-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 08:05 PM
[b] ניתאי
ולכן זה לא פלאטינום!
--
"קווגסייר, הסתחרר במקום!" אומרת ג'ן. קוגסייר מתחיל להסתחרר, וכח החיכוך בין השיניים לעור של קווגסייר לא מספיק חזק כדי לתת לו את התאוצה הרדיאלית הדרושה, מה שלבסוף זורק ממנו את טוטודייל.
אני אוהב להתעלל באנשים עם מושגים בפיסיקה. [/b][/quote]
נגיד שהבנתי...
בחיי, הקרבות מכון אצלך מייגעים בטירוף
-----------------
"טוטודייל! אקדחי מים מהמקום עד שהוא יתקרב אליך ואז נשיכה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 08:05 PM
[b] ירין
אני מרגיש חוסר שקט נפשי כשאתה משתמש במערבולת כמתקפה של מה בכך. מערבולת זה לא מתקפה מיידית כזאת, הפוקימון צריך להסתובב הרבה בשביל זה במים... אם הוא לא יסתובב מספיק לא תהיה השפעה... אתה מבין?
--
"קווגסייר, הסתחרר בכיוון ההפוך!" אומרת ג'ן. כרגיל הם מסתובבים בכיוונים מנוגדים, כך שסך הכל אין השפעה. "קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר עוצר את כדור הרעל ונפגע מהנגיחה.
[/b][/quote]
"אקדח מים ודכור רעל בתוכו ואז נסה קרן בועות-בועות יותר חזקות!" אני אומר
--
זה ההגדרה של קרן בועות?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 09:05 PM
[b]
תמיר
"סלוברו, התכונן להגנה!" אומרת ג'ן. סלוברו נעמד בתנוחה הגנתית ונפגע מההתקפה. "סלוברו, כעת על חושי!" אומרת ג'ן. מהמים יוצאים חבלים שתופסים את דרטיני [/b][/quote]
"תחזור דרטיני!צא סקיפלום,שאיבה!"
-
ניתאי
אני מנסה... זה רק קרב המכון השני. זה ישתפר עם הזמן. יש לך 6-7 עוד קרבות...
--
"קווגסייר, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר מיירט את אקדחי המים עם יריות הבוץ וכרגיל לפעמים כל אחד פוגע בשני.
אייס
לפני שאתה מאבד אותו מטווח הראייה (על ידי מדף כלשהו) הוא עונה לך
"כי אני לא. אני תכנת מחשב שנוצרה על ידי האיש הסגול. 'גבר' הוא לא חלק מהותי מהקוד שלי. זה כמו לקרוא לבן אדם 'יונק'." הוא אומר. לבסוף אתה מגיע למעבדה בה יושב הפרופסור משתשעשע עם כל מיני תכניות שהוא כותב במחשב.
ירין
אני מניח שאתה לא זוכר את זה, אבל קרן בועות היא אחת הדוגמאות שאני נותן ל'שדרוג מתקפות בדף הראשון בהערות'. בגלל שאין הבדל מהותי בין בועות לקרן בועות, אז עם הניסיון בועות יהפכו לקרן בועות. ככה שאין טעם להגדיר את זה.
--
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ עם הראש קדימה למתקפות, נפגע מהן ופוגע בטנטקול.
תמיר
החילוף מתבצע, וסקיפלום פוגע, והוא נראה כבר מאוד עייף.
"שמור כוחות לקו ההגנה האחרון סלוברו" אומרת ג'ן.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 10:54 PM
[b]
תמיר
החילוף מתבצע, וסקיפלום פוגע, והוא נראה כבר מאוד עייף.
"שמור כוחות לקו ההגנה האחרון סלוברו" אומרת ג'ן. [/b][/quote]
"שאיבה בכל הכוח,תזרוק אותו באוויר(עם החוטים של השאיבה) ואז כדור אנרגיה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 09:54 PM
[b]
ירין
אני מניח שאתה לא זוכר את זה, אבל קרן בועות היא אחת הדוגמאות שאני נותן ל'שדרוג מתקפות בדף הראשון בהערות'. בגלל שאין הבדל מהותי בין בועות לקרן בועות, אז עם הניסיון בועות יהפכו לקרן בועות. ככה שאין טעם להגדיר את זה.
--
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ עם הראש קדימה למתקפות, נפגע מהן ופוגע בטנטקול.
[/b][/quote]
טוב..
----
"תמשיך עם אקדח מים מסובב בבועות ואז שוב כדור רעל!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 08:33 PM
[b] פלופי
סקווירטל קופץ ונושך את הכנף של טיילו מה שמנחית את שניהם על האדמה. טיילו מנקר את סקווירטל בזמן שהוא נושך את הכנף שלו. [/b][/quote]
"סקווירטל עכשיו שאתם על הריצפה יש לך יתרון אל תיתן לו לעלות למעלה , תשתמש בנשיכה ואז בנגיחה !"אומר בהתלהבות .
-
תמיר
"סלוברו, קו ההגנה האחרון!" אומרת ג'ן. בזמן שסקיפלום מתעלל בסלוברו הוא יורה אקדח מים די חזק ופוגע בסקיפלום. לבסוף סלוברו קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא יורה לזירה ובודק את סלוברו "סלוברו לא יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא חוזר לעמדה שלו "המשיכו!"
"צא קווגסייר!" אומרת ג'ן. היא מוציאה קווגסייר
שים לב, מתקפות אדמה בדרך כלל לא פועלות כי הפוקימון המעופף יכול לעוף עד אינסוף רחוק יותר מפוקדימון האדמה. כן אין זה המצב, כי כאן התקרה היא חסם מלעיל של הזירה.
ירין
"קווגסייר השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה לרצפת המים, וקופץ משם וגורם לאקדח המים להחטיא, אבל אז נפגע מכדור הרעל. הוא נראה על סף כוחותיו "קווגסייר, יריית בוץ!" קווגסייר יורה יריית בוץ ופוגע בטנטקול.
אייס
"הרובוט שלי? אין לי שום רובוטים. אני פרופסור במדעי המחשב, אני לא מבין כמעט כלום ברובוטיקה. בכל אופן, יש סיבה, מומלץ תכליתית ביותר, שבאת לפה?" הוא שואל.
פלופי
סקווירטל תוקף, אך טיילו בנוסף לניקור מוסיף מכות עם הכנף השנייה, עד שסקוורטל עוזב וטיילו עולה כדי להתחמק מחבטת הראש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 1 2009, 06:25 PM
[b]
ירין
"קווגסייר השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה לרצפת המים, וקופץ משם וגורם לאקדח המים להחטיא, אבל אז נפגע מכדור הרעל. הוא נראה על סף כוחותיו "קווגסייר, יריית בוץ!" קווגסייר יורה יריית בוץ ופוגע בטנטקול.
[/b][/quote]
"תתקוף אותו בכל הכח באקדח מים ונגיחה מבסובבת!!!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 1 2009, 07:25 PM
[b] תמיר
"סלוברו, קו ההגנה האחרון!" אומרת ג'ן. בזמן שסקיפלום מתעלל בסלוברו הוא יורה אקדח מים די חזק ופוגע בסקיפלום. לבסוף סלוברו קורס.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא יורה לזירה ובודק את סלוברו "סלוברו לא יכול להלחם. 2-1 למאמן." הוא חוזר לעמדה שלו "המשיכו!"
"צא קווגסייר!" אומרת ג'ן. היא מוציאה קווגסייר
שים לב, מתקפות אדמה בדרך כלל לא פועלות כי הפוקימון המעופף יכול לעוף עד אינסוף רחוק יותר מפוקדימון האדמה. כן אין זה המצב, כי כאן התקרה היא חסם מלעיל של הזירה. [/b][/quote]
אבל עדיין אמורים להיות לו סיכויים די גדולים להתחמק...
--
"סקיפלום תחזור!"
'כדאי לי לשמור אותו,יש לו כוח מרובע(X4) על סוג מים-אדמה' אני חושב לעצמי
"צא דרטיני!טוויסטר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 1 2009, 06:25 PM
[b] פלופי
סקווירטל תוקף, אך טיילו בנוסף לניקור מוסיף מכות עם הכנף השנייה, עד שסקוורטל עוזב וטיילו עולה כדי להתחמק מחבטת הראש. [/b][/quote]
"סקווירטל אם הוא תוקף במכת כנף תיכנס לתוך השיריון וברגע שאתה מרגיש שהוא נוגע בך תצא רק עם הראש ותנשך אותו "אומר לסקווירטל .
-
ירין
"קווגסייר, הסתחרר במקום כדי לעצור את אקדח המים!" אומרת ג'ן. קווגסייר מסתחרר מעט, ועוצר את אקדח המים, אבל אז הוא נפגע מחבטת הראש והוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא יורד לזירה ובדוק את קווגסייר.
"קווגסייר לא מסוגל להלחם! המנצח בקרב הוא המאמן!" אומר השופט.
"כל הכבוד. בוא לכאן, אני אתן לך את התג, והם את הציון" היא אומרת, ומתחילה ללכת לכיוון הגשר שבו יושבים השופטים עם המחשבים.
תמיר
"קווגסייר, השתמש ביריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מכת בוץ שהטוויסטר מפזר, ובכך הטוויסטר נעלם.
פלופי
טיילו תוקף בניקור, ובגלל שהתנאי לא התקיים, סקווירטל רק קופץ הצידה. טיילו מסתובב ולבסוף פוגע בסקווירטל עם הניקור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 30 2009, 09:54 PM
[b] ניתאי
אני מנסה... זה רק קרב המכון השני. זה ישתפר עם הזמן. יש לך 6-7 עוד קרבות...
--
"קווגסייר, יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר מיירט את אקדחי המים עם יריות הבוץ וכרגיל לפעמים כל אחד פוגע בשני. [/b][/quote]
"טוטודייל! פעימת מים!" אגיד לו בתקווה שהוא זוכר איך עושים את זה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 1 2009, 08:30 PM
[b] פלופי
טיילו תוקף בניקור, ובגלל שהתנאי לא התקיים, סקווירטל רק קופץ הצידה. טיילו מסתובב ולבסוף פוגע בסקווירטל עם הניקור. [/b][/quote]
"סקווירטל תיקפוץ לכיוונו בזמן שאתה נכנס לשיריון שלך ומתחיל להסתובב "אומר לסקווירטל בחשש .
'אני חייב לגרום לסקווירטל לגמור את הקרב הזה ומהר 'אחשוב .
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 1 2009, 09:30 PM
[b]
תמיר
"קווגסייר, השתמש ביריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מכת בוץ שהטוויסטר מפזר, ובכך הטוויסטר נעלם. [/b][/quote]
"נשימת דרקון!"