-
[quote=שניצל מרושע;640176]קודי -
טריקו אמנם לא מצליח לקום, אבל הוא מצליח לפתוח את פיו ולירות קליע זרעים מדוייק שפוגע בוולטורב. וולטורב מבין לבד שאין לו עוד סיכוי בקרב הזה, אז הוא מבזבז את מעט האנרגיה שנשארה לו על מתקפת רעם שפוגעת בטריקו, מחסלת אותו, אבל גם וולטורב מתעלף עקב חוסר אנרגיה.
[/quote]
"נלחמת טוב טרייקו עבודה מעולה שניכם."אני אומר לטרייקו ולנידורן ומחזיר אותו לפוקדור, אחרי זה אני מרפא את שניהם ומחפש את ג'אמפ לסיבוב שני.
-
בובי -
אתה רץ ביחד עם הבלבאזור שלך ומחפש פוקימון טוב לתפוס. אתה רץ במורד מדשאה ארוכה ומגיע לאגם. אתה מסתכל על האגם ורואה בו דג מסויים, אתה לא מצליח להבין איזה... לפתע אותו הדג קופץ מהאגם, נושך את באלבזור ומנסה לגרור אותו למים! אתה בודק את הפוקימון המוזר בפוקדע, ומגלה שזה קווילפיש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/211.png[/IMG]!
"יופי בלבאזור זה פוקימון מושלם להתאמן נגדו קדימה תשתמש בגפן מצליפה כדי להעיף אותו ממך וישר תשתמש בדחיפה עליו"
-
[quote=שניצל מרושע;640176]גיל -
אתה מוציא את אבסול נגד ווינאוט, לקרב הראשון שלו. אבסול להוט במיוחד לקרב הראשון, ובטוח שהוא הולך לנצח. הקרב מתחיל - אבסול יורה כדור צל ישר אל ווינאוט, ופוגע בו, הוא מתקרב ומנסה לירות עוד אחד אבל ווינאוט משתמש במראה ומחזיר את כדור הצל ישר לפנים של אבסול. יש לך פה עסק עם פוקימון שיודע להחזיר מתקפות!
[/quote]
'שיט, איך יכולתי לשכוח את זה' אני חושב לעצמי ברוגז 'ובכן, הדרך היחידה לנצח אותו זה להפתיע אותו במתקפה חזקה, לפני שהוא יוכל להפעיל את מתקפות ההחזרה שלו' אני אחשוב ואז אצווה על אבסול "קדימה אבסול, תשתמש במתקפת קרן" אני אומר ואז אחשוב 'אני בטוח שהוא יפעיל מגן כנגד מתקפות פיזיות, ולכן אני אצווה עליו בשנייה האחרונה לעצור ולהשתמש בכדור צל, מתקפה לא פיזית שתוכל לשבור את המגן ההוא'
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;640176]
זאק -
אתה מוציא את קרנידוס נגד פינסיר, ניראה קרב הוגן בין שני פוקימונים פראים ותוקפניים. קרנידוס תוקף ראשון ונוגח בפינסיר, אך שנייה אחרי הפגיעה פינסיר משתמש בגיליוטינה ואוחז את ראשו של קרנידוס עם הצבט הגדולה שיש לו על הראש. קרנידוס מנסה להשתחרר בכל דרך, ולבסוף אפילו חובט בבטנו של פינסיר וזה מתקפל ומשחרר אותו. קרנידוס מתקרב עם ראשיית זן אך פינסיר מרחיק אותו בעזרת מספרי אקס. הקרב צמוד, והוא מתחמם![/quote]
אני מחייך ואומר: "קדימה קריינידוס תנגח באדמה כדי להעיף סלעים לעבר פינסיר"
[/CENTER]
-
[quote=שניצל מרושע;640176]עומר -
סמוצ'אם משתמשת בבלבול אך בגלל חוסר ריכוז אבקת הרעל מתפזרת בזירה ושני הצדדים נושמים אותה ונפגעים ממנה. סמוצ'אם משתמשת בעל חושי ומרימה את וינונאט לאוויר, אבל הוא משתמש בזמזום חרק ומבלבל אותה, והיא מחזירה לו עם בלבול. שני הצדדים מבולבלים! וינונאט מתחיל לירות עוקץ רעל לכל עבר וסמוצ'אם יורה קרן קרח לכל עבר. הם פוגעים אחד בשני עשרות פעמים, עד ששניהם נופלים. זהו תיקו! "יפה יפה, הסמוצ'אם שלך מוכשרת בהחלט... שילוב של על חושי עם קרח, שילוב בלתי מנוצח" היא אומרת ובו זמנית מחזירה את ווינונאט לפוכדור. "נלחמת יפה, תודה לך" היא אומרת ומחזירה את הפוכדור לכיס. "אז בוא ניראה מה הפוקימון שלכדתי באגם שווה" היא אומרת וזורקת פוכדור. מהפוכדור יוצא........... סיידאק [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/54.png[/IMG]!
[/quote]
פסידאק P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סמוצ'אם היית נהדרת!" אומר ואחזיר אותה לפוקדור "טוב מים במים" אומר ואזרוק את הפוקדור של פוליוואג לאוויר "פולי וואג תתחיל עם זנב ברזל ואז קרן בועות שאחריו תשלח במהירות אקדח מים!" אקרא.
'מעניין איזו מתקפה יעילה אני אוכל ללמד אותו נגד מים' אחשוב לעצמי ואתחיל להעלות מתקפות בראש.
-
[quote=שניצל מרושע;640135]מונסטר -
צ'ימצ'אר יורה גחלת אך קארניביין מתחמק וחובט בצ'ימצ'אר, בשנייה האחרונה צ'ימצ'אר הפצוע יורה להביור וקטלני אל קארניביין ומסיים את הקרב! קארניביין מחוסל! מספר רגעים אחרי שקארניביין מתעלף, גם צ'ימצ'אר מתעלף מרוב המאמץ וחוסר אנרגיה.
[/quote]
אני מחזיר את צ'ימצ'אר ואומר לו" הית מצוין עכשיו תחזור ותנוח" אני זורק פוכדור על קארניביין
-
מונסטר -
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור וזורק עוד אחד על קארניביין.
הפוכדור נפתח באוויר, וממנו יוצא אור אדום בהיר ומדויק שנוגע בקארניביין ושואב אותו לתוך הפוכדור. הפוכדור נסגר, נופל על הקרקע ומתאזן. עכשיו הוא מתחיל להתנדנד...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
נדנוד שלישי...
נלכד! ברכותיי, לכדת קארניביין! פרטיו הוספו לכרטיס המשתמש שלך בעמוד הראשון.
עומר - האמת היא שלא, כותבים את זה עם פ אבל מבטאים את זה בלי.
PSYDUCK - מורכב מהמילים PSY ו - DUCK. יעני ברווז על חושי. ובאנגלית,
לא אומרים פסיי, אומרים סיי. אני פשוט טוב בשפות *~*
----
פוליוואג פותח את הקרב שהוא סוטר לסיידאק בלחי בעזרת זנב ברזל, ומרחיק אותו עוד יותר בעזרת קרן בועות. פוליוואג שנחוש בעצמו יורה גם אקדח מים, אבל סיידאק תופס את זרם המים עם על חושי ומשגר אותו חזרה אל פוליוואג, שני הצדדים פגועים. "קדימה סיידאק, בוא נשתעשע מעט" היא אומרת. "ריקוד נדנוד, עכשיו!" היא צועקת לו, וסיידאק מתחיל לרקוד - וכך גם פוליוואג! סיידאק מפסיק לרקוד אך פוליוואג לא מסוגל להפסיק, הוא תקוע! הוא לא יכול לזוז או לבצע מתקפות! "עכשיו, תירה בועות ביחד עם כוח חבוי" היא אומרת, והוא מוציא מהפה שלו זרם מהיר במיוחד הבנוי מעיגולים ירוקים וכחולים - כוח חבוי ובועות. פוליוואג נפגע מהזרם הזה משמעותי ועף ישר לידיים שלך, הוא פצוע, אך מסוגל להמשיך להילחם. "הוא שימושי" קייטי אומרת על סיידאק.
זאק -
קרנידוס רץ ונוגח באדמה בחוזקה על מנת להעיף אבנים על פינסיר, וזה מצליח לו.
פינסיר נפגע בעיקר באזור העיניים, והוא מנסה להשתמש בניסור אך מפספס.
בשנייה האחרונה הראש של קרנידוס מלבין והוא נוגח בפינסיר ומדרדר אותו על האדמה.
קרנידוס למד ראש ברזל!
גיל -
אבסול מבין מיד את תוכניתך המתוחכמת, הוא רץ אל ווינאוט שקרנו מופנת קדימה,
ווינאוט משתמש בהגנה, הקרן של אבסול ננעצת במגן, ומפיו של אבסול משתחרר כדור צל שפוגע ישירות בווינאוט! התוכנית הצליחה!
ווינאוט רוצה נקמה, הוא לא מאמין שמישהו שבר את ההגנה שלו. ווינאוט משתמש בכוח סודי, משמע אתה לא יכול לצפות את המתקפה - כל פעם זה משהו אחר! הפעם אור סגול יוצא מעיניו של ווינאוט ומשתק את אבסול. המצב לא טוב!
בובי - טעות שלי, לבאלבזור אין דחיפה, יש לו הפלה (האמת, זה יותר טוב)
----
בלבזור רץ ומעיף ממנו בחוזקה את אחיזתו של קווילפיש בעזרת גפן מצליפה, ומשתמש בהפלה בשביל לדחוף אותו על סלע. קווילפיש נפצע ומתעצבן, הוא יורה חומצה שפוגעת בבאלבזור ובלבאזור נפצע ונצרב. קווילפיש משתמש בגלגול ומעיף את בלבזור, אך בלבזור מחזיר לו עם עלה תער שפוגע לו בשיניים. קווילפיש צורח מכאבים!
***בלבזור למד עלה תער***
קודי - אל תדאג, אתה עוד תפגוש את ג'אמפ. הוא יהיה האויב הראשי שלך במשך כל המסע.
----
אתה ממשיך ליציאה מהעיר איטוליף, ומגיע ליער ענק, אבל עצום בגודלו, אתה לא יכול לקלוט את זה. זה ניראה כמו מדינה שלמה שהיא רק עצים, פרחים, שיחים, צמחים. הכל ירוק. אתה רואה שעל שלט העץ שלידך חרוט "העיר סלאדג'ם" אתה מבין שזו עיר מאוד קטנה שממוקמת בתור יער מפלצתי בגודלו. אתה ממשיך לטייל ורואה מאנצ'לקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/446.png[/IMG] מנסה לתפוס דגים בנהר .
בוויזל -
"2 על 2!? מה אתה פחדן!?" מוריסון צועק עלייך. "אני מדבר איתך על קרב, 3 על 3!" הוא אומר ומחזיר את בלדום שלו לפוכדור. "קדימה גרווליט, תראה להם מה אתה שווה!" הוא אומר וגרווליט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/58.png[/IMG] עצבני יוצא מהפוכדור שלו. גרווליט מתחיל את הקרב עם להביור.
מליפאן -
אתה מוציא את צ'ארמנדר ופותח את הקרב עם להביור שמכוון אל ליינון. אתה רואה את הלהביור פוגע בדיוק בליינון. אחרי שהעשן מתפזר, אתה רואה את ליינון עומד מטר ממקום הפגיעה, ללא שום נזק. "מה לעזאזל קרה פה!?" אתה אומר לעצמך. היית בטוח שפגעת. "אתה בטח שואל את עצמך למה ליינון לא נפגע" סלבדור מתנשא. "זה בגלל היכולת המיוחדת שלו, מהירות - על" הוא אומר. "הוא יכול לזוז במהירות כ"כ גבוהה עד שהעין שלך לא יכולה לקלוט... בזכותו ניצחתי במכון בעיר שיפג'וי" הוא אומר. "קדימה ליינון, מספיק דיבורים! מתקפה מהירה!" הוא אומר, וכל מה שאתה רואה זה קו לבן שטס במהירות אדירה אל צ'ארמנדר.
-
[quote=שניצל מרושע;640218]
גיל -
אבסול מבין מיד את תוכניתך המתוחכמת, הוא רץ אל ווינאוט שקרנו מופנת קדימה,
ווינאוט משתמש בהגנה, הקרן של אבסול ננעצת במגן, ומפיו של אבסול משתחרר כדור צל שפוגע ישירות בווינאוט! התוכנית הצליחה!
ווינאוט רוצה נקמה, הוא לא מאמין שמישהו שבר את ההגנה שלו. ווינאוט משתמש בכוח סודי, משמע אתה לא יכול לצפות את המתקפה - כל פעם זה משהו אחר! הפעם אור סגול יוצא מעיניו של ווינאוט ומשתק את אבסול. המצב לא טוב!
[/quote]
'לעזאזל' אני אחשוב לעצמי 'זה לא טוב אם אבסול משותק, אני חייב להתגבר על זה' אני אחשוב.
"קדימה אבסול, תעשה מאמץ ותתקוף בכדור צל!"
-
[quote=שניצל מרושע;640218]
עומר - האמת היא שלא, כותבים את זה עם פ אבל מבטאים את זה בלי.
PSYDUCK - מורכב מהמילים PSY ו - DUCK. יעני ברווז על חושי. ובאנגלית,
לא אומרים פסיי, אומרים סיי. אני פשוט טוב בשפות *~*
----
פוליוואג פותח את הקרב שהוא סוטר לסיידאק בלחי בעזרת זנב ברזל, ומרחיק אותו עוד יותר בעזרת קרן בועות. פוליוואג שנחוש בעצמו יורה גם אקדח מים, אבל סיידאק תופס את זרם המים עם על חושי ומשגר אותו חזרה אל פוליוואג, שני הצדדים פגועים. "קדימה סיידאק, בוא נשתעשע מעט" היא אומרת. "ריקוד נדנוד, עכשיו!" היא צועקת לו, וסיידאק מתחיל לרקוד - וכך גם פוליוואג! סיידאק מפסיק לרקוד אך פוליוואג לא מסוגל להפסיק, הוא תקוע! הוא לא יכול לזוז או לבצע מתקפות! "עכשיו, תירה בועות ביחד עם כוח חבוי" היא אומרת, והוא מוציא מהפה שלו זרם מהיר במיוחד הבנוי מעיגולים ירוקים וכחולים - כוח חבוי ובועות. פוליוואג נפגע מהזרם הזה משמעותי ועף ישר לידיים שלך, הוא פצוע, אך מסוגל להמשיך להילחם. "הוא שימושי" קייטי אומרת על סיידאק.
[/quote]
תמות XP
אז קובי...
מרתון? :P
ד"א כמה כסף יש לנו? ם=
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בהחלט" אומר בחיוך "פוליוואג תישתמש במכת זנב כדי לקפוץ לאוויר ואז תתחיל לסובב את זנבך במהירות, ותחזק את הסיבוב עם זנב ברז וככה ליצור סוג של מאורר חותך ותפצע את [SIZE=4][B]ס[/B][SIZE=2]יידאק"[/SIZE][/SIZE] אקרא בביטחון "אחרי זה צא עם קרן בועות בחיזוק בועות על פניו ואז כשהוא לא רואה צא עם זנב ברזל ישר לתוך המקור שלו!" אקרא ואקווה שתוכניתי תעבוד.
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;640218]
זאק -
קרנידוס רץ ונוגח באדמה בחוזקה על מנת להעיף אבנים על פינסיר, וזה מצליח לו.
פינסיר נפגע בעיקר באזור העיניים, והוא מנסה להשתמש בניסור אך מפספס.
בשנייה האחרונה הראש של קרנידוס מלבין והוא נוגח בפינסיר ומדרדר אותו על האדמה.
קרנידוס למד ראש ברזל!
[/quote]
אני מחייך ואומר: "יפה עכשיו תקוף את הרגליים שלו עם ראש ברזל!"
[/CENTER]
-
בובי - טעות שלי, לבאלבזור אין דחיפה, יש לו הפלה (האמת, זה יותר טוב)
----
בלבזור רץ ומעיף ממנו בחוזקה את אחיזתו של קווילפיש בעזרת גפן מצליפה, ומשתמש בהפלה בשביל לדחוף אותו על סלע. קווילפיש נפצע ומתעצבן, הוא יורה חומצה שפוגעת בבאלבזור ובלבאזור נפצע ונצרב. קווילפיש משתמש בגלגול ומעיף את בלבזור, אך בלבזור מחזיר לו עם עלה תער שפוגע לו בשיניים. קווילפיש צורח מכאבים!
***בלבזור למד עלה תער***
"זהו מספיק בלבאזור נלחמת יפה מאוד עכשיו נמשיך לפוקימון הבא" אני אומר לו וממשיך בדרכי ומחפש פוקימונים מעניינים
-
[quote=שניצל מרושע;640218]מליפאן -
אתה מוציא את צ'ארמנדר ופותח את הקרב עם להביור שמכוון אל ליינון. אתה רואה את הלהביור פוגע בדיוק בליינון. אחרי שהעשן מתפזר, אתה רואה את ליינון עומד מטר ממקום הפגיעה, ללא שום נזק. "מה לעזאזל קרה פה!?" אתה אומר לעצמך. היית בטוח שפגעת. "אתה בטח שואל את עצמך למה ליינון לא נפגע" סלבדור מתנשא. "זה בגלל היכולת המיוחדת שלו, מהירות - על" הוא אומר. "הוא יכול לזוז במהירות כ"כ גבוהה עד שהעין שלך לא יכולה לקלוט... בזכותו ניצחתי במכון בעיר שיפג'וי" הוא אומר. "קדימה ליינון, מספיק דיבורים! מתקפה מהירה!" הוא אומר, וכל מה שאתה רואה זה קו לבן שטס במהירות אדירה אל צ'ארמנדר.[/quote]
נו באמת, זה האקים, אין יכולת כזאת.
--
"צ'ארמנדר, הקף את עצמך בגלגל להבה והייה מוכן לספוג את המכה!" אומר לו
-
[quote=שניצל מרושע;640218]קודי - אל תדאג, אתה עוד תפגוש את ג'אמפ. הוא יהיה האויב הראשי שלך במשך כל המסע.
----
אתה ממשיך ליציאה מהעיר איטוליף, ומגיע ליער ענק, אבל עצום בגודלו, אתה לא יכול לקלוט את זה. זה ניראה כמו מדינה שלמה שהיא רק עצים, פרחים, שיחים, צמחים. הכל ירוק. אתה רואה שעל שלט העץ שלידך חרוט "העיר סלאדג'ם" אתה מבין שזו עיר מאוד קטנה שממוקמת בתור יער מפלצתי בגודלו. אתה ממשיך לטייל ורואה מאנצ'לקס [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/446.png[/IMG] מנסה לתפוס דגים בנהר .
[/quote]
"צריך עזרה?"אני שואל אותו אחרי שהתקרבת עליו.
-
קודי -
אתה מתקרב אל מאנצ'לקס, הוא מסתכל לכיוון שלך ורואה את טריקו לידך. הוא חושב שבאת לתקוף אותו!
מאנ'צלקס תוקף מיד את טריקו באגרוף ממוקד, ואז בהטחת גוף ומנסה לברוח משם!
מליפאן - במשחק שלי יש.
----
צ'ארמנדר משתמש בגלגל להבה אבל נשאר במקום ויוצר מעין מגן אש מסביבו, ליינון לא מספיק לעצור ופוגע במהירות אדירה בגלגל הלהבה של צ'ארמנדר, נפגע בעצמו אך גם פוגע בצ'ארמנדר. ליינון יורה זריזות אך צ'ארמנדר מתחמק מזה ויורה להביור. ליינון מתחמק מהלהביור בקלות, ובשלב מסויים צ'ארמנדר מתחיל לסובב את הלהביור עד שניראה כאילו הוא פולט מערבולת אש מהפה, מתקפה זו דווקא פוגעת בליינון. **צ'ארמנדר למד סחרור אש**
בובי - למה אתה לא מצוטט את מה שאני אומר? פעם הבאה תצטט, אם אתה לא תצטט אני לא עונה לך. וחוץ מזה, ביקשת פוקימון רעל, נתתי לך הרגע פוקימון רעל, ונטשת אותו? חבל.
----
אתה ממשיך לטייל עם באלבזור ופוגש סקורופי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/451.png[/IMG].
זאק -
קרנידוס רץ לכיוון פינסיר עם ראש ברזל, ובשנייה האחרונה, לפני שהוא פוגע, הוא קופץ ונכנס לו ישר ברגליים. פינסיר לא מצליח לקום! קרנידוס ממשיך לנגוח בו עם ראש ברזל וראשיית זן שהוא על הריצפה, ובשלב מסויים לפינסיר נמאס והוא תופס את הרגל של קרנידוס בעזרת קרניו, וחותך אותה! (לא מוציא אותה, אבל מוריד לה דם והכל)
עומר -
מזתומרת מרתון?
----
פוליוואג מקשיב לך ומנסה לבצע בדיוק מה שאמרת. הוא מנתר לאוויר בעזרת מכת זנב לריצפה, ממש כמו קפיץ, באוויר משתמש בזנב ברזל ומתחיל להסתחרר במקום במהירות. הוא נוחת ככה על סיידאק ופוצע אותו בגב ומפיל אותו. פוליוואג נוחת על הרגליים ויורה קרן בועות מחוזקת אל סיידאק אך סיידאק יורה קרן בועות נגדית ושתי המתקפות מתנגשות, אף צד לא נפגע. בשנייה האחרונה, פוליוואג קופץ ונוחת עם זנב ברזל רצחני על מקורו של סיידאק, סיידאק פצוע! פוליוואג מנסה לגמור את זה עם אקדח מים אך סיידאק מרדים אותו בעזרת היפנוזה. פוליוואג ישן!
גיל -
אבסול שוכב על הריצפה ללא יכולת לקום, אך עם יכולת להזיז את גפיו ואת פניו, וכך הוא יוצר כדור צל ומשגר אותו אל ווינאוט, אך ווינאוט משתמש במראה ומחזיר אותו, אבסול מחליט להגן על עצמו ודוקר את כדור הצל עם קרנו, וכל רסיסי כדור הצל מתפרקים באוויר ונוחתים על ווינאוט, ופוגעים בו! יש גשם של כדורי צל קטנים, אבסול מצליח לקום בשנייה האחרונה, הוא רץ אל ווינאוט שעסוק בפירוק הכדורים הקטנים, ונכנס בו בחוזקה עם קרן מגה. ***אבסול למד קרן מגה***
-
[CENTER][quote=שניצל מרושע;640284]
זאק -
קרנידוס רץ לכיוון פינסיר עם ראש ברזל, ובשנייה האחרונה, לפני שהוא פוגע, הוא קופץ ונכנס לו ישר ברגליים. פינסיר לא מצליח לקום! קרנידוס ממשיך לנגוח בו עם ראש ברזל וראשיית זן שהוא על הריצפה, ובשלב מסויים לפינסיר נמאס והוא תופס את הרגל של קרנידוס בעזרת קרניו, וחותך אותה! (לא מוציא אותה, אבל מוריד לה דם והכל)
[/quote]
אני נבהל מאוד ושואל את קריינידוס בדאגה לקריינידוס: "אתה יכול להילחם?"
[/CENTER]