[QUOTE=guylamed;826641]ליאור איפה אפשר להשיג פוקימון טוב למכון ה8?[/QUOTE]
תשתמש בציפור רגיל/מעופף.
ניצחתי איתה לבד (!) את המכון בלי לרפא אפילו פעם אחת.
Printable View
[QUOTE=guylamed;826641]ליאור איפה אפשר להשיג פוקימון טוב למכון ה8?[/QUOTE]
תשתמש בציפור רגיל/מעופף.
ניצחתי איתה לבד (!) את המכון בלי לרפא אפילו פעם אחת.
יש לי שינוי כינוי מאתמול בהגרלה איזה כינוי כדי לי?
[quote=guylamed;826649]איפה לתפוס אותו ברמה יותר מ40?
איפה יש פוקימון קרח טוב?[/quote]
לא יודע ברמה 40
פוקימון קרח במערה לפני מכון הקרח
מי שמשתתף במשחק שלי,
אני שואל איך המשחק בינתיים?.
[quote=Avi;826658]מי שמשתתף במשחק שלי,
אני שואל איך המשחק בינתיים?.[/quote]
מצוין
[QUOTE=Guille;826652]אני סיימתי את המכון השמיני עם התחלתי מים רמה 48[/QUOTE]
אילן רק איתו? יש לי את ההתפתחות השניה של הנר גם
[quote=Akainu;826664]מצוין[/quote]
איך ההמשכים?, העלילה וכדומה.
גיא איך הוא?.
[quote=OmerPoke;826655]יש לי שינוי כינוי מאתמול בהגרלה איזה כינוי כדי לי?[/quote]
עזרה?
טוב מאוד!
[quote=Avi;826669]איך ההמשכים?, העלילה וכדומה.
גיא איך הוא?.[/quote]
הנה הציונים
המשכים 9 עשדי דומה למשחקים אך עדין מקורי.
עלילה 9 כנ''ל
עוד משהו?
בקיצור 9/10
ליאור איפה אפשר לתפוס פוקימון קרח?
[quote=guylamed;826679]ליאור איפה אפשר לתפוס פוקימון קרח?[/quote]
במערה לפני מכון הקרח
טוב בכל מקרה ~
אש חוזר לליגת אינדיגו על מנת להפוך לפוקימון מאסטר (פםפם )
הוא אוסף את השישיה הראשונה שלו (הראשונה ראשונה ם: צאריזרד סקווירטל באלבזור בטרפליי פיגיוט ופיקאצו)
ובגמר הוא נפגש נגד מאמן מסתורי בקרב האחרון לאש ישארו שני פוקימונים ולמאמן המסתורי שלושה,
אש מוציא את צאריזרד והמאמן מוציא ----- צאריזרד מנצח ! זה 2נגד 2
המאמן מוציא סלאמנס ! הקרב נגמר בתקו , אש מוציא את הפוקימון האחרון שלו הלוזר הנצחי פיקאצו !
והמאמן השני מוציא ציקוריטה, לאחר קרב ארוך פיקאצו משתמש במכת ברק אחרונה וברק עצום יורד מהשמיים.
שהכל מתבהר שני הפוקימונים שוכבים השופט מתקרב להכריז על תקו אבל לפתע ציקוריטה קם !
שהכל נראה עבוד פיקאצו בכוחות אחרונים מצליח לקום, ציקוריטה עומד מול פיקאצו במבט נחוש בא לשלוח את המכה הסופית ומתעלף.
לאחר הקרב מתברר שהמאמן המסתורי הינו לאנס O::::::::::::::::::::
אש אשר סוף סוף הגשים את חלומו הופך לפוקימון מאסטר בדרך חזרה לפאלט שהוא עולה על הר מסויים הו או עובר לידו בפעם האחרונה !
רק שהפעם הוא עוצר מול אש, מחליט להילחם נגדו והוא מוציא את צאריזרד על מנת שהוא ישלים את רצף הקרבות שלו נגד אגדייםd:
אש תופס את הו או וסצנה האחרונה 60 שנה אחריי, רואים את אש בן 70 אחריי שהוא נשוי למיסטי,
וצועק "i Gonna Catch Them All !"
זה יהיה הסוף של הסדרה תזכרו מה אני אומר D:
[QUOTE=The Flupy;826681]טוב בכל מקרה ~
אש חוזר לליגת אינדיגו על מנת להפוך לפוקימון מאסטר (פםפם )
הוא אוסף את השישיה הראשונה שלו (הראשונה ראשונה ם: צאריזרד סקווירטל באלבזור בטרפליי פיגיוט ופיקאצו)
ובגמר הוא נפגש נגד מאמן מסתורי בקרב האחרון לאש ישארו שני פוקימונים ולמאמן המסתורי שלושה,
אש מוציא את צאריזרד והמאמן מוציא ----- צאריזרד מנצח ! זה 2נגד 2
המאמן מוציא סלאמנס ! הקרב נגמר בתקו , אש מוציא את הפוקימון האחרון שלו הלוזר הנצחי פיקאצו !
והמאמן השני מוציא ציקוריטה, לאחר קרב ארוך פיקאצו משתמש במכת ברק אחרונה וברק עצום יורד מהשמיים.
שהכל מתבהר שני הפוקימונים שוכבים השופט מתקרב להכריז על תקו אבל לפתע ציקוריטה קם !
שהכל נראה עבוד פיקאצו בכוחות אחרונים מצליח לקום, ציקוריטה עומד מול פיקאצו במבט נחוש בא לשלוח את המכה הסופית ומתעלף.
לאחר הקרב מתברר שהמאמן המסתורי הינו לאנס O::::::::::::::::::::
אש אשר סוף סוף הגשים את חלומו הופך לפוקימון מאסטר בדרך חזרה לפאלט שהוא עולה על הר מסויים הו או עובר לידו בפעם האחרונה !
רק שהפעם הוא עוצר מול אש, מחליט להילחם נגדו והוא מוציא את צאריזרד על מנת שהוא ישלים את רצף הקרבות שלו נגד אגדייםd:
אש תופס את הו או וסצנה האחרונה 60 שנה אחריי, רואים את אש בן 70 אחריי שהוא נשוי למיסטי,
וצועק "i Gonna Catch Them All !"
זה יהיה הסוף של הסדרה תזכרו מה אני אומר D:[/QUOTE]
זה לא האשכול הזה... התבלבלת
ציטטתי את זה ם: