-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 21 2009, 12:52 PM
[b]
אלכס -
אתה מתקדם לעבר העיירה צ'רינצ'יאר ונכנס לשדות שלה (דרך 403) ומגלה שרוב הפוקימונים שחיים באזור הזה הם מסוג מעופף. אתה מתקדם קצת ורואה טיילו. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa276.png[/img] [/b][/quote]
"טוב טדי, קדימה מתקפת מהירות ואז חבטות זעם!"
-
[b] בובי -
כן, התכוונתי לווידל, טעות שלי... תודה שתיקנת אותי D:
--
אלקיד פוגע בווידל בהתקפה מהירה ואז מתקיף אותו במכת ברק. שתי המכות פוגעות בווידל ואתה מבין שהמהירות שלו לא גדולה במיוחד. הוא קופץ ומתקיף את אלקיד בעוקץ רעל (Poision Sting).
[/b][/quote]
"קדימה אלקיד תישתמש במתקפה מהירה בשביל להתחמק מהמתקה ואז שוב מכת ברקק בכל הכוח"
-
[b] ג'יי -
"יופי! קדימה טיירוג! דחיפה!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa236.png[/img] [/b][/quote]
"תיתחמק ומיתקפת מהירות!"
-
כמה הודעות חברים.
דבר ראשון. מהיום כשפוקימון נמצא במצב "תשישות" זה אומר שעליכם לבחור -
1. לזרוק פוקדור, מצב תשישות הוא מצב טוב ללכידת פוקימונים
2. לתת את המכה הסופית, קרוב לוודאי שמכה שפוגעת במצב תשישות תביס את הפוקימון לגמרי.
דבר שני. מהיום אני אפסיק לרשום את השמות הלועזיים של מתקפות, זה סתם טרחה, אני סומך עליכם שתבינו לבד. :)
דבר שלישי ואחרון, עדכנתי את ההודעות הראשונות עם המתקפות החדשות של הפוקימונים שלכם, אם קיבלתם.
מאט -
סטארלי נפגע ונראה שהוא במצב תשישות.
קיט -
"מעולה! אייפום, צא!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa190.png[/img]
"צא אילו בהתקפת חול ואז שריטה!"
תומאס -
איך הוא יקרב אותו לחוף?
מקס -
זיגזאגון נפגע מאוד. נראה שהמכה שפיקאצ'ו נתן לו הייתה מכה קריטית. זיגזאגון במצב תשישות, מה תעשה?
ג'וני -
"טוב.. אז עד הפעם הבאה, אם תהיה כזאת ולא תשתפן! ביי!" היא מחזירה את פאנפי לפוקדור והולכת משם.
מה תעשה עכשיו?
דאקי -
טוטודייל שורט את מריפ. מריפ נפגעת ואז משתמשת בדחיפה על טוטודייל, היא פוגעת והוא חוזר אליך. היא משתמשת במכת ברק, מה תעשה?
אלכס -
לטדיאורסה אין את המתקפה מהירות, וגם לא יהיה לו אף פעם :ם גם אין לו מתקפה מהירה
--
טדיאורסה משתמש בחבטות זעם ומתקיף את טיילו 4 פעמים, אמנם הוא פגע בו רק ב-2 פגיעות, ובשאר טיילו התחמק. טיילו משתמש במתקפת כנף על טדיאורסה.
--
נתת לטדיאוסה שלך את הכינוי טדי? :ם
בובי -
ווידל חוטף את המכה ועובר למצב תשישות.
ג'יי -
לפיצ'ו אין מהירות / מתקפה מהירה. תבחר לבצע מהלך אחר?
(אני נותן הזדמנות לשנות מהלך פעם 1 במהלך המשחק)
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 22 2009, 07:15 PM
[b]
מאט -
סטארלי נפגע ונראה שהוא במצב תשישות.
[/b][/quote]
"כל הכבוד האונדור!!"אני אומר.
(אני רוצה ללכוד אס סטארלי,אבל אני לא יודע עם יש לי פוקדורים ובדף הראשון לא רשמת)..
-
[b] קיט -
"מעולה! אייפום, צא!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa190.png[/img]
"צא אילו בהתקפת חול ואז שריטה!"
[/b][/quote]
"קדימה צ'ארמנדר!" אני אומר וזורק ומסמן לו ללכת לזירת הקרב "תשתמש בשריטה!"
-
מאט -
כן אמרתי~ הודעה שלישית, חפצים להתחלה.
קיט -
צ'אמרנר נאנח בחוסר רצון. הוא מסרב לעשות את המתקפה. "אתה יודע שאני בן אדם טוב?" היא אומרת ואז קוראת לאייפום, "אייפום, עצור! אל תבצע את המתקפות!" ואז היא ניגשת אילו ולוחשת לו באוזן משהו. אתה לא מבין מה קורה ואז רואה את אייפום מפנה את הטוסיק לכיוון צ'ארנדר ומכה בו עם הזנב בתנועת בוז. "זה כבר ידליק את צ'ארמנדר וסוף סוף נוכל להילחם באמת!" היא אומרת. אתה מסתכל על צ'ארמנדר. הוא זועם!
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 22 2009, 07:31 PM
[b] קיט -
צ'אמרנר נאנח בחוסר רצון. הוא מסרב לעשות את המתקפה. "אתה יודע שאני בן אדם טוב?" היא אומרת ואז קוראת לאייפום, "אייפום, עצור! אל תבצע את המתקפות!" ואז היא ניגשת אילו ולוחשת לו באוזן משהו. אתה לא מבין מה קורה ואז רואה את אייפום מפנה את הטוסיק לכיוון צ'ארנדר ומכה בו עם הזנב בתנועת בוז. "זה כבר ידליק את צ'ארמנדר וסוף סוף נוכל להילחם באמת!" היא אומרת. אתה מסתכל על צ'ארמנדר. הוא זועם! [/b][/quote]
"תודה" אני אומר ובצחוק למראה המחזה המשעשע "עכשיו צ'ארמנדר,אם לא אכפת לך,תשתמש בשריטה!" אני צועק על צ'ארמנדר
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 22 2009, 07:31 PM
[b] מאט -
כן אמרתי~ הודעה שלישית, חפצים להתחלה.
[/b][/quote]
אוקי אז אני זורק פוקדור על סטארלי ומנסה ללכוד אותו
-
[b] מקס -
זיגזאגון נפגע מאוד. נראה שהמכה שפיקאצ'ו נתן לו הייתה מכה קריטית. זיגזאגון במצב תשישות, מה תעשה? [/b][/quote]
"צא פוקדור!!" אני אומר וזורק פוקדור
-
קיט -
עכשיו צ'ארמנדר נענה ברצון ונותן שריטה חזקה לאייפום. "סוף סוף!" היא אומרת ואז מורה לאייפום "אייפום! מכת חול ואז שריטה!"
מאט -
אתה זורק את הפוקדור. הזה זז מצד לצד ואז עוצר. מזל טוב, לכדת סטארלי! מה תעשה עכשיו?
מקס -
אתה זורק את הפוקדור. הזה זז מצד לצד ואז עוצר. מזל טוב, לכדת זיגזאגון! מה תעשה עכשיו?
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 22 2009, 07:46 PM
[b] קיט -
עכשיו צ'ארמנדר נענה ברצון ונותן שריטה חזקה לאייפום. "סוף סוף!" היא אומרת ואז מורה לאייפום "אייפום! מכת חול ואז שריטה!"
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר,נהמה ואז שריטה!" אני צועק לצל'ארמנדר
-
[b]
מאט -
אתה זורק את הפוקדור. הזה זז מצד לצד ואז עוצר. מזל טוב, לכדת סטארלי! מה תעשה עכשיו?
[/b][/quote]
דבר ראשון אני רוצה לדעת איזה מתקפות יש לסטארלי
דבר שני אני רוצה להמשיך לאמן את האונדור וסטארלי
-
[b] מקס -
אתה זורק את הפוקדור. הזה זז מצד לצד ואז עוצר. מזל טוב, לכדת זיגזאגון! מה תעשה עכשיו? [/b][/quote]
"יש לי זיגזאגון!" אני אומר בשמחה, מרים את הפוקדור ומחבק את פיקאצ'ו, אני ממשיך ללכת
-
[b] ג'יי -
לפיצ'ו אין מהירות / מתקפה מהירה. תבחר לבצע מהלך אחר?
(אני נותן הזדמנות לשנות מהלך פעם 1 במהלך המשחק) [/b][/quote]
אני משנה למכת ברק
--------------------
"מכת ברק!"