-
[quote=MCshay;666426]לא אני אף פעם לא מספר לאמא שלי כי אני לא כזה אחד שמספר הכל ת'אמת אני רוצה לפתור את זה לבד כי אמא שלי לפעמים יכולה לעשות את זה יותר גרוע :([/quote]
נראה לך שהם יגידו להורים שלהם?
אם לא כסח אותם XD
הייתי שובר להם את הפרצוץ מפגרים החברים שלך בגלל הזו** הזו הם מנדים אותך.. O:
סליחה על השפה XD
-
תמיד היו לי בעיות איתם אבל זה לא משנה אין לי כח עוד הפעם לסיפור הזה, אל תדאג ללגבי השפה אני גם לפעמים מדבר ככה חח ..
-
עם חברים שלך??
למה אתה מדבר איתם בכלל אם הם ככה? אילו מין חברים הם??
-
תאמין לי שאני כבר לא יודע.
-
אז מה הקטע להסתובב איתם?
אין לך חברים אחרים יותר נורמליים? Xd
-
זהו שלא אף אחד לא ממש רוצה אותי בסביבתו כי הם אומרים שאני מעצבן ושאני דפוק ויורדים עליי אבל יש לי חבר אחד אמיתי שהוא היה איתי לאורך כל הדרך מכיתה ג' עד היום אבל היתרחקנו רק בגלל הקיביכול ברים שלי האלה
-
איזה חארות הם יוצאים.. ואני מקווה שהחבר הזה שלך לא ימשיך עם ההתנהגות הדבילית שלהם..
שי אתה לא חייב לענות אם זה חודרני מדי ומפריע לך, אפילו לי נראה שאני שואל יותר מדי..
-
לא זה בסדר אני צריך מישהו לספר לו על זה אני ממש צריך לפרוק את זה ואין אף אחד שמקשיב לי כולם חארות
-
-
יש לי מסן אבל כאילו הוא לא טוב יש לי את המסן של הווינדוס אז אני ינסה להוריד עכשיו
-
בסדר תוריד עכשיו ואז נוכל לדבר יותר נורמלי O:
-
-
יש לי מקסימום 750 הודעות בתיבת דואר P:
רוצה לדעת למה? P:
-
בגלל הקבוצת דון שלך נכון אמור להיות לך 800 לא? האא ואני עובד על חתימה לאתגר עם דארט ויידר ועוד אחד שחכתי איך קוראים לו.
-
[quote=MCshay;666443]בגלל הקבוצת דון שלך נכון אמור להיות לך 800 לא? האא ואני עובד על חתימה לאתגר עם דארט ויידר ועוד אחד שחכתי איך קוראים לו.[/quote]
לא זה בגלל הצוות סיקורים XD
עכשיו בדקתי את זה, גם אני הייתי בטוח שזה לפי קבוצת מקור + 300 XD
ו..
לוק סקייולקר?
אני חשבתי לעשות חתימה של HALO או של נארוטו וסאסקה כזה פרצוץ מול פרצוף XD