-
[B][COLOR="DarkGreen"]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR="DarkGreen"][B]"טוקומון יאומן במשך שבוע בדיוק,דרך האימון מיוחד עבור דיג'ימונים ברמה זו לכן אין לך מה לדאוג","ומי שיאמן אותו כמובן יהיו אנחנו".
"עכשיו אם יורשה,טוקומוון ילך איתנו לאימונים ותחזור בעוד כשבוע"אומר בקולו השקט והנעים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"אבל חייבים ללכת לשם"אתה רואה שהוא מכוון לכיוון ביתך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Purple"][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתה מסיים להדבר,הוריך לא מפסיקים להגיב ונשמעת דפיקה בדלת.
שליח של חנות הצעצועים מביא את הצעצועים ואחותך נרגעת וכך גם הוריך אבל הם אומרים:"אתה עדיין בריתוק"בצורה יותר נחמדה ממקודם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="SlateGray"][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתה מגיע למפקדה ורואה איש זקן שאומר:"שמי גנאי ואני מנהיג צוות הדיג'ימונים","בטח אתה שואל את עצמך ומסוקרן לדעת עוד על יוקומון ומאיפה היא באה לא?"הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]טושירו[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B] [COLOR="DarkOrchid"]רן [/COLOR][/B]
[B][COLOR="darkorchid"]לפתע אתה מרגיש את רצפת התא שמתחתיך יורדת למטה.
לבסוף אתה מגיע למפקדה ששם אתה רואה איש זקן יושב על כסא,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="Red"][B][I]חדשות ועדכונים:[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR]
-
[QUOTE=adidas;621390][B][COLOR="DarkGreen"]?[/B][/COLOR]
COLOR]
[COLOR="Red"][B]אתה מגיע למרכז העיר,מה תעשה?[/B][/COLOR]
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אחפש את הכפתור מאתמול , שרשום עליו "לחץ".
-
[B][COLOR="darkorchid"]לפתע אתה מרגיש את רצפת התא שמתחתיך יורדת למטה.
לבסוף אתה מגיע למפקדה ששם אתה רואה איש זקן יושב על כסא,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"שלום לך איפה אני נימצא ומה תפקידי פה?" אני שואל את הזקן בנימוס
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"טוקומון יאומן במשך שבוע בדיוק,דרך האימון מיוחד עבור דיג'ימונים ברמה זו לכן אין לך מה לדאוג","ומי שיאמן אותו כמובן יהיו אנחנו".
"עכשיו אם יורשה,טוקומוון ילך איתנו לאימונים ותחזור בעוד כשבוע"אומר בקולו השקט והנעים,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]"אבל חייבים ללכת לשם"אתה רואה שהוא מכוון לכיוון ביתך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]אתה מסיים להדבר,הוריך לא מפסיקים להגיב ונשמעת דפיקה בדלת.
שליח של חנות הצעצועים מביא את הצעצועים ואחותך נרגעת וכך גם הוריך אבל הם אומרים:"אתה עדיין בריתוק"בצורה יותר נחמדה ממקודם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]אתה מגיע למפקדה ורואה איש זקן שאומר:"שמי גנאי ואני מנהיג צוות הדיג'ימונים","בטח אתה שואל את עצמך ומסוקרן לדעת עוד על יוקומון ומאיפה היא באה לא?"הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="blue"][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]נראה שהכפתור נעלם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]"אתה נמצא במפקדה של צוות הדיג'ימונים,הוא אומר.
"תפקידך הוא נשמע פשוט,אך לא כל כך"הוא אומר במסתוריות,"תפקידך הוא להציל את העולם הדיגיטלי",מה תעשה?[/COLOR][/B]
[COLOR="red"][B][U][I]*שימו לב שבהמשך תקבלו שותפים אשר כולם דמויות מהסדרות הראשונות של דיג'ימון.
שימו לב גם לפרסים ולפרס שיקבל מי שיגיע לעמוד 20[/I][/U][/B][/COLOR]
-
[B][COLOR="darkorchid"]"אתה נמצא במפקדה של צוות הדיג'ימונים,הוא אומר.
"תפקידך הוא נשמע פשוט,אך לא כל כך"הוא אומר במסתוריות,"תפקידך הוא להציל את העולם הדיגיטלי",מה תעשה?[/COLOR][/B]
"זה נישמע רעיון מאוד מסובך אך אני יצליח איפה מתחילים במשימה?" אני שואל אותו
-
[quote=adidas;621396]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אבל חייבים ללכת לשם"אתה רואה שהוא מכוון לכיוון ביתך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"טוב נו גם ככה יש לי עכשיו היסטוריה " אני אומר לעצמי בזלזול
"קדימה אחריך !" אני אומר והולך אחרי קורומון
-
[quote=adidas;621396][COLOR=Purple][B]קאי[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אתה מסיים להדבר,הוריך לא מפסיקים להגיב ונשמעת דפיקה בדלת.
[/quote]
"אוקיי לילה טוב."אני אומר והולך לישון.
-
[quote=adidas;621390][COLOR=slategray][B]סמיט[/B][/COLOR]
[COLOR=slategray][B]אתה מגיע למפקדה ורואה איש זקן שאומר:"שמי גנאי ואני מנהיג צוות הדיג'ימונים","בטח אתה שואל את עצמך ומסוקרן לדעת עוד על יוקומון ומאיפה היא באה לא?"הוא שואל,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/quote]
"כן!מה זה גם החפץ הזה?למה אני בכלל קיבלתי את המשימה מה מיוחד בי?"אני שואל ומנסה להבין מה קורה כאן ומראה לו את החפץ שקיבלתי.
-
[quote=adidas;621396][B][COLOR=darkgreen]בנג'מין[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]"טוקומון יאומן במשך שבוע בדיוק,דרך האימון מיוחד עבור דיג'ימונים ברמה זו לכן אין לך מה לדאוג","ומי שיאמן אותו כמובן יהיו אנחנו".[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]"עכשיו אם יורשה,טוקומוון ילך איתנו לאימונים ותחזור בעוד כשבוע"אומר בקולו השקט והנעים,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[/quote]
"בסדר.. אני מניח.. אבל רק לשבוע" אני משיב לו.
"ועד אז, לחיות רגיל?" אני שואל.
-
[quote=adidas;620519][B][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue][B]"אף פעם לא ראיתי את זה",לפתע אתה קולט את אביך נוסע במכוניתו וצועק לך:"אייס,מה אתה עושה כאן? אתה אמור ליהיות בבית הספר!",אתה מסיט את מבטך למכשיר שבו מופיע שעון ומגלה שבאמת עבר מלא זמן,מה תעשה?[/B][/COLOR][/B][/quote]
"אני הולך אבא" אני חושב על תירוץ ומחמיץ מבט
"אני אחזור אחר כך" אני פונה לדיג'ימון והולך
-
[COLOR="DarkGreen"][B]"תנסה להתנהג ולהנות כילד רגיל כמה שיותר","כי כאשר יגמרו הלימודים אתה תגיע לעולם שונה לגמריי" הוא אומר במסתוריות,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="DarkOrange"][B]אתם ממשיכים ללכת ולבסוף מגיעים לבניין שלך וקורומון אומר"הנה זה כאן",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="purple"][B]עכשיו כבר בוקר וואתה בדרכך לבית הספר.
בעודך הולך בפארק אתה שם לב לדיג'ימון מפוחד[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/njdynly2wtif.gif [/IMG][/URL],מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="slategray"][B]"החפץ הזה נקרא דיג'יכלי ורק ילדים מיוחדים מקבלים אותו".
"מה שמיוחד בך הוא שהגורל בך"הוא מסיים להגיד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="deepskyblue"][B]אתה שם לב שבוקאמון עוקב אחריך,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]נראה שהכפתור נעלם,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[B][COLOR="darkorchid"]"קודם כל","פורומון צריך להשאר אתנו למשך שבוע של אימונים".
"בעוד כחודש קצת אחריי סיום הלימודים תתחיל את המסע לעולם הדיגיטלי ואנחנו נסדר לך סיפור כיסוי"הוא אומר,מה תעשה?[/COLOR][/B]
[QUOTE][COLOR="Red"][B]סליחה שאני מבלבל אתכם אבל עכשיו זה סופי.
למקרה שמישהו ראה בהודעה הקודמת או שם לב,לבסוף החלטתי שניתן ללכוד עוד שני דיג'ימונים שאתם תלכדו בעזרת מכשיר כרצונכם והם ישאר לתמיד.
שוב אני אשמח את תגיבו לי על זה בפרטי :)[/B][/COLOR][/QUOTE]
-
[quote=adidas;621464][COLOR=deepskyblue][B]אייס[/B][/COLOR]
[COLOR=deepskyblue][B]אתה שם לב שבוקאמון עוקב אחריך,מה תעשה?[/B][/COLOR][/quote]
"כנראה לא הבנת אותי" אני מתיישב ומרים אותו "אתה לא יכול לבוא איתי לבית ספר"
-
[quote=adidas;621464]
[COLOR=Blue][B]ריוגה[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][B]שניהם עם חליפות עבודה אך אתה שם לב לאחד שמסמן לך לבוא אליו אם היד,מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B][/B][/COLOR][/quote]
אלך אליו ואראה מה הוא רוצה
-
[quote=adidas;621464]
[COLOR=darkorange][B]ארוין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתם ממשיכים ללכת ולבסוף מגיעים לבניין שלך וקורומון אומר"הנה זה כאן",מה תעשה?[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B][I]:[/I][/B][/COLOR][/quote]
"חחח זה הבניין שלי ,פה אני גר" אני אומר לו בצחוק
"מה יש פה? אני שואל את קורומון
-
[B][COLOR="darkorchid"]"קודם כל","פורומון צריך להשאר אתנו למשך שבוע של אימונים".
"בעוד כחודש קצת אחריי סיום הלימודים תתחיל את המסע לעולם הדיגיטלי ואנחנו נסדר לך סיפור כיסוי"הוא אומר,מה תעשה?[/COLOR][/B]
"אוקיי הבנתי" אני אומר לו