-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 05:59 PM
[b] ניתאי
מגבי מתאמץ, וכל מה שיוצא זה ניצוץ קטן של אש, אבל זה מספיק כדי לקרוע את החוט. וורמפל מתעצבן ומשתמש בדחיפה [/b][/quote]
התכוונתי לשרוף את החוט כדי שוורמפל ישרף >>
----------------------
"מגבי,תנסה לנגוח בו כשהוא יהיה קרוב אליך"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:59 PM
[b]
תמיר
הכדור נישא עם הרוח, ולבסוף פוגע בהופיפ שנכנס לפוכדור. הפוכדור נוחת מרחק מה ממך, אתה מסתכל אל גיבל ושניכם רצים לאיפה שהוא נחת, וכשאתה מגיע לשם, אתה כבר רואה שהפוכדור נעצר.
לכדת הופיפ, יעודכן כעת.[/b][/quote]
"יש!!!"אני אומר ומרים את הפוכדור לאוויר,ומוציא את הופיפ.
לאחר שאני מלטף אותו בעדינות ואומר:"ברוך הבא לצוות,הופיפ" אני מתיישב מתחת לעץ ושואל את גיבל:"מה אתה אומר על ללמוד [url=http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Dragon_Claw_(move)]טופר דרקון[/url]?
-
ניתאי
מגבי נוגח בוורמפל והוא נהדף אחורה, וגם נהדף, אם כי הרבה פחות. וורמפל מתחיל להתעייף ומשתמש שוב דחיפה
מקס
צ'ארמנדר הפעם לא מספיק להתחמק ונפגע מעט, וכשסטארלי מסתובב כדי לתקוף שוב צ'ארמנדר תוקף בשריטה וסטארלי נפגע.
תמיר
גיבל מסתכל עליך במבט של "נגיד, זה לא יכול להרוג אותי" ומחכה לקבל את ההוראות שלך. הופיפ מסתכל סביב בינתיים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:15 PM
[b] ניתאי
מגבי נוגח בוורמפל והוא נהדף אחורה, וגם נהדף, אם כי הרבה פחות. וורמפל מתחיל להתעייף ומשתמש שוב דחיפה
[/b][/quote]
"תעשה אותו דבר!" אני צועק למגבי ומחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 07:15 PM
[b]
תמיר
גיבל מסתכל עליך במבט של "נגיד, זה לא יכול להרוג אותי" ומחכה לקבל את ההוראות שלך. הופיפ מסתכל סביב בינתיים. [/b][/quote]
"תשאר כאן בבקשה,הופיפ" אני אומר להופיפ,ואז הולך לגיבל ונוגע בקצות אצבעותיו,במקום שבו אמורות להיות ציפורניו
"תנסה להעביר לכאן אנרגיה ולשרוט את העץ שם!" אני אומר ומצביע על העץ שמאחורי,ואז זז כמה צעדים אחורה כדי שהוא לא יתנגש בי.
-
תמיר
גיבל מהנהן.. הוא מתרכז וקופץ על העץ ושורט אותו, אך השריטות די חלשות, ונראה שזה קצת הכאיב לגיבל, נראה שטפרי הדרקון בינתיים לא יותר מדי חזקים מהציפורניים הרגילות שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:22 PM
[b] ירין
יוצא לאן? לכיוון השמורה? או חזרה לכיוון זרנטל? או בכלל לכיוון העיר הבאה? [/b][/quote]
איפה אפשר ללכוד פוקימונים?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:15 PM
[b] ניתאי
מקס
צ'ארמנדר הפעם לא מספיק להתחמק ונפגע מעט, וכשסטארלי מסתובב כדי לתקוף שוב צ'ארמנדר תוקף בשריטה וסטארלי נפגע.
תמיר
גיבל מסתכל עליך במבט של "נגיד, זה לא יכול להרוג אותי" ומחכה לקבל את ההוראות שלך. הופיפ מסתכל סביב בינתיים. [/b][/quote]
"צ'ארמנדר, גמור אותו במכת זנב הכי חזקה שלך"
-
ירין
ניתן ללכוד פוקימונים או בדרך לזרנטל משם באת לכאן, או לבכיוון לעיר הבאה.
מקס
צ'ארמנדר רץ לעבר סטארלי, ואז סטארלי מתחיל להתרומם, אך הזנב פוגע בו והוא נוחת, והוא די תשוש.
דודי
ההתחלה בסוף ההודעה הראשונה, מתחת לכותרת האדום-כהה.
"אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:45 PM
[b] ירין
ניתן ללכוד פוקימונים או בדרך לזרנטל משם באת לכאן, או לבכיוון לעיר הבאה. [/b][/quote]
אני ילך לדרך העיר הקודמת
-
ירין
אתה חוצה את אחד הכבישים בעיר, ואתה שומע צופר של רכב נוסע במהירות. אתה קופץ לצד השני של הכביש, ואתה מצליח להתחמק מהרכב. אתה מגלה ששלושה רכבי משטרה עם סירנות פועלות נוסעות לכיוון השמורה. האם בכל זאת תמשיך בתכנית המקורית?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 06:51 PM
[b] ירין
אתה חוצה את אחד הכבישים בעיר, ואתה שומע צופר של רכב נוסע במהירות. אתה קופץ לצד השני של הכביש, ואתה מצליח להתחמק מהרכב. אתה מגלה ששלושה רכבי משטרה עם סירנות פועלות נוסעות לכיוון השמורה. האם בכל זאת תמשיך בתכנית המקורית? [/b][/quote]
לא אני אלך לברר את הסיפור
-
[b] דודי
"אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?" [/b][/quote]
אני הולך לפרופסור כדי לקחת את הפוקימון הראשון שלי
-
[b] ירין
ניתן ללכוד פוקימונים או בדרך לזרנטל משם באת לכאן, או לבכיוון לעיר הבאה.
מקס
צ'ארמנדר רץ לעבר סטארלי, ואז סטארלי מתחיל להתרומם, אך הזנב פוגע בו והוא נוחת, והוא די תשוש.
דודי
"אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו?" [/b][/quote]
רק שהוא מתעלף אז תופסים? וואי כמה זמן לא ראיתי פוקימון חח
"צ'ארמנדר, השתמש בשריטה אחרונה!"
-
ירין
אתה רץ לאזור השמורה, ואתה רואה איש אחד עם רטיקייט ומולו אותו האיש המוזר ממקודם, אבל אוחזים אותו שלושה שוטרים, וארבעה אחרים מכוונים אליו אקדח
"תרים את הידיים למעלה, והורד כל נשק שיש לך על האדמה!" אומר אחד השוטרים
"מה אתה מטומטם?! אני כבר על האדמה!" הוא אומר "לעזאזל אתכם בני אדם!!" הוא אומר ואז יש פיצוץ במקום שבו הוא נמצא ובמהירות לא הגיונית יוצא חפץ מהאדמה וחוזר לאדמה יחד עם האיש המוזר, והבור שנוצר מתמלא מיד באדמה, ואתה רואה רשת מלאה בקלפרים וג'יגליפפים. השוטרים שישבו עליו מעופפים אבל הם נוחתים בשלום בסביבה. לאחר מכן אחד מהם רואה אותך
"עצור! האם אתה משתף פעולה עם הפושע הזה! אנחנו לוקחים אותך לחקירה!" אומר אחד השוטרים והשוטרים מתכוונים לתפוס אותך, אבל אז האיש האחר עם הרטיקייט אומר
"לא, אל תחקרו אותו, אני אדבר איתו, אתם פשוט תחזרו לתחנה ומלאו את הדוחות המתאימים". הוא מחזיר את רטיקיט. השוטרים חוזרים לרכב ונוסעים.
"היי בחור, אני לא שוטר, ואני לא שום דבר שקשור לזה, אז היה כן איתי אוקיי? מי אתה?" הוא שואל
דודי
אתה מגיע למעבדה של הפרופסור ורשום על השלט
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים".
מקס
ניתן לנסות לתפוס אותו בכל שלב שהוא, אצלי לא מאבדים את הפוקדור אם לא תופסים אותו, האם הוא ייתפס? את זה אני קובע.
צ'אמרנדר שורט את סטארלי, וכעת הוא תשוש מדי והוא לא זז.