-
[quote=שלושה מחוזות;1029087][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"תודה טל.השלגון שלך היה גם הוא חזק מאוד.טוב עכשיו נתקדם לעבר הבניין שבדרך 2".טוני מחזיר את סקפטייל לפוכדור שלו.אתה משאיר את שלגון בחוץ שישאר ויגן עליכם מעוד התקפות פוקימונים.אתה,טוני ושלגון ממשיכים ללכת בדרך .כעבור כמה דקות אתם רואים מולכם מבנה ענק שחוסם לך את המשך הדרך.טוני אומרלך"זה המבנה שאמרתי לך עליו.תרצה להיכנס אליו?.אולי זה יחזק לנו את הפוקימונים.מה שנמצא שם"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"למה לא.. זו יכולה להיות הרפקה קטלנית!: אני אומר לטוני בביטחון ונכנס איתו לבניין[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
טוני אומרלך"אוקי אז אני בעד גם להיכס למבנה הזה.אני מקווה שנשרוד את כול המכשולים שיש בו".אתם נכנסים לתוך המבנה.הדלת של המבנה נפתחת לקראותכם.אתם מגיעים לחדר ענק שכמעט אין בו כלום.קול אומר לך"ברוכים הבאים למוות שלכם.אם תרצו לצאת מהבניין עליכם לעבור את כול 4המבחנים שיש.אם תצליחו לעבור את כולם תוכלו לצאת מבניין .בנוסף הפוקימונים שלכם יכולים להתחזק מהמבחנים שלנו.מוכנים למבחן ה1 שלכם?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה זורק את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מן הפוכדור שלו.סייטר מוכן להתחיל בקרב.הוא שומע את הפקודה שלך.הוא משלב את שתי ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחוזקה לעבר באטראפי.באטארפי עף גבוה ומתחמק מן מספרי האיקס של סייטר.ג'ק אומר לבאטארפי"תשתמש באבקת רעל על הסייטר שלו".באטארפי מתעופף מעל סייטר ומשליח עליו אבקת רעל שיכולה להזיק מאוד לסייטר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מתחיל לחפש את גיראטינה בעולם שלו.לאחר דקה של חיפוש חור שחור נפתח וממנו יוצא גיראטינה שפגשת אותו בפעם ה1 שלך בעולם שלו.גיראטינה אומר לך"יפה אני מבין שרצית להיכנס למחוזות האופל רק כדי להתחזק וגם לנסות לרצוח את אקראי.אבל הקטע של דאקראי לא הצליח.נראה שאתם הנבחרים חזקים יותר ממה שחשבתי.תדע עליך לעצור את צוות ניוטק במהירות הם מחזיקים כבר ב2 אגדיים ברשותם.טוב אז מה רצית מימני?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל ובלהביור על קרן העל של סאלאמנס.הוא מצליח להסיט את קרן העל לקיר של המכון.צ'איזארד קצת נפגע בידו מקרן העל של סאלאמנס.צ'איזארד עף לעבר סאלאמנס באגרוף חשמל.סאלאמנס משתמש בפלי ומצליח התחמק וגם לפגוע בצאיזארד קצת עם פליי.מנצ'לקאס משתמש בסופת חול וקרן קרח על סאלאמנס.סאלאמנס שוב משתמש בפלי ומתחמק מהתקפות של מנצ'לקאס.סאלאמנס עף בפלי לעבר מנצ'לקאס.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מתחיל לחפש את גיראטינה בעולם שלו.לאחר דקה של חיפוש חור שחור נפתח וממנו יוצא גיראטינה שפגשת אותו בפעם ה1 שלך בעולם שלו.גיראטינה אומר לך"יפה אני מבין שרצית להיכנס למחוזות האופל רק כדי להתחזק וגם לנסות לרצוח את אקראי.אבל הקטע של דאקראי לא הצליח.נראה שאתם הנבחרים חזקים יותר ממה שחשבתי.תדע עליך לעצור את צוות ניוטק במהירות הם מחזיקים כבר ב2 אגדיים ברשותם.טוב אז מה רצית מימני?"[/quote]
"להרוג אותך!" אגיד במהירות, אפרק לו כנף ואשגר ברק על כנף השנייה. לאחר מכן שגיראטינה היה חלש אשאב ממנו את כוחו ואצא מעולם זה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029129][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]תומר
צ'איזארד משתמש באגרוף חשמל ובלהביור על קרן העל של סאלאמנס.הוא מצליח להסיט את קרן העל לקיר של המכון.צ'איזארד קצת נפגע בידו מקרן העל של סאלאמנס.צ'איזארד עף לעבר סאלאמנס באגרוף חשמל.סאלאמנס משתמש בפלי ומצליח התחמק וגם לפגוע בצאיזארד קצת עם פליי.מנצ'לקאס משתמש בסופת חול וקרן קרח על סאלאמנס.סאלאמנס שוב משתמש בפלי ומתחמק מהתקפות של מנצ'לקאס.סאלאמנס עף בפלי לעבר מנצ'לקאס.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אחזיר את צ'אריזארד לפוקדור שלו אוציא את ויבל ואגיד לו ולמאנצ'לקאס:"תשלבו כוחות תשתמשו בכול המתקפות הקרח שלכם על היד של ויבל ואז ויבל תקפוץ לעבר סלאמנס באגרוף קרח עם רסיסי קרח ואתה מאנצ'לקאס אם סלאמנס מתחמק מהמתקפה של ויבל תתקוף בסופת חול ואז בקרן קרח על סלאמנס!"
-
[quote]ברוס
אתה זורק את הפוכדור של סייטר החוצה.סייטר יוצא מן הפוכדור שלו.סייטר מוכן להתחיל בקרב.הוא שומע את הפקודה שלך.הוא משלב את שתי ידו בצורת איקס ואז מניף אותם בחוזקה לעבר באטראפי.באטארפי עף גבוה ומתחמק מן מספרי האיקס של סייטר.ג'ק אומר לבאטארפי"תשתמש באבקת רעל על הסייטר שלו".באטארפי מתעופף מעל סייטר ומשליח עליו אבקת רעל שיכולה להזיק מאוד לסייטר שלך.[/quote]
"סייטר מהר!תתחמק ותשתמש בכנף מתכת על באטרפרי!" אומר לסייטר.
-
[quote=שלושה מחוזות;1029129][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומרלך"אוקי אז אני בעד גם להיכס למבנה הזה.אני מקווה שנשרוד את כול המכשולים שיש בו".אתם נכנסים לתוך המבנה.הדלת של המבנה נפתחת לקראותכם.אתם מגיעים לחדר ענק שכמעט אין בו כלום.קול אומר לך"ברוכים הבאים למוות שלכם.אם תרצו לצאת מהבניין עליכם לעבור את כול 4המבחנים שיש.אם תצליחו לעבור את כולם תוכלו לצאת מבניין .בנוסף הפוקימונים שלכם יכולים להתחזק מהמבחנים שלנו.מוכנים למבחן ה1 שלכם?"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"קדימה!" אני אומר בנחישות ומסתכל לתקרה.[/B]
[B]" אתה מוכן!" אני שואל את טוני ומתכונן לקרב קטלני במיוחד![/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
טוני אומר לך"ברור שאני מוכן למה שהיה לנו בעוד שנייה".הקול אומר לכם"מכיוון שאתם שנים אז כול אחד מכם ילחם.המבחן ה1 הוא קרב צללים.כול אחד מכם צריך להביס לוחם צללים.ועכשיו אסביר מה זה קרב צללים.קרב צללים זה כאשר הפוקימון שלך נפגע גם אתה חוטף אותו נזק.זהירות תוכלו למות מזה.עכשיו תפגשו תיריבים שלכם.צלו וצלי".מולכם מופיעם שתי לוחמים מפחידם שאומרים"הקרב היה 1 על 1".צלי נלחם נגדך וצלו נגד טוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מצליח בזמן להתחמק מן אבקת הרעל של באטארפי לפני שהאבקה תפעל עליו.סייטר הולך לאחורה ואז משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות לברזלות וחזקות ממש.הוא רץ לעבר באטארפי עם כנפי המתכת שלו.באטארפי לא מצליח להתחמק מכנפיי המתכת של סייטר ונפגע קשה.ג'ק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על סייטר".באטרפי מעל סייטר ומשחרר עליו אבקת שינה שיכולה להרדים אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו.בזמן הזה מנצל'קאס נפגע מהפלי של סאלאמנס.אתה מוציא את ויבל לקרב במקום צ'איזארד שלך.ויבל יוצא לקרב..מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח את ויבל.הוא הופך את ידו לאגרוף קרח.ויבל תוקף ברסיסי קרח ובאגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס לא מצליח ונפגע קשה מזה.הוא מתאושש במהירות ואז עף ישירות לעבר ויבל שלך בניב אש קטלני במיוחד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה אומר לו שאתה רוצה להרוג אותך.אתה מנסה לפרק את גופו אך אתה לא מצליח.גיראטינה אומר לך"בתור נבחר יש לך מטרות זדוניות מאוד.אבל אפילו עם הכוחות החדשיים שלך לא תצליח להביס אותי.אני חזק מאוד.עדיף שלא תנסה להרוג אותי יותר.טוב אני מחזיר אותך לעולם שלך.אנחנו עוד ניפגש אולי בעתיד הרחוק".הבזק אור גיראטינה שולח לעברך.אתה מוצא את עצמך בעיר בג שאותה הרסת בעצמך.[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות;1029161][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"ברור שאני מוכן למה שהיה לנו בעוד שנייה".הקול אומר לכם"מכיוון שאתם שנים אז כול אחד מכם ילחם.המבחן ה1 הוא קרב צללים.כול אחד מכם צריך להביס לוחם צללים.ועכשיו אסביר מה זה קרב צללים.קרב צללים זה כאשר הפוקימון שלך נפגע גם אתה חוטף אותו נזק.זהירות תוכלו למות מזה.עכשיו תפגשו תיריבים שלכם.צלו וצלי".מולכם מופיעם שתי לוחמים מפחידם שאומרים"הקרב היה 1 על 1".צלי נלחם נגדך וצלו נגד טוני.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue].[/COLOR][/B][/quote]
[B]"שלגון אתה מוכן!?" אני שואל את שלגון בתור שאלה רטורית,[/B]
[B]"שלגון תתכונן לקרב קשה, אנחנו לא הולכים להפסיד!" אני אומר לשלגון ומוכן שצלי יוציא את הפוקימון שלו.[/B]
-
[quote]ניר
אתה אומר לו שאתה רוצה להרוג אותך.אתה מנסה לפרק את גופו אך אתה לא מצליח.גיראטינה אומר לך"בתור נבחר יש לך מטרות זדוניות מאוד.אבל אפילו עם הכוחות החדשיים שלך לא תצליח להביס אותי.אני חזק מאוד.עדיף שלא תנסה להרוג אותי יותר.טוב אני מחזיר אותך לעולם שלך.אנחנו עוד ניפגש אולי בעתיד הרחוק".הבזק אור גיראטינה שולח לעברך.אתה מוצא את עצמך בעיר בג שאותה הרסת בעצמך. [/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים (הדבר היחיד שלא הרסתי..) ושם מחליף את דרפיון בנאזלף ואת סיזור בקרובאט. אני מוציא את נזלף ונותן לו אבן עשב, ואז ממשיך ולוקח את הציוד שנמצא באזור שאי אפשר להיות בו.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029161][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר את צ'איזארד לפוכדור שלו.בזמן הזה מנצל'קאס נפגע מהפלי של סאלאמנס.אתה מוציא את ויבל לקרב במקום צ'איזארד שלך.ויבל יוצא לקרב..מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח את ויבל.הוא הופך את ידו לאגרוף קרח.ויבל תוקף ברסיסי קרח ובאגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס לא מצליח ונפגע קשה מזה.הוא מתאושש במהירות ואז עף ישירות לעבר ויבל שלך בניב אש קטלני במיוחד.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ויבל תשתמש בכדור צל כדי שסלאמנס יבלע את הכדור צל ואז תקוף באגרוף קרח על סלאמנס!אתה מסוגל ויבל!אני אוהב אותך!"אצעק לעבר ויבל בעידוד רב
ואז אגיד למאנצ'לאקס בעידוד:"אם סלאמנס מתחמק מהמתקפה של ויבל תתקע אותו בסופת חול ואז תקוף בקרן קרח על סלאמנס!אתה מסוגל מאנצ'לאקס!אני אוהב אותך!"
-
[quote]ברוס
סייטר מצליח בזמן להתחמק מן אבקת הרעל של באטארפי לפני שהאבקה תפעל עליו.סייטר הולך לאחורה ואז משתמש בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות לברזלות וחזקות ממש.הוא רץ לעבר באטארפי עם כנפי המתכת שלו.באטארפי לא מצליח להתחמק מכנפיי המתכת של סייטר ונפגע קשה.ג'ק אומר לבאטארפי"אבקת שינה על סייטר".באטרפי מעל סייטר ומשחרר עליו אבקת שינה שיכולה להרדים אותו.
[/quote]
"סייטר-תעיף את אבקת השינה אל באטרפרי עם הכנפיים שלך ואז תשתמש במספרי אקס חזקים במיוחד על באטרפרי!" אומר לסייטר.
-
[quote=שלושה מחוזות;1029060][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]אתה מתקרב אל המיכל של גראודון ואז נשען עליו בקלילות.איזה קול אומר לך"שלום אייס".לאחר כמה שניות אתה מבין שגראודון מדבר איתך בטלפטיה מוחית.הוא ממשיך לדבר איתך"אייס יופי שבאת לפגוש אותי.רציתי להזהיר אותך מצוות ניוטק.הם בסעתיד יתכננו לגנוב אותי ולהשתמש בי בכוחתי.ולא רק אותי הם יחטפו.הם מנסים לחטוף את כול האגדים כדי שהאגדיים יעזרו להם להעיר את 3 האגדים שיצרות תמחוזות.בינתיים לצצות ניוטק יש 2 אגדיים אצלם.עליך ועל שאר הנבחרים להגן עלינו הפוקימונים האגדיים.[/COLOR][/B][/quote]
'נבחרים?' אחשוב לעצמי בראשי 'מה זאת אומרת נבחרים? סאלי היא גם נבחרת?'
-
[COLOR=Green][B]אייס
גראודון ממשיך לדבר איתך בטלפטיה"נבחרים זה 8 או 7 ילדים שהתחילו את מסעם ב3 המחוזות השונים.ועלים להביס את צוות ניוטק ולא ללת להם לתפוס אגדיים.בנוסף עליהם גם לעזור לאגדיים השונים שהם פוגשים.אתה נבחרת ממאות ילדים מלהייות נבחר.לנבחרים גם יש כוחות מיוחדים.אםם אין לך כאלו אתה תקבל אותם מגיראטינה.בקרוב תפגוש אותו.סאלי לא נבחרת היא לא נבחרה להיות נבחרת אך היא יכולה לעזור לך במסע שלך"[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה.הוא מצליח להעיף את אבקת השינה שבאטארפי מעיף עליו לעבר באטארפי.באטארפי לא מצליח להתחמק מאבקת השינה של עצמו והוא נרדם על הזירה.סייטר מנצל זאת ורץ לעברבאטארפי במספרי איקס.באטארפי ישן ולא מתחמק מזה.מספרי האיקס פוגעים בבאטארפי ומביסים אותו.ג'ק מחזיר את באטארפי לפוכדור שלו ויורד מהזירה.השופט אומר"המנצח הואברוס.הקרב הבא שלך בעוד 5 דקות"[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]תומר
וייבל זורק כדור צל לעבר סאלאמנס.סאלאמנס לא בולע את כדור הצל אלה פשוט מתחמק מימנו.ויבל לא מצליח להתחמק מניב האש שלו ונפגע קשה.ויבל מסה להשתמש באגרוף קרח על סאלאמנס אך הוא לא מצליח.מנצ'לקאס מקפיא לו תיד.ויבל תוקף באגרוף קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול ובקרן קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מצליח להתחמק מזה ותוקף בפלי את מנצ'לקאס.[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר בג שאותו עוד לא הרסת.אתה נכנס למרכזושם ניגש למכונת החלפות.במכונה אתה מחליף את דראפיון בנזליף שלך.ואת סיזור בקרובאט.אתה מוציא החוצה את הזליף.אתה שם עליו אבן עלה.נזליף מתחיל להתפתח לשיפטרי. נזליךף התפתח לשיפטי ולמד סופת עלים.אתה מחזיר את שיפטרי לפוכדור שלו ואז אתה הולך למקום שבוא הסתרת תציוד של.אתה מגיע לדרך 4 ומוצא את הציוד שהסתרת[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
אתה מחליט להשתמש בשלגון בקרב.שלגון נעמד מלפניך ומוכן להילחם נגד הפוקימון של צלי.ביינתים טוני מוציא את סקפטטיל שלו שנלחם נגד באנט של צלו.צלי זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://pokemonelite2000.com/sprites/bw/354.png[/IMG]באנט מפחיד.להבות כחולות מקיפות אותכם ולא נותנות לכם לצאת.צלי אומר"קרב הצללים התחיל אין דרך חזרה.תקוף ראשון"[/B][/COLOR]
-
[quote]ניר
אתה הולך למרכז הפוקימונים של העיר בג שאותו עוד לא הרסת.אתה נכנס למרכזושם ניגש למכונת החלפות.במכונה אתה מחליף את דראפיון בנזליף שלך.ואת סיזור בקרובאט.אתה מוציא החוצה את הזליף.אתה שם עליו אבן עלה.נזליף מתחיל להתפתח לשיפטרי. נזליךף התפתח לשיפטי ולמד סופת עלים.אתה מחזיר את שיפטרי לפוכדור שלו ואז אתה הולך למקום שבוא הסתרת תציוד של.אתה מגיע לדרך 4 ומוצא את הציוד שהסתרת[/quote]
אני לוקח את הציוד, לובש אותו וממשיך לדרך הבאה.
-
[quote=שלושה מחוזות;1029231][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]גראודון ממשיך לדבר איתך בטלפטיה"נבחרים זה 8 או 7 ילדים שהתחילו את מסעם ב3 המחוזות השונים.ועלים להביס את צוות ניוטק ולא ללת להם לתפוס אגדיים.בנוסף עליהם גם לעזור לאגדיים השונים שהם פוגשים.אתה נבחרת ממאות ילדים מלהייות נבחר.לנבחרים גם יש כוחות מיוחדים.אםם אין לך כאלו אתה תקבל אותם מגיראטינה.בקרוב תפגוש אותו.סאלי לא נבחרת היא לא נבחרה להיות נבחרת אך היא יכולה לעזור לך במסע שלך"[/COLOR][/B][/quote]
'אז אתה רומז שאני צריך לחלץ אותך מפה?' אשאל במחשבה 'רגע! מי בוחר את הנבחרים בכלל?'