-
[quote=SexStyle;719547][B][COLOR=darkred]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]><[/COLOR]
[COLOR=darkred]אני לא יביא לך גנגר/דסקנויר/ספירטומב על ההתחלה של המשחק...[/COLOR]
[COLOR=darkred]-------[/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה ממשיך להסתובב בבית ונכנס לאחד החדרים,אתה מחליט לחטט קצת בחדר ופותח את הארון,לפתע יוצאים ממנו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/292.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/353.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/200.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#008080][/COLOR][/quote]
לא רציתי אף אחד מהם הבאת לי כבר את מה שאני רוצה D:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"צא מטפוד נשיכת חרק על הפוקימון האמצעי! (שכחתי עכשיו איך קוראים לו) ואז שוב נשיכת חרק!"
-
[quote]דסו~
אתה מתכוון לדרך 4 נכון?דרך 2 זה איפה שהיית מקודם...
----
אתה הולך לכיוון דרך 4,נגלה לעיניך מקום יפהיפה,מלא מדשאות ומקורות מים.
לפתע אתה רואה: פראיים.
מה תעשה?[/quote]
אני יוצא את הפוקדור של טוטודייל. "קדימה טוטודייל הפעם אנחנו ננצח בקרב". אני מוציא אותו החוצה.
"טוטודייל תשתמש בזעם על הפוליוואג הזה! ואחרי זה תעבור למתקפת שריטות!"
-
[QUOTE]אדם~
סידוט אוצר בפיו כדור ירוק ודחוס,תוך שניות ספורות הוא משגר אותו על פיבאס המבולבל שחוטף מכה ישירה,פיבאס מתעשט ויורה אקדח מים לעבר סידוט,סידוט מתקשח וסופג את המכה.
"סידוט סידוט" הוא צוחק על פיבאס בזלזול.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"התקפה מעולה סידוט!" קראתי "אבל אני מבקש ממך לא לזלזל ביריב שלך, לעולם לא תדע מה הוא מסוגל לעשות, תיתרכז ומיד!" אסטרטגיה טובה עלתה בראשי "סידוט, פיבאס מתקיף כשהוא עולה מהמים, בזמן שהוא יורד חזרה השתמש במתקפת הbide (נראה לי סוג של הצטברות כעס לוקחת קצת זמן עד שנכנסת לפעולה או משהו כזה XD) וכשהוא יעלה המשך לתקוף אותו חזיתית בכדור אנרגיה!" פקדתי.*
-
[B][COLOR=purple]רד~[/COLOR][/B]
[COLOR=#800080]"כן טיפשון,זאת השאיפה של כל מאמן פוקימונים לא? אתה בטח תתפלא לראות את פוקמוני המים החזקים שלי-אימנתי אותם במשך 3 שנים שלמות!" היא אומרת בגאווה.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לאגם,פתאום אתה שומע קול בוקע ממגפון:"הזדרזו דייגים צעירים!תחרות הדייג תיפתח והמנצח יזכה ב2000 ש"ח,כן כן 2000 ש"ח,בואו להירשם בקבלה".[/COLOR]
[COLOR=#800080]דאונסי מיד רצה,היא רואה שאתה נשאר מאחור וקוראת לך:"בוא מהר! אנחנו נפספס את התחרות,זאת הזדמנות בשבילך ללכוד פוקימון מיד!".[/COLOR]
[COLOR=#800080]בלית ברירה אתם נכנסים לתחרות,אחד הדייגים מדריך אותכם ומלמד אותכם לדוג:"אתם צריכים להתאחד עם החכה,וברגע שתרגישו תזוזה תרימו אותה מיד"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr022.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא מביא לכם חכה ישנה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem198.png[/IMG] "אולי זה נראה ישן,אבל זה בחינם" הוא אומר בחיוך.[/COLOR]
[COLOR=#800080]אתם לוקחים את החכה וומנסים לדוג,אתה אוחז בחכה ועל השניה הראשונה מרגיש אותה רועדת,אתה ודאונסי מושכים אותה ביחד ורואים שנתפס בחכה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/117.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#800080]מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אני אתן לך את הכבוד לטפוס אותו,אני אחכה עד שיצא בוויזל,אז הפוקימון מים שאני רוצה" אני אומר לודאונסי.
מוציא את צרמנדר מהפוקדור ואומר לודאונסי "אז אילו פוקימוני מים יש לך?".
-
[B][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=navy]מטפוד פוגע בשאפט עם נשיכת חרק,אבל נראה שנשיכת החרק לא משפיעה עליו,שאפט אוצר פיו כדור סגול ודחוס-הכדור נראה זוהר ואתה יכול להרגיש שהוא פולט אנרגיה רעה,הוא משגר אותו לעבר מטפוד שנפגע,אך מצליח למנוע פגיעה ישירה כשהוא מזיז את עצמו ברגע האחרון,שאפט לא מפסיק ומשגר עוד כדור צל שעף במהירות לעבר מטפוד.[/COLOR]
[COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=red]רד~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]לתפוס*,תעשה טובה תעבוד עם גוגל קרום,זה יתקן לך תשגיאות כתיב...[/COLOR]
[COLOR=red]-----[/COLOR]
[COLOR=red]דאונסי מוציאה פוקדור מהחזה שלה וקורצת לך:"צא קרוקונאו!" היא אומרת ומוציאה פוקימון שמנמן דמוי תנין [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/159.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=red]"קרורונאו,סופר כוח!" היא צועקת כשלפתע קרוקונאו עובר לתנוחת לחימה,היד שלו זוהרת ומשנה צבע לבורדו והוא מנחית אגרוף עוצמתי עם סידרה המבולבלת,לסידרה אין סיכוי והיא מתעלפת במקום.[/COLOR]
[COLOR=red]"די מרשים אה?" דאונסי אומרת לך בחיוך בזמן שהיא זורקת פוקדור על סדרה,סדרה נלכדת בקלות!.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ממשיך לדוג,אחרי חצי שעה מעייפת של דייג אתה חש בחכה זזה,יוצא ממנה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/418.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=SexStyle;719576][B][COLOR=navy]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=navy]מטפוד פוגע בשאפט עם נשיכת חרק,אבל נראה שנשיכת החרק לא משפיעה עליו,שאפט אוצר פיו כדור סגול ודחוס-הכדור נראה זוהר ואתה יכול להרגיש שהוא פולט אנרגיה רעה,הוא משגר אותו לעבר מטפוד שנפגע,אך מצליח למנוע פגיעה ישירה כשהוא מזיז את עצמו ברגע האחרון,שאפט לא מפסיק ומשגר עוד כדור צל שעף במהירות לעבר מטפוד.[/COLOR]
[COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"מטפוד הישתמש ביריעת חוט כדי לתפוס את הכדור ולהחזיר אותו אליו ואז צא שוב עם נשיכת חרק!" אקרא בקול 'וואו שאפט כזה מדהים' *-*' אחשוב לעצמי ואחייך בטיפשות
-
[B][COLOR=red]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]מטפוד יורה חוט לבן חלקלק מפיו ותופס את כדור הצל,מטפוד מנסה להחזיר את כדור הצל אל שאפט ומצליח!,שאפט חוטף פגיעה ישירה אך הוא קם על הרגליים,מטפוד עובר מיד לנשיכת חרק ונתפס בראשו של שאפט,שאפט נאנק מכאבים ומנסה להעיף את מטפוד מראשו בזמן שהוא מסתובב במעגלים במהירות,נראה שמטפוד לא יחזיק עוד הרבה זמן על ראשו של שאפט.[/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]אדם~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen]סידוט מקשיב לך ומתבאס קצת,הוא מתרכז בקרב מיד ומשתמש בBide,הוא טוען כוח בתוכו,אך פיבאס תוקף אותו באקדח מים מתמשך,סידוט סופג את אקדח המים ולאחר כמה שניות יורה על פיבאס כדור אנרגיה עוצמתי במיוחד!,לפיבאס אין סיכוי להתחמק והוא חוטף פגיעה ישירה שמעלפת אותו,סידוט נראה מותש מאוד מהקרב.[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=navy]דסו~[/COLOR][/B]
[COLOR=#000080]טוטודייל רץ אל פוליוואג,קופץ לאגם שהוא נמצא בו ותוקף אותו עם מתקפת זעם,הוא מנחית כמה מהלומות על פוליוואג המבולבל ומיד לאחר מכן שורט אותו בחזקה,פוליוואג נוסג במהירות ויורה לעבר טוטודייל אקדח מים שפוגע בו פגיעה ישירה,אקדח המים מחזיר את טוטודייל כמה צעדים אחורה אך לא נראה שהוא השפיע עליו כל כך.[/COLOR]
[COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
-
[quote=SexStyle;719601][B][COLOR=red]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]מטפוד יורה חוט לבן חלקלק מפיו ותופס את כדור הצל,מטפוד מנסה להחזיר את כדור הצל אל שאפט ומצליח!,שאפט חוטף פגיעה ישירה אך הוא קם על הרגליים,מטפוד עובר מיד לנשיכת חרק ונתפס בראשו של שאפט,שאפט נאנק מכאבים ומנסה להעיף את מטפוד מראשו בזמן שהוא מסתובב במעגלים במהירות,נראה שמטפוד לא יחזיק עוד הרבה זמן על ראשו של שאפט.[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]בקרוב תגובות לשאר[/COLOR][/B][/quote]
333333333333> מושלם 333333333333333>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"מטפוד תמשיך עם הנשיכה ותוך כדי הישתמש בדחיפה כדי לרסק אותו על האדמה!" אקרא בביטחון "אם הוא לא מחוסל תשתמש ביריעת חוט כדי לקשור אותו לריצפה ואז תנשך אותו שוב פעם בראש!" (טיפה סדיסטי לא?? ^^)
-
[quote]דסו~
טוטודייל רץ אל פוליוואג,קופץ לאגם שהוא נמצא בו ותוקף אותו עם מתקפת זעם,הוא מנחית כמה מהלומות על פוליוואג המבולבל ומיד לאחר מכן שורט אותו בחזקה,פוליוואג נוסג במהירות ויורה לעבר טוטודייל אקדח מים שפוגע בו פגיעה ישירה,אקדח המים מחזיר את טוטודייל כמה צעדים אחורה אך לא נראה שהוא השפיע עליו כל כך.
מה תעשה?[/quote]
"חושב להתחבא באגם הא? טוטודייל זה הקרב בשבילך!" אני אומר לו
"טוטודייל תשתמש בזעם! תנסה לזרוק אותו מתוך האגם החוצה!" אני אומר בביטחון
-
[QUOTE]אדם~
סידוט מקשיב לך ומתבאס קצת,הוא מתרכז בקרב מיד ומשתמש בBide,הוא טוען כוח בתוכו,אך פיבאס תוקף אותו באקדח מים מתמשך,סידוט סופג את אקדח המים ולאחר כמה שניות יורה על פיבאס כדור אנרגיה עוצמתי במיוחד!,לפיבאס אין סיכוי להתחמק והוא חוטף פגיעה ישירה שמעלפת אותו,סידוט נראה מותש מאוד מהקרב.
מה תעשה?[/QUOTE]
"פוקדור צא!" קראתי בקול, ידעתי שכאשר פוקימון מעולף זה הסיכוי הטוב ביותר ללכודו, מנסיון למדתי זאת מסידוט. זרקתי על פיבאס פוקדור במהירות.
"סידוט!" קראתי לפוקימון שלי בקול חם "אין לך ממה להתבאס, נלחמת מעולה, הישאר דרוך והשתמש בסינטזה שוב כדי להתרפא.
-
[B][COLOR=darkred]עומריקו~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]לפני שמטפוד מספיק לרסק את שאפט על הרצפה שאפט מצליח להעיף אותו,שאפט תוקף אותו בשביל צל,שאפט טס לעברו כשהוא מותיר צל סגול אחריו ופוגע במטפוד פגיעה ישירה,מטפוד נופל על הרצפה וקם באפיסת כוחות,לפתע מטפוד מתחיל לזרוח באור לבן 'כמה יפה' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר כמה שניות אתה רואה לפניך את המחזה הכי יפה שראית בחייך,מהגולם הזוהר של מטפוד יוצא בטרפרי יפיפה,באטרפרי רוצה להראות לך את כוחותיו ותוקף את שאפט ברוח כסופה,הרוח הכסופה פוגעת בשאפט ומעלפת אותו,באטרפרי מסתכל עליך בחיוך וקורא:"פרי,פרי!!".[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][B]*מעדכן מתקפות של באטרפרי*[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]דסו~[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]טוטודייל נכנס למים ומוצא את פוליוואג,הוא מעיף אותו מחוץ למים במתקפת זעם ויוצא החוצה,כשפוליוואג באוויר הוא יורה קרן ארוכה של בועות לעבר טוטודייל,טוטודייל סופג פגיעה ישירה ולא יכול להילחם יותר,פוליוואג נראה תשוש גם כן.[/COLOR]
[COLOR=purple]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[B][COLOR=navy]אדם~[/COLOR][/B]
[COLOR=#000080]אתה זורק פוקדור על פיבאס,הפוקדור מתנדנד 3 פעמים ומשמיע את הצליל שמבשר לך שהפוקימון נלכד.[/COLOR]
[COLOR=#000080]בעוד אתה שמח ומחזיר את סידוט לפוקדור הדייג אומר לך:"מצטער בני,אבל אני אצטרך לקחת את הפיבאס הזה ממך,אני מחפש פיבאס כל חיי ואתה סתם ככה מצליח ללכוד אחד,בכזאת קלות...[/COLOR]
[COLOR=#000080]אני מזמין אותך לקרב פוקימונים והמנצח יקבל את פיבאס". הוא אומר לך בהיסוס.[/COLOR]
[COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR]
-
[[QUOTE]B][COLOR=red]רד~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]לתפוס*,תעשה טובה תעבוד עם גוגל קרום,זה יתקן לך תשגיאות כתיב...[/COLOR]
[COLOR=red]-----[/COLOR]
[COLOR=red]דאונסי מוציאה פוקדור מהחזה שלה וקורצת לך:"צא קרוקונאו!" היא אומרת ומוציאה פוקימון שמנמן דמוי תנין [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/159.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=red]"קרורונאו,סופר כוח!" היא צועקת כשלפתע קרוקונאו עובר לתנוחת לחימה,היד שלו זוהרת ומשנה צבע לבורדו והוא מנחית אגרוף עוצמתי עם סידרה המבולבלת,לסידרה אין סיכוי והיא מתעלפת במקום.[/COLOR]
[COLOR=red]"די מרשים אה?" דאונסי אומרת לך בחיוך בזמן שהיא זורקת פוקדור על סדרה,סדרה נלכדת בקלות!.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה ממשיך לדוג,אחרי חצי שעה מעייפת של דייג אתה חש בחכה זזה,יוצא ממנה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/418.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/[/QUOTE]COLOR][/QUOTE]
"עכשיו צרמנדר מתקפת נשימת הדרקון" אני אומר לצ'רמנדר בדיוק כשאני מושך את החכה.
-
[quote=SexStyle;719660][B][COLOR=darkred]עומריקו~[/COLOR][/B]
[COLOR=darkred]לפני שמטפוד מספיק לרסק את שאפט על הרצפה שאפט מצליח להעיף אותו,שאפט תוקף אותו בשביל צל,שאפט טס לעברו כשהוא מותיר צל סגול אחריו ופוגע במטפוד פגיעה ישירה,מטפוד נופל על הרצפה וקם באפיסת כוחות,לפתע מטפוד מתחיל לזרוח באור לבן 'כמה יפה' אתה חושב לעצמך.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר כמה שניות אתה רואה לפניך את המחזה הכי יפה שראית בחייך,מהגולם הזוהר של מטפוד יוצא בטרפרי יפיפה,באטרפרי רוצה להראות לך את כוחותיו ותוקף את שאפט ברוח כסופה,הרוח הכסופה פוגעת בשאפט ומעלפת אותו,באטרפרי מסתכל עליך בחיוך וקורא:"פרי,פרי!!".[/COLOR]
[COLOR=#8b0000][B]*מעדכן מתקפות של באטרפרי*[/B][/COLOR]
[/quote]
"אהה באטפרי!!" אקרא ואחבק אותו בחום "אין ספק שבזכותך אנחנו יכולים להשיג הכל!" אקרא בנחישות ואז אזרוק פוקדור על שאפט.
"היית נהדר ואני גאה בך מאוד" אומר ואוציא סיגריה מכיסי ואדליק אותה ואחכה לראות מה עם שאפ בעודי נושף לבבות עשן (ושתדע זה אפשרי D: )
-
[B][COLOR=red]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]לבבות?OMG איך?XDD[/COLOR]
[COLOR=red]-----[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחבק את האטרפרי,באטרפרי מסמיק ומחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה זורק פוקדור על שאפט והכדור פוגע בראשו,שאפט נכנס לכדור ואחרי 3 נדנודים אתה שומע את הצליל שמבשר לך ששאפט נלכד.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מדליק סיגריה כדי לחגוג את התפיסה ונושף לבבות עשן בשמחה XD[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]אני חייב לזוז,אני יגיב לשאר כשאני יחזור בערב.[/COLOR][/B]
-
[quote=SexStyle;719695][B][COLOR=red]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]לבבות?OMG איך?XDD[/COLOR]
[COLOR=red]-----[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מחבק את האטרפרי,באטרפרי מסמיק ומחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה זורק פוקדור על שאפט והכדור פוגע בראשו,שאפט נכנס לכדור ואחרי 3 נדנודים אתה שומע את הצליל שמבשר לך ששאפט נלכד.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה מדליק סיגריה כדי לחגוג את התפיסה ונושף לבבות עשן בשמחה XD[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000]אני חייב לזוז,אני יגיב לשאר כשאני יחזור בערב.[/COLOR][/B][/quote]
עם הלשון איכשהו~
משהו הזוי!! אתה חייב לנסות! XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כל הכבוד" אומר שוב לבאטרפריי, ארים את הפוקדור של שאפט ואצא מהבית ואמשיך בדרכי ממשיך לעשן בכבדות ונושף לבבות XD