-
[quote=אדון פריון;674739][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר חיוור כמו רוח קולו שבור :"זה כישוף חדש,זוכר את היצור מין האגם,לא הדג,זה עם השרביט יכול להיות פיבס?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי פוטר ופרופסור מקגונגל ניגשים אל הברון והוא אומר להם :"פיבס קנוניה נחש סכנה רק הארי פוטר יכול לעזור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אחרי זה הברון הופך לאבק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי פוטר אומר כמעט בצעקה :"מזל שאני פה לא,זה די מוזר לפיבס יש שרביט לא פרופסור?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת להארי :"פיבס הוא לא כמו שאר הרוחות הוא שונה".[/FONT][/COLOR][/quote]
"כנראה שיש פה איזושה קנוניה" אני אומר לרובין "מעניין מה הם רוצים לעשות. 'חבל שאני עוד לא יודע קסמים שיכולים לעזור' אני חושב לעצמי 'הייתי יכול לעזור להם'.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה וספיר עוקבים אחרי המדריכה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה וספיר מגיעים לתמונה שמובילה לחדר המועדון המדריכה אומרת :"שימו לב ילדים הסיסמא היא 'לשון נחש'".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]התמונה שומעת את הסיסמא וזזה אתה רואה את חדר המועדון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה עולה לחדר שלך ואתה רואה ליד המיטה ליד החלון את המזוודה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס למיטה והולך לישון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חושב לעצמך :"מחר היום הראשון ללמודים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]השמש עלתה אתה מתעורר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתלבש ויורד לחדר המועדון אתה רואה את ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"השיעור הראשון שלנו הוא לחשים בוא כבר".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אי אפשר הוא התפורר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת :"לכו לחדר המועדון שלכם בעזרת המדריכים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד גבוה מסמן לכם לבוא אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם עולים ואתם מגיעים למקום שיש בו מספיק אבירים בשביל צבא שלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"הסיסמא היא 'צבא אדיר' פתאום מתוך אחד השריונות יש מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את חדר המועדון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה עולה לחדר שלך ואתה רואה ליד המיטה ליד החלון את המזוודה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס למיטה והולך לישון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חושב לעצמך :"מחר היום הראשון ללמודים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]השמש עלתה אתה מתעורר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתלבש ויורד לחדר המועדון אתה רואה את רובין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"השיעור הראשון שלנו הוא שיקויים בוא כבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]מי שיפתח את ע''מ 15 יקבל 20 נק' לביתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674834][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה וספיר עוקבים אחרי המדריכה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה וספיר מגיעים לתמונה שמובילה לחדר המועדון המדריכה אומרת :"שימו לב ילדים הסיסמא היא 'לשון נחש'".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]התמונה שומעת את הסיסמא וזזה אתה רואה את חדר המועדון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה עולה לחדר שלך ואתה רואה ליד המיטה ליד החלון את המזוודה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס למיטה והולך לישון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חושב לעצמך :"מחר היום הראשון ללמודים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]השמש עלתה אתה מתעורר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתלבש ויורד לחדר המועדון אתה רואה את ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"השיעור הראשון שלנו הוא לחשים בוא כבר".[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אי אפשר הוא התפורר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מקגונגל אומרת :"לכו לחדר המועדון שלכם בעזרת המדריכים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ילד גבוה מסמן לכם לבוא אחריו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם עולים ואתם מגיעים למקום שיש בו מספיק אבירים בשביל צבא שלם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"הסיסמא היא 'צבא אדיר' פתאום מתוך אחד השריונות יש מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה עולה לחדר שלך ואתה רואה ליד המיטה ליד החלון את המזוודה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חושב לעצמך :"מחר היום הראשון ללמודים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מתלבש ויורד לחדר המועדון אתה רואה את רובין[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"השיעור הראשון שלנו הוא שיקויים בוא כבר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]מי שיפתח את ע''מ 15 יקבל 20 נק' לביתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
" אני בא אני בא הרמיוני אהה ספיר סליחה" אומר ואתקן את עצמי
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מתעצבנת והיא אומרת לך :"קדימה שלא תאחר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נתקל בילדה שהפילה אותך אתמול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']היא מתעצבנת והיא אומרת :"עוד פעם אתה עכשיו זה הסוף קרו..." אתה שומע את ספיר אומרת :"שתק" הילדה עפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"שלא תחשוב שלא סלחתי לך אני שונאת שטועים בשם שלי!".[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674852][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר מתעצבנת והיא אומרת לך :"קדימה שלא תאחר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נתקל בילדה שהפילה אותך אתמול.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מתעצבנת והיא אומרת :"עוד פעם אתה עכשיו זה הסוף קרו..." אתה שומע את ספיר אומרת :"שתק" הילדה עפה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"שלא תחשוב שלא סלחתי לך אני שונאת שטועים בשם שלי!".[/FONT][/COLOR]
" מצטער שהדבלבלתי פעם הבאה אני לא אתבלבל תודה לך ספיר את רוצה לבוא לשיעור" אומר לספיר
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת לך :"אני אסלח לך הפעם בפעם הבאה אתה יכול לשכוח ממני ברור,יאללה בו לשיעור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם מגיעים למגדל המערבי קומה שנייה אתה רואה שלט שבו כתוב "שיעור לחשים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתם נכנסים לחדר ואתם רואים את הפרופסור שאומר לכם :"יש לכם מזל שלא איחרתם קדימה שבו,תלמידים היום נלמד את לחש התעופה מי יכול להגיד לי מהו הלחש הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר אומרת :"וינגארדיוּם לביוסה אדוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור אומר :"נכון צודקת חמש נקודות לגריפינדור עכשיו להתחלק לזוגות". [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;674887][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת לך :"אני אסלח לך הפעם בפעם הבאה אתה יכול לשכוח ממני ברור,יאללה בו לשיעור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם מגיעים למגדל המערבי קומה שנייה אתה רואה שלט שבו כתוב "שיעור לחשים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתם נכנסים לחדר ואתם רואים את הפרופסור שאומר לכם :"יש לכם מזל שלא איחרתם קדימה שבו,תלמידים היום נלמד את לחש התעופה מי יכול להגיד לי מהו הלחש הזה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר אומרת :"וינגארדיוּם לביוסה אדוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור אומר :"נכון צודקת חמש נקודות לגריפינדור עכשיו להתחלק לזוגות". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
" אוף אני רציתי להגיד ספיר , טוב לא משנה בכל מקרה קיבלנו נקודות יאאלה בואי נהיה זוג את רוצה?" אשאל את ספיר
-
[quote=אדון פריון;674834]
[/quote]
אני הולך איתו ושואל אותו "תגיד, אנחנו לומדים עם עוד בית את השיעור הזה?"
-
[quote=אדון פריון;672633]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך בכעס :"שמעתי אותך,אני טהור דם כל המשפחה שלי טהורת דם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה שכול הילדים מסתכלים אליך ועל הילד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"טיפש, אני וולטון, מוכר לך?, שיחת טלפון אחת לאבא ואתה מגורש מהביה"ס, או שאתה רוצה לסדר את זה בדרך המסורתית?!" אני אומר לו באיום ומחזיק בשרביטי מונף באוויר.
-
[quote=אדון פריון;674766][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת אומרת :"חבל ג'ון דווקא אמר לי שהוא רוצה להתיידד איתך טוב אם את רוצה להיות רחוק מין סלית'רין והפלפאף אז התכונה הכי חזקה שלך היא אומץ אז...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את המילה הבא את לא שומעת בראש אלה בחוזקה המצנפת צועקת :"גריפינדור!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את יורדת מין הבמה את קולטת במבטך את ג'ון מאוכזב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את מזהה את אלבוס מין הרכבת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]אלבוס אומר לך :"אמרתי לך שהמצנפת מקבלת בקשות". [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את פיבס נכנס ואת הברון רודף אחריו.[/FONT][/COLOR][/quote]
"צדקת" אני אומרת לו ומתיישבת בשולחן
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר מהנהנת ואומרת :"טוב נסה להעיף את הנוצה שביד שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה פתאום שיש מופיעה נוצה לבנה בידה של ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע פיצוץ קטן והפרופסור צועק :"זה וינגארדיום לביוסה ולא ויגנארדיום ליובסה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה שפיבס מכוון את שרביטו אל עבר הברון,קרן אור לבנה פוגעת בברון והוא מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הברון אומר למקגונגל ולהארי :"פיבס קנוניה נחש רק הארי פוטר יכול להציל אתכם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']אחרי זה הברון מתפוגג והארי אומר :"טוב התלמידים צריכים להיכנס למועדונים מירוונה אני לא טועה נכון?"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מקגונגל אומרת :"כמו תמיד הארי אתה צודק".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע בכריזה:"תלמידים נא לבוש גלימות אנחנו בתחנת הוגסמיד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"אין לי מושג מי זה וולטון ואבי הוא שר הקסמים אז...".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"אני לא יודע,אני לא מי יודע מה טוב בשיקויים ואתה,שיט אנחנו עוד שנייה מאחרים וזה נמצא ארבע קומות מתחתנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה בשעון שעל הקיר שהשעה כעת היא 7:45.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675179]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"אני לא יודע,אני לא מי יודע מה טוב בשיקויים ואתה,שיט אנחנו עוד שנייה מאחרים וזה נמצא ארבע קומות מתחתנו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה בשעון שעל הקיר שהשעה כעת היא 7:45.[/FONT][/COLOR]
"טוב בוא נרוץ" אני אומר לרובין ומתחיל לרוץ לכיוון המרתפים
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה פתח סודי שכתוב בו 'מעבר למרתפים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה ורובין עוברים בו ואתה רואה את חדר שבו כתוב 'כיתת שיקויים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נכנס בדלת ואתה רואה איש נמוך קומה שאומר :"נו קדימה שבו ילדים,הוציאו את ספר 'מרכיבים ראשוניים' ופתחו בע''מ 10".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מוציא את הספר בעמוד 10 ואתה רואה כותרת ירוקה שבה כתוב [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']'שיקוי ריפוי':[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב ראשון:הכניסו לקדרה חצי ליטר רעל סיביר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שני:תבחשו שלושה פעמים בכיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שלישי:הכניסו חצי בזואר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב רביעי:הכניסו שלושה ביצי דוקסי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב חמישי:תבחשו חמש פעמים נגד כיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הפרופסור ממשיך :"יש לכם חצי שעה להכין את השיקוי הזה,נא להתחיל עכשיו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675251][FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה פתח סודי שכתוב בו 'מעבר למרתפים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה ורובין עוברים בו ואתה רואה את חדר שבו כתוב 'כיתת שיקויים'.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נכנס בדלת ואתה רואה איש נמוך קומה שאומר :"נו קדימה שבו ילדים,הוציאו את ספר 'מרכיבים ראשוניים' ופתחו בע''מ 10".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מוציא את הספר בעמוד 10 ואתה רואה כותרת ירוקה שבה כתוב [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]'שיקוי ריפוי':[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב ראשון:הכניסו לקדרה חצי ליטר רעל סיביר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שני:תבחשו שלושה פעמים בכיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב שלישי:הכניסו חצי בזואר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב רביעי:הכניסו שלושה ביצי דוקסי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]שלב חמישי:תבחשו חמש פעמים נגד כיוון השעון.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הפרופסור ממשיך :"יש לכם חצי שעה להכין את השיקוי הזה,נא להתחיל עכשיו".[/FONT][/COLOR]
אני הולך לארון ומוציא ממנו את המרכיבים.
לאחר מכן אני חוזר למקום ומתחיל לעבוד לפי ההוראות
-
[quote=אדון פריון;675179][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר מהנהנת ואומרת :"טוב נסה להעיף את הנוצה שביד שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה פתאום שיש מופיעה נוצה לבנה בידה של ספיר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע פיצוץ קטן והפרופסור צועק :"זה וינגארדיום לביוסה ולא ויגנארדיום ליובסה!".[/FONT][/COLOR]
"טוב וינגרדיום לויארסה" אומר ואזיז את השרביט שלי