-
[QUOTE=bw1234;857521]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה שואל אנשים בסביבה אם הם יודעים איפה יש מקום בסביבה שבו ניתן לאמן פוקימונים. הם אומרים לך שיש איזור ממש ליד היציאה מהיער שם יש מספר פוקימונים מעניינים לתפוס ולהתאמן בעזרתם. כמו כן הם אומרים לך שאחרי העיר יש גם מקום לאימון הפוקימונים וששם יש גם מאמנים להילחם נגדם. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני הולך לאיזור שעליו המליצו לי האנשים ליד היציאה מהיער
-
[QUOTE=bw1234;855180][COLOR="Green"
דן
פוקאבו נשאר כדי לעקב אותם ואתה רץ כדי לקטוף כמה גרגירים מהצד השני. כשאתה חוזר אתה רואה מינוזומי אחד שכל חבורת המינוזומי מכים אותו בחוזקה ואת פוקאבו מהצד שלא יודע מה לעשות. מה תעשה?[/QUOTE]
אצעק לפוקבו "גלגל אש על כל החבורה " ואמשיך לקטוף . אחרי שאצליח למלא את הידיים בגרגרים אמהר לתת להם אותו
-
[quote=bw1234;851126]
[COLOR=DarkOrange]עומר
פוצ'יינה שומע את הצעקה שלך אבל לא מקשיב ונושך עוד מספר פעמים את סטארלי שכבר ממש פצוע. אתה אומר למאדקיפ להשתמש בפצצת בוץ, מאדקיפ משתמש בפצצת בוץ ובוץ ניתז לכל עבר ופוגע גם בפוצ'יאנה וגם בטילוו.[/COLOR][/quote]
"מאדקיפ תמשיך בפצצת בוץ" אומר לו בשמחה ואקח את הטיילו הפצוע ביידים שלי ואשאל אותו:"אתה בסדר?" ואחייך אליו
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מתעלם מהקרב שבינתיים אתה רואה פוקימון חדש של Y. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך כדי שתרפא אותם, לאחר כמה שניות האחות חוזרת ובידה הפוכדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך. היא מחזירה לך אותם ואומרת לך "כמו חדשים". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחושב לעצמך 'איפה המכון בעיר הזאת", אתה מחליט לשאול את אחד האנשים שאתה רואה בסביבה "איפה נמצא המכון בעיר הזאת?" הוא עונה לך "בעיר הזאת אין מכון אבל אם תמשיך שמאלה מהעיר הזאת אתה תהיה בדרך לעיר המכון של רוארק". מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה אומר לטוטודייל לקום ולתקוף את פידג'י בקרן בועות לפתע אתה רואה את טוטודייל קם ובועות קטנות מתחילות לצאת מהפה הפתוח של טוטודייל הישר אל עבר פידג'י ופוגעות בו. פידג'י עף אחורה ונופל על האדמה. אתה אומר לטוטודייל להשתמש בשריטות בכל הכוח ואז טוטודייל רץ לעבר הפידג'י שלא מספיק לקום ומתחיל לשרוט אותו בחוזקה. פידג'י התעלף. מה תעשה?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך לכיוון האיזור שעליו המליצו לך שנמצא ליד היציאה מהיער. אתה מסתובב שם מעט ורואה מספר יצורים מדהימים להתאמן נגדם וללכוד אך אתה שם לב במיוחד ל[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/25.png[/IMG] קטן שמסתובב לבדו קרוב מאוד ליציאה מהיער. מה תעשה?[/COLOR]
דן
אתה צועק לעבר פוקבו להשתמש בגלגל אש על כל החבורה ואתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ופתאום אתה רואה אותו מתחיל להתגלגל לעבר חבורת המינוזומי ששמים לב לכך וזזים הצידה. המינוזומי הקטן שלא יכול לזוז לא מצליח לזוז אך שנייה לפני שפוקאבו פוגע בו פוקאבו מפסיק ולוקח אותו אלייך. אתה בינתיים ממשיך לקטוף את הגרגירים משאתה מסיים אתה חוזר אל חבורת המינוזומי ומביא להם את הגרגירים ומחלק להם אותם שווה בשווה. מה תעשה?
[COLOR="DarkOrange"]עומר
אתה אומר למאדקיפ להשתמש בפצצת בוץ אך הפעם הוא מצליח לשלוט במתקפה ופוגע רק בפוצ'יינה שבורח מהמקום. בינתיים אתה מרים את הטיילו הפצוע על הידיים שלך ושואל אותו אם הוא בסדר. הוא עונה לך "טיילו טייל" שאתה לא מבין ומתעלף. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;857521][COLOR="Green"]בר
טיילו מתעופף סביבך בשמחה ואתה מתקשה להחזיר אותו לפוכדור, בסופו של דבר אחרי כמה דקות של ניסיונות אתה מצליח להחזיר אותו לפוכדור. לאחר מכן אתה לוקח פוכדור מהתיק וזורק אותו על מורקרוו, הפוכדור פוגע במורקרוו המעולף ומורקרוו נכנס לתוך הפוכדור, הפוכדור נוחת על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. תפתסת מורקרוו. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אגיד: "אדיר תפסתי מורקרוו, צא!!" והעשה איתו הכרות קצרה ולאחר מכן אלך לכיוון העיר ראסטברו למכון הראשון
-
[QUOTE=bw1234;858760][COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה מתעלם מהקרב שבינתיים אתה רואה פוקימון חדש של Y. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ומביא לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך כדי שתרפא אותם, לאחר כמה שניות האחות חוזרת ובידה הפוכדורים שבהם נמצאים הפוקימונים שלך. היא מחזירה לך אותם ואומרת לך "כמו חדשים". אתה יוצא ממרכז הפוקימונים וחושב לעצמך 'איפה המכון בעיר הזאת", אתה מחליט לשאול את אחד האנשים שאתה רואה בסביבה "איפה נמצא המכון בעיר הזאת?" הוא עונה לך "בעיר הזאת אין מכון אבל אם תמשיך שמאלה מהעיר הזאת אתה תהיה בדרך לעיר המכון של רוארק". מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי תודה רבה לך" אומר לאיש ואלך כמה צעדים קדימה.
'אוקיי נראה לי שכדאי שאלך אל עבר עיר המכון' אחשוב לעצמי לאחר התלבטות קצרה ואלך לכיוון שאותו האיש כיוון אותי אליו.
-
[QUOTE=bw1234;857521][COLOR="Green"]
[COLOR="Red"]לי
אתה מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור ולאחר מכן לוקח את הפוכדור של צ'ימצ'אר, זורק אותו לאוויר וצ'ימצ'אר יוצר החוצה. Y אומה לך "בחירה יפה" ואתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה, פתאום אתה רואה להבות מתחילות לעטוף אותו ושהוא מתחיל להתגלגל לכיוון אלקיד במהירות. Y אומר לאלקיד "תתחמק מהר" אך מאוחר מידי, צ'ימצ'אר פוגע בו ומעלה אותו בלהבות - אלקיד התעלף. Y אומר לך "כל הכבוד" ומחזיר את אלקיד לפוכדור תוך כדי שהוא אומר "היית מעולה אלקיד, חזור". לאחר מכן הוא אומר לך "בוא נראה מה תגיד על זה" ולוקח פוכדור מהחגורה שלו ומעיף לאוויר, לפתע אתה רואה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/393.png[/IMG] יוצא מהפוכדור. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"גלגל להבה על פיפלאפ"
-
[QUOTE=bw1234;858760][COLOR="RoyalBlue"]
איתי
אתה אומר לטוטודייל לקום ולתקוף את פידג'י בקרן בועות לפתע אתה רואה את טוטודייל קם ובועות קטנות מתחילות לצאת מהפה הפתוח של טוטודייל הישר אל עבר פידג'י ופוגעות בו. פידג'י עף אחורה ונופל על האדמה. אתה אומר לטוטודייל להשתמש בשריטות בכל הכוח ואז טוטודייל רץ לעבר הפידג'י שלא מספיק לקום ומתחיל לשרוט אותו בחוזקה. פידג'י התעלף. מה תעשה?
?[/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא פוכדור וזורק עליו בכל הכוח שלי
-
[QUOTE=bw1234;858760][COLOR="RoyalBlue"]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה הולך לכיוון האיזור שעליו המליצו לך שנמצא ליד היציאה מהיער. אתה מסתובב שם מעט ורואה מספר יצורים מדהימים להתאמן נגדם וללכוד אך אתה שם לב במיוחד ל[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/25.png[/IMG] קטן שמסתובב לבדו קרוב מאוד ליציאה מהיער. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אני חושב לעצמי: "הפיקאצ'ו הזה יהייה שלי". אני יודע שפי'גי חלש מפיקאצ'ו מבחינת סוגים, אך אני אנצל את מתקפת החול.
אני מוציא את פיד'גי בשקט ומורה לו לעוף בשקט מאחורי פיקאצ'ו ולהשתמש במתקפת חול
-
[COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את מורקרוו החוצה. כשהוא יוצא החוצה הוא חג סביבך מעט ואז עף להתיישב על ענף בעץ שנמצא קרוב אליכם. אתה רואה כמה אנשים מבוהלים בדרך שלא מבינים איפה הם. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לאיש תודה רבה והוא משיב לך "בהצלחה בדרך ובמכון הראשון". אתה ממשיך קצת הלאה ורואה פנייה ימינה לכיוון עיר המכון הראשון ושלט גדול שעליו רשום "תחנת טלוויזיה נפתחה בוא לראות, פרסים מובטחים!". מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה על פיפלאפ ואתה רואה אותו מתחיל להתעטף בלהבות ולהתגלג לעבר פיפלאפ כשפתאום אתה שומע את Y אומר לפיפלאפ "תשתמש בקרן קרח לעבר הצ'ימצ'אר המתגלגל". אתה רואה קרן קרח יוצאת מהפה של פיפלאפ ומתקרבת במהירות לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל לכיוון הפיפלאפ של Y. מה תעשה?[/COLOR]
איתי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו בכל הכוח לעבר פידג'י. טוטודייל שעדיין נמצא מעל הפידג'י נפגע מהפוכדור ומתעלף. הפוכדור קופץ ופוגע בפידג'י שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. לכדת פידג'י, מה תעשה?
[COLOR="Magenta"]דור
אתה חושב לעצמך שהפידג'י הזה יהיה שלך ומוציא את פידג'י. אתה מורה לפידג'י לעוף בשקט מאחורי פיקאצ'ו ולהשתמש במתקפת חול. פידג'י עף בשקט מאחורי פיקאצ'ו אך פיקאצ'ו שם לב, פתאום אתה רואה את פיקאצ'ו ופידג'י משוחחים ואת פיקאצ'ו בא לקראתך. מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=bw1234;858804][COLOR="Green"]
איתי
אתה מוציא פוכדור וזורק אותו בכל הכוח לעבר פידג'י. טוטודייל שעדיין נמצא מעל הפידג'י נפגע מהפוכדור ומתעלף. הפוכדור קופץ ופוגע בפידג'י שנכנס לתוך הפוכדור. הפוכדור נופל על הרצפה ומתנדנד מספר שניות לבסוף הוא נעצר. לכדת פידג'י, מה תעשה?[/QUOTE]
אני רץ לטוטודייל ושואל אותו עם הוא בסדר
-
[QUOTE=bw1234;858804][COLOR="Green"]בר
אתה מוציא את מורקרוו החוצה. כשהוא יוצא החוצה הוא חג סביבך מעט ואז עף להתיישב על ענף בעץ שנמצא קרוב אליכם. אתה רואה כמה אנשים מבוהלים בדרך שלא מבינים איפה הם. מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
אשאל את האנשים: "תגידו מה קרה לכם?, מישהו ממכם רוצה קרב מולי 3 על 3?"
-
[COLOR="RoyalBlue"]בן
אתה אומר לאיש תודה רבה והוא משיב לך "בהצלחה בדרך ובמכון הראשון". אתה ממשיך קצת הלאה ורואה פנייה ימינה לכיוון עיר המכון הראשון ושלט גדול שעליו רשום "תחנת טלוויזיה נפתחה בוא לראות, פרסים מובטחים!". מה תעשה?[/COLOR]
?[/QUOTE]
"נראה לי שיש לי זמן" אומר לעצמי ואלך בכיוון השלט לראות במה מדובר בסקרנות רבה.
-
[QUOTE=bw1234;858804]
[COLOR="Magenta"]דור
אתה חושב לעצמך שהפידג'י הזה יהיה שלך ומוציא את פידג'י. אתה מורה לפידג'י לעוף בשקט מאחורי פיקאצ'ו ולהשתמש במתקפת חול. פידג'י עף בשקט מאחורי פיקאצ'ו אך פיקאצ'ו שם לב, פתאום אתה רואה את פיקאצ'ו ופידג'י משוחחים ואת פיקאצ'ו בא לקראתך. מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אלך לכיוון פיקאצ'ו ואנסה להבין מה הוא שוחח עם פידג'י ומה הוא מנסה להגיד לי
-
[COLOR="Red"]לי
אתה אומר לצ'ימצ'אר להשתמש בגלגל להבה על פיפלאפ ואתה רואה אותו מתחיל להתעטף בלהבות ולהתגלג לעבר פיפלאפ כשפתאום אתה שומע את Y אומר לפיפלאפ "תשתמש בקרן קרח לעבר הצ'ימצ'אר המתגלגל". אתה רואה קרן קרח יוצאת מהפה של פיפלאפ ומתקרבת במהירות לעבר צ'ימצ'אר שממשיך להתגלגל לכיוון הפיפלאפ של Y. מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר:,תמשיך להתגל אל פיפלאפ.אש חזק מקרח אז אל תפחד מקרן הקרח שלו"