-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון אניי מתבלבל מסלאמנס אחר שנמצא במשחק
---------------------------------------------------------------------
שלגון מנסה להתחמק מאש הרפאים של באנט.הוא מצליח להתחמק מאש הרפאים של באנט בקלות.לאחר מכן שלגון רץ לעבר באנט בראשיה.באנט קופץ לגובה ומצליח להתחמק מהראשיה של שלגון.שלגון תוקף בניב אש את באנט.באנט לא שם לב לשלגון שתוקף אותו בניב אש ולכן הוא לא מצליח להתחמק מהניב אש.באנט נפגע קשה מאוד מהניב אש.באנט מתאוש מהפגיעה ואז משגר כדור צל לעבר שלגון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
גיבל מאמין שהוא יעול להביס תמריפ הפראי.גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז יוצא מן הבור ותוקף את מריפ בחוזקה.מריפ לא מצליח להתחמק מהחפירה של גיבל ונפגע.לאחר מכן גיבל תוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק מזה גם ונפגע קשה.מריפ מתאושש מן הפגיעה של שבירת הלבנים.מריפ משתמש בברק.הוא משגר ברק לעבר גיבל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אבנר אומר לך"אוקי אלמד את מרשטופ שלך אבנים חדות.תחזור בעוד חצי שעה מעכשיו.".אתה מסתכל על שיטת הלימוד של אבנר.אבנר קודם מסביר למרששטופ מה זה אבנים חדות ואז מתחיל ללמד אותו מעשית.ניר אתה יוצא מהבית ורואה את אמפולויאן מעוף כבר.לידו המאמן שלו אומר לך"הי למה פגעת באמפולויאן שלי.אתה תשלם על זה.תוציא את כלב החשמל הזה מפוקימון המים שלי אמפולויאן".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את טראפינץ' שלך החוצה לקרב שילחם נגד מריפ ופלאפי.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ואז נכנס לבור שחפר ואז יוצא מהבור ומפתיע את שני פוקימוני החשמל.טראפינץ קופץ לגבוה בסיבוב .טראפינץ' משמש פצצת בוץ סיבובית על פלאפי ומרפיפ.שני הפוקימונים לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קשה.מריפ ופלאפי משתמשים במכת ברק על על טראפינץ' שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח על זנב הדרקון של סאלאמנס.קרן הקרח פוגעת בזנב הדרקון ומבטלת את זנב הדרקון של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול על סאלאמנס.סופת החול לוכדת את סאלאמנס שנפגע מימנה.ויבל תוקף בהתקפה מהירה עם רסיסי קרח על סאלאמנס.שני המתקפות פוגעת בסאלאמנס.סאלאמנס מצליח להשתחרר מן סופת החול הוא תוקף בקרן על את מנצ'לקאס שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח שניצחת בקרב וגם סייטר שמח.אתה מחזיר את סייטר לפוטכדור שלו ויורד מהזירה.אתה הולך למרכז הפוקימונים .אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לתחרות.שם השופט אומר "הקרב הבא הוא גין עם ביוטפלי שלה נגד ברוס וסייטר".אתה רואה בחורה יפה עולה לזירה עם הסיוטפלי שלה המהמם.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אבנר אומר לך"אוקי אלמד את מרשטופ שלך אבנים חדות.תחזור בעוד חצי שעה מעכשיו.".אתה מסתכל על שיטת הלימוד של אבנר.אבנר קודם מסביר למרששטופ מה זה אבנים חדות ואז מתחיל ללמד אותו מעשית.ניר אתה יוצא מהבית ורואה את אמפולויאן מעוף כבר.לידו המאמן שלו אומר לך"הי למה פגעת באמפולויאן שלי.אתה תשלם על זה.תוציא את כלב החשמל הזה מפוקימון המים שלי אמפולויאן".[/quote]
"לא רוצה.." אגיד למאמן, אוציא רובה וארה בו.
-
[quote]ברוס
אתה שמח שניצחת בקרב וגם סייטר שמח.אתה מחזיר את סייטר לפוטכדור שלו ויורד מהזירה.אתה הולך למרכז הפוקימונים .אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לתחרות.שם השופט אומר "הקרב הבא הוא גין עם ביוטפלי שלה נגד ברוס וסייטר".אתה רואה בחורה יפה עולה לזירה עם הסיוטפלי שלה המהמם.[/quote]
אני לא רוצה להגיד מילים לא יפות בתגובה הזאת,כי אתם יודעים מה אני חושב,אז צינזרתי..
--------------------------------------
אני שורק בלב וחושב לעצמי 'וואוו!איזו יפה!' ולאחר מכן אוציא את סייטר ואגיד לו:"סייטר-השתמש בכנף מתכת על ביוטיפליי!"
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029651][B][COLOR="DarkRed"][B][COLOR="Red"]
תומר
מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח על זנב הדרקון של סאלאמנס.קרן הקרח פוגעת בזנב הדרקון ומבטלת את זנב הדרקון של סאלאמנס.מנצ'לקאס תוקף בסופת חול על סאלאמנס.סופת החול לוכדת את סאלאמנס שנפגע מימנה.ויבל תוקף בהתקפה מהירה עם רסיסי קרח על סאלאמנס.שני המתקפות פוגעת בסאלאמנס.סאלאמנס מצליח להשתחרר מן סופת החול הוא תוקף בקרן על את מנצ'לקאס שלך.[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"וביל תשתמש בכדור צל ורסיסי קרח כדי להעיף את הקרן על ואז תקוף שוב בכדור צל עם רסיסי קרח על סלאמנס!ואתה מאנצ'לאקס תתחמק מהמתקפה ואז תקוף שוב בקרן קרח עם סופת חול על סלאמנס!"אצעק לעבר ויבל ומאנצ'לאקס.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029651][B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון אניי מתבלבל מסלאמנס אחר שנמצא במשחק
---------------------------------------------------------------------
שלגון מנסה להתחמק מאש הרפאים של באנט.הוא מצליח להתחמק מאש הרפאים של באנט בקלות.לאחר מכן שלגון רץ לעבר באנט בראשיה.באנט קופץ לגובה ומצליח להתחמק מהראשיה של שלגון.שלגון תוקף בניב אש את באנט.באנט לא שם לב לשלגון שתוקף אותו בניב אש ולכן הוא לא מצליח להתחמק מהניב אש.באנט נפגע קשה מאוד מהניב אש.באנט מתאוש מהפגיעה ואז משגר כדור צל לעבר שלגון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Cyan"]איתי
גיבל מאמין שהוא יעול להביס תמריפ הפראי.גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור ואז יוצא מן הבור ותוקף את מריפ בחוזקה.מריפ לא מצליח להתחמק מהחפירה של גיבל ונפגע.לאחר מכן גיבל תוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק מזה גם ונפגע קשה.מריפ מתאושש מן הפגיעה של שבירת הלבנים.מריפ משתמש בברק.הוא משגר ברק לעבר גיבל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אבנר אומר לך"אוקי אלמד את מרשטופ שלך אבנים חדות.תחזור בעוד חצי שעה מעכשיו.".אתה מסתכל על שיטת הלימוד של אבנר.אבנר קודם מסביר למרששטופ מה זה אבנים חדות ואז מתחיל ללמד אותו מעשית.ניר אתה יוצא מהבית ורואה את אמפולויאן מעוף כבר.לידו המאמן שלו אומר לך"הי למה פגעת באמפולויאן שלי.אתה תשלם על זה.תוציא את כלב החשמל הזה מפוקימון המים שלי אמפולויאן".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את טראפינץ' שלך החוצה לקרב שילחם נגד מריפ ופלאפי.טראפינץ' משתמש בחפירה.הוא מתחיל לחפור בור ואז נכנס לבור שחפר ואז יוצא מהבור ומפתיע את שני פוקימוני החשמל.טראפינץ קופץ לגבוה בסיבוב .טראפינץ' משמש פצצת בוץ סיבובית על פלאפי ומרפיפ.שני הפוקימונים לא מצליחים להתחמק מזה ונפגעים קשה.מריפ ופלאפי משתמשים במכת ברק על על טראפינץ' שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]
תומר
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שמח שניצחת בקרב וגם סייטר שמח.אתה מחזיר את סייטר לפוטכדור שלו ויורד מהזירה.אתה הולך למרכז הפוקימונים .אתה נכנס למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפאת לך את הפוקימונים שלך.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים וחוזר לתחרות.שם השופט אומר "הקרב הבא הוא גין עם ביוטפלי שלה נגד ברוס וסייטר".אתה רואה בחורה יפה עולה לזירה עם הסיוטפלי שלה המהמם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
''גיבל אל תחמוק ותתקוף בשבירת לבנים פעמיים'' אני צועק לו
-
[quote=שלושה מחוזות;1029651][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון אניי מתבלבל מסלאמנס אחר שנמצא במשחק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]---------------------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]שלגון מנסה להתחמק מאש הרפאים של באנט.הוא מצליח להתחמק מאש הרפאים של באנט בקלות.לאחר מכן שלגון רץ לעבר באנט בראשיה.באנט קופץ לגובה ומצליח להתחמק מהראשיה של שלגון.שלגון תוקף בניב אש את באנט.באנט לא שם לב לשלגון שתוקף אותו בניב אש ולכן הוא לא מצליח להתחמק מהניב אש.באנט נפגע קשה מאוד מהניב אש.באנט מתאוש מהפגיעה ואז משגר כדור צל לעבר שלגון.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"שלגון תקשיב, תרוץ בכל הכוח אל עבר כדור הצל ואז תשתמש בראשיה שתעיף את כדור הצל תמשיך לרוץ בכל המהירות לעבר באנט ותתקוף בזעם דרקון! אני אומר לשלגון בנחישות.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029651]
[B][COLOR="Green"]בר
[/QUOTE]
"קדימה טראפינץ' אתה מסוג אדמה תספוג את מכות החשמל ותפתיע את פלאפי ומאריפ ולאחר מכן תשתמש בסופת חול ופצצות בוץ על סופת החול מה שיצור סופת בוץ דביקה שתרתיע את פלאפי ומאריפ" אגיד לטראפינץ'
-
[COLOR=Green][B]בר
טראפינץ' סופג את שני מכות הברק של מריפ ופלאפי בגופו.טראפינץ' יוצא מזה ללא כול פגע מכיוון שהוא סוג אדמה.טראפינץ' מייצר סופת חול ואז משלב פצצות בוץ עם סופת החול שהוא יצר.הוא מייצר סופת בוץ קטלנית שנעה במהירות לעבר מריפ ופלאפי.מריפ ופלאפי לא מצליחים להתחמק מסופת הבוץ ונפגעים קשה.מריפ כמעט מפסידבקרב.שניהם משתמשים בכדורי חשמל.הם משגרים כדורי חשמל גדולים לעבר טראפינץ' שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
שלגון רץ בכול הכוח ואז הוא מתנגש בחוזקה בכדור הצל של באנט.הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר באנט.אך באנט מתחמק מכדור הצל של עצמו.שלגון ממשיך לרוץ לעבר באנט.כשהואקרוב לבאנט הוא תוקף את באנט בזעם דרקון.זעם הדרקוןפוגע קשה בבאנט.אתה רואה שגם צלי נפגע מזעם הדרקון של שלגון.צלי אומר"באנט ציפורן צל על שלגון".באנט רץ לעבר שלגון כשהוא משתמש בציפורן צל גדולה על שלגון שלך.
[COLOR=MediumTurquoise]
איתי
גיבל לא מתחמק ממכת הברק.הוא סופג את מכת הברק לתוך גופו.גיבל יוא מזה ללא כול פגע מכיון שחישמל לא משפיע על סוג אדמה.גיבל רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.מריפ מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.גיבל שוב רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.הפעם מיפ לא מצליח להתחמק מהתקפה של גיבל ונפגע בגופו.מריפמתאוש.מריפ משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות לעבר גיבל שלך.
[COLOR=Red]תומר
ויבל שולח כדורי צל ורסיסי קרח על קרן העל של סאאלאמנס.קרן העל חזקה יותר מכדורי הצל ורסיסי הקרח ומשמידה תמתקפות.ויבל לא מצליח להתחמק מקרן העל של סאלאמנס ונפגע.ויבל תוקף שוב בבכדורי צל ורססיסי קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות רבה.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח ובסופת חול את סאלאמנס של אני.סאלאמנס מצליח להתחמק גם מזה בקלות.אני אומרת"סאלאמס תקוף בניב אש את ויבל".סאלראמנס עף לעבר ויבל כשהוא תוקף בניב אש שיכול לפגוע בויבל שלך.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה עולה לזירה.לאחר מכן אתה מוציא את סייטר החוצה לקרב.סייטר יוצא החוצה לקרב.מיד שהוא יוצא לקרב הוא תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מצליח להתחמק מכנף מתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי"רוח כסופה על סייטר".ביוטפלי משתמש ברוח כסופה חזקה מאוד על סייטר.הוא מעיף לעברו רוח כסופה חזקה מאוד שיכולה לפגוע בסיטר.
[COLOR=Blue]ניר
אתה מחייב בשלילה למאמן.אתה מוציא רובה ואז יורה בילד.הילד מצליח להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אתה יורה בו שוב.הפעם הילד לא תחמק מהיריות ונפגע קשה בגופו.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקימונים לאחר כמהזמן אתה מגיע לשטח של הר אקוס.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הראקוס מקום מושלם בשביל פוקימוני מים".עוד 25 דקות עוברות חצי שעה לאימון מרשטופ.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029690][COLOR=Green][B]בר
טראפינץ' סופג את שני מכות הברק של מריפ ופלאפי בגופו.טראפינץ' יוצא מזה ללא כול פגע מכיוון שהוא סוג אדמה.טראפינץ' מייצר סופת חול ואז משלב פצצות בוץ עם סופת החול שהוא יצר.הוא מייצר סופת בוץ קטלנית שנעה במהירות לעבר מריפ ופלאפי.מריפ ופלאפי לא מצליחים להתחמק מסופת הבוץ ונפגעים קשה.מריפ כמעט מפסידבקרב.שניהם משתמשים בכדורי חשמל.הם משגרים כדורי חשמל גדולים לעבר טראפינץ' שלך.[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]טל
שלגון רץ בכול הכוח ואז הוא מתנגש בחוזקה בכדור הצל של באנט.הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר באנט.אך באנט מתחמק מכדור הצל של עצמו.שלגון ממשיך לרוץ לעבר באנט.כשהואקרוב לבאנט הוא תוקף את באנט בזעם דרקון.זעם הדרקוןפוגע קשה בבאנט.אתה רואה שגם צלי נפגע מזעם הדרקון של שלגון.צלי אומר"באנט ציפורן צל על שלגון".באנט רץ לעבר שלגון כשהוא משתמש בציפורן צל גדולה על שלגון שלך.
[COLOR=MediumTurquoise]
איתי
גיבל לא מתחמק ממכת הברק.הוא סופג את מכת הברק לתוך גופו.גיבל יוא מזה ללא כול פגע מכיון שחישמל לא משפיע על סוג אדמה.גיבל רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.מריפ מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.גיבל שוב רץ לעבר מריפ בשבירת לבנים.הפעם מיפ לא מצליח להתחמק מהתקפה של גיבל ונפגע בגופו.מריפמתאוש.מריפ משתמש בהתקפה מהירה.הוא רץ במהירות לעבר גיבל שלך.
[COLOR=Red]תומר
ויבל שולח כדורי צל ורסיסי קרח על קרן העל של סאאלאמנס.קרן העל חזקה יותר מכדורי הצל ורסיסי הקרח ומשמידה תמתקפות.ויבל לא מצליח להתחמק מקרן העל של סאלאמנס ונפגע.ויבל תוקף שוב בבכדורי צל ורססיסי קרח את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק מזה בקלות רבה.מנצ'לקאס תוקף בקרן קרח ובסופת חול את סאלאמנס של אני.סאלאמנס מצליח להתחמק גם מזה בקלות.אני אומרת"סאלאמס תקוף בניב אש את ויבל".סאלראמנס עף לעבר ויבל כשהוא תוקף בניב אש שיכול לפגוע בויבל שלך.
[COLOR=Navy]ברוס
אתה עולה לזירה.לאחר מכן אתה מוציא את סייטר החוצה לקרב.סייטר יוצא החוצה לקרב.מיד שהוא יוצא לקרב הוא תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מצליח להתחמק מכנף מתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי"רוח כסופה על סייטר".ביוטפלי משתמש ברוח כסופה חזקה מאוד על סייטר.הוא מעיף לעברו רוח כסופה חזקה מאוד שיכולה לפגוע בסיטר.
[COLOR=Blue]ניר
אתה מחייב בשלילה למאמן.אתה מוציא רובה ואז יורה בילד.הילד מצליח להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אתה יורה בו שוב.הפעם הילד לא תחמק מהיריות ונפגע קשה בגופו.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקימונים לאחר כמהזמן אתה מגיע לשטח של הר אקוס.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הראקוס מקום מושלם בשביל פוקימוני מים".עוד 25 דקות עוברות חצי שעה לאימון מרשטופ.[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לגיבל ''תתקוף בחפירה ואז בשבירת לבנים''
-
[COLOR=green][SIZE=3][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=green]שלגון רץ בכול הכוח ואז הוא מתנגש בחוזקה בכדור הצל של באנט.הוא מצליח להעיף את כדור הצל לעבר באנט.אך באנט מתחמק מכדור הצל של עצמו.שלגון ממשיך לרוץ לעבר באנט.כשהואקרוב לבאנט הוא תוקף את באנט בזעם דרקון.זעם הדרקוןפוגע קשה בבאנט.אתה רואה שגם צלי נפגע מזעם הדרקון של שלגון.צלי אומר"באנט ציפורן צל על שלגון".באנט רץ לעבר שלגון כשהוא משתמש בציפורן צל גדולה על שלגון שלך.[/COLOR][/B]
[COLOR=green]
[B][COLOR=green].[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][COLOR=#000000][B]"שלגון תתחמק ותגמור את הקרב הזה בעזרת ראשייה חזרה בבטן שלו!" אני אומר לשלגון באומץ רב אבל גםבפחד רב ומחכה שהוא יתקוף[/B][/COLOR]
-
[quote]ברוס
אתה עולה לזירה.לאחר מכן אתה מוציא את סייטר החוצה לקרב.סייטר יוצא החוצה לקרב.מיד שהוא יוצא לקרב הוא תוקף בכנף מתכת.הכנפיים שלו הופכות למתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מצליח להתחמק מכנף מתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי"רוח כסופה על סייטר".ביוטפלי משתמש ברוח כסופה חזקה מאוד על סייטר.הוא מעיף לעברו רוח כסופה חזקה מאוד שיכולה לפגוע בסיטר.[/quote]
"סייטר-תעיף את הרוח הכסופה אל ביוטיפליי חזרה ולאחר מכן תשתמש במספרי אקס!" אומר לסייטר.
-
[quote]ניר
אתה מחייב בשלילה למאמן.אתה מוציא רובה ואז יורה בילד.הילד מצליח להתחמק מן היריות של הרובה שלך.אתה יורה בו שוב.הפעם הילד לא תחמק מהיריות ונפגע קשה בגופו.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולחפש פוקימונים לאחר כמהזמן אתה מגיע לשטח של הר אקוס.אתה רואה שלט שכתוב עליו"הראקוס מקום מושלם בשביל פוקימוני מים".עוד 25 דקות עוברות חצי שעה לאימון מרשטופ.[/quote]
אני חוזר בחזרה בדרך והולך במשך 5 דקות עד שאני מגיע למרשטופ. לאחר מכן אני לוקח אותו בלי לשלם והולך להר אקוס. אני מחפש פוקימונים טובים לליחמה שיפתחו את מרשטופ או סתם חומרים טובים לאופנוע.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029690][COLOR=Green][B][COLOR=Red]תומר
[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][/QUOTE]
"ויבל תתחמק מהמתקפה בעזרת מתקפה מהירה ואז תשלח רסיסי קרח על סלאמנס!"אצעק לעבר ויבל
ואז אגיד למאנצ'לאקס:"מאנצ'לאקס תשתמש בקרן קרח עם מכת בטן על סלאמנס!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מנסה להתחמק מניב האש של סאלאאמנס בעזרת מתקפה מהירה.סניזל מצליח להתחמק מניב האש ללא כול פגע.ויבלח שולח רסיסי קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס בעזרת זנבו מעיף אותם לתקרה.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס עף במהירות סביב קרן הקרח וכך הוא מתחמק מימנה.אני אומרת"סאלאמנס ניב אש על אחד מהם".סאלאמנס בוחר לעוף לעבר ויבל.הוא עף לעבר ויבל במתקפת ניב האש שלו שוב פעם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נולך לבית של אבנר.תוך 5 דקות אתה מגיע לבית שלו.אתה נכנס לבית שלו ורואה שמרשטופ אמצע האימונים על אבנים חדות.אתה לוקח את מרשטופ ומנסה לצאת בלי לשלם.אבנר אומר לך"תצטרך לשלם".הוא משתמש בזריזות ידים ולוקח מימך 30 דקל.אתה יוצא מהית שלו והולך עם מרשטופ להר אקוס.אתה מגיע במהירות להר אקוס.כשאתה נכנס לשטח הר אקוס.אתה שם לב שמהשהו מוזר קורה למרשטופ.מרשטופ ניהה עייף.אתה רואה קרן כחולה יוצאת מהר אקוס. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה וכך הוא מצליח להחיר את הרוח הכסופה של ביוטפלי לעצמו.ביוטפלי מצליח להתחמק מן הרוח הכסופה של עצמו.סייטר משלב א ידו בצורת איקס ואז הוא תוקף במספרי איקס את ביוטפלי של ג'ין.ביוטפלי מצליח במהירות להתחמק ממספרי האיקס של סיטר.לאחר מכן ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש עליו שוב ברוח כסופה.רוח הכסופה עומדת לפגוע בסייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון מנסה להתחמק מציפורן הצל של באנט.שלגון מצליח להתחמק מציפורן הצל של באנט.לאחר מכן שלגון רץ במהירות רבה לעבר באנט.כשהוא קרוב לבאנט הוא תוקף אותו שוב בראשיה חזקה מאוד.באנט שובב פעם לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלכון ונפגע חזק.צלי חטף את אותו נזק שחטף באנט.באנט מתאושש במהירות.הוא משתמש כדור צל.הוא מכין כדור צל חזק ואז מעיף אותו על שלגון שלךך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס אליו.גיבל מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מריפ.לאחר מכן גיבל יוצא מן הבור שלו ותוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.מריפ נפגע משבירת הלבנים ומתעף בקרב.גיבל שמח שניצח בקרב.מיל אומרת לך"כול הכבוד לגיבל שלך.הוא הצליח להביס פוקימון מסוג חשמל.אני חושבת שעד קרב אחד הוא יתפתח"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029725][B][COLOR="Red"]תומר
ויבל מנסה להתחמק מניב האש של סאלאאמנס בעזרת מתקפה מהירה.סניזל מצליח להתחמק מניב האש ללא כול פגע.ויבלח שולח רסיסי קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס בעזרת זנבו מעיף אותם לתקרה.מנצ'לקאס יורה קרן קרח לעבר סאלאמנס.סאלאמנס עף במהירות סביב קרן הקרח וכך הוא מתחמק מימנה.אני אומרת"סאלאמנס ניב אש על אחד מהם".סאלאמנס בוחר לעוף לעבר ויבל.הוא עף לעבר ויבל במתקפת ניב האש שלו שוב פעם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה נולך לבית של אבנר.תוך 5 דקות אתה מגיע לבית שלו.אתה נכנס לבית שלו ורואה שמרשטופ אמצע האימונים על אבנים חדות.אתה לוקח את מרשטופ ומנסה לצאת בלי לשלם.אבנר אומר לך"תצטרך לשלם".הוא משתמש בזריזות ידים ולוקח מימך 30 דקל.אתה יוצא מהית שלו והולך עם מרשטופ להר אקוס.אתה מגיע במהירות להר אקוס.כשאתה נכנס לשטח הר אקוס.אתה שם לב שמהשהו מוזר קורה למרשטופ.מרשטופ ניהה עייף.אתה רואה קרן כחולה יוצאת מהר אקוס. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנופנף בכנפיו בחוזקה וכך הוא מצליח להחיר את הרוח הכסופה של ביוטפלי לעצמו.ביוטפלי מצליח להתחמק מן הרוח הכסופה של עצמו.סייטר משלב א ידו בצורת איקס ואז הוא תוקף במספרי איקס את ביוטפלי של ג'ין.ביוטפלי מצליח במהירות להתחמק ממספרי האיקס של סיטר.לאחר מכן ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש עליו שוב ברוח כסופה.רוח הכסופה עומדת לפגוע בסייטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
שלגון מנסה להתחמק מציפורן הצל של באנט.שלגון מצליח להתחמק מציפורן הצל של באנט.לאחר מכן שלגון רץ במהירות רבה לעבר באנט.כשהוא קרוב לבאנט הוא תוקף אותו שוב בראשיה חזקה מאוד.באנט שובב פעם לא מצליח להתחמק מהראשיה של שלכון ונפגע חזק.צלי חטף את אותו נזק שחטף באנט.באנט מתאושש במהירות.הוא משתמש כדור צל.הוא מכין כדור צל חזק ואז מעיף אותו על שלגון שלךך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
גיבל משתמש בחפירה.הוא חופר בור במהירות ואז נכנס אליו.גיבל מצליח להתחמק מן התקפה המהירה של מריפ.לאחר מכן גיבל יוצא מן הבור שלו ותוקף בשבירת לבנים את מריפ.מריפ לא מצליח להתחמק משבירת הלבנים של גיבל.מריפ נפגע משבירת הלבנים ומתעף בקרב.גיבל שמח שניצח בקרב.מיל אומרת לך"כול הכבוד לגיבל שלך.הוא הצליח להביס פוקימון מסוג חשמל.אני חושבת שעד קרב אחד הוא יתפתח"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגיבל ''בוא נחפש עוד פוקימון חשמל'' ואני והוא הולכים לחפש