[quote][i]Originally posted by arad1021[/i]@Jul 10 2009, 01:04 AM
[b] איך ברוק רואה עם העיניים שלו תמיד סגורות [/b][/quote]
שאלה לא לעניין. זה כמו לשאול איך סינים/יפנים/תילאנדים רואים...
קרואים לסוג עיניים כמו של ברוק עיניים אלוכסניות.
Printable View
[quote][i]Originally posted by arad1021[/i]@Jul 10 2009, 01:04 AM
[b] איך ברוק רואה עם העיניים שלו תמיד סגורות [/b][/quote]
שאלה לא לעניין. זה כמו לשאול איך סינים/יפנים/תילאנדים רואים...
קרואים לסוג עיניים כמו של ברוק עיניים אלוכסניות.
נזכרתי לפני יומיים במשהו -
בעונה ה-1, כשאש נלחם בבליין (מנהיג מכון פוקימוני האש), פיקאצ'ו ניצח את ריידון ע"י חשמול הקרן שלו.
בעונה ה-10, כשאש ופול נלחמו בקרב הזוגות נגד מגמאר וריידון, פיקאצ'ו ניסה לחשמל את מגמאר אבל היכולת של ריידון ספגה את החשמל לתוך הקרן וביטלה את המתקפה.
מצחיק (במובן של "מוזר"), לא?
עוד משהו איך שזה שמשתמשים במתקפות מים נגד התקפות אחרות לא רואים (לאחר המתקפה) מים נשפכים לארץ שמתםלב?
[quote][i]Originally posted by אינפרנט[/i]@Aug 10 2009, 11:07 PM
[b] עוד משהו איך שזה שמשתמשים במתקפות מים נגד התקפות אחרות לא רואים (לאחר המתקפה) מים נשפכים לארץ שמתםלב? [/b][/quote]
כי הם לא יורים מים מתוך צינור, זה משהו שיוצא מתוכם
נו ואז? הם יורים מתוכם זה פוגע המים מתפזרים לאנשהו (זה בדיוק כמו שתירק)
[quote][i]Originally posted by Tom Pokemon[/i]@Jul 31 2009, 03:29 PM
[b] נזכרתי לפני יומיים במשהו -
בעונה ה-1, כשאש נלחם בבליין (מנהיג מכון פוקימוני האש), פיקאצ'ו ניצח את ריידון ע"י חשמול הקרן שלו.
בעונה ה-10, כשאש ופול נלחמו בקרב הזוגות נגד מגמאר וריידון, פיקאצ'ו ניסה לחשמל את מגמאר אבל היכולת של ריידון ספגה את החשמל לתוך הקרן וביטלה את המתקפה.
מצחיק (במובן של "מוזר"), לא? [/b][/quote]
זו יכולת שהוא קיבל רק במשחקים המתקדמים ולכן זה קרה ם:
אז מצחיק שלדבר אחד כן יש הסבר הגיוני אה?
אבל אני לא חושב שיש סיבה לפתוח נושא שכזה...כי זה חד משמעי, פוקימון זו אנימה גרועה, טיפשית ותינוקית שרק אנשים לא ביקורתיים ברמות קשות צופים בה ונהנים, ולא צריך לדבר על מה שלא הגיוני...בואו נדבר על ההגיוני וניתקל בבעיה ם:
צפיתי היום בכל קרבות המכון ששודרו ביוטיוב ואני טעון בטענות אז אל תתנו לי להתחיל לבקר מה שראיתי כי לא אוכל להפסיק ם:
[quote][i]Originally posted by Captain Hook[/i]@Aug 11 2009, 02:24 AM
[b] פוקימון זו אנימה גרועה, טיפשית ותינוקית שרק אנשים לא ביקורתיים ברמות קשות צופים בה ונהנים [/b][/quote]
אפשר להבין כל מה שלא הגיוני ועדיין להנות מהסדרה, עובדה.