-
[quote=monster;874479]
[B][COLOR=teal]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה נכנכס מהר לכלוב שכלוא בו גראודון.המסוק של צוות יוטק מתחיל להמריא לשמים.ולבסוף מגיע לגובה רב ומתחיל עוף אל כיונו.השוטרת ג'ני עוקבת אחרי המסוק באמצעות האפנוע שלה.לאחר 5 דקות של נסיעה.המסוק נוחת במין דרך מוזרה שיש בה הרבה חולות.אתה רואה שחברי צוות יוטק שהיו על המסוק הולכים לאנשו[/COLOR][/B]
[/quote]
' נקווה שהם לא עלו עליי ' ואז אני מסתכל על גוראדון ואומר " גוארדון אני אומר לחלץ אותך אז בבקשה תיהיה בשקט " אני אומר ומסתכל צדדים לראות שאף אחד לא מסתכל
-
[QUOTE=monster;872645][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטיבן אומר לך"כן .וזה אומר שנשאר לך עוד רק תג אחד להשיג ותסיים את המע שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון שלך.כי לצאת מהאי פשוט לך למזרח האי שם תחכה לך הספינה שתוביל אותך לעיר המכון הרביעי.בי"סטיבן מנופנן לך לשלום והולך מאיצטדיון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]אדם
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכודורים שלהם.חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין קופץ מרוב שמחה על האפשרות ה1 שאמרת לו.אתה מבין שהוא רוצה להישאר מחוץ לפוכדור שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
פלאריון יורה כדור צל על הזוארק האמיתי שאתה מצביע עליו עם האצבע שלך.כדור הצל פוגע קשה בזוארק.ומפיל אותו על האדמה.אתה מבחין שזוארק מתקשה לקום אך מצליח לקום.אתה מבין מזה שזוארק כבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
טוטרה מכין כדור אנרגיה ואז בולע.מה שגורם לחזק את כוחותיו בהרבה מאוד.טוטרה שולח עלי טער.חזקים מאוד על זוארק.מכיון שזוארק פצוע ברגלו הוא לא מצליח להתחמק.זוארק נפגע מהעלי הטער ומובס בקרב.סטיבן מחזיר את זוארק לפוכדור שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"]
ניר
עדין מחשיב
סאבלו עף אל סופת החול שהכין ותדאה על סופת החול שלו.סאבלו נותן ללוקריו מתקפת כנף ברזל חזקה.כנף הברזל פוגעת בלוקריו.לוקריו נפגע אך לא מותור.לוקריו משתמש בכדור אנרגיה ענקי על סאבלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]שחר
השוטרת ג'ני אומרת ך"אם מה שאתה אומר זה נכון עלינו להגיע למקדש הכי מהר שאנו יכולים.בטח האנשים שראית הם מצוות ניוטק.אתה מכיר את צוות ניוטק?אם לא אסביר לך בדרך.בואו תעלה על האופנוע שלי וניסע למקדש"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שמח שניצחתי ואני רץ לחבק את טורטרה .
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא את הפוכדור של פאליגאטור מן הכיס שלך.אתה פותח תפוכדור ומכניס אליו את הפאליגאטור שלך.אתה מתחיל לחפש את המרכז הפוקימונים של האי.לאחר כמה שניות של חיפוש.אה מבחין שהמרכז מול העינים שלך נמצא[/quote]
אני רץ לתוכו ונותן לאחות ג'וי את הפוקדורים של כולם (כמובן אחרי שהכנסתי אותם לתוכם) ואומר לה את יכולה להחליף את סטארבייה בזורוראק (שדרך אגב איך קיבלתי אותו?)
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.כאשר תה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מיד נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לריפוי.האחות ג'וי מחךיפה לך את סטרביה בזוארק שלך ומרפא לך את הפוקימונים שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רץ ומחבק את טוטרה שלך.טורטרה גם שמח על הניצחון.סטיבן אומר לך"כול הכבוד נתת קרב טוב.עכשיו תוכל לדלג על התג הרביעי ולהשיג את הצתג החמישי שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון.כדי לחזור למחוז האש.פשוט לך למזח שם תהיה ספינה שתוביל אתך למחוז האש"סטיבן יוצא מהאיצטדיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
שחר
לאחר שאתה אומר שאתה מחלץ את גראודון.הוא נהיה שמח שתחלץ אותו.אתה יוצא מהכלוב בזהירות.אתה בודק לכול הכיונים ולאחר כמה דקות מבין שאין חבר צוות נניוטק בסביבה.ותוכל לחץ אתגראודון מהכלוב שלו.לפתץע האחות ג'וי מגיעה אליך עם האופנוע שלה[/COLOR][/B]
קומבסקין מתחמק מהאיגרוף הממוקד של הציד.הציד אומר לך"אני למדתי במקום מיוחד איך להשתמש במתקפות פוקימון אך שגם האדם יוכל להשתמש בהם."אתה מוציא את כול שאר הפוקימונים שלך לקרב.טרטויג דשולח שוטי גפן על הציד.סאבלו משתמש בכנף ברזל.דרטיני משתמש בזנב ברזל.ספיל יורה קרן קרח.קומבסקין יורה גחלת.הציד זריז מאוד ומתחמק מכול התקפות של הפוקימונים שלך.הציד משתמש בעוד אגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחליט לשוווט בעיר.אתה מהתלך בעיר ולפתע רואה הרבה אנשים מצתופים במקום1 בצורת עיגול.ושומע אנשים אומרים"קדימה אתה יכול חלצח את המאמן הלוזר הזה" "נצח אותו קדימה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
איפום שומע בפקודה שלך ומתחיל לטס על העציםמ ולחפש אלטריה בסביבה.אך הוא לא מוצא אף אלטריה בסביב.שלגון אומר"רק שתדע אלטריה היא פוקימון נדיר ביותר באיזור הזה.אז אם תרצה אלטריה כדי שתפתח את האבלו שלך לאלטריה"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;875960][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קומבסקין מתחמק מהאיגרוף הממוקד של הציד.הציד אומר לך"אני למדתי במקום מיוחד איך להשתמש במתקפות פוקימון אך שגם האדם יוכל להשתמש בהם."אתה מוציא את כול שאר הפוקימונים שלך לקרב.טרטויג דשולח שוטי גפן על הציד.סאבלו משתמש בכנף ברזל.דרטיני משתמש בזנב ברזל.ספיל יורה קרן קרח.קומבסקין יורה גחלת.הציד זריז מאוד ומתחמק מכול התקפות של הפוקימונים שלך.הציד משתמש בעוד אגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
[/quote]
"הייי עצור!" אצעק
"חזרו כולם" אצעק ואחזיר את כל הפוקימונים לפוכדורים שלהם
"קומבסקין בוא אלי" אגיד
אני אתקרב לכיוון הציד ויגיד לו:"שלום אני אדם אני מצטער על מה שעשיתי לך אבל יש מצב שאתה תוכל ללמד אותי גם להשתמש במתקפות כאלה" אגיד בחיוך
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין הולך אליך ונשאר בצד.הציד עוצר את האיגרוף הממוקד שלו.הציד אומר לך"מצטער אני לא אלמד אותך אני לא מורה.אך אם אחד מפוקימוניך ינצח אותי אני יגיד לך איפה תוגכל למוד.מקובל עליך?"[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;876040][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין הולך אליך ונשאר בצד.הציד עוצר את האיגרוף הממוקד שלו.הציד אומר לך"מצטער אני לא אלמד אותך אני לא מורה.אך אם אחד מפוקימוניך ינצח אותי אני יגיד לך איפה תוגכל למוד.מקובל עליך?"[/COLOR][/B][/quote]
"מקובל ועוד איך" אגיד בחיוך ואצרחק טיפה אחורה
"קומבסקין אתה מוכן לקרב?! בוא נראה איך נלחמים" אגיד בחיוך
'אני חושב שאני אתקוף ראשון' אחשוב
"קומבסקין קדימה תשתמש בניקור!" אצעק
-
[B][COLOR="Red"]אדם
קומבסקין רץ ישר אל הציד ותוקף אותו במתקפת ניקור.הציד לא מתחמק מזה וסופג את זה ישר בגופו.מן גופו של הציד יורד מעט דם.אתה מופתע ממה שקורה לציד.הציד אומר לך"הגוף שלי קשה מתקפת ניקור לא תזיז לי הרבה.עכשיו תורי"הציד קופץ במהירות לגובה עומד להנחית לקומבסקין אגרוף ממוקד חזק ביותר[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;876058][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין רץ ישר אל הציד ותוקף אותו במתקפת ניקור.הציד לא מתחמק מזה וסופג את זה ישר בגופו.מן גופו של הציד יורד מעט דם.אתה מופתע ממה שקורה לציד.הציד אומר לך"הגוף שלי קשה מתקפת ניקור לא תזיז לי הרבה.עכשיו תורי"הציד קופץ במהירות לגובה עומד להנחית לקומבסקין אגרוף ממוקד חזק ביותר[/COLOR][/B][/quote]
"קומבסקין תתחמק ע"י קפיצה לעץ ואז תקפוץ לגובה ועם תנופה תשתמש בבעיטת מגה!" אצעק
-
[quote=monster;875960]
[B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]לאחר שאתה אומר שאתה מחלץ את גראודון.הוא נהיה שמח שתחלץ אותו.אתה יוצא מהכלוב בזהירות.אתה בודק לכול הכיונים ולאחר כמה דקות מבין שאין חבר צוות נניוטק בסביבה.ותוכל לחץ אתגראודון מהכלוב שלו.לפתץע האחות ג'וי מגיעה אליך עם האופנוע שלה[/COLOR][/B]
[/quote]
* שוטרת ג'ני XD
------------
" ששש.. בשקט ג'ני אני מנסה לחלץ את גוראדון " אני אומר ומנסה להוציא אותו מהכלוב ואני מוסיף " בינתיים לכי תנסי לתפסוס כמה חברי צוות נניוטק "
-
[quote=monster;875960][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחליט לשוווט בעיר.אתה מהתלך בעיר ולפתע רואה הרבה אנשים מצתופים במקום1 בצורת עיגול.ושומע אנשים אומרים"קדימה אתה יכול חלצח את המאמן הלוזר הזה" "נצח אותו קדימה"[/COLOR][/B][/quote]
אני מסתכל ונדחק לעיגול, כדי לראות מה כל הרעש ששם
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נדחף בין אנשים כדי להבין מה הרעש פה.אתה רואה סויפר שתוף בעוקץ רעל את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/526.png[/IMG] ג'יגיוסו.ג'יגיוסו מתץחמק מזה ומשתמש ב באנבנים חדות ומביס את סויפר.המאמן עם ג'יגיוס אומר"אז מי הבא שרוצה להילחם נגדי.אם הוא מנצח אותי הוא יוכל להילחם במכון השני של העיר"[/COLOR][/B]
[I][B][COLOR="green"]שחר
השוטרת ג'ני אומרת לך"לא עזוב לא צריך לשבור תכלוב או משהו.אנו נשתמש.בקשר לצוות ניוטק נתפו ותו מאוחר יותרא עכשיו צריך להחזיר את גראוגון למקדש שלו.אז תצמיד תכולב של הכלוב לאופנוע שלי ונחזור לעיר במהרה"[/COLOR][/B][/I]
קומבסקין קופץ לעץ הכי קרוב שלו וכך מתחמק מאיגרוף הממוקד של הציד.האיגרוף הממוקד עושה סדק רציני על האדמה.קומבסקין קופץ וגם לוקח תנופה מהעץ.קומבסקין משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד שוב לא מתחמק וסופג את הבעיטת ישר בפרצופו.מן פרצופו יורד קצת דם.הציד משתמש באיגרוף שאיבה[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;876257]
[I][B][COLOR=green]שחר[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=green]השוטרת ג'ני אומרת לך"לא עזוב לא צריך לשבור תכלוב או משהו.אנו נשתמש.בקשר לצוות ניוטק נתפו ותו מאוחר יותרא עכשיו צריך להחזיר את גראוגון למקדש שלו.אז תצמיד תכולב של הכלוב לאופנוע שלי ונחזור לעיר במהרה"[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
" אין בעיה ג'ני " אני ממלא את הוראותיה אני מחבר את הכלוב בשקט כדי שלא ישמעו אני עולה גם על האפונוע ואומר " מוכן סעי! "
-
[quote=monster;876257][B][COLOR=darkorange]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]קומבסקין קופץ לעץ הכי קרוב שלו וכך מתחמק מאיגרוף הממוקד של הציד.האיגרוף הממוקד עושה סדק רציני על האדמה.קומבסקין קופץ וגם לוקח תנופה מהעץ.קומבסקין משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד שוב לא מתחמק וסופג את הבעיטת ישר בפרצופו.מן פרצופו יורד קצת דם.הציד משתמש באיגרוף שאיבה[/COLOR][/B][/quote]
"קומבסקין תזהר! תקפוץ מהר אחורה תוך כדי שימוש בגחלת!" אצעק
'וואו הצייד הזה מאוד רציני,אני רואה שהוא לא הולך לוותר בקלות' אחשוב
-
[quote=monster;876257][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נדחף בין אנשים כדי להבין מה הרעש פה.אתה רואה סויפר שתוף בעוקץ רעל את [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/526.png[/IMG] ג'יגיוסו.ג'יגיוסו מתץחמק מזה ומשתמש ב באנבנים חדות ומביס את סויפר.המאמן עם ג'יגיוס אומר"אז מי הבא שרוצה להילחם נגדי.אם הוא מנצח אותי הוא יוכל להילחם במכון השני של העיר"[/COLOR][/B][/quote]
"אני אלחם" אני נכנס לרחבה "הערות לפני שאני מכסח אותך?"
-
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה נכנכס לקרב.האיש אומר לך"איזה אמץ בחור צעיר.מה שמך?שמי רון.הקרב היה 1 על 1 .אני אלחם בג'יגיוס שבודאי ראית עד כמה הוא חזק.אם תנצח אותי תוכל להילחם בקרב המכון השני לך.אם תפסיד לא נורא תוכל להעשות נגדי קרב חוזר.אז תוציא תפוקימון שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]שחר
אתה מחבר את הכלוב שכלוא בו גראודן לאופנוע של השוטרת ג'ני.ועולה עלח האופנוע שלי.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע לעבר העיר הראשונה.כעבר 10 דקות אתם מגיעם לעיר ולמקדש.השוטת ג'ני אומרת לך"טוב שחר תודה על העזרה.אני אחזיר את גראודון לבד.דרך אגב כך פרס מימני על העזרה"השוטרת ג'ני נונתנת לך אבן מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
קומבסקין קופץ אחרוה וכך מתחמק מהאיגרוף השאיבה של הציד.קומבסקין יורה גחלת על הציד.הציד סופג את הגחלת בידיו הימנית.וחוטף כויה חזקה בטירוף.הציד אומר לך"למרות הכויה שלי אני עדין יכול להמשיך לתקוף.עכשיו בוא נראה אותך מתפעל מזה"הציד מוציא פיו אקדח מים[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;876294][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה נכנכס לקרב.האיש אומר לך"איזה אמץ בחור צעיר.מה שמך?שמי רון.הקרב היה 1 על 1 .אני אלחם בג'יגיוס שבודאי ראית עד כמה הוא חזק.אם תנצח אותי תוכל להילחם בקרב המכון השני לך.אם תפסיד לא נורא תוכל להעשות נגדי קרב חוזר.אז תוציא תפוקימון שלך"[/COLOR][/B][/quote]
"זה לא יהיה קרב קל" אני קורץ בערמומיות לרון
"בייליף! אני בוחר בך!" אני מוציא את ההתחלתי שלי "עלי טער!"
-
[quote=monster;876294]
[B][COLOR=seagreen]שחר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]אתה מחבר את הכלוב שכלוא בו גראודן לאופנוע של השוטרת ג'ני.ועולה עלח האופנוע שלי.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע לעבר העיר הראשונה.כעבר 10 דקות אתם מגיעם לעיר ולמקדש.השוטת ג'ני אומרת לך"טוב שחר תודה על העזרה.אני אחזיר את גראודון לבד.דרך אגב כך פרס מימני על העזרה"השוטרת ג'ני נונתנת לך אבן מים[/COLOR][/B]
[/quote]
" תודה רבה ג'ני " אני מחייך ומסתכל על אבן המים שקיבלתי , ' הגיע הזמן להמשיך להתאמן לקראת קרב המכון הראשון ' אני אומר לעצמי ורץ לחפש מקום להתאמן בו
ואז באמצע אני נזכר ' רגע , סטרמי הוא פוקימון מים! אני אתן לו את האבן הזאת הוא יתפתח וילמד מתקפות מגניבות וחדשות ' אז אני מרגיש שמח וזורק את הפוקדור של סטרמי באוויר ומחכה שהוא יקבל את הבשורה.
-
[quote=monster;876294][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין קופץ אחרוה וכך מתחמק מהאיגרוף השאיבה של הציד.קומבסקין יורה גחלת על הציד.הציד סופג את הגחלת בידיו הימנית.וחוטף כויה חזקה בטירוף.הציד אומר לך"למרות הכויה שלי אני עדין יכול להמשיך לתקוף.עכשיו בוא נראה אותך מתפעל מזה"הציד מוציא פיו אקדח מים[/COLOR][/B][/quote]
'וואו! איך הוא עושה את זה..אני חייב ללמוד' אחשוב
"קומבסקין קדימה בוא נגמור את זה! תשתמש בניקור תוך כדי סיבוב כדי להעיף את אקדח המים ואז תתקוף בבעיטת מגה חזקה ישר לכיוון הפנים!" אצעק
-
[B][COLOR="DarkRed"]אדם
קומבסקין משתמש בניקור ואז מסתובב.תוצאה מכך הניקור מעיף את האקדח המים של הציד לאויר.קומבסקין מיד תוקף בבעיטת מגה חזקה לפנים של הציד.כרגיל הציד לא מתחמק וסופג בעיטת מגה חזקה מאוד בפניו.במקה ה]פעמים הקודומות הפעם יורד לו הרבה דם.הציד מתעצבן.ויורה נשמת דרקרון מפו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]שחר
אתה מוציא את הפוכדור של סטריו בהתלהבות.סטריו יוצא שמח מהפוכדור שלו.הוא ניגש אל האבן המים שקיבלת ומחכה שתשים אותה עליו שהוא יתפתח לסטרמי גדול וחזק.תה מבין שסטריו בעד להתפתח לסטרמי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דניס
אתה מוציא מכיסך את הפוכדור של ביליף.אתה מוציא את ביליף מהפוכדור שלך.ביליף יוצא מהפוכדור שלו.ביליף שולח עלי טער חדים מאוד על ג'יגיסו.ג'יגיסו לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של ביליף ונפגע קשה.ג'גיסו יורה פצצת בוץ על יבליף שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;876335][B][COLOR=teal]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]אתה מוציא מכיסך את הפוכדור של ביליף.אתה מוציא את ביליף מהפוכדור שלך.ביליף יוצא מהפוכדור שלו.ביליף שולח עלי טער חדים מאוד על ג'יגיסו.ג'יגיסו לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של ביליף ונפגע קשה.ג'גיסו יורה פצצת בוץ על יבליף שלך[/COLOR][/B][/quote]
"סופת עלים!" אני מורה לו ומקווה שהסופה גם תפגע בו וגם תחזיר אליו את פצצות הבוץ
-
[quote=monster;876335][B][COLOR=darkred]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]קומבסקין משתמש בניקור ואז מסתובב.תוצאה מכך הניקור מעיף את האקדח המים של הציד לאויר.קומבסקין מיד תוקף בבעיטת מגה חזקה לפנים של הציד.כרגיל הציד לא מתחמק וסופג בעיטת מגה חזקה מאוד בפניו.במקה ה]פעמים הקודומות הפעם יורד לו הרבה דם.הציד מתעצבן.ויורה נשמת דרקרון מפו[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה קומבסקין תשתמש בגחלת לעבר פיו של האיש הזה!" אצעק
'מעניין אם כדאי לי להפסיק את הקרב..אני רואה שהוא נפצע קשה' אחשוב
-
[QUOTE=monster;875960][B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.כאשר תה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מיד נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לריפוי.האחות ג'וי מחךיפה לך את סטרביה בזוארק שלך ומרפא לך את הפוקימונים שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה רץ ומחבק את טוטרה שלך.טורטרה גם שמח על הניצחון.סטיבן אומר לך"כול הכבוד נתת קרב טוב.עכשיו תוכל לדלג על התג הרביעי ולהשיג את הצתג החמישי שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון.כדי לחזור למחוז האש.פשוט לך למזח שם תהיה ספינה שתוביל אתך למחוז האש"סטיבן יוצא מהאיצטדיון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]
שחר
לאחר שאתה אומר שאתה מחלץ את גראודון.הוא נהיה שמח שתחלץ אותו.אתה יוצא מהכלוב בזהירות.אתה בודק לכול הכיונים ולאחר כמה דקות מבין שאין חבר צוות נניוטק בסביבה.ותוכל לחץ אתגראודון מהכלוב שלו.לפתץע האחות ג'וי מגיעה אליך עם האופנוע שלה[/COLOR][/B]
קומבסקין מתחמק מהאיגרוף הממוקד של הציד.הציד אומר לך"אני למדתי במקום מיוחד איך להשתמש במתקפות פוקימון אך שגם האדם יוכל להשתמש בהם."אתה מוציא את כול שאר הפוקימונים שלך לקרב.טרטויג דשולח שוטי גפן על הציד.סאבלו משתמש בכנף ברזל.דרטיני משתמש בזנב ברזל.ספיל יורה קרן קרח.קומבסקין יורה גחלת.הציד זריז מאוד ומתחמק מכול התקפות של הפוקימונים שלך.הציד משתמש בעוד אגרוף ממוקד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
אתה מחליט לשוווט בעיר.אתה מהתלך בעיר ולפתע רואה הרבה אנשים מצתופים במקום1 בצורת עיגול.ושומע אנשים אומרים"קדימה אתה יכול חלצח את המאמן הלוזר הזה" "נצח אותו קדימה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
איפום שומע בפקודה שלך ומתחיל לטס על העציםמ ולחפש אלטריה בסביבה.אך הוא לא מוצא אף אלטריה בסביב.שלגון אומר"רק שתדע אלטריה היא פוקימון נדיר ביותר באיזור הזה.אז אם תרצה אלטריה כדי שתפתח את האבלו שלך לאלטריה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
איך?,הוא גרוע,אין לו סטים טובים,אגיד לו.
-
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"כול פוקימון חזק.אם מאמינים בו.אז אם סאבלו שלך הפסיד בקרב ה1 שלו. אם תאמן טוב את סאבלו.סאבלו שלא יתפתח ויתחזק ולא יפסיד בקרבות.אז תאמן אותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
קומבסקין יורה גחלת על הזעם דרקון /של הציד.הזעם דרקון והגחלת מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.מתוך הפיצוץ נוצר הדף חזק מאוד ועשן סמיך וגדול.לאחר שהעשן נעלם.הציד נעלם מהאדמה.כאילו האדמה בעלה אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ביליף משתמש בסופת עלים חזקה.הסופת העחלים מחזירה את פצצת הבוץ של גיגיסו לג'יסו.ג'יסו נפגע מהסופת העלים ומפצצת הבוץ של עצמו.ג'יסו מתאושש מהר ושולח אבנים חדות על בייליף[/COLOR][/B]
-
[quote=monster;876392][B][COLOR=green]דניס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ביליף משתמש בסופת עלים חזקה.הסופת העחלים מחזירה את פצצת הבוץ של גיגיסו לג'יסו.ג'יסו נפגע מהסופת העלים ומפצצת הבוץ של עצמו.ג'יסו מתאושש מהר ושולח אבנים חדות על בייליף[/COLOR][/B][/quote]
"תחמוק!" אני מורה לו "עוד עלי טער! סופת עלים כדי להגביר את התאוצה ולהגדיל את הנזק לגיגיסו!"
-
[QUOTE=monster;876392][B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון אומר לך"כול פוקימון חזק.אם מאמינים בו.אז אם סאבלו שלך הפסיד בקרב ה1 שלו. אם תאמן טוב את סאבלו.סאבלו שלא יתפתח ויתחזק ולא יפסיד בקרבות.אז תאמן אותו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]אדם
קומבסקין יורה גחלת על הזעם דרקון /של הציד.הזעם דרקון והגחלת מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.מתוך הפיצוץ נוצר הדף חזק מאוד ועשן סמיך וגדול.לאחר שהעשן נעלם.הציד נעלם מהאדמה.כאילו האדמה בעלה אותו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דניס
ביליף משתמש בסופת עלים חזקה.הסופת העחלים מחזירה את פצצת הבוץ של גיגיסו לג'יסו.ג'יסו נפגע מהסופת העלים ומפצצת הבוץ של עצמו.ג'יסו מתאושש מהר ושולח אבנים חדות על בייליף[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב,אני יראה אותו במכון 0_0
עכשיו בוא נלך למכון,ורק שתדע אני חושב שלא אקח את מטגרוס,ואני הולך למכון ה2.
-
[quote]לוקאס
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.כאשר תה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מיד נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לריפוי.האחות ג'וי מחךיפה לך את סטרביה בזוארק שלך ומרפא לך את הפוקימונים שלך[/quote]
'אני מוציא זורואק ועושה לו היכרות עם הפוקימונים שלי' לאחר מכן אני שואל אותו "היי זוראק אתה יכול להרכיב אותי לספינה"
-
כינוי: barfon2
שם במשחק: בר
רקע: בר נולד בכפר מרוחק במקום מבודד למשפחה מאוד ענייה ומאומצת. הוריו רבו ונאלצו להיפרד ומסרו את בר למשפחה מאומצת עם אחיו הגדול.
אחיו הגדול של בר הוא מאמן פוקימונים מעולה שאוהב פוקימונים מסוג אש. בר תמיד רצה שיתחיל את המסע שלו יגדל פוקימונים מעולה וינצח בקרב את אחיו הגדול. בר אהב פוקימונים מסוג אש ומסוג מעופף. החלום של בר היה תמיד לזכות בכל 5 התגים של מחוז האש.
מחוז: אש
פקימון התחלתי: סינדאקוויל
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: אוכל בני אדם, אוכל פוקימונים, אוהל, שק שינה ושעון
הערות/בקשות: לתפוס מורקרו ומקווה להרשם
-
[quote=monster;876392][B][COLOR=red]אדם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]קומבסקין יורה גחלת על הזעם דרקון /של הציד.הזעם דרקון והגחלת מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.מתוך הפיצוץ נוצר הדף חזק מאוד ועשן סמיך וגדול.לאחר שהעשן נעלם.הציד נעלם מהאדמה.כאילו האדמה בעלה אותו[/COLOR][/B]
[/quote]
'אני די בטוח שהוא משתמש בחפירה עכשיו' אחשוב
"קומסקין מהר! תעלה על עץ ותיהיה מוכן להתקפת גחלת,אני די בטוח שהצייד השתמש במתקפת חפירה...מתי שאתה רואה אותו ישר תירה!" אצעק
-
[QUOTE=monster;875960][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]
שחר
[B][COLOR="Green"]דניס
[B][COLOR="Blue"]ניר
איפום שומע בפקודה שלך ומתחיל לטס על העציםמ ולחפש אלטריה בסביבה.אך הוא לא מוצא אף אלטריה בסביב.שלגון אומר"רק שתדע אלטריה היא פוקימון נדיר ביותר באיזור הזה.אז אם תרצה אלטריה כדי שתפתח את האבלו שלך לאלטריה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך מהר לספינה שלא תברח לי
-
[COLOR=Red][B]יגאל
אתה מחזיר את טורטרה לפוכדור שלו.אתה יוצא מהאיצטדיון והולך במהירות אל הספינה.כעבור 9 דקות אתה מגיע לספינה.על הספינה כתוב.מחוז האש,מובילה לעיר המכון הרביעי במחוז האש.אנא עלו במהירות לספינה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][B]אדם
קומבסקין קופץ על העץ הקרוב אליו מותך חשש שהציד השתמש בחפירה .אתה מחכה לציד5 דקות שיצוץ לו אך הוא לא צץ לא משום מקום.אתה מתחילט לחכות עוד כמהדקות אך עדין הציד לא צץ מהמבחבוא שלו[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]לוקאס
אתה מוציא אתזוארק ואתכול 5 הפוקימונים שלך.זוארק מכיער במהירות את הפוקיימונים שלך.ונהנה להתח ראיתם ולדבר.אתה מחזר את הפוקימונים שלך חוץ מזוארק.זוארק מסכים לעלות איתך לספינה שתוביל אותך למחוז המים[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
אתה מחזיר את איפום ואת אלטריה שלך לפוכדורים שלהם.שלגון גם מחזי את לוקריו שלו לפוכדור שלו.אתם הולכים לעבר המכון.כעבור 15 דקות מגיעים למכון.אתה רואה שכיפת המכון בצורת איגרוף.[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]דניס
ביליף מתחמק במהירות מהאבנים החדות של ג'גיסיו.ביליף משתמשבעלי טער וסופתץ העלים.העלי טער מחזקים תסופת העלים של ביליף.סופת העלים שלג'יסו פוגעת בו קשה.רון נהיה מודאג.ג'גיאסו משתמש בפצצת בוץ על בילחיף[/B][/COLOR]
-
[quote]לוקאס
אתה מוציא אתזוארק ואתכול 5 הפוקימונים שלך.זוארק מכיער במהירות את הפוקיימונים שלך.ונהנה להתח ראיתם ולדבר.אתה מחזר את הפוקימונים שלך חוץ מזוארק.זוארק מסכים לעלות איתך לספינה שתוביל אותך למחוז המים[/quote]
(אני כותב פה מתוך הנחה שאנו על הספינה)
"הי זוראק תראה לי מה אתה יודע! צא מונפרנו! תשתמש באגרוף מאך על זוראק, זוראק תגיב באיזו מתקפה שתרצה"
-
[QUOTE=monster;878754][COLOR=Red][B]יגאל
אתה מחזיר את טורטרה לפוכדור שלו.אתה יוצא מהאיצטדיון והולך במהירות אל הספינה.כעבור 9 דקות אתה מגיע לספינה.על הספינה כתוב.מחוז האש,מובילה לעיר המכון הרביעי במחוז האש.אנא עלו במהירות לספינה[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkOrange][B]אדם
קומבסקין קופץ על העץ הקרוב אליו מותך חשש שהציד השתמש בחפירה .אתה מחכה לציד5 דקות שיצוץ לו אך הוא לא צץ לא משום מקום.אתה מתחילט לחכות עוד כמהדקות אך עדין הציד לא צץ מהמבחבוא שלו[/B][/COLOR]
[COLOR=Blue][B]לוקאס
אתה מוציא אתזוארק ואתכול 5 הפוקימונים שלך.זוארק מכיער במהירות את הפוקיימונים שלך.ונהנה להתח ראיתם ולדבר.אתה מחזר את הפוקימונים שלך חוץ מזוארק.זוארק מסכים לעלות איתך לספינה שתוביל אותך למחוז המים[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]ניר
אתה מחזיר את איפום ואת אלטריה שלך לפוכדורים שלהם.שלגון גם מחזי את לוקריו שלו לפוכדור שלו.אתם הולכים לעבר המכון.כעבור 15 דקות מגיעים למכון.אתה רואה שכיפת המכון בצורת איגרוף.[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]דניס
ביליף מתחמק במהירות מהאבנים החדות של ג'גיסיו.ביליף משתמשבעלי טער וסופתץ העלים.העלי טער מחזקים תסופת העלים של ביליף.סופת העלים שלג'יסו פוגעת בו קשה.רון נהיה מודאג.ג'גיאסו משתמש בפצצת בוץ על בילחיף[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני נכנס למקום,ושואל,מנהיגת המכון?,את כאן?
-
[QUOTE=monster;878754][COLOR=Red][B]יגאל
[COLOR=DarkOrange][B]אדם
[COLOR=Blue][B]לוקאס
[COLOR=DarkRed][B]ניר
[COLOR=Green][B]דניס
ביליף מתחמק במהירות מהאבנים החדות של ג'גיסיו.ביליף משתמשבעלי טער וסופתץ העלים.העלי טער מחזקים תסופת העלים של ביליף.סופת העלים שלג'יסו פוגעת בו קשה.רון נהיה מודאג.ג'גיאסו משתמש בפצצת בוץ על בילחיף[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני עולה על הספינה וכבר מחכה לראות את מיל
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה על הספינה במהירות.הספינה מתחילה לשוט בים לעבר מחוז האש.כעבור חצי שעה הספינה מגיעה לעיר המכון הרביעי שבמחוז האש.אתה יורד מימנה.ורואה את מיל בוכה לה ליד הספינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]נניר
אתה נכנכס למכון וגם שלגון.אתה מבחין בו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG] הוא אומר לך"הי שמי ג'וד ואני מנהיג מכון הלחימה של העיר קרן.אז מי מכם מאתגר אותי לקרב.אם שניכם אז אין לי בעיה.רק תבחרו מי היה הראשון שאני יכסח לו תצורה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;878892][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה עולה על הספינה במהירות.הספינה מתחילה לשוט בים לעבר מחוז האש.כעבור חצי שעה הספינה מגיעה לעיר המכון הרביעי שבמחוז האש.אתה יורד מימנה.ורואה את מיל בוכה לה ליד הספינה[/COLOR][/B]
אתה נכנכס למכון וגם שלגון.אתה מבחין בו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr028.png[/IMG] הוא אומר לך"הי שמי ג'וד ואני מנהיג מכון הלחימה של העיר קרן.אז מי מכם מאתגר אותי לקרב.אם שניכם אז אין לי בעיה.רק תבחרו מי היה הראשון שאני יכסח לו תצורה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ[/COLOR][/B][/QUOTE]
רק אני נלחם,אני הולך ולוחש בסוד לשלגון: "תביא לי את מטגרוס,מהר."
ואז אני הולך לאיש המכון ואומר לו: "תוציא את הפוקימון הראשון שלך,אני מחכה".
-
[quote]לוקאס
אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ[/quote]
"אינפריימפ חזור צא ריולו\לוקאריו! תשתמש בכדור אורה"
-
[QUOTE=monster;878892][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ניגש ושואל אותה למה היא בוכה?
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך בעצב"לא שמעת?מישהו אחרי שנלחם נגד אחותי בקרב מכון.חטף אותה ואז רצח אותה בדם קר.המשטרה עדין מחפשת אותו אך לא יודעים יפה הוא.אך יודעים שהוא מסתובב במחוז האש קרוב למכון השני במחוז האש"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"][COLOR="Blue"]לוקאס
איינפרימפ מתחמק מכדור הצל של זוארק.וחוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את לוקריו שלך שהתפתח לך הרגע בפוכדור.לוקריו משתמש בכדור אוראה על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מכדור האוראה ונפגע קשה.זוארק משתמש עוד כדור צל על לוקריו[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון מביא לך תפוכדור של מטגרוס.אתה שם את הפוכדור של מטגרוס בכיס שלך.ג'וד אומר לך"אוקי הקרב היה 2 על 2 ביחידים.מותר רק ליריב להחליף פוקימונים.זה הקרב עומד להתחיל צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/56.png[/IMG]מאנקי שלי לקרב"מאנ'י יצוא לקרב.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=monster;879039][B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך בעצב"לא שמעת?מישהו אחרי שנלחם נגד אחותי בקרב מכון.חטף אותה ואז רצח אותה בדם קר.המשטרה עדין מחפשת אותו אך לא יודעים יפה הוא.אך יודעים שהוא מסתובב במחוז האש קרוב למכון השני במחוז האש"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="red"][COLOR="Blue"]לוקאס
איינפרימפ מתחמק מכדור הצל של זוארק.וחוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את לוקריו שלך שהתפתח לך הרגע בפוכדור.לוקריו משתמש בכדור אוראה על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מכדור האוראה ונפגע קשה.זוארק משתמש עוד כדור צל על לוקריו[/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ניר
שלגון מביא לך תפוכדור של מטגרוס.אתה שם את הפוכדור של מטגרוס בכיס שלך.ג'וד אומר לך"אוקי הקרב היה 2 על 2 ביחידים.מותר רק ליריב להחליף פוקימונים.זה הקרב עומד להתחיל צא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/56.png[/IMG]מאנקי שלי לקרב"מאנ'י יצוא לקרב.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה לקום ולבוא איתי למכון השני כדי לתפוס את הרוצח.