-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;642722][spoiler]
אנסה עכשיו לרוץ שוב וכאשר אני אומר לעצמי,"ילד,אני בא להציל אותך"
[/spoiler][/quote]
אתה קם ומתחיל לרוץ אך אתה מרגיש שמשהוא לא בסדר .. אתה ממשיך ושם לב שבמקום לרוץ אתה עף ובמקום שהרגליים שלך יזוז הכנפיים זזות .. אתה עף ורואה את הילד שוכב על הריצפה פצוע ולידו 5 שדים -[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d09/1020/0da4194.png[/IMG]-[/SPOILER]
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
"עדייין לא סיימנו את לימודיי התעופה שלך, עכשיו הגוף של הצליח להישתמש בכנפיים זאת אומרת שהוא מודע אליהם .. כדי שהמוח יקלוט אותם עלייך לנוח במילים אחרות לישון " אומר ג'ורדן..
[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;642694][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
ברגע שאתה שואל את השומר תשאלה הוא נופל ומת כאילו התקף לב תקף אותו בפיתאומיות שנייה לאחר מכן אתה רואה את אותו בחור -[url=http://tektek.org/avatar/37533305][img]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/0854/05f1688.png[/img][/url]-שאומר לך:"רואה לא מתת ועכשיו תיתפוס" וזורק אלייך חפץ כסוף.
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]
~מתת כאילו מתת-החסד?, לא הבנתי.~
"תודה, נראה לי.." אני אומר לו.
"אתה יכול להדריך אותי ולהסביר לי מה אני אמור לעשות בכלל?." אני שואל אותו ומנסה להבין איזה סוג של חפץ זה.
(שעון/צמיד/תליון/כדומה..)[/SPOILER]
-
[SPOILER][SPOILER][QUOTE=DouBle R;642771][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה קם ומתחיל לרוץ אך אתה מרגיש שמשהוא לא בסדר .. אתה ממשיך ושם לב שבמקום לרוץ אתה עף ובמקום שהרגליים שלך יזוז הכנפיים זזות .. אתה עף ורואה את הילד שוכב על הריצפה פצוע ולידו 5 שדים -[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d09/1020/0da4194.png[/IMG]-[/SPOILER]
[/QUOTE]
[/SPOILER]
"זה עכשיו או לעולם לא." אני אומר לעצמי,אני מכניס את האקדח לתוך הכיס ולוקח את החרב בשני הידיים וצועק,"היי מכוערים! אולי תתעסקו עם מישהו בגודל שלכם!?" ואני מתחיל לעוף לעברם תוך כדי שאני מניף את החרב שלי[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;642694][COLOR=orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
ואם אתה רוצה אתה מוזמן לשנות את הדמות שלך למראה מלאך כמו שרצית כי שמתי לב שלא ממש אהבת אותה..רק תשאיר את הכנפיים..
~~~~~~~~~~~~~
"אני רואה שאתה בחור נבון והבנת את זה.." אומר לך מייקל ואז מוסיף:"תדמיין שאתה מחזיר את הכנפיים שלך בחזרה לגופך ...".
[/spoiler][/quote]
"אוקיי" אני מתרכז חצי דקה בשקט בכנפיי שחוזרות לגופע
[/SPOILER]
-
[COLOR=Orange][U][B]דניס-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מדמיין זאת בראש ופיתאום כאב עז עובר בכל גופך.. עוברות כמה שניות ומייקל אומר:"הצלחת כל הכבוד".
[/spoiler][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה עף לכיוונם במהירות ומניף את חרבך אחד מהם עף גם כן אלייך בזמן שהוא שולף ציפורניים , השד מנסה לישרוט אותך אך אתה חותך לו תציפורניים בעזרת החרב ולאחר מכן תוקע לו אותה בגרון , השד נאנק ומתאדה.. ארבעת השדים הנותרים שואגים בקול מפחיד ומרחפים לכיוונך ומותירים מאחוריהם שובלים של עשן שחור וסמיך..
[COLOR=Gray]
ג'ק-[/COLOR][/B][/U][/COLOR][spoiler]
מתת=מת כאילו לא הוא אומר לך שאתה רואה שבסוף לא אתה לא מת..
~~~~~~~~~~
אתה תופס את החפץ שמתגלה כטבעת זהב , "תענוד את הטבעת" הוא אומר לך.
[/spoiler][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642802][COLOR=Orange][U][B]
אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה עף לכיוונם במהירות ומניף את חרבך אחד מהם עף גם כן אלייך בזמן שהוא שולף ציפורניים , השד מנסה לישרוט אותך אך אתה חותך לו תציפורניים בעזרת החרב ולאחר מכן תוקע לו אותה בגרון , השד נאנק ומתאדה.. ארבעת השדים הנותרים שואגים בקול מפחיד ומרחפים לכיוונך ומותירים מאחוריהם שובלים של עשן שחור וסמיך..
[/QUOTE]
אני יוציא מהר את האקדח שלי ואנסה לירות בהם ולאחר מכך לחתוך אותם בעזרת החרב[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642802][COLOR=Orange][U][B]
מתת=מת כאילו לא הוא אומר לך שאתה רואה שבסוף לא אתה לא מת..
~~~~~~~~~~
אתה תופס את החפץ שמתגלה כטבעת זהב , "תענוד את הטבעת" הוא אומר לך.
[/spoiler][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][COLOR=DeepSkyBlue][/COLOR][/QUOTE]
וזה שלי
[/SPOILER]
[SPOILER]"בסדר..." אני אומר ומניח על האצבע שלי את הטבעת.
"דרך אגב, איך קוראים לך?."[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642771][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"עדייין לא סיימנו את לימודיי התעופה שלך, עכשיו הגוף של הצליח להישתמש בכנפיים זאת אומרת שהוא מודע אליהם .. כדי שהמוח יקלוט אותם עלייך לנוח במילים אחרות לישון " אומר ג'ורדן..
[/spoiler][/quote]
"בסדר לילה טוב."אני אומר לו מוצא מקום נוח לישון בו ושוכב לישון.[/SPOILER]
-
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מוצא נמצד לאחד הקירות ושוכב שם.לאחר כמה דקות אתה נרדם.......
לאחר זמן מסויים אתה קם ורואה את ג'ורדן שאומר לך:"קדימה תנסה ללכת".
[/SPOILER]
אתה עונד את הטבעת ורואה שבחלק שלא ראיתי יש מין חריטה בצורת אגרופן, שנייה לאחר מכן אתה מתעלף............
לאחר זמן מסויים: אתה קם וכל גופך כואב אתה מרגיש ששיערך ארך מאד ושיש לך משו על הגב*מראה חדש- -*
[/SPOILER]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מוציא את האקדח במהירות ויורה על אחד השדים , מהאקדח יוצאת קרן אור דקה ומהירה שמפוררת את השד לאפר... לאחר מכן אתה ממשיך לעוף לכיוונם ותוקף את האחד שקרוב אלייך ביותר עם החרב ומתאדה. ה2 הנותרים מוציאים שניהם אקדחים גם כן ומתחילים לירות עלייך כדורי אופל קטנים ומהירים...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;642867][COLOR=DarkGreen][U][B]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מוציא את האקדח במהירות ויורה על אחד השדים , מהאקדח יוצאת קרן אור דקה ומהירה שמפוררת את השד לאפר... לאחר מכן אתה ממשיך לעוף לכיוונם ותוקף את האחד שקרוב אלייך ביותר עם החרב ומתאדה. ה2 הנותרים מוציאים שניהם אקדחים גם כן ומתחילים לירות עלייך כדורי אופל קטנים ומהירים...
[/SPOILER][/QUOTE]
אני מנסה להתחמק מהם ואז לירות באחד מהשדים ואז לעוף לשני ולחתוך לו את הגרון[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;642867][COLOR=DarkGreen][U][B][/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה עונד את הטבעת ורואה שבחלק שלא ראיתי יש מין חריטה בצורת אגרופן, שנייה לאחר מכן אתה מתעלף............
לאחר זמן מסויים: אתה קם וכל גופך כואב אתה מרגיש ששיערך ארך מאד ושיש לך משו על הגב*מראה חדש- -*
[/SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"ממ.. מה קרה לי?." אני שואל בקול של אדם מתושתש.
"מה יש על ה.. גב?." אני שואל את מי שמסביבי, אם יש מישהו לידי "זה כנפיי-נוצה?!."
אני צורח כאילו אני באמצע סיוט.
~לא רואים את התמונה של הצורה החדשה...~[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642867][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מוצא נמצד לאחד הקירות ושוכב שם.לאחר כמה דקות אתה נרדם.......
לאחר זמן מסויים אתה קם ורואה את ג'ורדן שאומר לך:"קדימה תנסה ללכת".
[/spoiler][/quote]
אני מתחיל ללכת נורמלי, אחרי זה אני אומר לו ברצינות "בבקשה קח אותי על הילדה.".[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/37535875"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/1134/2930658.png[/IMG][/URL]
~~~~~~~~~~~
אתה רואה את אותו המלאך שהביא לך תטבעת מולך ולידו מספר מלאכים וכמה שני אדם..
המלאך אומר לך:"הכל בסדר אתה רק הפכת למלאך".
[/spoiler]
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מנסה להיתחמק אך הכדורים מהירים מידי וחמישה מהכדורים פוגעים בך.
3 ביד שמאל ו2 ברגל ימין...
אתה מנסה לירות על השדים ומצליח ליפגוע באחד מהם ולאדות אותו.. השד שנותר מרחף לכיוון שלך במהירות ובאותו הזמן שאקדח שלוהופך ללהב ענקית שהמטרה היחידה שלה היא לחתוך אותך..
[/spoiler]
[COLOR=DarkGreen][U][B]
יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מתחיל ללכת אך אתה לא מרגיש תרצפה ובכלל אתה לא מרגיש שהרגליים שלך זזות אלה שהכנפיים שלך זזות..
אתה עף במהירות וג'ורדן עף אחרייך .. בזמןש אתם עפים הוא אומר לך:"בוא אחריי עם תרצה ליראות את הילדה.."
[/spoiler]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;642897][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה מתחיל ללכת אך אתה לא מרגיש תרצפה ובכלל אתה לא מרגיש שהרגליים שלך זזות אלה שהכנפיים שלך זזות..
אתה עף במהירות וג'ורדן עף אחרייך .. בזמןש אתם עפים הוא אומר לך:"בוא אחריי עם תרצה ליראות את הילדה.."
[/spoiler][/quote]
'סוף סוף אולי לקח הרבה זמן, אבל אני יראה את אחותי.'אני חושב בחיוך ועוקב אחרי ג'ורדן.[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;642897][COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
[URL="http://tektek.org/avatar/37535875"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d21/1134/2930658.png[/IMG][/URL]
~~~~~~~~~~~
אתה רואה את אותו המלאך שהביא לך תטבעת מולך ולידו מספר מלאכים וכמה שני אדם..
המלאך אומר לך:"הכל בסדר אתה רק הפכת למלאך".
[/spoiler]
[/spoiler][/QUOTE]
[SPOILER] ~הדמות שלי כול כך אדירה!~
"מ.. מלאך?!, זה פשוט מטורף!." אני צורח, קם ואחרי 5 דקות בערך מתגבר על ההלם.
"טוב, אם כבר אז כבר, הנזק נעשה......" אני אומר לעצמי.
"טוב מה עכשיו?."