-
תמיר
היה לי חלום, בו אתה ושלח לי ה"פ ובו אתה כותב שאו שאני משקיע יותר בתגובות או שאתה דורש לנהל את המשחק ם.ם
--
דרטיני יורה זעם דרקון שנכנס למים, ופוגע בקווגסייר. אז דרטיני קופץ למים כדי לחנוק את קווגסייר אבל קוגסייר תופס אותו וזורק אותו הצידה.
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתחיל לנוע לכיוון דרטיני.
ניתאי
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. שני הפוקימונים מתנגשים עם הראשים, מה שגורם להם להיות המומים לרגע. אז קווגסייר נושך את הסימנים מהנשיכה הקודמת של קווגסייר.
"קווגסייר, זרוק אותו ממך!" אומרת ג'ן. קווגסייר תופס את טוטודייל ומצליח לזרוק אותו ממנו.
ירין
"הלו? ירין? זאת אני ליין." היא אומרת לך בטלפון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 08:16 AM
[b] ניתאי
"קווגסייר, מכת גולגולת!" אומרת ג'ן. שני הפוקימונים מתנגשים עם הראשים, מה שגורם להם להיות המומים לרגע. אז קווגסייר נושך את הסימנים מהנשיכה הקודמת של קווגסייר.
"קווגסייר, זרוק אותו ממך!" אומרת ג'ן. קווגסייר תופס את טוטודייל ומצליח לזרוק אותו ממנו. [/b][/quote]
כולם כבר גמרו >>
-------------------------
"טוטודייל! בוא נגמר עם זה! חבטת ראש ואז נשיכה בכל הכוח!" אצעק לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 09:16 AM
[b] תמיר
היה לי חלום, בו אתה ושלח לי ה"פ ובו אתה כותב שאו שאני משקיע יותר בתגובות או שאתה דורש לנהל את המשחק ם.ם
--
דרטיני יורה זעם דרקון שנכנס למים, ופוגע בקווגסייר. אז דרטיני קופץ למים כדי לחנוק את קווגסייר אבל קוגסייר תופס אותו וזורק אותו הצידה.
"קווגסייר, השתמש במכת גולגולת!" אומרת ג'ן. קווגסייר מתחיל לנוע לכיוון דרטיני. [/b][/quote]
?.?
אז הייתי ממליץ לך 2 דברים:
א.לא לאכול הרבה לפני השינה
ב.לשים שקית מלח מתחת לכרית
...
--
"טוויסטר,ואז זעם דרקון!"
-
ניתאי
ניחנת בכושר הבחנה יוצא מן הכלל:
ארבעה היו במכון: ירין, אתה, תמיר, ומקס.
ירין סיים. מקס נחטף על ידי חייזרים (במציאות כמובן) ולכן הוא עדיין במכון. תמיר ואתה גם עדיין במכון. נסח טענתך מחדש!
--
חבטת הראש פוגעת בקווגסייר
"קווגסייר אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים לפה הפתוח של טוטודייל ולבסוף זורק אותו על אחד הקירות. קווגסייר נראה די עייף, וטוטודייל נראה סתם עייף.
תמיר
לשם מה? אני אוהב חלומות מוזרים.
--
הטוויסטר מאט את קווגסייר, אבל לפחות הוא מכסה את המרחק בינו לבין דרטיני. אז דרטיני יורה זעם דרקון ופוגע בקווגסייר.
"קווגסייר נזב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר מסתובב במהירות ופוגע בדטריני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 08:16 AM
[b]
ירין
"הלו? ירין? זאת אני ליין." היא אומרת לך בטלפון. [/b][/quote]
"ליין, שלום! מה נשמע הכל טוב?" אני שואל אותה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 4 2009, 02:55 PM
[b] פלופי
המספר שלך הוא 0273-454-319, יעודכן מיד בדף הראשי. (בטלפון כבר יש את הטלפון של פרופסור ג'פרי רוזנשיין).
אתה ממשיך להתקדם ואתה פוגש בנידורן נקבה. [/b][/quote]
"טיילו צא !"תשתמש במכת כנף על הנידורן הזאת שם!"אומר והוציא את טיילו מהפוכדור .
"אחרי המכת כנף תעבור לניקור !"אומר .
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 01:47 PM
[b] תמיר
לשם מה? אני אוהב חלומות מוזרים.
--
הטוויסטר מאט את קווגסייר, אבל לפחות הוא מכסה את המרחק בינו לבין דרטיני. אז דרטיני יורה זעם דרקון ופוגע בקווגסייר.
"קווגסייר נזב אקווה!" אומרת ג'ן. קווגסייר מסתובב במהירות ופוגע בדטריני. [/b][/quote]
...
--
"טוויסטר!"
-
ירין
"כן. רציתי לספר לך קצת על עצמי אז, אבל פחדתי שאני אצטנן. למזלי, כעבור שבע שעות בערך לא נראה לי שהצטננתי, אז אני לא אהרוג אותך אחרי הכל. אז, אני מתאמת, ואני גרה בשכירות בפרוזה, העיר שבה יש את התחרות. רוב המתאמים עושים ככה. ואחד מהיריבים שלי, רון, אמר ששלחתי עליו מרגל, והוא תיאר לי אותו והוא נראה לי כמוך. לא שאנ צריכה לרגל אחריו כדי לנצח כן, אבל המ... זה היה מאוד משעשע." היא אומרת לך.
פלופי
מכת הכנף פוגעת ומפתיעה את נידורן. לאחר מכן טיילו משתמש בניקור ופוגע, ואז נידורן משתמשת בנשיכה ופוגעת.
תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מספר כדורי בוץ מפיו, אבל דרטיני מתחמק כמעט מכולם (כלומר כמה פגעו בו).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 01:48 PM
[b] ירין
"כן. רציתי לספר לך קצת על עצמי אז, אבל פחדתי שאני אצטנן. למזלי, כעבור שבע שעות בערך לא נראה לי שהצטננתי, אז אני לא אהרוג אותך אחרי הכל. אז, אני מתאמת, ואני גרה בשכירות בפרוזה, העיר שבה יש את התחרות. רוב המתאמים עושים ככה. ואחד מהיריבים שלי, רון, אמר ששלחתי עליו מרגל, והוא תיאר לי אותו והוא נראה לי כמוך. לא שאנ צריכה לרגל אחריו כדי לנצח כן, אבל המ... זה היה מאוד משעשע." היא אומרת לך.
[/b][/quote]
לא הבנתי משהו..אני ריגלתי אחרי מישוה?
למה היא מתכוונת?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 02:48 PM
[b] תמיר
הטוויסטר פוגע בקווגסייר.
"קווגסייר, השתמש במכת בוץ!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה מספר כדורי בוץ מפיו, אבל דרטיני מתחמק כמעט מכולם (כלומר כמה פגעו בו). [/b][/quote]
"חניקה ואז זעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 12:47 PM
[b] ניתאי
ניחנת בכושר הבחנה יוצא מן הכלל:
ארבעה היו במכון: ירין, אתה, תמיר, ומקס.
ירין סיים. מקס נחטף על ידי חייזרים (במציאות כמובן) ולכן הוא עדיין במכון. תמיר ואתה גם עדיין במכון. נסח טענתך מחדש!
--
חבטת הראש פוגעת בקווגסייר
"קווגסייר אקדח מים!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים לפה הפתוח של טוטודייל ולבסוף זורק אותו על אחד הקירות. קווגסייר נראה די עייף, וטוטודייל נראה סתם עייף. [/b][/quote]
אבל אני יותר פעיל מהם >>
-------------
טוטודייל! אקדח מים ואז נשיכה על ראשו של קואגסוויר! ואם הוא מעיף אותך תנסה להתקרב אליו חזרה ולתת לו חבטת ראש!" אגיד לטוטודייל
-
ירין
היה את ההוא בדרך לזאוגוויל עם סטאריו והרקרוס שחשב שאתה מרגל בשביל ליין. אתה נצחת אותו והוא ברח. עליו היא מדברת.
תמיר
דרטיני חונק את קווגסייר.
"קווגסייר פעימת מים!" קווגסייר נע במהירות כך שהוא משתחרר מהאחיזה. דרטיני שקצת הסתבך בעצמו מוצא זווית ירייה ויורה משם את זעם הדרקון שפוגע בקווגסייר.
ניתאי
זה נתון לוויכוח.
--
"קווגסייר, השתמש ביריית בוץ כדי לעצור אותו!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה ירית בוץ שמתנגשת עם אקדח המים, ואז מכל כיוון כשטוטודייל מנסה להתקרב כדי לנשוך קווגסייר יורה יריית בוץ, ואז הוא עוצר לרגע כדי לתפוס אוויר, ובאותו רגע טוטודייל משתמש בחבטת ראש ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 04:02 PM
[b] תמיר
דרטיני חונק את קווגסייר.
"קווגסייר פעימת מים!" קווגסייר נע במהירות כך שהוא משתחרר מהאחיזה. דרטיני שקצת הסתבך בעצמו מוצא זווית ירייה ויורה משם את זעם הדרקון שפוגע בקווגסייר. [/b][/quote]
"טוויסטר עכשיו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Oct 5 2009, 03:02 PM
[b] ירין
היה את ההוא בדרך לזאוגוויל עם סטאריו והרקרוס שחשב שאתה מרגל בשביל ליין. אתה נצחת אותו והוא ברח. עליו היא מדברת.
[/b][/quote]
"כן..איפה את נמצאת כרגע?" אני שואל אותה
-
תמיר
"אקדח מים, עם כח!" אומרת ג'ן. קווגסייר יורה אקדח מים שמתגבר על הטוויסטר, אבל דרטיני בורח ממנו.
ירין
"כבר אמרתי, בפרוזה, בדירה שלי. למה אתה שואל?" היא אומרת.