[B][I]מסירה לאימוץ
[/I][/B]שם:Kayoger
שם המשחק: פוקימון: מחוז רוקט!
קישור אליו:[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=39798[/url]
דרישות ממאמצים: שישקיע ויתן תגובות מושקעות
מי אישר את המשחק המקורי: NivX10
הערות אחרות:
Printable View
[B][I]מסירה לאימוץ
[/I][/B]שם:Kayoger
שם המשחק: פוקימון: מחוז רוקט!
קישור אליו:[url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=39798[/url]
דרישות ממאמצים: שישקיע ויתן תגובות מושקעות
מי אישר את המשחק המקורי: NivX10
הערות אחרות:
שם: עדן
שם המשחק: pokemon rocket region
*פירוט קצר על המאמץ: בעל ידע רב , מבטיח להשקיע ולהרים את המשחק .
הערות: אין .
Yuma Tsukumo
אם השינויים היחידים שאתה מתכוון לעשות הם אלו, אז בסדר. אם תשנה יותר מדי דברים, לדעתי כדאי שתעביר את זה שוב דרך אישור.
ealay
כפי שאמרתי קודם, אם אתה מתכוון לשנות הרבה דברים ליתר בטחון כדי שוב להעביר את זה אישור. אני אפתח את הנושא כדי שתוכל לקחת משם מה שאתה רוצה. (אם תרצה, תשלח לי אחר כך הודעה פרטית ואני אנעל את זה)
Zbarga
אני, LordAbizi, מנהל פורום חת"ם, מעניק בזאת לך את הסמכות לאמץ את המשחק פוקימון מחוז רוקט מידי Kayoger.
[quote=LordAbizi;1094255]Yuma Tsukumo
אם השינויים היחידים שאתה מתכוון לעשות הם אלו, אז בסדר. אם תשנה יותר מדי דברים, לדעתי כדאי שתעביר את זה שוב דרך אישור.
ealay
כפי שאמרתי קודם, אם אתה מתכוון לשנות הרבה דברים ליתר בטחון כדי שוב להעביר את זה אישור. אני אפתח את הנושא כדי שתוכל לקחת משם מה שאתה רוצה. (אם תרצה, תשלח לי אחר כך הודעה פרטית ואני אנעל את זה)
Zbarga
אני, LordAbizi, מנהל פורום חת"ם, מעניק בזאת לך את הסמכות לאמץ את המשחק פוקימון מחוז רוקט מידי Kayoger.[/quote]
סליחה על הספאם,אם זה ספאם תענה ואז תמחוק אם לא אז אל תמחוק אבל אני יכול לפתוח בתאריך שביקשתי?
מתי תפתח אותו(את הנושא)? ויפה שאתה מנהל D:
אה, שלחתי טופס הרשמה לmedievel ages :D
[quote=Yuma Tsukumo;1094256]סליחה על הספאם,אם זה ספאם תענה ואז תמחוק אם לא אז אל תמחוק אבל אני יכול לפתוח בתאריך שביקשתי?[/quote]
ברגע שאתה מקבל אישור אתה יכול לפתוח אותו מתי שבא לך.
עם זאת, עדיין לא נתתי לך אישור, כי עדיין לא וידאתי שאינך מתכוון לשנות דבר מלבד הוספת תמונות והתחלתיים.
[quote=ealay;1094271]מתי תפתח אותו(את הנושא)? ויפה שאתה מנהל D:
אה, שלחתי טופס הרשמה לmedievel ages :D[/quote]
הממ... עכשיו אני מניח.
[quote=LordAbizi;1094746]ברגע שאתה מקבל אישור אתה יכול לפתוח אותו מתי שבא לך.
עם זאת, עדיין לא נתתי לך אישור, כי עדיין לא וידאתי שאינך מתכוון לשנות דבר מלבד הוספת תמונות והתחלתיים.
הממ... עכשיו אני מניח.[/quote]
זה באמת הדבר היחידי שאני רוצה,וגם חשבתי על זה שאני אשנה קצת את המכונים,ברגע שאני אפתח את המשחק תסתכל ותראה שאלו הדברים היחידים ששניתי:ההתחלתיים [100%] המפה[100%]והמכונים[99%].
[quote=Yuma Tsukumo;1094768]זה באמת הדבר היחידי שאני רוצה,וגם חשבתי על זה שאני אשנה קצת את המכונים,ברגע שאני אפתח את המשחק תסתכל ותראה שאלו הדברים היחידים ששניתי:ההתחלתיים [100%] המפה[100%]והמכונים[99%].[/quote]
אל תדאג, במילא התכוונתי לעשות את זה.
אני, LordAbizi מנהל חת"ם, מעניק בזאת לך, Yuma Tsukumo את הסמכות להחיות את המשחק "פוקימון המלחמה על תכשיט החיים/צוות D".
מסירה לאימוץ
שם: ritsuka kun
שם המשחק: הרפתקאות באיים
קישור אליו: [url]http://forum.pokemons.co.il/showthread.php?t=37122[/url]
דרישות ממאמצים: 1. אנשים שאין להם עברית גבוהה, עם שגיאות כתיב, שישכחו מזה. המשחקים שלי לא בנויים לאנשים שלא יודעים את ההבדל בין על לאל סבבה?
2. חובה אבל סופר חובה אנשים יצירתיים שחושבים מחוץ לקופסא ולא בנאלים שחושבים שאש קאצ'אם הוא המאמן הכי טוב בעולם ומעריצים את פיקאצ'ו, קפיש?
3. אנשים שאין להם מושג במשחקי תפקידים, זה לא המשחקים בשבילכם. רק אנשים בעלי ידע רחב היודעים לתאר מצבים, ושורה וחצי בשבילם זה לא רקע ולא המשך.
4. אנשים בנאלים, או אנשים בלי זמן עזבו, המשחקים שלי מתישים ודורשים הרבה מחשבה.
5. רצוי וממולץ בקיעות במנגה של פוקימון, כי רוב המשחקים מבוססים עליהם.
מי אישר את המשחק המקורי: אלכס
הערות אחרות: בקשו גם אישור ממני (: ובהצלחה!
ממ.. טוב, שאני אשלח לך? כי בסופו של דבר לא שיניתי הרבה... הרבה דברים נראים לי עכשיו מיותרים.
[B]בקשת אימוץ[/B]
שם: דור
שם המשחק: פוקימון-הרפתקאות באיים
פירוט קצר על המאמץ: יש לי ידע קודם בניהול מ"ת ואני משקיע בהנהלתם. אין לי שגיאות כתיב ובוא נגיד שאני משתגע כשאני שומע "שלוש ילדים"...
הערות: אם אקבל אישור,אפתח אותו בתאריך מסויים שאשלך לLordAbizi בפרטי.
[quote=DoR_RoD;1094932][B]בקשת אימוץ[/B]
שם: דור
שם המשחק: פוקימון-הרפתקאות באיים
פירוט קצר על המאמץ: יש לי ידע קודם בניהול מ"ת ואני משקיע בהנהלתם. אין לי שגיאות כתיב ובוא נגיד שאני משתגע כשאני שומע "שלוש ילדים"...
הערות: אם אקבל אישור,אפתח אותו בתאריך מסויים שאשלך לLordAbizi בפרטי.[/quote]
עליך לדאוג ש-Ritsuka Kun יאשר את אימוץ המשחק על ידיך, שכן זוהי דרישה שהוא הוסיף.
Ritsuka Kun, אם אתה מסכים ש- Dor_Rod יאמץ את המשחק שלך, שלח לי ה"פ האומרת זו.
האישור התקבל.
אני, LordAbizi מנהל חת"ם, מעניק בזאת את האישור ל Dor_Rod לאמץ את משחק התפקידים "הרפתקאות באיים" של Ritsuka Kun.
[QUOTE=LordAbizi;1095047]עליך לדאוג ש-Ritsuka Kun יאשר את אימוץ המשחק על ידיך, שכן זוהי דרישה שהוא הוסיף.
Ritsuka Kun, אם אתה מסכים ש- Dor_Rod יאמץ את המשחק שלך, שלח לי ה"פ האומרת זו.
האישור התקבל.
אני, LordAbizi מנהל חת"ם, מעניק בזאת את האישור ל Dor_Rod לאמץ את משחק התפקידים "הרפתקאות באיים" של Ritsuka Kun.[/QUOTE]
תודה רבה! תוכל בבקשה לפתוח את המשחק לרגע כדי שאוכל להעתיק אותו?
בוצע.
תודה רבה,אתה יכול לנעול כעת.