הקרוב~
~מטפוד לא ייתפתח בזמן הקרוב~
~פידג'י לא ייתפתח בזמן הקרוב~
~טרטוויג קרוב להיתפתחות אך לא בטוח מתי~
פידג'י מסנוור את דרגונייר במכת חול ואינו רואה, הוא עומד לתקוף בבלימה אך תוקף ברוח פרצים-פידג'י למד רוח פרצים. "זנב אקווה" אומרת אנבל. [/b][/quote]
"יפה מאוד פיג'י למדת רוח פרצים עכשיו קדימה תשתמש ברוח פרצים על החול שנשאר על הרצפה מההתקפה הקודמת כדי שיעוף על דרגונייר ואז תתחמק מזנב האקווה ותשתמש בבלמה בשיא הכוח"
-
[b] ניב-
גיבל עומד לתקוף בחבטה אך פתאום הוא תוקף בהנחתה חזקה שפוגעת בסקיפלום וגיבל-גיבל למד הנחתה! [/b][/quote]
"יופי גיבל, עכשיו זעם דרקון משולב בהנחתה"
-
עומר-
"וויסמר יהיה אקספלוד, נכון?" חושב לעצמו פיליפ "אני רוצה ללכוד אותו".
ארתור-
"תפרצי את החול עם זנב האקווה" אומרת אנבל. פידג'י שולח חול עם רוח הפרצים אך דרגונייר פורץ אותו עם זנב אקווה ופוגע בפידג'י. "זעם דרקון" אומרת אנבל. פידג'י מתקדם אל דרגונייר בבלימה אך דרגונייר מעיף אותו בזעם דרקון
ניב-
אתה חייב לדעת דבר אחד, המתקפה הנחתה חזקה מאוד-אך פוגעת גם במשתמש
-----------------------------------
"קרן סולרית" אומרת טורה. סקיפלום טוענת קרן סולרית בזמן שגיבל מתקדם אליה, גיבל מצליח לפגוע בסקיפלום בהנחתה אך שנייה אחרי הוא נפגע מקרן סולרית-גיבל מתחיל להיסתחרר
-
[quote][b]לורן-
תזכור, אתה לא לוקח תגים אלא סמלי קרב[/b][/quote]"אני מקבל סמל קרב?"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 17 2009, 05:15 AM
[b] עומר-
"וויסמר יהיה אקספלוד, נכון?" חושב לעצמו פיליפ "אני רוצה ללכוד אותו". [/b][/quote]
"לך על זה" אני אומר לו
-
לורן-
תקשיב, המטרה שלך היא לנצח בשבעת מתקני הקרב-בהם מקבלים סמל קרב. ואחר כך עליך לאתגר את האלוף
עומר-
"חבטה איווי" אומר פיליפ. איווי תוקף את ווישמר בחבטה אך גם ווישמר מחזיר בחבטה, "תמשיך כך" אומר פיליפ. איווי וווישמר ממשיכים לתקוף זה את זה בחבטה. "הקרב לא ייגמר כך" אומר פיליפ בעצב ומשפיל את ראשו
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 17 2009, 11:03 AM
[b]
עומר-
"חבטה איווי" אומר פיליפ. איווי תוקף את ווישמר בחבטה אך גם ווישמר מחזיר בחבטה, "תמשיך כך" אומר פיליפ. איווי וווישמר ממשיכים לתקוף זה את זה בחבטה. "הקרב לא ייגמר כך" אומר פיליפ בעצב ומשפיל את ראשו [/b][/quote]
תתחדש על החבר כבוד ^_^
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 17 2009, 05:15 AM
[b] ארתור-
"תפרצי את החול עם זנב האקווה" אומרת אנבל. פידג'י שולח חול עם רוח הפרצים אך דרגונייר פורץ אותו עם זנב אקווה ופוגע בפידג'י. "זעם דרקון" אומרת אנבל. פידג'י מתקדם אל דרגונייר בבלימה אך דרגונייר מעיף אותו בזעם דרקון [/b][/quote]
"פיג'י רוח פרצים ואחרי זה מכת חול ובלימה בשיא הכוח"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 16 2009, 09:55 PM
[b] לורן-
תזכור, אתה לא לוקח תגים אלא סמלי קרב
ארתור-
"אוקיי, דרך אגב קוראים לי אנבל" היא אומרת. אתם הולכים הזירה, בקהל יושבים מאות אנשים שמחכים לצפות בקרב. "צא דרגונייר" אומרת אנבל ומוציא דרגונייר-[img]http://i41.tinypic.com/2czbhtt.png[/img]
מיכה-
"מי טיפש?" אומר הילד ומתחיל לזרוק לעברך אבנים. "אידיוט" הוא מוסיף
עומר-
"אני מפחד" אומר פיליפ "אך אני לא רוצה להישאר עם הגנבים אז אני בא איתכם". אתם ממשיכים בדרככם ופתאום רואים פרס-[img]http://i41.tinypic.com/11ipni1.png[/img]
לון-
"למה?" שואל גולד בהיתפלאות רבה [/b][/quote]
אוציא את אייס שיחבוט בילד
-
עומר-
"טוב" אומר פיליפ "נשיכה איווי". איווי נושך את ווישמר-הנשיכה משפיעה הרבה אבל אז הקללה פועלת ומחסלת את ווישמר. "וואו" אומר פיליפ "צא פוכדור" הוא זורק פוכדור לעברו של ווישמר, הפוכדור מתנדנד... לפיליפ יש ווישמר
מיכה-
אייס יוצא אל הילד ועומד לתקוף בחבטה-אבל אז הילד מוציא את נידורן ומשתמש בה בתור מגן
ארתור-
"זנב אקווה" מנסה לומר אנבל. דרגונייר רוצה לתקוף אך רוח הפרצים לא מאפשרת לה, פידג'י פוגע בדרגונייר בבךימה ופוגע בו. "זעם דרקון" אומרת אנבל
-
[b] ניב-
אתה חייב לדעת דבר אחד, המתקפה הנחתה חזקה מאוד-אך פוגעת גם במשתמש
-----------------------------------
"קרן סולרית" אומרת טורה. סקיפלום טוענת קרן סולרית בזמן שגיבל מתקדם אליה, גיבל מצליח לפגוע בסקיפלום בהנחתה אך שנייה אחרי הוא נפגע מקרן סולרית-גיבל מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
אני יודע, לפעמים קוראים לה הורדה.
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 17 2009, 01:56 PM
[b] עומר-
"טוב" אומר פיליפ "נשיכה איווי". איווי נושך את ווישמר-הנשיכה משפיעה הרבה אבל אז הקללה פועלת ומחסלת את ווישמר. "וואו" אומר פיליפ "צא פוכדור" הוא זורק פוכדור לעברו של ווישמר, הפוכדור מתנדנד... לפיליפ יש ווישמר
מיכה-
אייס יוצא אל הילד ועומד לתקוף בחבטה-אבל אז הילד מוציא את נידורן ומשתמש בה בתור מגן
ארתור-
"זנב אקווה" מנסה לומר אנבל. דרגונייר רוצה לתקוף אך רוח הפרצים לא מאפשרת לה, פידג'י פוגע בדרגונייר בבךימה ופוגע בו. "זעם דרקון" אומרת אנבל [/b][/quote]
אבקש מלגלייסקור שיעוף מהר כדי לעצור את אייס מפני לפגוע בנירודן בטעות