דן
אוקיי, אבל איך שזה אמור להיות לא משפיעה על מה שאתה רוצה שיהיה. איך שתאמר לו לעשות את זה, לדבר הזה הוא ינסה לשאוף.
--
דרטיני מנסה שוב, והמתקפה בתחילה נראית יותר כמו קרן, אך עם הזמן הקרן מתבדרת ומתפזרת על שטח פני רב יותר ואין היא ממוקדת.
Printable View
דן
אוקיי, אבל איך שזה אמור להיות לא משפיעה על מה שאתה רוצה שיהיה. איך שתאמר לו לעשות את זה, לדבר הזה הוא ינסה לשאוף.
--
דרטיני מנסה שוב, והמתקפה בתחילה נראית יותר כמו קרן, אך עם הזמן הקרן מתבדרת ומתפזרת על שטח פני רב יותר ואין היא ממוקדת.
[QUOTE=LordAbizi;872949]דן
--
דרטיני מנסה שוב, והמתקפה בתחילה נראית יותר כמו קרן, אך עם הזמן הקרן מתבדרת ומתפזרת על שטח פני רב יותר ואין היא ממוקדת.[/QUOTE]
אומר לדרטיני שינסה משהו אחר. במקום לשחרר את הזעם כסילון שינסה לשחרר את זה בצורת גחלת כשהראש שלו מורם[ כאילו כלפי מעלה כדורים שנופלים ומתפרזים]
סטיבן
אתה יוצא בעל כורחו מהפונדק, ואז נופל עליך פסל במשקל מגה-טון ומרטש את כל עצמותיך.
ביי!
דן
המלצה שלי: הפסק לזמן מה את ניסיון ללמד את המתקפות. זה די קשה ביום הראשון שאתה מסתובב בחוץ ללמוד מתקפות מורכבות. הייתי ממליץ לך לתת לו זמן לעכל את כל הדברים שאמרת לו.
--
דרטיני מרים את ראשו, ושולח רסיסי זעם דרקון, שטסים בקשתות צרות למדי.
[b]הערה[/b]: סטיבן בחוץ, יש מקום בג'וטרמו.
צורת פנייה:עידו
שם במשחק:ג'ון
אופי:אני לא אוהב לבחור אופי שאני ישתמש רק בו,-ולכן עם זה בסדר מבחינתך אני לא בוחר אופי.
מחוז:קוטור
רקע:ג'ון תמיד שמע על אנשים אשר יוצאים למסעות עם יצורים מוזרים הקרויים פוקימונים,-אבל לג'ון לא היה זמן לצאת למסע כזה,-מכיוון שכל חייו הוא היה צריך לעבוד בשביל לפרנס את משפחתו הענייה,-עד שיום אחד אביו נדבק בצהבת,-וכל תושביי הכפר נידו את ג'ון ומשפחתו ממנו מחשש להדבק,ג'ון ומשפחתו היו נוודים חסרי כל,-ומתו בזה אחר זה עד שרק ג'ון נשאר,-למזלו הוא לא נדבק במחלה,ואז יום אחד הוא נזכר בחלומו לצאת למסע עם פוקימונים,-והחליט שהוא רוצה לנצח בליגה.
פוקימון התחלתי:בלספורט
תמונה:[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/czmjntt2rjjm.png[/IMG][/URL]בקשות/הערות/הארות:משחק נחמד (:
[QUOTE=LordAbizi;867051]פלופי
למה אתה לא מסיים את הקרב?
--
צ'אררמנדר מסתובב עם זנבו ומנחית את פיג'י על האדמה, ומיד לאחר מכן דורך עליו. פיג'י מנסה לעושת משהו אך כל מה שהוא מצליח הוא לנקר מעט את צ'ארמנדר. יותר מזה יותר מדי קשה לו.
[/QUOTE]
כי אני נהנה להרביץ לו D:?
---------
"צארמנדר תשתמש בלהביור ותסיים את הקרב הזה "אומר.
עידו
הכל בסדר, רשום, רק... למה בשם היקום אתה משתמש בניקוד המוזר של פסיק ואחריו מקו?
פלופי
צ'ארמנדר שולח סילון אש צר לכיוון פיג'י ופוגע בו. פיג'י נפגע ונאבק קשות, אך קשה לו לעשות משהו נגד, אפילו נגד מתקפה כל כך חלשה.
[QUOTE=LordAbizi;876011]עידו
הכל בסדר, רשום, רק... למה בשם היקום אתה משתמש בניקוד המוזר של פסיק ואחריו מקו?
[/QUOTE]
לא יודע,אני יפסיק עם זה.
עידו
סליחה, שכחתי שבמשחק הזה אין לי התחלה כוללת לכל השחקנים. התחלה:
אתה לא עשית כלום בערך בכל שעות הבוקר, וכעת השמש הגיעה בקירוב למרכז השמיים. אין לך מושג למה לא עשית כלום, אבל רק עכשיו אתה הופך למודע למעשיך. (עשיתי את זה כדי לשמור על אחידות זמן עם כל שאר השחקנים..)
דן
המלצה שלי: הפסק לזמן מה את ניסיון ללמד את המתקפות. זה די קשה ביום הראשון שאתה מסתובב בחוץ ללמוד מתקפות מורכבות. הייתי ממליץ לך לתת לו זמן לעכל את כל הדברים שאמרת לו.
--
דרטיני מרים את ראשו, ושולח רסיסי זעם דרקון, שטסים בקשתות צרות למדי.
המלצה נחמדה.
אומר לדרטיני שינוח רגע ואז נתקדם וננסה אחר כך
[QUOTE=LordAbizi;877154]עידו
סליחה, שכחתי שבמשחק הזה אין לי התחלה כוללת לכל השחקנים. התחלה:
אתה לא עשית כלום בערך בכל שעות הבוקר, וכעת השמש הגיעה בקירוב למרכז השמיים. אין לך מושג למה לא עשית כלום, אבל רק עכשיו אתה הופך למודע למעשיך. (עשיתי את זה כדי לשמור על אחידות זמן עם כל שאר השחקנים..)[/QUOTE]
----------
'הגיע הזמן ללכת לכישופייה של המכשף אוקוס ולקבל את הפוקימון הראשון שלי!'אני חושב בהתרגשות,והולך לכישופייה של המכשף אוקוס.
דן
דרטיני פוסק, ונרגע מעט. עוברות מספר דקות משעממות למדי אתה רואה שהוא נראה קצת חי יותר ויש לו יותר כח.
עידו
אני אדגים כעת כיצד אתה מגיע לכישופייה, כדי שבעתיד תוכל לבצע תהליך דומה בעצמך.
--
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, ומוצא שם את השלט עם הסמל המוסכם של הכישוף, שני עיגולים כחולים, אחד בתוך השני, ומהם יוצאים מספר רב של פסים צבעוניים. אתה עוקב אחרי כיוון השלט, ולבסוף אתה מגיע אל מבנה, שגם עליו יש את הסמל הזה.
[QUOTE=LordAbizi;880812].
עידו
אני אדגים כעת כיצד אתה מגיע לכישופייה, כדי שבעתיד תוכל לבצע תהליך דומה בעצמך.
--
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, ומוצא שם את השלט עם הסמל המוסכם של הכישוף, שני עיגולים כחולים, אחד בתוך השני, ומהם יוצאים מספר רב של פסים צבעוניים. אתה עוקב אחרי כיוון השלט, ולבסוף אתה מגיע אל מבנה, שגם עליו יש את הסמל הזה.[/QUOTE]
---------
'יש,אני לא מאמין שאני באמת כאן ועומד לקבל את הפוקימון הראשון שלי!'אני חושב בהתרגשות רבה,ונכנס לכישופייה.
עידו
אתה נכנס פנימה ומתקדם מעט, ואחד המכשפים שעובדים שם מתקרב אליך. הוא לובש גלימות סגולת.
"אל לך להסתובב במקום זה לבדך ללא ליווי. אמור לי, לשם מה הגעת הנה?" הוא שואל.
[QUOTE=LordAbizi;880812]דן
דרטיני פוסק, ונרגע מעט. עוברות מספר דקות משעממות למדי אתה רואה שהוא נראה קצת חי יותר ויש לו יותר כח.
.[/QUOTE]
הולך למצוא פוקימון להילחם נגדו
דן
אתה ממשיך עם דרטיני בדרך, וכעבור זמן מה, אתה מבחין בצד הדרך באודיש.