-
[quote=שלושה מחוזות;1030020][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]גראודון אומר לךבטלפטיה"בעיקרון אתם הנבחרים אמורים להציל את שלושת המחוזות.מפני צוות ניוטק ומהעמשים הרעים שלהם.אך צוות ניוטק גם מנסה לתפוס אגדיים אזעליכם גם להגן על האגדיים שחים ב3המחוזות.אזהבנת על מי אתה אמור להגן.טוב יש לך עוד שאלות או שאני יכול להמשיך לישון בשקט"[/COLOR][/B][/quote]
'התכוונתי אם יש אגדי מסויים..?' אסביר את עצמי
-
[quote=שלושה מחוזות;1030020][COLOR=darkred][B]טל[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]טוני אומר לך"זה בסדר שלא צפית בקרב שלי.גם אני לא יכולתי לצפות בשלך.היה לי קרב קל.סקפטיל שלי הביס תיריב שלי בקלות.בכלל לא נפגעתי בקרב.".אתם נכנסים לדלת תוך כדי שיחה.אתם מגיעים לחדר ענק שבמרכזו בריכה ענקית.משני צצדי הבריכה פסלים של של הבריכה נמצאים שני פסלי פיג'יוט.הקול אומר לכם"המבחן ה2-עליכם להביס את שני פסלי הפיג'יוט שמולכם.בהצלחה"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"זה קל.." אני אומר לטוני בשימחה,[/B]
[B]' בטח יש פה מכשול...' אני חושב,[/B]
[B]" ספיל צא!" אנ מוציא את ספיל,[/B]
[B]" ספיל קפוץ למים וכשתגיע ליד הפסלים תשתמש ברסיסי קרח ותשבור אותם" אני אומר לספיל ומוכן לגרוע מכל[/B]
-
[quote]ניר
אתה יורד מן מקום המחבוא שלך וחוזר לפסגת הר אקוס.אתה מחפש את מקור הקרן הכחולה שראית מרודם.אתה רואה שקרן כחולה שוב מופיעה מולך.אתה הולך למקום שמימנו היא בה.אתה רואה שהקקרן יוצאת מן אגם שנמצא על הר אקוס.לפתע מן האגם יוצאים 10 לוחמים אתה מזהה שזה חלילי צוות ניוטק.הם מוציאים 10 גגולבאטים שתוקפים בעל קולי אותך.[/quote]
אני שולח את קרובאט ואומר לו: "על קולי על כולם שהיה חזק יותר!"
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מצליח להתחמק מן העל קולי של הזובאטים השונים.אתה במהירות מוציא את הפוכדור של קראובאט החוצה.אתה מוציא את קראובאט מן הפוכדור שלו שיצא לעזור לך.קראובאט יוצא לעזור לך הוא משתמש בעל קולי על כול הזובאטים.העל קולי של קרובאט יותר חזק מהעל קולי של כול הזובאטים.העל קולי מצליח להביס את הזובאטים השונים.חיילי צוות ניוטק רואים זאת וקופצים לאגם שמאחוריהם ונעלמים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
תה חושב שהמבחן היה קלי קלות בשבילך.אתה מוציא את ספיל מחוץ לפוכדור שלו.ספיל יוצא מהפוכדור שלו וקופץ לבריכה.הוא מתחיל לשחות לכיוון אחד הפסלים .כשהוא קרוב לפסל הוא תוקף ברסיסי קרח את הפסל.לפתע אור לבן מקיף את הפסלים.הפסלים נשברים ומהם יוצאים [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/6589/88643075.png[/IMG] שני פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים עפים לעבר ספיל במכת אס אווירי.ספיל מתחיל לפחד מן שתי הציפורים שעפים לעברו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
גראודון אומר לך בטלפטיה"אה לפי מה שאני יודע יש רק 2 אגדיים שצוות ניוטק כלאו וצריך לשחחר אותם.אבל הם כלאו אותם בבסיס שלהם ואנחנו לא יודעים איפה נמצא הבסיס שהם כלואים בו.יש להם הרבה בסיסים במחוז העשב.בקשר לשאר האגדיים.הם ביינתים במצב בסדר אך בעתיד הם היו בסכנה גדולה מפני צוות ניוטק."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזיר במהירות את ויבל לפני שיפגע.סאלאמנס מפספס את ויבל בניב האש שלו.במקום ויבל אתה מוציא לזירה את ראיצ'ו שלך.ראיצ'ו יוצא לקרב.ראיצ'ו משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות לעבר סאלאמנס.כשאר ראיצ'ו קרוב לסאלאמנס הוא משגגר אליו מכת ברק עצומה.סאלאמנס לא מצליח להתחמק ממכת הברק של ראיצ'ו ונפגע קשה.אני אומרת"סאלאמנס דראכו מטאור על ראיצ'ו".סאלאמנס משתמש בדראכו מטאור על ראיצ'ו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
ביוטפלי מסיים לטעון קרןן סולארית והוא שולח אותה לעבר סייטר.סייטר במהירות מתחמק מהקרן הסולארית של ביוטפלי.לאחר שסייטר מתחמק מהקרן הסולארית הוא תוקף במספרי איקס.הוא משלב את שתי ידו ויצר איקס גדול שעף לעבר ביוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס ונפגע קשה.ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש במתקפת אס אווירי חזק ביותר על סייטר שלך. [/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה מצליח להתחמק מן העל קולי של הזובאטים השונים.אתה במהירות מוציא את הפוכדור של קראובאט החוצה.אתה מוציא את קראובאט מן הפוכדור שלו שיצא לעזור לך.קראובאט יוצא לעזור לך הוא משתמש בעל קולי על כול הזובאטים.העל קולי של קרובאט יותר חזק מהעל קולי של כול הזובאטים.העל קולי מצליח להביס את הזובאטים השונים.חיילי צוות ניוטק רואים זאת וקופצים לאגם שמאחוריהם ונעלמים.[/quote]
אני משגר ברק על האגם כדי שכל אנשי ניוטק יחושמלו..
-
[quote=שלושה מחוזות;1030457]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]תה חושב שהמבחן היה קלי קלות בשבילך.אתה מוציא את ספיל מחוץ לפוכדור שלו.ספיל יוצא מהפוכדור שלו וקופץ לבריכה.הוא מתחיל לשחות לכיוון אחד הפסלים .כשהוא קרוב לפסל הוא תוקף ברסיסי קרח את הפסל.לפתע אור לבן מקיף את הפסלים.הפסלים נשברים ומהם יוצאים [IMG]http://img63.imageshack.us/img63/6589/88643075.png[/IMG] שני פיג'יוט זומבי.שני הפיג'יוט זומבים עפים לעבר ספיל במכת אס אווירי.ספיל מתחיל לפחד מן שתי הציפורים שעפים לעברו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy] [/COLOR][/B][/quote]
[B]' תחשוב מהר! ' אני חושב לעצמי[/B]
[B]" שלגון צא!, תתקוף את הציפורים בזעם דרקון בשביל שיתרחקו מספיל!, ואז ספיל תתקוף את הציפורים ברסיסי קרח!" אני אומר לשנייהם[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1029759][B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מחזיר את מרשטופ שלך לפוכדור שלו.אתה עולה על ההר ומתחיל לרוץ עליו.תוך כדי אתה מחפש כלי רכב שיוביל אותך לפסגת ההר אך אתה לא מוצא כלי רכב כזה.אתה עושה סופת ברקים לפסגה ואתה מגיע לפסגת הר אקוס.אתה משתמש בחלפיה ועף גבוה למקום מסתור שלא ימצו בך אותו שם.אתה משנה את רובה המשנה שלך לרובה צליפים.אתה מסתכל אם יש חילי צוות ניוטק באיזור.אבל אתה לא רואה אף חייל צוות יוטק באיזור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
ויבל משתמש בהתקפה מהירה.הוא מתחיל לזוז במהירות ומצליח להתחמק מניב האש של סאלאמנס.לאחר מכן ויבל תוקף בכדור צל את סאלאמנס.סאלאמנס מתחמק בקלות מן כדור הצל של ויבל.מנצ'לקאס משתמש בסופת חול.הוא משלב את סופת החול בקרן קרח ויוצר סופת קרח.סאלאמנס משתמש בזנב שלו ומציח להעיף את סופת החול לעבר מנצ'לקאס.מנצ'לקאס לא מצליח להתחמק מהסופה ונלכד בה.סאלאמנס עף לעבר מנצ'לקאס ותוקף אותו בקרן על כשהוא לכוד בסופת הקרח של עצמו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]איתי
אתה גיבל ומיל מתחילים לחפש עוד פוקימון חשמל לאימון גיבל.אתם ממשיכים ללכת בדרך 2.כעבור זמן קצר אתם פוגשים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/180.png[/IMG] בחבורה גדולה של פלאפי שמשחקת להם במכות ברק חזקות.החבורה שמה לב אליכם ומפסיקים לשחק בינהם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מוציא את כל השישיה שלי ואומר לנר ''תתקוף אותם בלהביור'' לפיפלאפ ולטורצ'יק ''תתקפו בניקור'' לטושידו ''תתקוף בעלי טער'' וגיבל ''תתקוף בחפירה ואז בשבירת לבנים'' ולהונצ'קרו ''תתקוף בכדורי צל ובדופק אפל'' ואחרי זה אני אומר לכולם ''כולם תתקפו בכל הכוח שלכם''
-
[quote]ברוס
ביוטפלי מסיים לטעון קרןן סולארית והוא שולח אותה לעבר סייטר.סייטר במהירות מתחמק מהקרן הסולארית של ביוטפלי.לאחר שסייטר מתחמק מהקרן הסולארית הוא תוקף במספרי איקס.הוא משלב את שתי ידו ויצר איקס גדול שעף לעבר ביוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס ונפגע קשה.ביוטפלי עף לעבר סייטר ומשתמש במתקפת אס אווירי חזק ביותר על סייטר שלך.[/quote]
"סייטר-תשתמש במספרי אקס כדי שיחסמו את ביוטיפליי ולאחר מכן שוב בכנף מתכת!" אומר לסייטר.
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מוציא את כול 5 הפוקימונים שלך שילחמו נגד כול חבורת הפלאפי.פוקימון הנר יוצא מהפוכדור שלו ותוקף בלהביור על מס' פלאפי.הפלאפי לא מצליחים להתחמק מהלהביור ומתעלפים.פיפלאפ וטורצ'ק רצים במהירות לעבר מס' פלאפי במתקפת ניקור.הם מנקרים למוות מס' פלאפי.הפלאי מתעלפים.טושידשו ולח הרבה עלי טער שמביסים כמה פלאפי.גיל תוקף בבחפירה וז בשבירת לבנים מס' פלאפי.עוד כמה הובסו.הונצ'קרו תוקף את כול מי שנשאר בכדורי צל ובדופק אפל.כול חבורת הפלאפי מובסת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
ספל שוחה במהירות ומתחמק משני האס האווירי של פיג'יוט זומבי.אתה מוציא את שלגון שלך שיעזור לספיל.שלגון יוצא לעזור.הוא משתמש בנשימת דרקון על הפיג'יוט זומבי.אחד מהם מתחמק מזה והשני נפגע מנשימת הדרקון של שלגון.לאחר מכן ספיל תוקף בקסיסי קרח.הוא שולח הרבה רסיסי קרחח לעבר פיג'יוט זומבי.הם לא מצליחים להתחמק ונפגעים.שני הפיג'יוט זומבים משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים אבנים חדות לעבר שלגון וספיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה משתמש בכוחות הברק שלך ומשגר ברק עוצמתי לעבר האגם.הילה כחולה מופיע סביב האגם.הילה חוסמת את הברק שלך.היא מגנה על האגם.לפתע אתה שומע קול מוזר"הי ילד".אתה מסתובב לעבר הקול ששמעת ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr055.png[/IMG] יוטשב על סלע גדול ואומר לך"שמי רוקי.אני אלוף ליגת העשב הנוכחי.אתה הוא ניר הנבחר.באתי לעזור לך להביס את צוות ניוטק.ולהרוס להם תתכונית שלהם.אז נשתף פעולה ביחד?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר שם את ידו בצורת איקס ואז מכין איקס גדול ומיף אותו לעבר אס האווירי של ביוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייר ונפגע.סייטר משתמש בכנף מתכת על ביוטפלי.הכנפיים שלו הופכות היות מתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מתאושש מהמכה שספג ובמהירות מתחמק מן כנף המתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי שלה"ביוטפלי אבקת שינה על סייטר שלו".ביוטפלי מעיף אבקת שינה על סייטר שלך.[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
אתה משתמש בכוחות הברק שלך ומשגר ברק עוצמתי לעבר האגם.הילה כחולה מופיע סביב האגם.הילה חוסמת את הברק שלך.היא מגנה על האגם.לפתע אתה שומע קול מוזר"הי ילד".אתה מסתובב לעבר הקול ששמעת ואתה רואה יוטשב על סלע גדול ואומר לך"שמי רוקי.אני אלוף ליגת העשב הנוכחי.אתה הוא ניר הנבחר.באתי לעזור לך להביס את צוות ניוטק.ולהרוס להם תתכונית שלהם.אז נשתף פעולה ביחד?"[/quote]
"טוב" אגיד לו ואמשיך מהר לקפוץ לאגם ואשחה עד סוף חיי...
-
[quote]ברוס
סייטר שם את ידו בצורת איקס ואז מכין איקס גדול ומיף אותו לעבר אס האווירי של ביוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייר ונפגע.סייטר משתמש בכנף מתכת על ביוטפלי.הכנפיים שלו הופכות היות מתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מתאושש מהמכה שספג ובמהירות מתחמק מן כנף המתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי שלה"ביוטפלי אבקת שינה על סייטר שלו".ביוטפלי מעיף אבקת שינה על סייטר שלך.[/quote]
"תעיף שוב את אבקת השינה אל ביוטיפליי ותשתמש בחיתוך!" אומר לסייטר בחשש שהטכניקה לא תצליח.
-
[quote=שלושה מחוזות;1030543]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספל שוחה במהירות ומתחמק משני האס האווירי של פיג'יוט זומבי.אתה מוציא את שלגון שלך שיעזור לספיל.שלגון יוצא לעזור.הוא משתמש בנשימת דרקון על הפיג'יוט זומבי.אחד מהם מתחמק מזה והשני נפגע מנשימת הדרקון של שלגון.לאחר מכן ספיל תוקף בקסיסי קרח.הוא שולח הרבה רסיסי קרחח לעבר פיג'יוט זומבי.הם לא מצליחים להתחמק ונפגעים.שני הפיג'יוט זומבים משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים אבנים חדות לעבר שלגון וספיל.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"ספיל, בשביל להתחמק תצלול במים ואז תצא ותשתמש באקדח מים!, שלגון תתחמק ואז תשתמש בניב אש!" אני אומר לשנייהם.[/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;1030543][B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מוציא את כול 5 הפוקימונים שלך שילחמו נגד כול חבורת הפלאפי.פוקימון הנר יוצא מהפוכדור שלו ותוקף בלהביור על מס' פלאפי.הפלאפי לא מצליחים להתחמק מהלהביור ומתעלפים.פיפלאפ וטורצ'ק רצים במהירות לעבר מס' פלאפי במתקפת ניקור.הם מנקרים למוות מס' פלאפי.הפלאי מתעלפים.טושידשו ולח הרבה עלי טער שמביסים כמה פלאפי.גיל תוקף בבחפירה וז בשבירת לבנים מס' פלאפי.עוד כמה הובסו.הונצ'קרו תוקף את כול מי שנשאר בכדורי צל ובדופק אפל.כול חבורת הפלאפי מובסת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
ספל שוחה במהירות ומתחמק משני האס האווירי של פיג'יוט זומבי.אתה מוציא את שלגון שלך שיעזור לספיל.שלגון יוצא לעזור.הוא משתמש בנשימת דרקון על הפיג'יוט זומבי.אחד מהם מתחמק מזה והשני נפגע מנשימת הדרקון של שלגון.לאחר מכן ספיל תוקף בקסיסי קרח.הוא שולח הרבה רסיסי קרחח לעבר פיג'יוט זומבי.הם לא מצליחים להתחמק ונפגעים.שני הפיג'יוט זומבים משתמשים באבנים חדות.הם מעיפים אבנים חדות לעבר שלגון וספיל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה משתמש בכוחות הברק שלך ומשגר ברק עוצמתי לעבר האגם.הילה כחולה מופיע סביב האגם.הילה חוסמת את הברק שלך.היא מגנה על האגם.לפתע אתה שומע קול מוזר"הי ילד".אתה מסתובב לעבר הקול ששמעת ואתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr055.png[/IMG] יוטשב על סלע גדול ואומר לך"שמי רוקי.אני אלוף ליגת העשב הנוכחי.אתה הוא ניר הנבחר.באתי לעזור לך להביס את צוות ניוטק.ולהרוס להם תתכונית שלהם.אז נשתף פעולה ביחד?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר שם את ידו בצורת איקס ואז מכין איקס גדול ומיף אותו לעבר אס האווירי של ביוטפלי.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממספרי האיקס של סייר ונפגע.סייטר משתמש בכנף מתכת על ביוטפלי.הכנפיים שלו הופכות היות מתכת.הוא רץ לעבר ביוטפלי בכנף מתכת.ביוטפלי מתאושש מהמכה שספג ובמהירות מתחמק מן כנף המתכת של סייטר.ג'ין אומרת לביוטפלי שלה"ביוטפלי אבקת שינה על סייטר שלו".ביוטפלי מעיף אבקת שינה על סייטר שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי ובודק את כל חבורת הפוקימונים מי קרוב להיתפתחות ושואל את מיל עם היא יכולה להביא לי 3 פכדורים ואני יחזיר לה 3 ואחרי זה אני זורק אותם על הכי חזקים ומסתקל על גיבל אולי הוא מתפתח לי
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
מיל אומרת לך"אוקי אביא לך 2 פוכדורים כי יש לי רק 2.אני מקווה שבאמת תחזיר לי 2 פוכדורים".מיל מוציאה מהכיס שלך 2 פוכדורים ומביאה לך אותם.אתה בודק בעזרת הפוקידע שלך מי ה2 החזקים.אתה רואה שני הפלאפי שמולך הכי חזקים.אתה זורק עליהם 2פוכדורים.הפוכדורים לוכדים את שני הפלאפי.לכדת 2 פלאפי.אתה רואה שגיבל מתפתח לך.כעבור שניה מולך ניצב [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/444.png[/IMG] גאביט למד טויסטר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
ספיל צוולל במהירות למי הבריכה כך הוא מליח להתחמק מהאבנים החדות של פיג'יוט זומבי.שלגון רץ במהירות ומתחמק מן האבנים החדות שעפות לעברו.ספיל יוצא מהמים ואז יורה אקדח מים לעבר אחד הפיג'יוט הזומבי.הפיג'יוט זומבי לא מצליח להתחמק מזה נפגע קצת.שלגון תוקף בניב אש את הפיג'יוט זומבי השני.פיג'יוט הזמובי השני מתחמק מזה בקלות.שני הפיגיוט זומבי שולחים סופות חול לעבר שלגון וספייל.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
סייטר מנפנף בכנפיו בחוזקה ומצליח להעיף את אבקת השינה של ביוטפלי לביוטפלי.ביוטפלי מנסה להתחמק מן אבקת השינה של עצמו אך לא מצליח בזה.ביוטפלי נפגע בשינה עמוקה.הוא נופל על הזירה ונרדם עליה.סייטר מנצל את המצב הנזה ורץ לעבר ביוטפלי במתקפת חיתוך.ביוטפלי לא מצליח להתחמק ממכת החיתוך של סייטר ומפסיד בקרב.ג'ין מחירה את ביוטפלי לפוכדור שלו ויורדת מהזירה.השופט אומר"המנצח הוא ברוס.עוד ניצחון 1 ואתה מגיע לגמר.הקרב הבא שלך בעוד 5דקות"
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ניר
רוקי אומר לך"יופי אני רק מקוה שלא תרצח אותי באמצע שיתוף הפעולה שלנו.קח מסיכת צלילה.הם נמצאים בתוך האגם הזה ועלינו להצייד בהתאם".רוקי זורק לך מסיכת צלילה.אתה לובש אותה.רוקי לובש מסיכת צלילה והוא קופץ לאגם ומתחיל לשחות.אתה מחזיר את קראובאט לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה קופץ לאגם ואתה מתחיל לשחות.אתה רואה הרבה פוקימוני מים קטנים שוחים.לאחר שחייה קצרה רוקי נכנס לפתח ואתה גם.שניכם מגיעים למקום עם חמצן.רוקי אומר לך"טוב אתה מוכן להילחם נגד צוות ניוטק.?"[/COLOR][/B]
-
[quote]ניר
רוקי אומר לך"יופי אני רק מקוה שלא תרצח אותי באמצע שיתוף הפעולה שלנו.קח מסיכת צלילה.הם נמצאים בתוך האגם הזה ועלינו להצייד בהתאם".רוקי זורק לך מסיכת צלילה.אתה לובש אותה.רוקי לובש מסיכת צלילה והוא קופץ לאגם ומתחיל לשחות.אתה מחזיר את קראובאט לפוכדור שלו.לאחר מכן אתה קופץ לאגם ואתה מתחיל לשחות.אתה רואה הרבה פוקימוני מים קטנים שוחים.לאחר שחייה קצרה רוקי נכנס לפתח ואתה גם.שניכם מגיעים למקום עם חמצן.רוקי אומר לך"טוב אתה מוכן להילחם נגד צוות ניוטק.?" [/quote]
"שתוק! אני מנהל כאן את העניינים!" אני אומר לו, נותן לו רובה משתנה ומתחבא מאחורי קיר או אבן. לאחר מכן אני מחכה ש-2 חיילי ניוטק יעברו, אפרק להם את עצמות היידים וארה להם בראש ביחד עם רוקי. לאחר מכן אלבש את הבגדים שלהם ואתן גם לרוקי, ואחרי זה אלך לבסיס ואחפש את לוח הבקרה.