-
[b]תמיר[/b]
אוקיי תזכור שבעמוד הזה ההמשך=]
~!~~~~~~~~~~~
קקליאון מתגלגל הצידה וחומק בקלות מפעימת המים הראשונה,קרודנט ממשיך לשלוח פעימות מים בקצב אדיר ולבסוף אחת מהן פוגעת בו והוא משנה את סוגו למים=],קקליאון נפגע מפעימות המים של קרודנט אך זנ לא מזיז לו קרודנט מתעצבן ורץ אל קקליאון עם פטיש סרטן קקליאון מחכה שהוא יתקרב ומלקק אותו בשנייה שהוא בא לתקוף עם פטיש הסרטן שלו קרודנט מתעצבן והוא מכין פעימת אופל מה תעשה??
[b]ירין[/b]
סקווירטל יוצא בסילון פעימות מסובב אך שארפידו עוצר אותו עם נשיכה ומעיף אותו עם משאבת הידרו הצידה סקווירטל עושה קפיצת זנב ועולה למעלה ואז דוהה למטה ותוקף בהיתקלות בסוף ופוגע בשארפידו שבדיוק עמד לתקוף בפעימת אופל.שארפידו עומד לכרסם את סקווירטל מה תעשה??
[b]מייקל[/b]
טוטודייל תוקף את מיטיאנה באקדח מים לפנים ופוגע בו קשות.פתאום מיטיאנה מתחיל לשלוח לכל כיוון קרני על ומתעלף וכך גם טוטודייל שמקבל קרן על בראש הבריון אומר:"אולי שיט מה עשית לו תעבור תעבור הטוטודייל שלך מסוכן" מה תעשה??
[b]שון[/b]
אתה ממשיך בדרך ורואה פיצול בדרך יש 3 פניות ימינה שמאלה וישר לאן תלך ??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 13 2009, 10:09 PM
[b]
[b]ירין[/b]
סקווירטל יוצא בסילון פעימות מסובב אך שארפידו עוצר אותו עם נשיכה ומעיף אותו עם משאבת הידרו הצידה סקווירטל עושה קפיצת זנב ועולה למעלה ואז דוהה למטה ותוקף בהיתקלות בסוף ופוגע בשארפידו שבדיוק עמד לתקוף בפעימת אופל.שארפידו עומד לכרסם את סקווירטל מה תעשה??
[/b][/quote]
"תתקוף בסילון פעימות מסובב לפה שלו ואז תקוף אותו חזק בקפיצת זנב ושוב סילון בועות מסובב!!!" אני אומר
-----
שמת לב שזה לט טוב הפוקימונים בעמוד הראשי..
-
[b] [b]שון[/b]
אתה ממשיך בדרך ורואה פיצול בדרך יש 3 פניות ימינה שמאלה וישר לאן תלך ?? [/b][/quote]
אני ממשיך ישר
-
[b]ירין[/b]
לא הבנתי שוב תגיד לי בפרטי =]
~~~~~~~~~
סקווירטל יוצא בסילון פעימות מסובב אך שארפידו עוצר אותו בעזרת השיניים שלו.סקווירטל משתחרר מהאחיזה של ששארפידו ומצליף בו עם זנבו,שארפידו תוקף בפעימת מים ופוגע בסקווירטל שמתעצבן ותוקף בסילון בועות אקווה מסובב שפוגע בשארפידו חזיתית אך לא ממש פוצע אותו.שארפידו עומד לשתקוף בפעימת אופל מה תעשה??
[b]שון[/b]
אתה ממשיך ישר ומגיעה לאזור של פוקימוני חרק ועצי אורן ברי מה תעשה??<
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 14 2009, 06:35 AM
[b] [b]שון[/b]
אתה ממשיך ישר ומגיעה לאזור של פוקימוני חרק ועצי אורן ברי מה תעשה??< [/b][/quote]
אני קוטף כמה גרגרי אורן כדי שיהיה לפוקימונים שלי משהו לאכול אחר כך
אחרי זה אני אחפש כמה פוקימונים חזקים כדי להתאמן נגדם
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 14 2009, 06:35 AM
[b] [b]ירין[/b]
לא הבנתי שוב תגיד לי בפרטי =]
~~~~~~~~~
סקווירטל יוצא בסילון פעימות מסובב אך שארפידו עוצר אותו בעזרת השיניים שלו.סקווירטל משתחרר מהאחיזה של ששארפידו ומצליף בו עם זנבו,שארפידו תוקף בפעימת מים ופוגע בסקווירטל שמתעצבן ותוקף בסילון בועות אקווה מסובב שפוגע בשארפידו חזיתית אך לא ממש פוצע אותו.שארפידו עומד לשתקוף בפעימת אופל מה תעשה??
[/b][/quote]
אני יגיד פה..הפוקימונים שלי בעמוד הראששי(מתקפות) לא טוב..
----
"תנסה ליצור אקדח מים כמו בועות רק יותר חזק! תוציא מים מהפה!!!" אני צועק לו
-
[b]
[b]מייקל[/b]
טוטודייל תוקף את מיטיאנה באקדח מים לפנים ופוגע בו קשות.פתאום מיטיאנה מתחיל לשלוח לכל כיוון קרני על ומתעלף וכך גם טוטודייל שמקבל קרן על בראש הבריון אומר:"אולי שיט מה עשית לו תעבור תעבור הטוטודייל שלך מסוכן" מה תעשה??
[/b][/quote]
אני מחזיר את טוטודייל לפוקדור,"אתה מבין?אף אחד לא ניצח,ואף אחד לא ינצח אותי"אני אומר לו ונכנס לעיר,אני הולך למרכז הפוקימונים בעיר לרפות את הפוקימונים שלי
-
[b]מייקל[/b]
אתה הולך למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך ובזמן שחיכית שמעת מכמה מאמנים מתחילים שיש בחוף הים בית ובו איש זקן שבמיא ל2 המאמנים הראשונים שיבואו אליו את אחד התחלתיים של דורות 1-3 מה תעשה??
[b]ירין[/b]
סבלנות לא קונים בחנות אהה=]
~~~~~~~~~~~~
טוטודייל שמנסה ליצור אקדח מים לא מצליח אך הוא תוקף בבועות שנראות הרבה יותר חזקות ומחוברות~קרן בועות~שמתנגשות בפעימת האופל ועוצרות אותה מלפגוע בסקווירטל.שארפידו מתקרב אל סקוורטל בכוונה לנשוך אותה מה תעשה??
[b]שון[/b]
אתה מטייל שם באזור ופוגש בלדיאן גדול וחזק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/166.png[/img] מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by ~SciZor~[/i]@Oct 15 2009, 07:25 AM
[b] [b]מייקל[/b]
אתה הולך למרכז ומרפא את הפוקימונים שלך ובזמן שחיכית שמעת מכמה מאמנים מתחילים שיש בחוף הים בית ובו איש זקן שבמיא ל2 המאמנים הראשונים שיבואו אליו את אחד התחלתיים של דורות 1-3 מה תעשה??
[/b][/quote]
כשאני אקבל את הפוקימונים שלי אני אחפש את החוף ואלך אליו
-
[b]
[b]ירין[/b]
סבלנות לא קונים בחנות אהה=]
~~~~~~~~~~~~
טוטודייל שמנסה ליצור אקדח מים לא מצליח אך הוא תוקף בבועות שנראות הרבה יותר חזקות ומחוברות~קרן בועות~שמתנגשות בפעימת האופל ועוצרות אותה מלפגוע בסקווירטל.שארפידו מתקרב אל סקוורטל בכוונה לנשוך אותה מה תעשה??
[/b][/quote]
אתה לא מבין...תתקן את המתקפות שלי..כל העמוד נהרס..תציץ רגע..
---------
"תקפוץ מעליו עם הזנב ומלמעלה תקוף בהיתקלות!! ואז סילון פעימות מסובב בכל הכח!!" אני אומר
-
[b] [b]שון[/b]
אתה מטייל שם באזור ופוגש בלדיאן גדול וחזק [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/166.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
אני יכול כבר להשתמש בלרביטר או שאני מקבל אותו איפשהו במשחק עצמו?
----------------------
''צא סטאריו, תשתמש באקדח מים על לידיאן'' אני אומר לסטאריו
-
[b]ירין[/b]
זה מה שאני רואה:
[img]http://i33.tinypic.com/w7d2rr.jpg[/img]
~~~~~~~~~
סקווירטל קופץ קפיצת זנב וחומק משארפידו ואז ישר תוקף אותו בהיתקלות שארפידו נפגע ונופל על הרצפה.סקוורטל תוקף בסילון פעימות מסובב עוצמתי שמחסל את שארפידו~זה יצא בהטלת מטבע לטובתך =]~ המאמן אומר :"יפה יפה כדי להגיע לג'ואי תלך לבית האחרון ושם הוא גר להיתראות",יסמין רצה אלייך ומביא לך חיבוק ונשיקה ואומרת:"ישש נצחת אותו בוא נלך לבית של ג'ואי" מה תעשה??
[b]שון[/b]
מזל טוב על ה2K והעלייה לאש את לרויטר תקבל כחלק מעלילה בעצם תקבל אותו עכשיו=]
~~~~~~~~
סטאריו יוצא אך לפני שהוא מספיק לתקוף לדיאן נופל על הרצפה ומתעלף אתה מנסה לראות מה פגע בו ושם לב ללרויטר עצבני שתוקף כל פוקימון חרק שהוא רואה ומחסל אותו עם מתקפת שבירת לבנים מה תעשה??
[b]מייקל[/b]
אתה מקבל את הפוקימונים והולך לחוף, אתה מגיע ורואה שם:בתי מגורים,חנויות,מאמנים וסתם אנשים מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 15 2009, 05:06 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
אתה מקבל את הפוקימונים והולך לחוף, אתה מגיע ורואה שם:בתי מגורים,חנויות,מאמנים וסתם אנשים מה תעשה?? [/b][/quote]
אני מתחיל לחפש בין הבתים את הבית של אותו אדם
-
[b] [b]ירין[/b]
זה מה שאני רואה:
[img]http://i33.tinypic.com/w7d2rr.jpg[/img]
~~~~~~~~~
סקווירטל קופץ קפיצת זנב וחומק משארפידו ואז ישר תוקף אותו בהיתקלות שארפידו נפגע ונופל על הרצפה.סקוורטל תוקף בסילון פעימות מסובב עוצמתי שמחסל את שארפידו~זה יצא בהטלת מטבע לטובתך =]~ המאמן אומר :"יפה יפה כדי להגיע לג'ואי תלך לבית האחרון ושם הוא גר להיתראות",יסמין רצה אלייך ומביא לך חיבוק ונשיקה ואומרת:"ישש נצחת אותו בוא נלך לבית של ג'ואי" מה תעשה??
[/b][/quote]
אני רואה את הכל מקובצץ ביחד..ניסיתי להעתיק את זה.. והנה(יכול להיות שזה מסודר כאן אבל אני ראה את זה מקובצץ)
פוקימונים:
[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up166.siz.co.il/up2/gnmjnjd3mxyc.png[/img][/url]
ערפיח
פזילה
גחלת
מסך עשן
היתקלות
שריטה
[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/007.png[/img]
היתקלות
בועות
הצלפת זנב
נסיגה
[color=blue]מכת בוץ
סילון אקווה[/color]
סילון בועות מסובב
סילון אקווה מסובב
סילון פעימות מסובב
פעימת מים רמה א'
קרן בועות
------
אני הולך איתה בחיבוק אל הבית
------
[b]עריכה:
תשמע כאן רואים את זה בסדר אבל אצלי רואים את זה ממש מקובצץ..אז תנסה רק לעשות רווח קטן או משהו..[/b]
-
[b] [b]שון[/b]
מזל טוב על ה2K והעלייה לאש את לרויטר תקבל כחלק מעלילה בעצם תקבל אותו עכשיו=]
~~~~~~~~
סטאריו יוצא אך לפני שהוא מספיק לתקוף לדיאן נופל על הרצפה ומתעלף אתה מנסה לראות מה פגע בו ושם לב ללרויטר עצבני שתוקף כל פוקימון חרק שהוא רואה ומחסל אותו עם מתקפת שבירת לבנים מה תעשה?? [/b][/quote]
תודה משולשת חחח
יש לי היום קטע מוזר עם משולשים
דרך אגב מתקפות לוחם כמו שבירת לבנים (אם התכוונת לbrick break) חלשות נגד פוקימוני חרק
---------------------
''וואו הלרביטר הזה ממש חזק'' אני אומר בהתלהבות
''אני חייב ללכוד אותו. קדימה סטאריו, תשתמש עליו באקדח מים'' אני אומר לסטאריו