-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 1 2007, 11:39 PM
[b] ארז - אתה מתעורר בבית חולים לאחר תאונה קשה שהייתה לך,והרופאים לא יודעים איך התעוררתה כולכך מהר.. והם מחברים עלייך מכשירים עושים עלייך ניסויים..
מייקל - המדען שהפעיל את הפיצוץ שיכמעט נהרגתה בו,הוא דקר אותך*
שקד - כולם מעולפים..
ניצן - הנמר מסתלק אבל אנשים מתקרבים עלייך,הם רוצים להעניש אותך בגלל הכוחות שלך!
איתי - אתה מגיע אתה רואה כמה אנשים אבל אתה לא בטח שהם עשירים..מה תעשה? [/b][/quote]
"תתרחקו!" אני אומרת ומזמנת חיות מהסביבה
-
שקד - שרפתה לו תמקל הוא לא מבין איך עשיתה את זה..הוא הולך לאחור והוא צועק לעוזרת שהייתה איתו תתקשרי למשטרה מהר!!
ניצן - לפתע בא הפנתר במהירות חזרה!(יש לך אלמנט אדמה את יכולה להישתמש בו) הם עדין לא מפחדים מה תעשי?
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 2 2007, 01:59 AM
[b] שקד - שרפתה לו תמקל הוא לא מבין איך עשיתה את זה..הוא הולך לאחור והוא צועק לעוזרת שהייתה איתו תתקשרי למשטרה מהר!!
ניצן - לפתע בא הפנתר במהירות חזרה!(יש לך אלמנט אדמה את יכולה להישתמש בו) הם עדין לא מפחדים מה תעשי? [/b][/quote]
אני שורף את המסעדה.
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 1 2007, 11:59 PM
[b] שקד - שרפתה לו תמקל הוא לא מבין איך עשיתה את זה..הוא הולך לאחור והוא צועק לעוזרת שהייתה איתו תתקשרי למשטרה מהר!!
ניצן - לפתע בא הפנתר במהירות חזרה!(יש לך אלמנט אדמה את יכולה להישתמש בו) הם עדין לא מפחדים מה תעשי? [/b][/quote]
אני יצור רעידת אדמה
-
שקד - שרפתה תמסעדה באים הרבה אנשים וכבאים אחרי כמה דקות אתה נמצא בתוך הלהבות ושניהם מתו!
ניצן - כולם מתחילים לרוץ ופתאום יש חור באדמה בגלל הרעידת אדמה והם נופלים לפנים,את תצילי אותם?
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 2 2007, 01:39 AM
[b] ארז - אתה מתעורר בבית חולים לאחר תאונה קשה שהייתה לך,והרופאים לא יודעים איך התעוררתה כולכך מהר.. והם מחברים עלייך מכשירים עושים עלייך ניסויים..
מייקל - המדען שהפעיל את הפיצוץ שיכמעט נהרגתה בו,הוא דקר אותך*
שקד - כולם מעולפים..
ניצן - הנמר מסתלק אבל אנשים מתקרבים עלייך,הם רוצים להעניש אותך בגלל הכוחות שלך!
איתי - אתה מגיע אתה רואה כמה אנשים אבל אתה לא בטח שהם עשירים..מה תעשה? [/b][/quote]
אני מותח את היד שלי לאחור ואז במהירות נותן לו אגרוף וברגע האחרון הופך חלקים מהיד שכבה אחת לקרח שהאגרוף יהיה עוד יותר חזק [ גם קרח קשיח וגם המהירות מזה שהוא נמתח ]
-
מייקל- נתתה לו אגרוף והוא אף ממש רחוק..אבל הוא עדין בהכרה מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 2 2007, 12:10 AM
[b] שקד - שרפתה תמסעדה באים הרבה אנשים וכבאים אחרי כמה דקות אתה נמצא בתוך הלהבות ושניהם מתו!
ניצן - כולם מתחילים לרוץ ופתאום יש חור באדמה בגלל הרעידת אדמה והם נופלים לפנים,את תצילי אותם? [/b][/quote]
כן
אני ישלח להם חבל גבעול כזה ושיעלו אני יבקש סליחה
-
רץ אליו במהירות תופס אותו, מקפיא לו את הידיים והרגליים ואז שואל אותו בקום רם ומאיים "אני רוצה לדעת הכל ! למה פיצצת את הצוללת ? מי אתה ? מה אתם( המדענים ) רוצים ממני ?"
-
ניצן - את רואה שהרוב נפלו ואת לא מצליחה להציל אותם..
מייקל - הוא לא עונה לך,הוא מכניס לך אגרוף לבטן והוא מנסה לגרום לך לשחרר אותו..
ומייקל תצטט תהודעות שלך.
-
[quote][b]ארז - אתה מתעורר בבית חולים לאחר תאונה קשה שהייתה לך,והרופאים לא יודעים איך התעוררתה כולכך מהר.. והם מחברים עלייך מכשירים עושים עלייך ניסויים..
[/b][/quote]
איפה אני?
מה אני עושה פה?
-
ארז - אתה רואה שהם מכינים איזה משהו להזריק לך בנתיים אומרים לך "שקט הכול יהיה בסדר רק תיהיה בשקט"
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 2 2007, 12:39 AM
[b] ניצן - את רואה שהרוב נפלו ואת לא מצליחה להציל אותם..
מייקל - הוא לא עונה לך,הוא מכניס לך אגרוף לבטן והוא מנסה לגרום לך לשחרר אותו..
ומייקל תצטט תהודעות שלך. [/b][/quote]
אז אני מנסה לשלוח גיבעול נוסף ולאלה שיצאו אני מבקשת שיביאו חבלים
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 2 2007, 02:10 AM
[b] שקד - שרפתה תמסעדה באים הרבה אנשים וכבאים אחרי כמה דקות אתה נמצא בתוך הלהבות ושניהם מתו!
ניצן - כולם מתחילים לרוץ ופתאום יש חור באדמה בגלל הרעידת אדמה והם נופלים לפנים,את תצילי אותם? [/b][/quote]
אני יוצא משם.
-
[quote][i]Originally posted by Haunter[/i]@Dec 2 2007, 01:08 AM
[b] ארז - אתה רואה שהם מכינים איזה משהו להזריק לך בנתיים אומרים לך "שקט הכול יהיה בסדר רק תיהיה בשקט" [/b][/quote]
עוף ממני מה זה במזרק?!