וואו פרק הכי יפה עד עכשיו אהבתי את הקטע שהם הולכים לאותו אי כאילו את הסוף מחכה לפרק 12
אבל יש לך שגיאה קטנה הנה
[quote][b][size=3] התשובה נמצאת בגוך השאלה ,לדברים האלה קוראים שאלה רטורית.[/size][/b][/quote] וזה אמור להיות גוף
Printable View
וואו פרק הכי יפה עד עכשיו אהבתי את הקטע שהם הולכים לאותו אי כאילו את הסוף מחכה לפרק 12
אבל יש לך שגיאה קטנה הנה
[quote][b][size=3] התשובה נמצאת בגוך השאלה ,לדברים האלה קוראים שאלה רטורית.[/size][/b][/quote] וזה אמור להיות גוף
פרק טוב
כתיבה בצורה טובה
ועיקרון מעניין...
תודה רבה לשניכם
אחלה פרק מחכה להבא
תודה חמוס
[SIZE=6][B][I][U]פרק 12:גלוריה וז'אן[/U][/I][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]המטרה של המשלחת היא בעצם לצאת אל עבר האי ,ולהשמידו עם רימון הקרינה המיוחד .
מה שקורה הוא שזה לא כזה פשוט ,חייבים לבדוק שאין נפש אדם באי ,שאין אף בן אדם חי ורק אז להשמיד את האי ולשחרר את הקרינה שעומדת להציל את קרום כדור הארץ .
למשלחת יצאו כמה אנשים ,ג'ק ,פרננדו גרסיה המבוגר ,מייק ,איוון ומיכאל וכמובן נכדתה של מלכת אנגליה אליזבת' ,ששמה ,גלוריה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]גלוריה ,בחורה בת 22 ,למדה תואר בפסיכודרמה ,רובוטיקה ,תכנות ,מדעי המדינה ,והתחילה את התואר האחרון שלה ,מדעי החלל .סבתא של גלוריה ,מלכת אנגליה ,לעולם לא הבינה מדוע גלוריה מתעסקת כל כך בלימודים ,היא התרחקה ממשפחת המלוכה והחליטה לצאת לחיות לבד ,את החיים שלה .
המשפחה לא סלחה לה על זה ,אך סבתא איכשהו מבינה אותה וסלחה לה.
גלוריה עזבה את הבית בגיל 16 ,כאשר שם התאהבה בג'ורג' ,החבר הראשון שלה ,כאשר לא התאים לה ,פשוט זרקה אותו וניתקה איתו את הקשר .
גלוריה ,בחורה גבוהה ,יפיפייה ,שיער שחור ועיניים בוהקות וכהות .
שפתיה הגדולות שנראות כל כך מתוקות שעושות את מבטה ליפה יותר .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]גלוריה מתאהבת בקלות .תכונה שהיא חיסרון אצלה .
יום אחד כאשר גלוריה בת 21 היא הגיע לבקר את סבתה בארמון ושם פגשה שני מדענים
איוון ,מדען צעיר וחכם ,שבו היא התאהבה וישר הם הפכו זוג ,שני מדענים שהפכו להיות זוג צעיר כזה ,ויפה כל כך
אך זה הפסיק כי לאיוון לא היה זמן אל גלוריה .
ואת המדען השני אתם גם מכירים ,זהו מיכאל ,שאת שניהם הכירה בארמון אליזבת'
תמיד שאלה את עצמה מה הם עשו שם ובעצם התשובה לכך היא שאיוון ומיכאל מקבלים את התקציב לפעולות שלהם ולניסויים שלהם ,מתקציב ארמון המלוכה .כאשר אין מי שישקיע ,ואף אחד לא מוכן לתרום כסף למדע, לא היה מאיפה להשיג משאבי כוח כאלה .
המלכה ידעה שזה יום חשוב ,והיא החליטה שהיא מוכנה להשקיע את כל המשאבים שיש לה ,והיא תורמת הכסף הראשית .
ביחד עם עוד משקיעים רבים ,פליפה מיגו ,ראש ממשלת ספרד החדש וליונל קונטראו ,נשיא פורטוגל והאיים הקרובים אל אנגליה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]גלוריה קיבלה מסבתא שלה ,מתנת יום הולדת נהדרת .היא קיבלה ממנה במתנה ,אי .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]לאי קראו "ספורה " האי הזה שוכן ממש צפונית מאנגליה ,אחד האיים הקטנים ביותר .
גלוריה הייתה באי הרבה זמן ,היא בילתה שם ימים ושבועות כדי לחקור את האי המשונה הזה .היא גילתה שם זנים מיוחדים של צמחים ושל בעלי חיים ימיים .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]הגיע היום ,והזמן לפוצץ את האי הזה ,הגיע .
ההחלטה נבעה מרעיונו של מייק ,בשליפת המפה ,ואצבעו של מייק שמלטפת את המפה ומראה את הסימון על האי של גלוריה .אליזבת' הבינה ,ואמרה שאין ברירה .
אליזבת' רצתה שגלוריה לפחות תיפרד מהאי שלה ,וככה אולי זה יתן לה הרגשה של נחמה .[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]גלוריה היא לא בחורה שמוותרת ,אך עכשיו ,היא טסה לה ,בפעם האחרונה ,לאי שלה ,ולפיצוץ האחרון על ידי המשלחת.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]כאשר באכסניית שטוקסון ,יושבים סביב השולחן ,קרלי ,דין ואני , ואנחנו חושבים על דרך .
"אנחנו לא יכולים למצוא פתרון " אומר דין
"טוב.. יש לי רעיון " אומרת קרלי
"מה ?" אני מגיב
"בואו נצא פשוט החוצה ונראה לאן זה יוביל " אומרת קרלי
היתרון היחיד שהיה במיקום האכסנייה ,הוא המיקום העשיר שבו היא נמצאת .במקרה לגמרי ,האכסנייה שוכנת ליד ארמון מלכת אנגליה ,ארמון שרואים רק בסרטים ,מפואר וגדול .
"אני יודעת! " אומרת קרלי
"אולי נלך לארמון?" שואלת
"ואיך זה יעזור לנו ?" אני שואל
"אנדי.. היא צודקת ,אולי יש שם מישהו שיכול לעזור לנו להגיע לאי!" אומר דין
לא ידעתי מה להגיד ,חשבתי שזה רעיון טוב בגלל שקרלי אמרה אותו ,אבל רציתי שהיא תסביר לי ולא דין ...
"אוקיי" אני אומר
אנחנו יוצאים מן האכסנייה כאשר האיש האחראי על קבוצת הישראלים לא שם לב אפילו שיצאנו
שלושתנו ממשיכים לצעוד ואנחנו מגיעים לשער הכניסה
אנחנו שומעים רעש חזק של מדחפים של מסוק ואנחנו רואים מסוק ממריא ממש מן הגינה של הארמון
"וואו תראו ,מה נראה לכם שהמסוק הזה עושה שם ?" שואל דין
לא ידענו מה להגיד ולכן לא ענינו .
התחילה לנשוב קצת רוח חזקה ,כאשר השעה כבר כמעט 10 בבוקר ,רוח פרצים החלה להשתולל
אנחנו רואים שאנחנו נמצאים ממש ליד הים .
"היי חבר'ה ,אולי נרוץ לים ונראה אם יש סירה או משהו ?" שואל דין
"קדימה!" אני אומר ומתחיל לרוץ
"היי ! אני מכיר את הרוח הזאת!" אומר דין
"גם אני !" אומרת קרלי
"מה ? מה קרה ? " אני שואל אותם בפחד
"זה... התחלה של טורנדו!" אומרת קרלי
"מה ?" אני מתפלא
"קדימה קדימה!" צועק דין ודוחף אותנו להמשיך לרוץ ולהפסיק להתבונן בשמיים
אנחנו ממשיכים לרוץ ומגיעים למזח ,שם יש מפרץ עם הרבה ספינות ואוניות ,אך יש גם סירות מנוע .
אנחנו רואים שם את האיש שאחראי על סירות המנוע
"שלום .. אנחנו נוכל להשאיל ממך את הסירה ?" שואל דין
האיש מחייך כאשר אנו רואים שניים משיניו שבורות לגמרי והוא אומר "למה לי לתת לכם ?" שואל האיש
"מה אתה עושה? תן לי לטפל בזה!" אומרת קרלי
"שלום לך .. אתה תוכל להשאיל לנו את הסירה שלך ?" שואלת קרלי
האיש מתפלא מהיופי של קרלי ונותן לנו את המפתחות.
אנחנו עולים על הסירה ולא יודעים איך להתניע עד שהאיש מתניע לנו את הסירה .
"אוקיי ,אני בא איתכם " אומר האיש כאשר אין לנו ברירה.
הוא מציג את עצמו ,שלום שמי "ז'אן" .
"אתה צרפתי ?" שואל דין
"כן " עונה ז'אן
אנחנו מתחילים לנסוע ואז ז'אן שואל "לאן אתם צריכים?"
שלושתנו לא ידענו מה לענות ,פשוט אמרתי "יש פה אי בסביבה ... אנחנו צריכים להגיע אליו " אני אומר
"ילד מה שמך?" שואל ז'אן אותי
"אנדי" אני עונה לו בפזיזות
"אנדי חמוד ,כבר הרבה מאוד זמן שאין פה איים ,אתה בטוח שלא התייבשת ?" שואל ז'אן
קרלי באה ומחפה עליי "הוא דובר אמת! יש פה אי קרוב!" אומרת לו
"רגע.." אומר ז'אן ועוגן ליד המזח
הוא צועק לאחד מחבריו שספינה הקרובה
"חוליו ... חוליו ...!!" הוא צועק
"מה יש ?" יוצא משם בחור מכוער עם ראסטות על הראש ,מכנס מרופד ושחור ,ועניבה כאשר הוא לובש גופית סבא קרועה .
"איפה יש פה אי קרוב ?" שואל ז'אן
חוליו חושב ואומר
"יש פה אחד ממש קרוב ,אבל הוא של הרפובליקה ,הוא אי ענקי שנחשב לחלק מאנגליה " אומר
"נו ?" שואל ז'אן בחוסר סלבנות
"יש פה צפון מערבית מכאן ,עוד שתי איים .אחד מהם קטן יחסית והשני קרוב לאיסלנד " אומר חוליו
"כמה זמן נסיעה זה מכאן ?" שואל ז'אן
"חצי שעה גג ,בכיוון צפון מערב ,אתם שם " אומר חוליו
"להתראות גבר " אומר ז'אן ונפרד ממנו בשיחה
"שמור על עצמך " אומר חוליו [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=blue]רוחות טורנדו מתחילים ,ביינתים הגלים עולים מאוד ,הם מתחילים להיות יותר ויותר גדולים והים הופך להיות עמוק יותר
כאשר אנחנו שטים במהירות גדולה אנחנו רואים מעלינו את המסוק שראינו מקודם
"מה זה" שואל מייק כאשר מבחין מהמסוק במשהו ששט על הים
"זו סירת מנוע " אומר איוון
"לאן היא שטה ?" שואל מייק
"אני לא יודע ,אני מקווה שלא לספורה " אומר איוון
גלוריה עצובה קצת אך מתבוננת במייק החתיך שלה שגורם לה לשמוח.
"למה אנחנו מאטים את הקצב ?" שואל פרננדו
ג'ק אומר "יש רוחות חזקות מאוד ,אני לא יודע מה קורה פה!" אומר ג'ק ומחזיק בקושי את הגה הניווט
ביינתים אצלנו ....
"הסירה מתחילה לאבד את האשתונות ולפנות למקומות לא נכונים " אומר ז'אן
"אנחנו במרחק של 5 דקות מהאי " אומר דין
"קדימה עוד מאמץ!" אומרת קרלי
ז'אן מאיץ את הסירה ופתאום המנוע מתפוצץ !
"אוי לא!" אומר ז'אן
"מה קרה ?!" שואל דין
"המנוע הלך!" אומר ז'אן
רוחות מתחילות וטורנדו מופיע באופק ,הגלים הופכים לגבוהים ,לגובה של צונאמי קטן ,כנראה שביבשה ,מתחוללת רעידת אדמה קטנה ,שממשיכה לגדול ולגדול .
"למה אלוהים למה!? צועק ז'אן ומרים את הידיים לאווויר ופתאום גל מגיע משום מקום וסוחף את ז'אן לתוך הים !
"אוי לא!" אני צועק
ז'אן נסחף לתוך מערבולת והוא תקוע בין גל לגל ,ואין לו זמן לנשום בין כל הגלים האלה .
"הצילו" צועק ז'אן בקושי כאשר בולע הרבה מים
"זאן"
"ז'אן "
"ז'אן!!"
אנחנו צועקים שם ומנסים לעזור לו אך לא יכולים כאשר הסירה ממשיכה לשוט ממש באיטיות אחרי פיצוץ המנוע
ז'אן נסחף שם בין הגלים ,כאשר גל צונאמי בינוני מגיע ושוטף את ז'אן ומה שאנחנו שומעים זה רק
"מחילה!" שצועק ז'אן "תעזור לי אלוהים!" צועק כמה שיכול כאשר הגל מגיע ושוטף את ז'אן ולוקח אותו איתו ,אלוהים יודע לאן.[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=6][B]המשך יבוא...[/B][/SIZE]
פרק מעניין מסכן ז'אן
מעניין מי יגיע קודם השלישיה או המשלחת?
מחכה לפרק הבא פרק 13
היה פרק טוב
מחכה להמשך...:)
פרק טוב מחקים לפרק הבא
פחדדדדדד
זה מה שיש לי להגיד
וואו מכל הפרקים זה הפרק שהכי אהבתי עד עכשיו מסכן ז'אן אני מרחם עליו
פרק יפה מאוד מחכה לפרק 13
תודה רבה לכולכם.