-
[quote=אדון פריון;611179][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה ריפאת את הפוקימונים שלך ואתה בודק מה הוא מרכז ההחלפות יש שלט שכתוב בו "מרכז ההחלפות הוא נותן למאמנים להחליף פוקימונים עם מאמנים אחרים"[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
יסתכל סביב וילך לאחות ג'וי לשאול אם אפשר ללון במרכז ללילה
-
[quote=אדון פריון;611157][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הנינג'דה לא מכון לוותר.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אוציא את רלטס מהפוכדור "השתמש מהר בנגיחה" אומר לו
-
[quote=אדון פריון;611179][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"סטריו קרן בועות" הקרן פוגעת בצ'רמנדר שנפגע קשות.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/quote]
אני ישאל את צרמנדר אם הוא בסדר ואז אני יגיד לו והשתמש בצעקה ואז במהר במכה
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שצ'רמנדר משתמש טופר מתכת שמפיל את סטריו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?צ'רמנדר למד טופר מתכת[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הנינג'דה נפגע ומתעלף.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]האחות ג'וי אומרת :"כן אתה יכול ללון כן עד מחר אם אתה רוצה."[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הקרב נגמר ואתה נכנס למכון.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה מאמן שרוצה פוצ'יאנה בתמורה לראלטס.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611280]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הנינג'דה נפגע ומתעלף.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אמשיך לחפש פוקימונים שווים לצוות
-
[quote=אדון פריון;611280][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שצ'רמנדר משתמש טופר מתכת שמפיל את סטריו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?צ'רמנדר למד טופר מתכת[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני אומר לו כל הכבוד על זה שלמד את המתקפה ואז אני אומר להשתמש עוד פעם בטופר מתכת בזמן שסטריו על הריצפה
-
[quote=אדון פריון;611280]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הקרב נגמר ואתה נכנס למכון.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"איך הולך הקרב אתה ראשון או שאני ראשון"אני שואל את בעל המכון ומראה לו את מרצ'ופ
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]הסטריו נופל ונפגע קשות ומתעלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה עוד נינג'דה שנראה יותר חזק.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"אני ראשון" אומר המנהיג "צא סלקוץ' "[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611310]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]shlomii4[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה עוד נינג'דה שנראה יותר חזק.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"רלטס נגיחה עוד פעם" אומר לו
-
[quote=אדון פריון;611280][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]האחות ג'וי אומרת :"כן אתה יכול ללון כן עד מחר אם אתה רוצה."[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"תודה רבה"אני ישיב לאחות ג'וי ויקח את המפתחות לחדר "בוא צ'יקוריטה"
-
[quote=אדון פריון;611310][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הסטריו נופל ונפגע קשות ומתעלף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יחפש אם מישהו רוצה להחליף איתי פוקימונים
-
[QUOTE]adidas
אתה רואה מאמן שרוצה פוצ'יאנה בתמורה לראלטס.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אסרב בנימוס ואמשיך בדרכי למכון השני.
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]עכשיו במשחק לילה השעה 21:00 מעכשיו אני נותן שעות![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush']Chimcharboy[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה רואה שאין שם אף אחד [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה מפספס הנינג'דה נעלם ומפיל את ראלטס.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה וצ'יקוריטה הולכים לישון מחר [באמת מחר] ההרפתקאה שלך תמשיך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אתה ממשיך ואתה שומע רעש מפחיד.[/SIZE][/FONT]
-
[QUOTE]adidas
אתה ממשיך ואתה שומע רעש מפחיד.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני מוציא מפי:"מה זה היה?" ורץ כדי לבדוק מה קרה.
-
[quote=אדון פריון;611334][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו במשחק לילה השעה 21:00 מעכשיו אני נותן שעות![/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush]Chimcharboy[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שאין שם אף אחד [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני שואל את האחות ג'וי עם אני יכול לקבל חדר ללילה