-
דודי-
אחי, אי אפשר להשתמש בכוחות בפומביי, אסור שייגלו שאתה מכשף.
ויש כתיבת טורים לעיתון /=
-----
אתה רואה שעל המודעה יש גם כתיבת טורים לעיתון מכובד, כאשר אתה מביט אתה רואה שהבניין גדול מאוד ורחב, ומשכורת אדירה לעובדים.
רוני-
אתה רואה שבספר יש את החיבור של הבית, הנקסוס.
בתוכו נמצא כוח אדיר שמגן על הבית ממכשפים רעים ביותר.. אך הוא מסוכן גם לכם אם פותחים אותו.
בנוסף, יש לכם את כוח השלוש, תוכלו להשתמש בו בשביל להגן על עצמכם.
אתה רואה את כוח השלוש ואת הנקסוס בדף בספר.
סטיב-
המזכירה עושה לך מבטים מגרים(חיחי) בזמן שאתה מדבר עם האיש.
''אוקיי סטיב.
הינה השאלה הראשונה, האם עסקת אי פעם בעבודה סוציאלית?''
הוא אומר ומחכה לתשובה.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 3 2009, 08:46 PM
[b]
רוני-
אתה רואה שבספר יש את החיבור של הבית, הנקסוס.
בתוכו נמצא כוח אדיר שמגן על הבית ממכשפים רעים ביותר.. אך הוא מסוכן גם לכם אם פותחים אותו.
בנוסף, יש לכם את כוח השלוש, תוכלו להשתמש בו בשביל להגן על עצמכם.
אתה רואה את כוח השלוש ואת הנקסוס בדף בספר.
[/b][/quote]
איפה פיבי,פייג' ופיפר? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב זה לא יעיל במיוחד" אומר לעצמי ואחזיר את הספר למקום וארד למטה לראות עם האחרים עדיין שם.
אח"כ אחפש בעיתון לעבודה.
-
[b] דודי-
אחי, אי אפשר להשתמש בכוחות בפומביי, אסור שייגלו שאתה מכשף.
ויש כתיבת טורים לעיתון /=
-----
אתה רואה שעל המודעה יש גם כתיבת טורים לעיתון מכובד, כאשר אתה מביט אתה רואה שהבניין גדול מאוד ורחב, ומשכורת אדירה לעובדים. [/b][/quote]
נקווה שאני לא יצתרך לכתוב בעצמי את הטור
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מיתקדם לשם כדי ללכת למזכירה ולישאול בקשר לעבודה.
-
רוני-
הן נעלמו אחי.
----
אתה יורד למטה, ואף אחד לא נמצא בבית חוץ ממך.
סטיב וברנדון בחוץ, וליאו אצל הבכירים.
אתה מסתכל בעיתון ומחפש עבודה, אתה רואה שמועדון אחד פשט את הרגל והם מוכרים את המועדון שלהם ב100$.
ברנדון-
אתה הולך אל הכתובת, אתה רואה בניין ענק ורחב כמו במודעה, חניון ענק למוכניות ואת הכניסה, אתה ניכנס והולך אל המזכירה, היא אומרת לך שמר. קלדרון יוכל לקבל אותך כעת.
אתה פותח את הדלת, ואתה רואה אותו, איש עם שיער למעלה בצבע לבן, עיניים ירוקות, ופנים מוזרות ומפחידות.
''שלום..באת לראיון עבודה?'' הוא אומר בחיוך ומנסה להסתיר את המבטים המפחידות שלו.
-
[b] סטיב-
המזכירה עושה לך מבטים מגרים(חיחי) בזמן שאתה מדבר עם האיש.
''אוקיי סטיב.
הינה השאלה הראשונה, האם עסקת אי פעם בעבודה סוציאלית?''
הוא אומר ומחכה לתשובה. [/b][/quote]
" כן " אני אומר תוך כדי ההסתכלות מתחת לחצאית של המזכירה , יחד עם זאת אני גם משקר
"במשך 7 שנים , אך סגרו את המקום כי בעל המקום נרצח "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 3 2009, 10:07 PM
[b] רוני-
הן נעלמו אחי.
----
אתה יורד למטה, ואף אחד לא נמצא בבית חוץ ממך.
סטיב וברנדון בחוץ, וליאו אצל הבכירים.
אתה מסתכל בעיתון ומחפש עבודה, אתה רואה שמועדון אחד פשט את הרגל והם מוכרים את המועדון שלהם ב100$.
[/b][/quote]
'מועדון' אחשוב לעצמי 'מעניין' אוסיף לחשוב ואתקשר למספר במודעה.
~~~~~~~~~
מזכיר לי משהו XD
-
רוני-
חחח (: ^^
-----
אתה מתקשר למספר שנמצא על העיתון, עונה לך בחור עם קול קצת חלש, ''הלו? כן?'' הוא עונה.
אתה חושב לעצמך לפתע, שמועדון הוא דרך נפלאה להתקשר עם אנשים אחרים ופרנסה טובה במידה ותצליח.
סטיב-
חחחחחחחחח איזה חרמן (:
----
המזכירה מיד מסתובבת עם פרצוף חמוץ, כנראה שעיצבנת אותה.
האיש מפנה את תשומת לבך מהמזכירה ואומר, ''מצטער לשמוע שהוא נרצח.
אוקיי סטיב, שאלה שניה, באיזה שעות תוכל לעבוד כאן? אנחנו צריכים מנימום שמונה שעות ביום.'' הוא אומר ונשמע לחוץ.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 4 2009, 08:44 AM
[b] רוני-
חחח (: ^^
-----
אתה מתקשר למספר שנמצא על העיתון, עונה לך בחור עם קול קצת חלש, ''הלו? כן?'' הוא עונה.
אתה חושב לעצמך לפתע, שמועדון הוא דרך נפלאה להתקשר עם אנשים אחרים ופרנסה טובה במידה ותצליח.
[/b][/quote]
"בנוגע למועדון למכירה" אומר בהיסוס בטלפון "אפשר עוד פרטים?"
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 3 2009, 10:07 PM
[b] ברנדון-
אתה הולך אל הכתובת, אתה רואה בניין ענק ורחב כמו במודעה, חניון ענק למוכניות ואת הכניסה, אתה ניכנס והולך אל המזכירה, היא אומרת לך שמר. קלדרון יוכל לקבל אותך כעת.
אתה פותח את הדלת, ואתה רואה אותו, איש עם שיער למעלה בצבע לבן, עיניים ירוקות, ופנים מוזרות ומפחידות.
''שלום..באת לראיון עבודה?'' הוא אומר בחיוך ומנסה להסתיר את המבטים המפחידות שלו. [/b][/quote]
" כן, שמי ברנדון, בן 21 "
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 3 2009, 06:16 PM
[b]
ברנדון ומפייר-
אתם צועדים לכם במסיבה, אתה רואה שדים מרמה נמוכה שמשתחווים אליך, אתם מגיעים למסיבה, המקור יושב על כיסא למעלה ומסביבו שדים מרמה גבוהה שצוחקים.
אתה מסתכל על האיש שנמצא למטה, הוא נשרף כולו אך לא מת, המקור מתעלל בו.
אתה מרגיש שהלב האנושי שלך מתחיל לפעול, אתה מרחם על האיש, לפתע השומרים פונים אליך, ''טוב אדוני, אנחנו הולכים למקור?'' הם אומרים. [/b][/quote]
"חכו כאן" אומר להם כשנהיה בכניסה ואתקדם לכיוונו של המקור.
"תן לי לטפל בו,אני בטוח שאני יכול לטפל בצורה הנוחה ביותר ,עם אתה מבין אותי,כמובן רק עם תסכים" אפנה אל המקור ואצחקק לי ציחקוק מרושע.
-
רוני-
''עוד פרטים?''
הוא שואל בכעס.
''מועדון, היה פעם טוב אבל נגמר לי הכסף להשקיע בו, קוראים לו קלאב 7, אתה רוצה לבוא לראות בעצמך? וכדאי שתהיה עם כסף אחריי שתקנה אותו, למה הוא ייפול בקלות.'' הוא אומר, הוא נשמע שיכור לגמריי.
לפתע, ליאו מבזיק לסלון, ''רוני! זה מצב חירום! הבכירים קיבלו מידע שאיש אחד, המתחזה לבעל עסק כולשהו, מזמין לראיונות עבודה צעירים ואז חוטף אותם והופך אותם לשדים בעולם התחתון!'' אומר ליאו כאשר הוא מתנשף.
ברנדון-
''אז..אתה צעיר, זה מספיק לי.''
הוא אומר בחיוך שטני.
אתה לא מבין איך התקבלת כל כך מהר, ''צא מהחדר, פנה שמאלה והמשך ישר, שם יהיה החדר שלך, וכל הדברים שאי פעם חלמת עליהם.'' הוא אומר וממשיך עם החיוך השטני, זה קצת מפחיד אותך.
ברנדון ומפייר-
''ממ.. אוקיי, לא הרגת אי פעם, אני אוכל להנות מזה שתהרוג פעם אחת.''
הוא אומר בחיוך ומסיר את הלהבות מהאיש המסכן, שמתחנן לרחמים, ''יש לי משפחה!!! בבקשה!!'' הוא אומר, הדמעות שלו עושות לך צמרמורת.
-
[quote][i]Originally posted by yossi[/i]@Dec 4 2009, 01:56 PM
[b] רוני-
''עוד פרטים?''
הוא שואל בכעס.
''מועדון, היה פעם טוב אבל נגמר לי הכסף להשקיע בו, קוראים לו קלאב 7, אתה רוצה לבוא לראות בעצמך? וכדאי שתהיה עם כסף אחריי שתקנה אותו, למה הוא ייפול בקלות.'' הוא אומר, הוא נשמע שיכור לגמריי.
לפתע, ליאו מבזיק לסלון, ''רוני! זה מצב חירום! הבכירים קיבלו מידע שאיש אחד, המתחזה לבעל עסק כולשהו, מזמין לראיונות עבודה צעירים ואז חוטף אותם והופך אותם לשדים בעולם התחתון!'' אומר ליאו כאשר הוא מתנשף.
[/b][/quote]
"שוש, אני איתו בטלפון" אומר ואנפנף את ידי כדי להשתיקו. "מתי אוכל לבוא?" אשאל את הבחור
-
[b] ברנדון-
''אז..אתה צעיר, זה מספיק לי.''
הוא אומר בחיוך שטני.
אתה לא מבין איך התקבלת כל כך מהר, ''צא מהחדר, פנה שמאלה והמשך ישר, שם יהיה החדר שלך, וכל הדברים שאי פעם חלמת עליהם.'' הוא אומר וממשיך עם החיוך השטני, זה קצת מפחיד אותך. [/b][/quote]
אני הולך לשם
-
[b]
ברנדון ומפייר-
''ממ.. אוקיי, לא הרגת אי פעם, אני אוכל להנות מזה שתהרוג פעם אחת.''
הוא אומר בחיוך ומסיר את הלהבות מהאיש המסכן, שמתחנן לרחמים, ''יש לי משפחה!!! בבקשה!!'' הוא אומר, הדמעות שלו עושות לך צמרמורת. [/b][/quote]
"תוכל להרשות לי לקחות אותו למקום מסתור ולהתעלל בו לבדי?" אשל את המקור.
-
רוני-
מחקה את פייפר הא?XD שוש XD
------
''מתי שבא לך.''
הוא אומר והשיחה מתנתקת, כנראה הפלאפון נפל יחד איתו.
''נו כבר רוני! זה חשוב!!'' אומר לפתע ליאו בלחץ, נראה שהוא מפחד, ''אם האיש הזה ישים יד על אחד מהמכשפים, זה הסוף שלנו!'' הוא מוסיף.
ברנדון-
אתה נכנס לחדר, אתה רואה פתאום חדר ענק, עם בריכה, בחורות יפות שוחות בה, מטבח ענק עם מלא אוכל ושתיה, שולחן סונקר, נדמה לך שראית חדר קטן ועלוב אבל הוא ענק מבפנים.
ברנדון ומפייר-
''לא! תעשה כדבריי! תהרוג אותו כאן!''
הוא אומר, מושיט את יידו ומעיף אותך ממנו.
''קדימה ברנדון, ברנדון ברנדון!'' קולות נשמעים מכל הכיוון, כל העולם התחתון צופה.
אתה נלחץ, בחיים לא הרגת איש חף מפשע, יש לו משפחה בדיוק כמו שלך יש.