[QUOTE=monster;895006]הי ניר[/QUOTE]
אני פשוט רוצה לפרוש,האנגלית הזה זה מחרפן.
Printable View
[QUOTE=monster;895006]הי ניר[/QUOTE]
אני פשוט רוצה לפרוש,האנגלית הזה זה מחרפן.
[quote=bw1234;895022]Look what I've just found:
[URL]http://ezinearticles.com/?Oll-Korrect---Origins-of-the-Words-O.K.-and-Buckeye&id=358477[/URL][/quote]
If you didn't see...
[quote=the necromancer nilasak;895025]אני פשוט רוצה לפרוש,האנגלית הזה זה מחרפן.[/quote]
פרוש
חבל
[QUOTE=Spamer Girl;895017]you are real busy!how you have time for the forum?[/QUOTE]
תמיד יש לי זמן לפורום :)
חוץ מזה, אני לא מהאנשים שלומדים הרבה למבחנים.
כמובן שיש מורים יוצאי דופן שלמבחנים שלהם חייבים ללמוד, אבל בכללי אני יכול לא ללמוד ולקבל ציון טוב מאוד.
השבוע היה לנו מבחן בקיאות על מלכים ב׳ והייתי צריך ללמוד את הספר לבד במשך יומיים.
[QUOTE=monster;895027]פרוש
חבל[/QUOTE]
יאלה,אני ישלח הודעה לאלכס במזן שהוא יחזור.
[QUOTE=bw1234;895015]Maybe you are using Google's translation...[/QUOTE]
I got you dummy! You also use it! I swear I have software that checks if the text is transmitted Google's translation! And you use it! So do not play you "Maybe you use Google's translation"
[quote=the necromancer nilasak;895031]יאלה,אני ישלח הודעה לאלכס במזן שהוא יחזור.[/quote]
אז אתה פורש?
מחכה,ומחכה,אני פורש...
הפעם אני יקבל באן.
ניר כן או לא?
[QUOTE=מיכאל 357;895011]איזה כיף שסוף-סוף הגיע סוף השבוע.
העומס מהלימודים בלתי נסבל.
הגיעה תקופת המבחנים והעבודות ורק [b]למחצית הקרובה[/b] יש לנו 22 מבחנים.
השבוע היה לנו 3 מבחנים, 2 בחנים (אחד מהם היה פתע) ויש לנו לעוד חודש להכין הרצאה.
אני שמח שלפחות עבר חלק מהעומס...*[/QUOTE]
לנו יש 11 מבחנים בשליש הזה,ביום ראשון יש לי מבחן גדול בערבית,והיה לי היום מבחן בספרות וביום ראשון מבחן באנגלית,בינתיים קיבלתי רק את התוצאה של האנגלית ויצא לי 25+,(יש לנו שני מבחנים באנגלית,באחד מקבלים 75נקודות ובאחד 25,כמובן שזה היה האחד של ה-25 נקודות).
[QUOTE=bw1234;895026]If you didn't see...[/QUOTE]
Very long article!
[QUOTE=monster;895036]ניר כן או לא?[/QUOTE]
כן,אבל מחכה.
[quote=the necromancer nilasak;895039]כן,אבל מחכה.[/quote]
ביי
[quote=the charmander;895032]I got you dummy! You also use it! I swear I have software that checks if the text is transmitted Google's translation! And you use it! So do not play you "Maybe you use Google's translation"[/quote]
I am s[COLOR=#000]wear you that I don't use google translate!![/COLOR]
[COLOR=#000]I am student of MA...[/COLOR]
[QUOTE=Bronzong;895037]לנו יש 11 מבחנים בשליש הזה,ביום ראשון יש לי מבחן גדול בערבית,והיה לי היום מבחן בספרות וביום ראשון מבחן באנגלית,בינתיים קיבלתי רק את התוצאה של האנגלית ויצא לי 25+,(יש לנו שני מבחנים באנגלית,באחד מקבלים 75נקודות ובאחד 25,כמובן שזה היה האחד של ה-25 נקודות).[/QUOTE]
What grade are you studying?