-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 06:45 PM
[b]
תמיר
"סלוברו, על חושי!" אומרת ג'ן. סלוברו משתמש בעל חושי כדי להקשיח את המים, כך שהטוויסטר פוגע במים אבל שום דבר לא קורה, כי סלוברו מחזיק את המים ביחד. [/b][/quote]
"טוויסטר על סלוברו,מהר!"
-
ירין
חשבתי שהבהרתי את זה שאני לא בדיוק עוקב אחרי הזמן כשאני מגיב פעמיים ביום.
בעקרון, בלבול זה לגרום לפוקימון לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים.
אני הייתי מלמד את זה כך:
'השתמש בכח על חושי כדי להשפיע על מה שהיריב חושב שהוא רואה. נסה לגרום לו לחשוב ש...... . לזה קוראים בלבול.'
--
אני אתעלם מהפקודה האחרונה, כי לא הגדרת גל בלבול, הגדרנו רק בלבול.
טנטקול משתמש באקדח מים ופוגע בווקגסייר. אז הוא שוחה במהירות אל קווגסייר ופוגע בו.
"קווגסייר, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בטנטקול. שניהם נראים די עייפים.
פלופי
סקווירטל קופץ ונושך את הכנף של טיילו מה שמנחית את שניהם על האדמה. טיילו מנקר את סקווירטל בזמן שהוא נושך את הכנף שלו.
תמיר
סלוברו לא מספיק להגיב ונשפע מהטוויסטר.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדח המים פוגע בסלוברו. סלוברו כבר נראה די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 08:33 PM
[b] ירין
חשבתי שהבהרתי את זה שאני לא בדיוק עוקב אחרי הזמן כשאני מגיב פעמיים ביום.
בעקרון, בלבול זה לגרום לפוקימון לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים.
אני הייתי מלמד את זה כך:
'השתמש בכח על חושי כדי להשפיע על מה שהיריב חושב שהוא רואה. נסה לגרום לו לחשוב ש...... . לזה קוראים בלבול.'
--
אני אתעלם מהפקודה האחרונה, כי לא הגדרת גל בלבול, הגדרנו רק בלבול.
טנטקול משתמש באקדח מים ופוגע בווקגסייר. אז הוא שוחה במהירות אל קווגסייר ופוגע בו.
"קווגסייר, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בטנטקול. שניהם נראים די עייפים.
[/b][/quote]
"השתמש בכח על חושי כדי להשפיע על מה שהיריב חושב שהוא רואה. נסה לגרום לו לחשוב שאתה נמצא בצד השני! ואז תתקוף אותו באקדח מים ובועות וכדור רעל ותמשיך לתקוף! ואז גל בלבול(לפי ההגדרה שנתתי מקודם)" אני אומר
---------
[b]תגובה 2000!!!
כל הכבוד למשחק ולך![/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 28 2009, 11:07 PM
[b] ניתאי
"קווגסייר, יריות בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר בולם חלק מאקדחי המים. חלקם פוגעים בטוטודייל, חלק מאקדחי המים של טוטודייל פוגעים בקווגסייר. התנאים לא בדיוק התקיימו ולכן לא תהיה נשיכה. [/b][/quote]
אגב, קואגסייר מקבל ממים נזק רגיל בעוד שטוטודייל מקבל חצי
------------------
"טוטודייל! תמשיך עם אקדחי המים!" אגיד במודעות לזה שקואגסוויר נפגע יותר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 09:33 PM
[b]
תמיר
סלוברו לא מספיק להגיב ונשפע מהטוויסטר.
"סלוברו, אקדח מים!" אומרת ג'ן. אקדח המים פוגע בסלוברו. סלוברו כבר נראה די עייף. [/b][/quote]
פוגע בסלוברו או בדרטיני?"
--
"נשימת דרקון!"
-
ירין
כן, עקבתי אחרי זה די הרבה זמן, אבל בדיוק ב2000 שחכתי לבדוק.
--
אבל.. לא נתת הגדרה?
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. תחילה קווגסייר מתחיל לשחות לכיוון ההפוך, אבל כנראה שהאשליה לא מספיק חזקה, ולכן קווגסייר מבין איפה טנטקול באמת נמצא ושוחה לשם. חלק מהמתקפות פוגעות בו, ולבסוף הוא פוגע בטנטקול.
ניתאי
אוקיי, נזק זה לא הכי עקרוני. מה אם, לקווגסייר יש פי 4928028094 יותר חיים מטוטודייל? כמו לכל 'בוס' במשחק מחשב, הוא הרבה יותר קשה ורציני מהשאר.
--
"קווגסייר, מערבולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתחיל להסתובב במהירות סביב טוטודייל. חלק מאקדחי המים פוגעים בו, וחלק מחטיאים, אבל בקרוב טוטודייל הופך למסוחרר בגלל המערבולת.
תמיר
כמובן פוגע בדרטיני. אני עושה יותר מדי טעויות טפשיות בחצי שנה האחרונה.
--
"סלוברו, קפוץ למים, והשתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים ובכך מתחמק מהנשימה, ואז יורה אקדח מים אבל דרטיני מתחמק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 10:10 PM
[b] ירין
כן, עקבתי אחרי זה די הרבה זמן, אבל בדיוק ב2000 שחכתי לבדוק.
--
אבל.. לא נתת הגדרה?
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. תחילה קווגסייר מתחיל לשחות לכיוון ההפוך, אבל כנראה שהאשליה לא מספיק חזקה, ולכן קווגסייר מבין איפה טנטקול באמת נמצא ושוחה לשם. חלק מהמתקפות פוגעות בו, ולבסוף הוא פוגע בטנטקול.
[/b][/quote]
אני מקבל פרס?
-------
הבנתי..אז מה ההגדרה לגל בלבול?
------
"נסה שוב בלבול ואז אקדח מים ושוב נגיחה!" אני אומר
-
"טריקו מכת זנב"
עם אני זוכר..
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 11:10 PM
[b]
תמיר
כמובן פוגע בדרטיני. אני עושה יותר מדי טעויות טפשיות בחצי שנה האחרונה.
--
"סלוברו, קפוץ למים, והשתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. סלוברו קופץ למים ובכך מתחמק מהנשימה, ואז יורה אקדח מים אבל דרטיני מתחמק. [/b][/quote]
"טוויסטר,ואז נשימת דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 10:10 PM
[b] ניתאי
אוקיי, נזק זה לא הכי עקרוני. מה אם, לקווגסייר יש פי 4928028094 יותר חיים מטוטודייל? כמו לכל 'בוס' במשחק מחשב, הוא הרבה יותר קשה ורציני מהשאר.
--
"קווגסייר, מערבולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתחיל להסתובב במהירות סביב טוטודייל. חלק מאקדחי המים פוגעים בו, וחלק מחטיאים, אבל בקרוב טוטודייל הופך למסוחרר בגלל המערבולת. [/b][/quote]
"קפוץ על המערבולת ושחה עם הזרם לאמצע שלה! ואז תנשוך את קואגסוויר כשתגיע אליו!" אגיד לטוטודייל, מנסה להיתעלם מהמערבולת כדי לא להפוך למסוחרר גם כן
---------------
בוס?
-
ירין
אתה תקבל, אבל כשיגיע הזמן.
מה אתה רוצה שיעשה גל בלבול? השם זה סתם שם, אתה יכול לקרוא לכל מתקפה שאתה מלמד איזה שם שאתה רוצה. זה כמו שאם אתה תגיד שX שקלים הם 100X אגורות, ומישהו אחר יגיד שאתה טועה וY שקלים זה 100Y אגורות.
--
"קווגסייר, השתמש זכור את מקומו, והשתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר תוקף את טנטקול ופוגע בו. אז טנטקוול זז הצידה, ומשתמש באקדח המים. "קווגסייר, יריית בוץ שעה 1" קווגסייר יורה יריית בוץ, אבל המתקפה של טנטקול חזקה יותר ופוגעת בו. לבסוף טנטקול פוגע בקווגסייר.
אייס
אתה פותח את הדלת ואחד העוזרים פונה אליך.
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
מקס
טוב שחזרת.
--
"סלוברו, השתמש באגרוף ממוקד!" אומרת ג'ן. שניהם פוגעים בשני.
תמיר
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. האקדח והטוויסטר מתנגשים, ואז סלוברו נפגע מנשימת הדרקון.
ניתאי
זה לא בוס? כמו בפלאטינום או משהו, כשהם מוציאים את ה'בוס' הם תמיד אומרים לך משהו.
--
כן, אבל קווגסייר לא במרכז המערבולת, הוא יוצר אותה. הוא מסתובב סביב המים. לפיכך התגובה שלך שונתה מעט כדי להתאים לצרכים. אם זה מספק אותך הגב לזה, אחרת לתגובה הקודמת.
טוטודייל ננכס לזרם, ונאבק כדי להשאר באותו מסלול, ואז כשקווגסייר מתקרב אליו, הוא נושך את קווגסייר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 06:35 PM
[b] ירין
אתה תקבל, אבל כשיגיע הזמן.
מה אתה רוצה שיעשה גל בלבול? השם זה סתם שם, אתה יכול לקרוא לכל מתקפה שאתה מלמד איזה שם שאתה רוצה. זה כמו שאם אתה תגיד שX שקלים הם 100X אגורות, ומישהו אחר יגיד שאתה טועה וY שקלים זה 100Y אגורות.
--
"קווגסייר, השתמש זכור את מקומו, והשתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר תוקף את טנטקול ופוגע בו. אז טנטקוול זז הצידה, ומשתמש באקדח המים. "קווגסייר, יריית בוץ שעה 1" קווגסייר יורה יריית בוץ, אבל המתקפה של טנטקול חזקה יותר ופוגעת בו. לבסוף טנטקול פוגע בקווגסייר.
[/b][/quote]
"שוב מערבולת ואז נגיחה עם שילוב של כדור רעל!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 06:35 PM
[b] ניתאי
זה לא בוס? כמו בפלאטינום או משהו, כשהם מוציאים את ה'בוס' הם תמיד אומרים לך משהו.
--
כן, אבל קווגסייר לא במרכז המערבולת, הוא יוצר אותה. הוא מסתובב סביב המים. לפיכך התגובה שלך שונתה מעט כדי להתאים לצרכים. אם זה מספק אותך הגב לזה, אחרת לתגובה הקודמת.
טוטודייל ננכס לזרם, ונאבק כדי להשאר באותו מסלול, ואז כשקווגסייר מתקרב אליו, הוא נושך את קווגסייר. [/b][/quote]
"תמשיך לנשוך אותו!" אצעק לטוטדייל בתקווה שהוא יכול לשמוע אותי
---------------
אה, בדרך כלל אין הבדל גדול O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 07:35 PM
[b] תמיר
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. האקדח והטוויסטר מתנגשים, ואז סלוברו נפגע מנשימת הדרקון. [/b][/quote]
"טוויסטר על המים ואז נשימת דרקון לתוך הטוויסטר!"
-
ירין
אני מרגיש חוסר שקט נפשי כשאתה משתמש במערבולת כמתקפה של מה בכך. מערבולת זה לא מתקפה מיידית כזאת, הפוקימון צריך להסתובב הרבה בשביל זה במים... אם הוא לא יסתובב מספיק לא תהיה השפעה... אתה מבין?
--
"קווגסייר, הסתחרר בכיוון ההפוך!" אומרת ג'ן. כרגיל הם מסתובבים בכיוונים מנוגדים, כך שסך הכל אין השפעה. "קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר עוצר את כדור הרעל ונפגע מהנגיחה.
ניתאי
ולכן זה לא פלאטינום!
--
"קווגסייר, הסתחרר במקום!" אומרת ג'ן. קוגסייר מתחיל להסתחרר, וכח החיכוך בין השיניים לעור של קווגסייר לא מספיק חזק כדי לתת לו את התאוצה הרדיאלית הדרושה, מה שלבסוף זורק ממנו את טוטודייל.
אני אוהב להתעלל באנשים עם מושגים בפיסיקה.
תמיר
"סלוברו, התכונן להגנה!" אומרת ג'ן. סלוברו נעמד בתנוחה הגנתית ונפגע מההתקפה. "סלוברו, כעת על חושי!" אומרת ג'ן. מהמים יוצאים חבלים שתופסים את דרטיני
אייס
"אל תדבר אליי ככה, זה משפיל. לא סתם עשיתי תואר שני במחשבים כדי שבחורים כלשהם יקראו לי כך. בכל אופן, הוא נמצא בסוף המעבדה." הוא אומר ומצביע לך על סוף המעבדה.