-
[B]Dark Lugia[/B]
"פסייידאק" אומר הפוקימון בכעס לאחר שנתקעת בו,אתה ממשיך בדרכך אבל לא מוצא פוקימוני מים
"חזקים יותר". אתה חוזר לשביל שמוביל לפטלבורג ואתה רואה שהמאמנים שנלחמו כבר לא שם.
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'רמנדר והוטהוט לפוקדורים וממשיך להתקדם,אתה חולף בדרך פחות מיוערת מדרך 101 אבל
מפותלת מאוד,אתה הולך כמה דקות ורואה עץ גדול שנפל וחוסם לך את המשך הדרך,תוכל לתפס מעליו או למצוא דרך חלופית.
-
[QUOTE=TheChosenOne;653518][B]Dark Lugia[/B]
[B]Gal[/B]
אתה זורק עליו פוקדור והוא נכנס פנימה,הפוקדור מתנדנד כמה שניות ואז נסגר ב"קליק".
*תפסת פוצ'יאנה,המידע יתעדכן בדף הראשי.
.[/QUOTE]
--------------------------
"יש" אני אומר "תפסתי........................פוצ'יאנה!!!!!!!!!!"
אני אומר וממשיך ללכת לכוון העיר הבאה.
-
[quote=TheChosenOne;654295]
[B]LordAbizi[/B]
אתה מחזיר את צ'רמנדר והוטהוט לפוקדורים וממשיך להתקדם,אתה חולף בדרך פחות מיוערת מדרך 101 אבל
מפותלת מאוד,אתה הולך כמה דקות ורואה עץ גדול שנפל וחוסם לך את המשך הדרך,תוכל לתפס מעליו או למצוא דרך חלופית.[/quote]
אני אנסה לזכור איפה בדיוק אני נמצא, ואז אפנה לחפש דרך חילופית לעקוף את העץ.
-
[RIGHT][I][I][B][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]שם:טייסון קונרד.
[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/B][/I][/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][I][B][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]גיל:16[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/B][/I][/I][/RIGHT]
[RIGHT][I][FONT=Arial][COLOR=black][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]תמונה:[IMG]http://img42.imageshack.us/img42/5365/taison.png[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/COLOR][/FONT][/I]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]רקע:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]טייסון נולד למשפחת מאמני פוקימון גדולה במחוז קנטו.
אביו היה מאמן גדול ומפורסם במחוז קנטו.
טייסון גדל בחווה שבה גידלו טאורוסים ומילטנקיות.
רוב זמנו טייסון בילה בחברת הטאורוסים שגדלו בחווה.
יום אחד שטייסון והוריו יצאו לקניות הם חזרו וגילו שהחווה שרופה ושהטאורוסים והמילטקיות נגנבו.
טייסון היתעצבן מאד ונשבע שיגלה מי הרס את ביתו.
הוריו של טייסון החליטו להחיל את חייהם מחדש במחוז הואן.
כחודשיים עברו מאז שעברו למחזו הואן, באותו הזמן האוייבות בים צוות מגמה לאקווה הגיעה לשיא.
יום אחד נסעו טייסון ומשפחתו לבקר בעיר ליליקוב.
טייסון ואביו הלכו למוזיאון ואימו הלכה לקניון.
טייסון ואביו באותו הרגע היסתלכו על ציור של הקרב הגדול של טייסון אלוף ליגת הואן כשנמשע פיצוץ גדול.
טייסון ואביו רצו במהירות אחוצה וראו את אנשי צוות מגמה ואקווה בורחים במסוקים ואת קניון ליליקווב הרוס כשאימו בפנים.
טייסון נשבע לינקום בשני הצוותים אשר גרמו למותה אימו.
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימון:[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]טאורוס\אלקיד.
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]ציוד: 5 פוקבולים,2 פויישנים.[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]כסף: 200 ₪ [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]פוקימונים נוספים: [/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT][/RIGHT]
[FONT=Arial][COLOR=black][I][I][B][I][B][I][B][I][FONT=Arial][COLOR=black][B]בקשות,הערות:להיתקבל ..
[/B][/COLOR][/FONT][/I][/B][/I][/B][/I][/B][/I][/I][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=TheChosenOne;654135][COLOR=black][B]Shlomi[/B][/COLOR]
[COLOR=black]אתם הולכים למרכז הפוקימונים,אתם מגיעים ורואים הרבה מאמנים עם פוקימונים[/COLOR]
[COLOR=black]ודלפק ארוך עם כמה אחיות,אתה הולך לאחת מהן. "תוכלי לרפא את הפוקימון שלי?" אתה שואל[/COLOR]
[COLOR=black]היא מהנהנת ראשה ולוקחת ממ את הפוקדור של טוטודייל,היא מכניסה אותו למכונה מוזרה[/COLOR]
[COLOR=black]ולאחר כמה שניות היא מחזירה לך אותו. "כמו חדש" הוא אומר.[/COLOR]
LOR][/QUOTE]
"אוקי קדימה בוא נמשיך לעיר פטלבורג!" אומר ואלך איתו לעיר פטלבורג בעודי מחפש אימון בשבילו
-
-
[quote=TheChosenOne;654295][B]Dark Lugia[/B]
"פסייידאק" אומר הפוקימון בכעס לאחר שנתקעת בו,אתה ממשיך בדרכך אבל לא מוצא פוקימוני מים
"חזקים יותר". אתה חוזר לשביל שמוביל לפטלבורג ואתה רואה שהמאמנים שנלחמו כבר לא שם.
.[/quote]
אני אמשיך בדרכי לעיר פטלבורג בתקווה למצוא משהו מעניין או פוקימון חדש לצוות
-
[QUOTE=TheChosenOne;654135][COLOR=black][B]Shlomi[/B][/COLOR]
[COLOR=black][B]Metagross[/B][/COLOR]
[COLOR=black]נינקדה שורט ושואב חיים משרומיש,שרומיש נופל על האדמה, הוא יצא מכלל פעולה.[/COLOR]
COLOR][/QUOTE]
-----------------------------------
"יש!"אני אומר בשמחה,ולאחר מכן אני שולף פוקדור ריק מכיסי ואומר בהתלהבות צא פוקדור!"
-
[B]Metagros[/B]
אתה זורק את הפוקדור על שרומיש,שרומיש נכנס פנימה והפוקדור נופל על הקרקע.
לאחר כמה שניות נשמע "קליק" והפוקדור נסגר.
*תפסת שרומיש,המידע יתעדכן בעמוד הראשי.
[B]Dark Lugia[/B]
אתה ממשיך בדרך,לאחר כמה דקות של הליכה אתה עובר בקרחת יער.
"היי אתה" אתה שומע קול שמגיע מצד ימין "אתה מאמן פוקימונים?"
אתה רואה שהדובר הוא ילד שיושב בצל אחד העצים.
[B]LordAbizi[/B]
אתה חוזר קצת אחורה ומצליח לעקוף את בול העץ
אתה ממשיך ללכת בכיוון פטלבורג,אתה ממשיך ללכת עוד ועוד בין העצים
לאחר כמה דקות הליכה שוב חוסם אותך בול עץ גדול. יכול להיות בטעות הלכת אחורה?
[B]Shlomi[/B]
אתה יוצא לכיוון העיר פטלבורג,אתה רואה מימין אגם גדול,בטוח תמצא שם אימון לטוטודייל
משמאלך יש שביל שמתפתל מבין העצים,הוא כנראה מוביל לפטלבורג.
[B]Gal[/B]
אתה ממשיך ללכת ובסופו של דבר מגיע לעיר אולדייל,אתה רואה שכדאי לרפא את הפוקימונים שלך.
Duble R - אני מצטער לא התקבלת,לא אישי
Suicon - תמלא את התופס.
-
[quote=TheChosenOne;655684]
[B]LordAbizi[/B]
אתה חוזר קצת אחורה ומצליח לעקוף את בול העץ
אתה ממשיך ללכת בכיוון פטלבורג,אתה ממשיך ללכת עוד ועוד בין העצים
לאחר כמה דקות הליכה שוב חוסם אותך בול עץ גדול. יכול להיות בטעות הלכת אחורה?
[/quote]
'תכנית ב' אחשוב לעצמי. "צא הוטהוט!" אומר ואוציא אותו. "נסה לעלות למעלה ולמצוא מסלול שיעזור לנו להגיע לפטלבורג!"
-
[QUOTE=TheChosenOne;655684][B]
[B]Shlomi[/B]
אתה יוצא לכיוון העיר פטלבורג,אתה רואה מימין אגם גדול,בטוח תמצא שם אימון לטוטודייל
משמאלך יש שביל שמתפתל מבין העצים,הוא כנראה מוביל לפטלבורג.
[/QUOTE]
"קדימה טוטודייל לאגם!" אקרא בשמחה ואחזיק אותו ואומר "אחח זוכר איך בג'וטו בבריכה שבמעון אהבת לשחות עם מריל החמוד? אנחנו נבלה שנינו אל תדאג" אומר לו ואלך לשם
-
[B]LordAbizi[/B]
הוטהוט עלה לאוויר,אתה רואה אותו במרחק 20 ממטר בערך ממך.
הוא יורד לאחר כמה שניות ומצביע עם ראשו לכיוון ימין שלך.
"ימינה?" אתה שואל אותו,אתה רואה שהשביל המסומן ממשיך דווקא שמאלה.
"הוטט הוטט" הוא עונה בבילבול.
[B]Shlomi[/B]
אתה הולך לכיוון האגם,ברגע שאתם מגיעים טוטודייל קופץ וצולל למים.
אתה מסתכל מסביב אבל לא נראה שיש נפש חיה מסביב.
-
[quote=TheChosenOne;655725][B]LordAbizi[/B]
הוטהוט עלה לאוויר,אתה רואה אותו במרחק 20 ממטר בערך ממך.
הוא יורד לאחר כמה שניות ומצביע עם ראשו לכיוון ימין שלך.
"ימינה?" אתה שואל אותו,אתה רואה שהשביל המסומן ממשיך דווקא שמאלה.
"הוטט הוטט" הוא עונה בבילבול.
[/quote]
וכאן אין איזה תרגום מהודר למה שהוא אומר?
--
'חייב לסמוך על הפוקימונים, אני לא יכול לבדוק בעצמי.' אחשוב בעצבנות קלה, 'אקח סיכון'. אני אחזיר את הוטהוט, ואלך ימינה.
-
-
[QUOTE=TheChosenOne;655684][B]Metagros[/B]
[B]Gal[/B]
אתה ממשיך ללכת ובסופו של דבר מגיע לעיר אולדייל,אתה רואה שכדאי לרפא את הפוקימונים שלך.
.[/QUOTE]
--------------------------------
אני הולך למרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונינים, והולך לחפש יריב על מנת להתאמן.