זה פשוט נראה לי מגניב כזה הסרט וזה רימייק של דיסני, הייתה את הגרסא המצויירת עם מיקי מאוס לפני הרבה זמן, אבל עכשיו זה עם שחקנים אמיתיים ואמור להיות הרבה יותר טוב.
Printable View
זה פשוט נראה לי מגניב כזה הסרט וזה רימייק של דיסני, הייתה את הגרסא המצויירת עם מיקי מאוס לפני הרבה זמן, אבל עכשיו זה עם שחקנים אמיתיים ואמור להיות הרבה יותר טוב.
חזרתי , מה קורה חברים :) ?
בוקר טוב
בוקר טוב כולם, אני עכשיו נאלץ כל יום לקום באיזה 6 וחצי כדי להחליף את אחותי בעבודה על טיפול באיזה כלב... באסה.
[QUOTE=MatanS23;684673]בוקר טוב כולם, אני עכשיו נאלץ כל יום לקום באיזה 6 וחצי כדי להחליף את אחותי בעבודה על טיפול באיזה כלב... באסה.[/QUOTE]
לא יודע... בשבילי לטפל בכלבים זה ממש כיף
בוקר טוב כולם.
[quote=Captain_Charisma;684674]לא יודע... בשבילי לטפל בכלבים זה ממש כיף[/quote]
אני יודע שזה כיף לטפל בכלב, אבל יוצא שאני בקושי מטפל בו עצמו, אלא יותר מנקה את האיזור שלו, הדבר היחידי שאני עושה בישבילו זה מאכיל אותו ונותן לו צ'ופרים.
אם בעבר היה לי גבר לא קרה בינינו כלום - הוא רק שבר לי את הלב ורק קרע לי את הקרום
אחריו היו לי שנים אחריהם הרבה מאוד - ומרוב שכבר ספרתי כואבות האצבעותתתתתתתתת
[url]http://www.youtube.com/watch?v=t6gUKFNjCOU[/url]
[QUOTE=MatanS23;684676]אני יודע שזה כיף לטפל בכלב, אבל יוצא שאני בקושי מטפל בו עצמו, אלא יותר מנקה את האיזור שלו, הדבר היחידי שאני עושה בישבילו זה מאכיל אותו ונותן לו צ'ופרים.[/QUOTE]
זה בדיוק מה שאני עושה עם הכלב שלי 9 שנים.
ואני גם מוריד אותו לטיולים.
כלב זה אחריות גדולה,אבל זה ממש כיף.
היי דיאמונד בוקר טוב
ברור שזה אחריות גדולה, יש לי כלבה משלי, אבל סתם מבאס העבודה הזאת שצריך לקום כל כך מוקדם.
והכלב הזה זקן נורא והוא מתנהג כמו כלב צעיר, והכלב הזה מעל הממוצא ממש, הוא בן 17, כמעט 18!
בוקר...
[QUOTE=MatanS23;684682]ברור שזה אחריות גדולה, יש לי כלבה משלי, אבל סתם מבאס העבודה הזאת שצריך לקום כל כך מוקדם.
והכלב הזה זקן נורא והוא מתנהג כמו כלב צעיר, והכלב הזה מעל הממוצא ממש, הוא בן 17, כמעט 18![/QUOTE]
ואו מדהים..
בדרך כלל כלבים שעברו גיל 17 לא מתקשרים עם הסביבה...
בוקר טוב דניס
גם לך P=
מה שלומך?
בסדר, הלכתי דקה לאכול..