-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 3 2009, 04:22 PM
[b] [b][color=red][SIZE=4]תגיבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/color][/SIZE][/b]
פלופי
אה כן? ואני צריך כל החופש לפתור איזה 20 מבחנים עם כאב ראש לא נורמלי, כדי להיות מוכן למבחן שיש לי יומיים אחרי סוכות, ואני צריך לקרוא עוד ספר על קושים בניגריה כדי לעשות עליו עבודה באנגלית, גם היא בערך לאותו זמן, אז אם אני מוצא את טוב הלב להגיב במשחק שלי, אני בטוח שלכל X בפורום הזה יש מספיק לזמן, ערב חג או לא, להגיב.
תודה לכם, הייתם מדהימים.
--
הפוכדור פוגע בטייילו והוא נכנס, וכעבור כמה נדונדים הוא נעצר. לכדת טיילו יעודכן מיד. סקווירטל מקבל את השבחים בשמחה. [/b][/quote]
איך אני אגיב באמצע ארוחת ערב משפחתית ם:
אני יוצא מחשב נייד הכנס לאתר והגיב ם:?
------------------
"כל הכבוד סקווירטל "אומר לו בזמן שהלך להרים את הפוכדור של טיילו .
"סקווירטל תחזור עבר עליך קרב קשה "אומר והחזיר את סקווירטל לפוכדור .
-
תמיר
זעם הדרקון פוגע בדיוק לא רע ומעיף את קווגסייר לקיר.
"קווגסייר, כעת השתמש בחבטת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה במהירות קדימה, דרטיני מנסה להתחמק אבל נכשל ונפגע מהמכה.
פלופי
אה נכון, אני חייזר. לי אין בעיות כאלה. הדבר הכי קרוב לארוחה משפחתית, זה אבא שהוא קיסר מאדים, שהשתתף באלוהים יודע כמה מלחמות בין מאדים לנפטון, וכעת יש לו טירוף קל שגורם לו לנסות לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים.
--
אתה מתכוון לבדוק את מספר הטלפון שלך, או לא?
אני נאלץ בלית ברירה להניח שאתה ממשיך להתקדם (שכן התגובה שלך חסרת משמעות אחרת)
אתה ממשיך להתקדם, ואתה רואה בלספראוט משוטט לו בשדה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 12:01 PM
[b] פלופי
אה נכון, אני חייזר. לי אין בעיות כאלה. הדבר הכי קרוב לארוחה משפחתית, זה אבא שהוא קיסר מאדים, שהשתתף באלוהים יודע כמה מלחמות בין מאדים לנפטון, וכעת יש לו טירוף קל שגורם לו לנסות לרצוח אותי עם רובה לייזר של חייזרים.
--
אתה מתכוון לבדוק את מספר הטלפון שלך, או לא?
אני נאלץ בלית ברירה להניח שאתה ממשיך להתקדם (שכן התגובה שלך חסרת משמעות אחרת)
אתה ממשיך להתקדם, ואתה רואה בלספראוט משוטט לו בשדה. [/b][/quote]
וואלה קול :o
-------------
"עדיין לא בדקתי מה מספר הטלפון שלי "אחשוב בזמן שאקח את התיק ואבדוק מה מספר הטלפון .
אחר כך אני ממשיך בדרכי מתעלם מהבלספראוט .
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 3 2009, 10:38 PM
[b] ניתאי
אם תזכיר לי בכל תגובה שהקרב ארוך, הוא לא ייתקצר.
--
"צלול!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתהפך כדי לצלול, ואז אקדח המים פוגע בזנב שלו ואז טוטודייל שוחה ונושך את הזנב שלו, אבל בגלל החלקלקות של קווגסיר טוטודייל פשוט מחליק משם. "כעת, חבטת גוף!" אומרת ג'ן. קווגסייר חובט בטוטודייל. [/b][/quote]
"טוטודייל! נשיכה על ראשו של קואגסוויר!" אצעק לטוטודייל בכל כוחי, מנסה שהוא ישמע ממתחת למים
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 01:01 PM
[b] תמיר
זעם הדרקון פוגע בדיוק לא רע ומעיף את קווגסייר לקיר.
"קווגסייר, כעת השתמש בחבטת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר שוחה במהירות קדימה, דרטיני מנסה להתחמק אבל נכשל ונפגע מהמכה. [/b][/quote]
"תשתמש בטוויסטר כל עוד הוא מחוץ למים!"
-
פלופי
המספר שלך הוא 0273-454-319, יעודכן מיד בדף הראשי. (בטלפון כבר יש את הטלפון של פרופסור ג'פרי רוזנשיין).
אתה ממשיך להתקדם ואתה פוגש בנידורן נקבה.
ניתאי
הוא ישמע, אל תדאג.
--
טוטודייל נושך את קווגסייר. קווגסייר תופס את טוטודייל ומושך אותו ממנו, ולבסוף מוציא אותו וזורק אותו הצידה. על הראש של קווגסייר יש סימני נשיכה חזקים.
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ שפוגע בטוטודייל. קווגסייר נראה עייף קצת/קצת יותר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 02:55 PM
[b] ניתאי
הוא ישמע, אל תדאג.
--
טוטודייל נושך את קווגסייר. קווגסייר תופס את טוטודייל ומושך אותו ממנו, ולבסוף מוציא אותו וזורק אותו הצידה. על הראש של קווגסייר יש סימני נשיכה חזקים.
"קווגסייר, מכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה בוץ שפוגע בטוטודייל. קווגסייר נראה עייף קצת/קצת יותר. [/b][/quote]
"טוטודייל! תברח ממנו ותכריח אותו לרדוף אחריך, וכשהוא יתעייף מדי או יתקרב אליך תנשך את זנבו!" אצעק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 2 2009, 05:33 PM
[b] ירין
יש שני אפשרויות:
או שלא תקבל כלום, וזה כי זה פרס, בונוס, ולא משהו שאני חייב לך.
או שאני אספור כמה פרסים על מזל אתה צריך בעמוד 50-10 ושמה אני אעשה הגרלות חדשות על הפוקימונים שאתה תקבל.
בחירה שלך
--
"בוודאי" עונה לך האחות ג'וי "לכמה זמן?"
[/b][/quote]
אם יש לך כח אז האפשרות הש/ניה.. אפילו שאני זוכר שאני גם זכיתי על זה שאני הייתי המגיב המהיר ביותר ועוד משהו..
----
"לילה אחד" אני אומר לה
-
ניתאי
מזל טוב, עכשיו אני אצטרך לחפש למעלה יותר ברשימת המשתמשים כשאני בודק מי יכול להגיב.
--
"אתה יודע, מבין שנינו אני זאתי שלא קיימת שיש לה את כל הזמן שבעולם." אומרת ג'ן. טוטודייל מתרחק מקווגסייר. "קווגסייר, יירית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה את הבוץ אבל טוטודייל מתחמק. "אולי לא. פשוט נחכה לך"
ירין
"אוקיי, הנה המפתח." היא אומרת ונותנת לך מפתח מגנטי כזה (שמעתה והלאה, מפתח מגנטי = מפתח שיש לו מבנה כמו לכרטיס אשראי)
תמיר
סליחה
--
הטוויסטר פוגע בקווגסייר, וקווגסייר במהירות שוחה למים ולבסוף נכנס אליהם.
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים ופוגע בדרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 07:51 PM
[b]
ירין
"אוקיי, הנה המפתח." היא אומרת ונותנת לך מפתח מגנטי כזה (שמעתה והלאה, מפתח מגנטי = מפתח שיש לו מבנה כמו לכרטיס אשראי) [/b][/quote]
"תודה!" אני אומר והלך לחדר שלי לישון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 07:51 PM
[b] ניתאי
מזל טוב, עכשיו אני אצטרך לחפש למעלה יותר ברשימת המשתמשים כשאני בודק מי יכול להגיב.
--
"אתה יודע, מבין שנינו אני זאתי שלא קיימת שיש לה את כל הזמן שבעולם." אומרת ג'ן. טוטודייל מתרחק מקווגסייר. "קווגסייר, יירית בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה את הבוץ אבל טוטודייל מתחמק. "אולי לא. פשוט נחכה לך" [/b][/quote]
תודה XD
------------------
"טוטודייל! אקדח מים ואז נשיכה!"
--------------
איך אני מלמד אותו חבטת ראש?
או שהוא ילמד לבד כמו מתקפות ברזל?
-
ירין
אתה מתכונן לישון, כשלפתע הטלפון מצלצל. על הצג כתוב:
מספר לא מוזהה
0272818346
ניתאי
חבטת ראש זה מתקפה טריוויאלית. זה מתקפה שמשתמשת באיבר בגוף ללא תחכום מסויים, ולכן היא טריוויאלית. מתקפות ברזל, לעומת זה זה שדרוג של מתקפה טריוויאלית מסוג כלשהו.
--
אקדח המים פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בטוטודייל וטוטודייל מחטיא את הנשיכה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 08:51 PM
[b]
תמיר
סליחה
--
הטוויסטר פוגע בקווגסייר, וקווגסייר במהירות שוחה למים ולבסוף נכנס אליהם.
"אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים ופוגע בדרטיני. [/b][/quote]
"זעם דרקון ואז חניקה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 10:35 PM
[b] ניתאי
חבטת ראש זה מתקפה טריוויאלית. זה מתקפה שמשתמשת באיבר בגוף ללא תחכום מסויים, ולכן היא טריוויאלית. מתקפות ברזל, לעומת זה זה שדרוג של מתקפה טריוויאלית מסוג כלשהו.
--
אקדח המים פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, זנב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר פוגע בטוטודייל וטוטודייל מחטיא את הנשיכה. [/b][/quote]
"טוטודייל! תחבוט בו עם ראשך בעוצמה! ואז נשיכה על הסימנים שבראשו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 10:35 PM
[b] ירין
אתה מתכונן לישון, כשלפתע הטלפון מצלצל. על הצג כתוב:
מספר לא מוזהה
0272818346
[/b][/quote]
אני עונה למספר ואומר :" הלו, מי זה?"