-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 04:13 PM
[b]
תמיר
"למים קווגסייר!" אומרת ג'ן. קווגסייר קופץ מהמים, אבל במהלך הקפיצה הוא נפגע רגעית מהטוויסטר.
"כעת יריית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ ופוגע בדרטיני. [/b][/quote]
אמור להיות לדרטיני הרבה יותר סיכווים להתחמק ממתקפות אדמה..!
--
"זעם דרקון!"
--
רק שתדע,לזעם דרקון יש אפקט שהוא יכול לשתק את מי שנפגע...
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 11:47 AM
[b] שימו לב, כתבתי משהו בהודעה השלישית על הלילה הלבן. אנא הגיבו על כך.
פלופי
התנכית פועלת וטיילו נפגע, ונראה שהוא כבר די עייף. הוא מנסה לעוף במעגלים כדי לזרוק את סקווירטל אבל הוא לא מצליח. [/b][/quote]
"תגמור אותו סקווירטל תשתמש בחבטת גוף !"אומר לסקווירטל .
-------
אתה חייב לקצר תקרבות זה מייאש O:
הקרבות מכון אני קורא את התגובות של האחרים וזה כבר איזה 20 עמודים XD
-
ירין
יש שני אפשרויות:
או שלא תקבל כלום, וזה כי זה פרס, בונוס, ולא משהו שאני חייב לך.
או שאני אספור כמה פרסים על מזל אתה צריך בעמוד 50-10 ושמה אני אעשה הגרלות חדשות על הפוקימונים שאתה תקבל.
בחירה שלך
--
"בוודאי" עונה לך האחות ג'וי "לכמה זמן?"
תמיר
זעם דרקון = נזק קונסטנט של 40 (במשחקים). מספר זה כמובן חסר משמעות במשחק האבסטרקטי שלי.
נשימת דרקון = יכול לשתק.
והוכח! (בנוגע לדרטיני ואדמה)
--
זעם הדרקון פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בזנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה אל דרטיני ושולח את זנב האקווה, אבל מחטיא.
פלופי
אבל... כואב לי על מנהיגי המכון האלה. אחרי הקרב לא תזכור אותם בחיים. קרב מכון לא צריך להיות קצר. אני מנסה למצוא אורך שלא יהיה קצר מדי, ולא ארוך מדי. הקרב שלך עם טיילו אולי קצת ארוך מדי, אבל אין לי פרספקטיבה של זמן כשאנשים לא תמיד מגיבים אחריי, ואני מגיב פעמיים ביום.
--
סקווירטל חובט בטיילו, וטיילו נופל לאדמה והוא נראה ממש עייף. הוא קם ומתחיל להתעופף הצידה, אבל הוא נופל אחרי שהוא טס מעט.
-
לא... הגיבו קצת יותר באקטיביות
אייס
"לא. אני לא מבין הרבה בפוקימונים. אני פרופסור למדעי המחשב. מה לעשות שיש להם דרישה באדמיה שכל אחד שעושה פרופסורה בנושא כלשהו, והוא חוקר בנושא של פוקימונים, אז הוא חייב לעזור למאמנים מתחילים. אני יכול לתת לך פוקדע, 5 פוכדורים, ופוקימון, ואולי עוד משהו. אני למדתי קצת על פוקימונים רק כדי לפתח אלגוריתמים בפוקדע שיכולים לזהות אותו. אפילו לא כתבתי את בסיס הנתונים של זה. אני רק כתבתי את התכנה." הוא אומר
-
ארג... [b] תגיבו!!![/b]
אייס
כתבת יותר מדי דברים בתגובה, וקצת מהם התרחשו.
--
"אוקיי, אבל איזה פוקימון תרצה?" שואל הפרופסור אחרי שהוא נתן לך פוקדע ו5 פוכדורים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 05:33 PM
[b] פלופי
אבל... כואב לי על מנהיגי המכון האלה. אחרי הקרב לא תזכור אותם בחיים. קרב מכון לא צריך להיות קצר. אני מנסה למצוא אורך שלא יהיה קצר מדי, ולא ארוך מדי. הקרב שלך עם טיילו אולי קצת ארוך מדי, אבל אין לי פרספקטיבה של זמן כשאנשים לא תמיד מגיבים אחריי, ואני מגיב פעמיים ביום.
--
סקווירטל חובט בטיילו, וטיילו נופל לאדמה והוא נראה ממש עייף. הוא קם ומתחיל להתעופף הצידה, אבל הוא נופל אחרי שהוא טס מעט. [/b][/quote]
חח אל תתעצבן שלא הגיבו זה היה הערב חג P:
-------------
"פוכדור צא !"אומר והזרוק פוכדור על טיילו .
"כל הכבוד סקווירטל "אומר והמשיך לשבח אותו על הקרב המצויין .
-
[b][color=red][SIZE=4]תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/SIZE][/b]
פלופי
אה כן? ואני צריך כל החופש לפתור איזה 20 מבחנים עם כאב ראש לא נורמלי, כדי להיות מוכן למבחן שיש לי יומיים אחרי סוכות, ואני צריך לקרוא עוד ספר על קושים בניגריה כדי לעשות עליו עבודה באנגלית, גם היא בערך לאותו זמן, אז אם אני מוצא את טוב הלב להגיב במשחק שלי, אני בטוח שלכל X בפורום הזה יש מספיק לזמן, ערב חג או לא, להגיב.
תודה לכם, הייתם מדהימים.
--
הפוכדור פוגע בטייילו והוא נכנס, וכעבור כמה נדונדים הוא נעצר. לכדת טיילו יעודכן מיד. סקווירטל מקבל את השבחים בשמחה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 06:33 PM
[b]
תמיר
זעם דרקון = נזק קונסטנט של 40 (במשחקים). מספר זה כמובן חסר משמעות במשחק האבסטרקטי שלי.
נשימת דרקון = יכול לשתק.
והוכח! (בנוגע לדרטיני ואדמה)
--
זעם הדרקון פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש בזנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה אל דרטיני ושולח את זנב האקווה, אבל מחטיא.
[/b][/quote]
א.התבלבלתי...
ב.אם הוא מעופף,חלק כמו נחש,מין הסתם יותלר קל לו להתחמק ממהתקפות בכללי...
וזה לא הוגן שבגלל שהוא בסביבה סגורה מתקפות אדמה לא משפיעות.במשחקים גם אם אתה במערה,זה עדיין לא משפיע עליו!
--
"טוויסטר כשהוא עוד קרוב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 03:13 PM
[b] ניתאי
נשמע טוב.
--
צר לי לאכזב אותך אבל לא. זה כמו לאמר שמתקפות כמו מערבולת רוח לא פועלות כשיש אוויר (טענה שקרית, שכן תמיד יש אוויר, ותמיד מערבולות רוח פועלות)
טוטודייל שוחה ונושך את קווגסייר.
"קווגסייר, הסתובב ותעיף אותו!" אומרת ג'ן. מהשיקולים שהוסברו באחת מהתגובות הקודמות, טוטודייל מועף מקווגסייר. הוא עדיין בתוך המים. [/b][/quote]
"טוטודייל! אקדח מים! ואז נשיכה שוב!" אצעק לטוטודייל, מתחיל להתייאש מאורך הקרב
-
תמיר
ב. אז אני לא צריך להתייחס לזה בנפרד.
(ללא אינדקס). נכון, המשחק שלי כאמור משלב את חוקי העולם האמיתי והחוקים של נינטנדו, כל עוד לא נוצרת סתירה. אם אני משכנע את עצמי שטענה כלשהי של נינטנדו היא נכונה במידה מסויימת, אז באותה המידה זה נכון במשחק.
--
הטוויסטר פוגע בקווגסייר, ודוחף אותו על קיר.
"קווגסייר, תתאושש (לא המתקפה שמחזירה חיים, אלא סתם קריאת עידוד), והשתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה את אקדח המים, אבל דרטיני מתחמק.
ניתאי
אם תזכיר לי בכל תגובה שהקרב ארוך, הוא לא ייתקצר.
--
"צלול!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתהפך כדי לצלול, ואז אקדח המים פוגע בזנב שלו ואז טוטודייל שוחה ונושך את הזנב שלו, אבל בגלל החלקלקות של קווגסיר טוטודייל פשוט מחליק משם. "כעת, חבטת גוף!" אומרת ג'ן. קווגסייר חובט בטוטודייל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 3 2009, 11:38 PM
[b] תמיר
ב. אז אני לא צריך להתייחס לזה בנפרד.
(ללא אינדקס). נכון, המשחק שלי כאמור משלב את חוקי העולם האמיתי והחוקים של נינטנדו, כל עוד לא נוצרת סתירה. אם אני משכנע את עצמי שטענה כלשהי של נינטנדו היא נכונה במידה מסויימת, אז באותה המידה זה נכון במשחק.
--
הטוויסטר פוגע בקווגסייר, ודוחף אותו על קיר.
"קווגסייר, תתאושש (לא המתקפה שמחזירה חיים, אלא סתם קריאת עידוד), והשתמש באקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה את אקדח המים, אבל דרטיני מתחמק. [/b][/quote]
"חניקה ואז טוויסטר!"
-
אייס
"נראה לי שה' הידיעה שם קצת מיותרת, בבחינה מורידים על זה" הוא מצחקק ומתיישב מול המחשב. הוא כותב משהו, ואז על השולחן מופיע פוכדור. "הנה הוא. ועוד משהו, קח גם טלפון נייד. כדאי שתבדוק מה המספר, זה כתוב עליו. שלחתי את הטלפון למישהו אחר שבדיוק בא אתמול לבקש פוקימון, אבל האיש הסגול הרג אותו. אל תדאג, האיש הסגול הוא איתנו" הוא נותן לך גם טלפון.
תמיר
דרטיני תופס את קווגסייר.
"קווגסייר, שחה בסיבוב!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה במעגלים במהירות, ובגלל העור החלקלק של קווגסייר, והתאוצה הרדיאלית, דרטיני לא מצליח לכוון את הטוויסטר טוב, ולכן הוא לא משתמש בו, והוא עף מקווגסייר, ולבסוף הוא יורה את הטוויסטר ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 12:29 AM
[b]
תמיר
דרטיני תופס את קווגסייר.
"קווגסייר, שחה בסיבוב!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה במעגלים במהירות, ובגלל העור החלקלק של קווגסייר, והתאוצה הרדיאלית, דרטיני לא מצליח לכוון את הטוויסטר טוב, ולכן הוא לא משתמש בו, והוא עף מקווגסייר, ולבסוף הוא יורה את הטוויסטר ופוגע. [/b][/quote]
גם לדרטיני יש עור חלק,לכן אני לא חושב שזה היה אמור להשפיע עליו
אבל אני לא בטוח בזה ^^"
--
"זע םדרקון,וטוויסטר!"
-
אייס
אתה בודק את המספר שלך? אם לא תבדוק אותו, אף אחד לא יידע אותו.
--
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול, ובשדה אתה פוגש פיג'י.
תמיר
אם זה היה משפיע, זה היה גורם לו לעוף מהר יותר.
--
קווגסייר נפגע מזעם הדרקון.
"הסתובב במקום, מהר!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתחיל לנוע בסיבוב כך שראשו עומד מול הטוויסטר והוא מסתובב סביב הקו האופקי העובר דרך הראש, בכיוון הסיבוב של הטוויסטר. התוצאה מזה היא שכמעט לא קורה לא כלום.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 09:55 AM
[b] תמיר
אם זה היה משפיע, זה היה גורם לו לעוף מהר יותר.
--
קווגסייר נפגע מזעם הדרקון.
"הסתובב במקום, מהר!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתחיל לנוע בסיבוב כך שראשו עומד מול הטוויסטר והוא מסתובב סביב הקו האופקי העובר דרך הראש, בכיוון הסיבוב של הטוויסטר. התוצאה מזה היא שכמעט לא קורה לא כלום. [/b][/quote]
"זעם דרקון ישר כשהוא יפסיק להסתובב!"