-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 10:51 PM
[b] ארתור-
טרטוויג משתמש בספיגה-אך זה לא משפיע הרבה, הוא מנסה לתקוף בבהלימה-"חיתוך לילה" אומרת אנבל ווויבייל מעיף את טרטוויג בחיתוך לילה. "קרן קרח" אומרת אנבל [/b][/quote]
"טרטוויג תתחמק ותשתמש בבלימה בשיא הכוח ואז בספיגה"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 18 2009, 10:51 PM
[b]
עומר-
"ומי לדעתך הכי מבוקש מהם?" שואל רובי בסקרנות.
[/b][/quote]
"מבוקש?" אני שואל בתמיהה
-
בזריזות גבוהה למדי טרטוויג חומק-הוא ניהיה ממש מהיר, טרטוויג מעיף את וויבייל בבלימה ואז משתמש בספיגה שלא כל כך עוזרת. "חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מתאושש מהר ומעיף את טרטוויג בחיתוך לילה
עומר-
"איזה פוקימון שלך הכי חזק?" אומר רובי
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 12:06 AM
[b] בזריזות גבוהה למדי טרטוויג חומק-הוא ניהיה ממש מהיר, טרטוויג מעיף את וויבייל בבלימה ואז משתמש בספיגה שלא כל כך עוזרת. "חיתוך לילה" אומרת אנבל. וויבייל מתאושש מהר ומעיף את טרטוויג בחיתוך לילה [/b][/quote]
"טרטוויג אתה כבר ממש קרוב להתפתחות" אומר לו בחיוך ואז אומר לו "עכשיו תשתמש בשאגה ואז בבלימה בשיא הכוח שתגמור אותו לגמרי ואם הוא עוד לא יפסיד תשתמש גם בעלי תער"
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 12:06 AM
[b]
עומר-
"איזה פוקימון שלך הכי חזק?" אומר רובי [/b][/quote]
"ניראה לי שהרקרוס, למה?" אני אומר "תשמע ניראה לי שיש לי רעיון איך להפחיד אותם טיפה" אני מוסיף.
-
[quote][b]לורן-
אתה נכנס למתקן ורואה אישה עומדת בפתח, "מה אתה רוצה?" היא שואלת בחיוך[/b][/quote]"אני רוצה לאתגר מישהו. רוצה קרב?"
-
[b] לון-
"בסדר" אומר אש "צא גליגר" הוא מוציא גליגר-[img]http://i39.tinypic.com/o0b90n.png[/img] מתוך הפוכדור
[/b][/quote]
"צא טוטודייל!" אני אומר "פעימת מים!"
-
עומר-
רובי לוקח את הרקרוס, הוא יוצא לגנבים ואומר "יש לי עסקה, אני אתן לכם הרקרוס אם תתנו לנו להסתובב פה חופשי", והגנבים מסכימים ולוקחים את הרקרוס
לורן-
"לאתגר מישהו?" אומרת האישה "פה זהו מגדל הקרב ונלחמים מול מוח המגדל, אם אתה לא רוצה קרב נגדה אז לך"
לון-
טוטודייל עומד להוציא פעימת מים, אך היא קצת רוטטת. פתאום משהו קורה, טוטו דייל מתחיל להבהב, אחר כך הוא זוהר, לבסוף הוא משנה צורה-טוטודייל היתפתח לקרוקונוו-[img]http://i42.tinypic.com/uy1d4.png[/img], קרוקונוו פוגע בגליגר בפעימת מים חלקה ומעיף אותה. "יפה מאוד" אומר אש "עוצץ רעל גליגר"
------------------------
קרוקונוו למד זעם ונשיכה
ארתור-
טרטוויג פוגע בוויבייל בבלימה, "קרן קרח" זועמת אנבל. טרטוויג מעיף אל וויבייל עלי תער אך קרן הקרח פוסעת אותם ופוגעת קשות בטרטוויג. "חיתוך לילה" ממשיכה אנבל
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:10 AM
[b] ארתור-
טרטוויג פוגע בוויבייל בבלימה, "קרן קרח" זועמת אנבל. טרטוויג מעיף אל וויבייל עלי תער אך קרן הקרח פוסעת אותם ופוגעת קשות בטרטוויג. "חיתוך לילה" ממשיכה אנבל [/b][/quote]
"אוקיי" אני אומר לעצמי "עכשיו זה הרגע האחרון זה הכול או כלום" ואז אומר לטרטוויג "טרטוויג תחכה בשניה האחרונה לפני שהוא תוקף ותך ואז תתחמק בשיא המהירות ותשתמש בעלי תער ממרחק 0 כדי לגמור אותו"
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:10 AM
[b] עומר-
רובי לוקח את הרקרוס, הוא יוצא לגנבים ואומר "יש לי עסקה, אני אתן לכם הרקרוס אם תתנו לנו להסתובב פה חופשי", והגנבים מסכימים ולוקחים את הרקרוס [/b][/quote]
"היי מה אתה עושה?!" אני צועק עליו "זה ההרקרוס שלי תחזיר לי אותו!"
-
ארתור-
"קרן קרח" אומרת אנבל. טרטוויג מתחמק מקרן הקרח ששולח וויבייל ומטווח אפס פוגע בו בעלי תער. וויבייל נפגע ממש, אבל עדיין מחזיק מעמד. "סופת שלגים" אומרת אנבל
עומר-
"למה יצאת?" צועק רובי "הרסת הכל". הוא תופס בידך ובידו של פיליפ ואתם מתחילים לברוח מהגנבים שרודפים אחריכם
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:31 AM
[b]
עומר-
"למה יצאת?" צועק רובי "הרסת הכל". הוא תופס בידך ובידו של פיליפ ואתם מתחילים לברוח מהגנבים שרודפים אחריכם [/b][/quote]
"למה לכל הרוחות הבאת להם את הרקרוס?!" אני שואל אותו "אני לא רוצה לברוח! צא גסט תשתמש עליהם בהיפנוזה!" אני אומר ברוגז.
-
[b] ארתור-
טרטוויג משתמש בספיגה-אך זה לא משפיע הרבה, הוא מנסה לתקוף בבהלימה-"חיתוך לילה" אומרת אנבל ווויבייל מעיף את טרטוויג בחיתוך לילה. "קרן קרח" אומרת אנבל
לון-
"בסדר" אומר אש "צא גליגר" הוא מוציא גליגר-[img]http://i39.tinypic.com/o0b90n.png[/img] מתוך הפוכדור
מיכה-
רשמתי
-------------
אתה הולך למגדל הקרב ואז רואה שבדיוק היסתיים לו קרב-הקרב היה בן נורג לבין מוח המגדל-[img]http://i39.tinypic.com/2iuqpf9.png[/img]
לורן-
אתה נכנס למתקן ורואה אישה עומדת בפתח, "מה אתה רוצה?" היא שואלת בחיוך
עומר-
"ומי לדעתך הכי מבוקש מהם?" שואל רובי בסקרנות.
ניב-
אלקיד מעיף אבנים בעזרת הבעיטה הנמוכה, "רוח פרצים" אומרת אנבל ותוך כדי מצביעה על אלקיד. גולבט מעיף את האבנים ברוח פרצים אך אלקיד שובר אותם במכת ברק. "אס השמיים" אומרת טורה בכעס [/b][/quote]
אני יוציא את פיצו והאתגר אותה
-
[quote][i]Originally posted by גרי מנדלבאום! בלש פרטי![/i]@Jun 19 2009, 11:31 AM
[b] ארתור-
"קרן קרח" אומרת אנבל. טרטוויג מתחמק מקרן הקרח ששולח וויבייל ומטווח אפס פוגע בו בעלי תער. וויבייל נפגע ממש, אבל עדיין מחזיק מעמד. "סופת שלגים" אומרת אנבל [/b][/quote]
"טרטוויג תשתמש בשאגה כדי להוריד את הכוח של סופת שלגים ובשיא המהירות תשתמש בעלי תער בשיא הכוח שנשאר לך"
-
[quote][b]לורן-
"לאתגר מישהו?" אומרת האישה "פה זהו מגדל הקרב ונלחמים מול מוח המגדל, אם אתה לא רוצה קרב נגדה אז לך"[/b][/quote]"איפה היא נמצאת?"