-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 1 2009, 08:30 PM
[b] ירין
"קווגסייר, הסתחרר במקום כדי לעצור את אקדח המים!" אומרת ג'ן. קווגסייר מסתחרר מעט, ועוצר את אקדח המים, אבל אז הוא נפגע מחבטת הראש והוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים. הוא יורד לזירה ובדוק את קווגסייר.
"קווגסייר לא מסוגל להלחם! המנצח בקרב הוא המאמן!" אומר השופט.
"כל הכבוד. בוא לכאן, אני אתן לך את התג, והם את הציון" היא אומרת, ומתחילה ללכת לכיוון הגשר שבו יושבים השופטים עם המחשבים.
[/b][/quote]
"תודה!" אני אומר והלך אחריה
-
פלופי
אם תשאל את שאר השחקנים המנוסים במשחק שלי, הם יגידו שקרבות ארוכים הם אחת המגרעות הבולטות יותר של המשחק שלי.
--
סקווירטל מבצע את המהלך ופוגע בטיילו. נראה שטיילו מתחיל להתעייף. טיילו משתמש בניקור ופוגע בשיריון של סקווירטל.
תמיר
קווגסייר נפגע מההתקפה.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ למעלה וצולל (לא למים) עם הראש קדימה ופוגע בדרטיני.
ירין
בגשר היא מושיטה לך את התג (ואני מניח שאתה לוקח אותו)
"הנה, זה תג הבועה של מכון זאוגוויל. כעת הם יתנו לך את הציון" אומרת ג'ן. אחד השופטים פונה אליך.
"אנחנו שלושה שופטים, סך כל הציון הוא 100 נקודות. כל שופט אחראי על קטגוריה, וייתן בה לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים. מנקי שלך די חזק, וטנטקול גם, נראה לי שלא יצא לך להתאמן איתו מספיק. אתה מקבל ממני 28."
"אני הייתי אחראי על בדיקת איכות המהלכים שלך" אומר השופט השני "אני רואה שהמצאת כמה מהלכים במהלך הקרב, אבל הפוקימון ידע להתמודד איתם, כך שזה בסדר אני מניח. כל שאר המהלכים הם בשליטה די טובה של הפוקימון. ככה שזה 30"
"אני הייתי אחראי על בדיקת האסטרטגיות שלך" אומר השופט השלישי "אני רואה שניסית כל הזמן לכוון לעיניים, וזה נחמד, אם כי לרוב השתמש באסטרטגיית 'תקוף בכמה שיותר התקפות בו זמנית, כי בטוח אחת מהן תפגע'. זה אסטרטגיה... די פשוטה, אבל סטנדרטית ועובדת. 30"
"סך הכל 88" אומר השופט הראשון "יש לך פוקדע או תעודת מאמן?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 08:41 AM
[b] פלופי
אם תשאל את שאר השחקנים המנוסים במשחק שלי, הם יגידו שקרבות ארוכים הם אחת המגרעות הבולטות יותר של המשחק שלי.
--
סקווירטל מבצע את המהלך ופוגע בטיילו. נראה שטיילו מתחיל להתעייף. טיילו משתמש בניקור ופוגע בשיריון של סקווירטל. [/b][/quote]
אני צריך ללמד אותו מתקפות כמו בועות ודברים כאלה ?
--------------------------
"סקווירטל תשתמש בנשיכה על טיילו ושאתה תופס אותו תזרוק אותו על האדמה ואז תשתמש בנגיחה "אומר לסקווירטל .
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 09:41 AM
[b]
תמיר
קווגסייר נפגע מההתקפה.
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ למעלה וצולל (לא למים) עם הראש קדימה ופוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"דרטיני לא!תשתמש בטוויסטר ואז זעם דרקון!"
-
ניתאי
טוטודייל קופץ למים ומרעיד אותם, אבל נראה שהנזק לא משמעותי.
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה ומכה בטוטודייל.
פלופי
כן.
--
סקווירטל מחטיא את טיילו ונופל. אז הוא קופץ ומשתמש בנגיחה ופוגע. טיילו משתמש בניקור ופוגע.
תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בכדור בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה כדור בוץ שפוגע בדרטיני. אז זעם הדרקון פוגע בדרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 08:41 AM
[b]
ירין
בגשר היא מושיטה לך את התג (ואני מניח שאתה לוקח אותו)
"הנה, זה תג הבועה של מכון זאוגוויל. כעת הם יתנו לך את הציון" אומרת ג'ן. אחד השופטים פונה אליך.
"אנחנו שלושה שופטים, סך כל הציון הוא 100 נקודות. כל שופט אחראי על קטגוריה, וייתן בה לכל היותר 33 נקודות. אני הייתי אחראי על בדיקת הכח של הפוקימונים. מנקי שלך די חזק, וטנטקול גם, נראה לי שלא יצא לך להתאמן איתו מספיק. אתה מקבל ממני 28."
"אני הייתי אחראי על בדיקת איכות המהלכים שלך" אומר השופט השני "אני רואה שהמצאת כמה מהלכים במהלך הקרב, אבל הפוקימון ידע להתמודד איתם, כך שזה בסדר אני מניח. כל שאר המהלכים הם בשליטה די טובה של הפוקימון. ככה שזה 30"
"אני הייתי אחראי על בדיקת האסטרטגיות שלך" אומר השופט השלישי "אני רואה שניסית כל הזמן לכוון לעיניים, וזה נחמד, אם כי לרוב השתמש באסטרטגיית 'תקוף בכמה שיותר התקפות בו זמנית, כי בטוח אחת מהן תפגע'. זה אסטרטגיה... די פשוטה, אבל סטנדרטית ועובדת. 30"
"סך הכל 88" אומר השופט הראשון "יש לך פוקדע או תעודת מאמן?" [/b][/quote]
לא אמרתי את זה בדיוק.. את מה שהוא אמר.
-------
"פוקדע!" אני אומר והמושיט אותו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 10:42 AM
[b] ניתאי
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה ומכה בטוטודייל.
פלופי
כן.
--
סקווירטל מחטיא את טיילו ונופל. אז הוא קופץ ומשתמש בנגיחה ופוגע. טיילו משתמש בניקור ופוגע.
תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בכדור בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה כדור בוץ שפוגע בדרטיני. אז זעם הדרקון פוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"סקווירטל תחכה שהוא ירד למטה ואז תרוץ אליו עם נגיחה ואם אתה פוגע תקפוץ עליו ותשתמש בנשיכה בכל הכוח !"אומר לסקווירטל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 10:42 AM
[b] ניתאי
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה ומכה בטוטודייל. [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים ואז נשיכה!" אצעק לטוטודייל מחוסר ברירה, כי אלו המתקפות היחידות שבהן הוא מנוסה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 11:42 AM
[b] תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בכדור בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה כדור בוץ שפוגע בדרטיני. אז זעם הדרקון פוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"טוויסטר על ההמים ואז זעם דרקון על הטוויסטר!"
-
שימו לב, כתבתי משהו בהודעה השלישית על הלילה הלבן. אנא הגיבו על כך.
ירין
נכון, אבל זה בערך מה שעשית לו? תקפת עם 428904284092840928 מתקפות בו זמנית ם.ם
--
השופט לוקח את הפוקדע. הוא מחבר אותו בUSB למחשב וכותב משהו. לאחר מכן הוא מנתק את הפוקדע ומחזיר לך.
"אוקיי, המידע על התג עודכן בפוקדע. אם בוועדה האולימפית יהיו בעיות עם זה, תדע להפנות אותם לכאן" הוא אומר
פלופי
התנכית פועלת וטיילו נפגע, ונראה שהוא כבר די עייף. הוא מנסה לעוף במעגלים כדי לזרוק את סקווירטל אבל הוא לא מצליח.
ניתאי
[b] תמיד [/b] יש ברירה.
אגב, שים לב שפעימת מים נכשל כי טוטודייל פיזית לא כשיר לביצוע מתקפה כזאת. פרליגיטור לעומת זאת, יכול, כי הוא הרב היותר גדול ומאסיבי, ולתנועה מהירה שלו במים יש באמת השפעה עליהם, לעומת טוטודייל הקטן.
--
קווגסייר נפגע מההתקפות ונראה שהוא קצת עייף.
"קווגסייר, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוב שוחה לקרקעית וקופץ משם ומרעיד את המים, מה שפוגע בטוטודייל.
תמיר
לא... שוב כתבתי בטעות שזעם הדרקון פוגע בדרטיני... אני [b] חייב [/b] להתחיל לשים לב למה שאני עושה..
--
"קווגסייר, הוסף כח לאקדח המים כדי לעצור את ההתקפה!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים די חזק שמתנגש עם סילון המים (שכן הטוויסטר לבש צורה של סילון מים) ואז זעם הדרקון פוגע באקדח המים, אבל קווגסייר מתאמץ ודוחף ממנו את המתקפות ולבסוף פוגע בדרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 11:47 AM
[b] שימו לב, כתבתי משהו בהודעה השלישית על הלילה הלבן. אנא הגיבו על כך.
ירין
נכון, אבל זה בערך מה שעשית לו? תקפת עם 428904284092840928 מתקפות בו זמנית ם.ם
--
השופט לוקח את הפוקדע. הוא מחבר אותו בUSB למחשב וכותב משהו. לאחר מכן הוא מנתק את הפוקדע ומחזיר לך.
"אוקיי, המידע על התג עודכן בפוקדע. אם בוועדה האולימפית יהיו בעיות עם זה, תדע להפנות אותם לכאן" הוא אומר
[/b][/quote]
אין לי רעיונות בנתיים אולי משהו עם אגדיים וספיישלים..
-------
טוב אני אלך לראפות את הפוקימונים
------
אתה יודע שיש עוד פרסים שאתה חייב לי..
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 11:47 AM
[b] ניתאי
[b] תמיד [/b] יש ברירה.
אגב, שים לב שפעימת מים נכשל כי טוטודייל פיזית לא כשיר לביצוע מתקפה כזאת. פרליגיטור לעומת זאת, יכול, כי הוא הרב היותר גדול ומאסיבי, ולתנועה מהירה שלו במים יש באמת השפעה עליהם, לעומת טוטודייל הקטן.
--
קווגסייר נפגע מההתקפות ונראה שהוא קצת עייף.
"קווגסייר, השתמש בפעימת מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוב שוחה לקרקעית וקופץ משם ומרעיד את המים, מה שפוגע בטוטודייל.
[/b][/quote]
התפתחויות, מציאת זוהרים וכו'
------------------
ד"א: אתה עדיין חייב לי קלפרי וארודקטייל
--------------------
"טוטודייל! ההתקפות של קוגסוויר יהיו חסרות תועלת במים! תיכנס למים ותנשך אותו!" אגיד לטוטודייל, מנסה לגבש בראשי תוכנית
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 12:47 PM
[b] שימו לב, כתבתי משהו בהודעה השלישית על הלילה הלבן. אנא הגיבו על כך.
תמיר
לא... שוב כתבתי בטעות שזעם הדרקון פוגע בדרטיני... אני [b] חייב [/b] להתחיל לשים לב למה שאני עושה..
--
"קווגסייר, הוסף כח לאקדח המים כדי לעצור את ההתקפה!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים די חזק שמתנגש עם סילון המים (שכן הטוויסטר לבש צורה של סילון מים) ואז זעם הדרקון פוגע באקדח המים, אבל קווגסייר מתאמץ ודוחף ממנו את המתקפות ולבסוף פוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"טוויסטר מהר!כשהוא עוד מותש מאקדח המים!"
-
ירין
אגדיים, כבודם במקומם מונח, באגדות. המשחק שלי לא עוסק בשום דרך באגדיים.
אני זוכר שאני חייב לך נינג'סק, ועוד איזה פוקימון עם דיוק לא רע, ובעמוד 100 יש את השאר שאני חייב לך. רק שחכתי חלק מאלה שהיו בעמ' 50 (כזכור הפורום נהרס אז לרגע)
--
אתה מגיע למרכז הפוקימונים וריפאת אותם. אתה שם לב שהשעה בחוץ היא בערך 7:15 בערב.
ניתאי
נשמע טוב.
--
צר לי לאכזב אותך אבל לא. זה כמו לאמר שמתקפות כמו מערבולת רוח לא פועלות כשיש אוויר (טענה שקרית, שכן תמיד יש אוויר, ותמיד מערבולות רוח פועלות)
טוטודייל שוחה ונושך את קווגסייר.
"קווגסייר, הסתובב ותעיף אותו!" אומרת ג'ן. מהשיקולים שהוסברו באחת מהתגובות הקודמות, טוטודייל מועף מקווגסייר. הוא עדיין בתוך המים.
תמיר
"למים קווגסייר!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ מהמים, אבל במהלך הקפיצה הוא נפגע רגעית מהטוויסטר.
"כעת יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ ופוגע בדרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 03:13 PM
[b] ירין
אגדיים, כבודם במקומם מונח, באגדות. המשחק שלי לא עוסק בשום דרך באגדיים.
אני זוכר שאני חייב לך נינג'סק, ועוד איזה פוקימון עם דיוק לא רע, ובעמוד 100 יש את השאר שאני חייב לך. רק שחכתי חלק מאלה שהיו בעמ' 50 (כזכור הפורום נהרס אז לרגע)
--
אתה מגיע למרכז הפוקימונים וריפאת אותם. אתה שם לב שהשעה בחוץ היא בערך 7:15 בערב.
[/b][/quote]
גם אני לא זוכר איזה פוקימונים היו..מותר לי לבחור?
----
"אני יכול להזיכר חדר?" אני שואל את האחות ג'וי