-
[COLOR=DarkGreen]nehorai308
"סטאר" סטארלי אומר לך בהיתלהבות אתה רואה עץ אשר סטרלי נמשך אליו והוא מתחיל ללקק אותו,אתה מבין שמרוח שם דבש,מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=Purple]GeneralAdam
"פסיי" פסייבול אומר ואז אתה רואה את איווי מנענעה את הראש בשביל לשמוע את הצלילים של הפעמון שעומר הביא לך,אתה רואה שהצלילים משמחים את איווי ממש יורד הליילה ועומר אומר לך:"כדי שנמצא מקום ללון בו,אני יכול לסדר לנו אחד כזה" אתה ממצמץ ופתאום אתם נמצאים בבית מפואר עם 2 מיטות ,גקוזי,מטבח ועוד קומה שאתה לא יודע מה יש בה אתה רואה פרוסלס שעוברת ומדברת אל עומר,אתה מבין שהבית הוא שלה מה תעשה?
[/COLOR]
-
[COLOR=darkgreen][/COLOR]
[COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"פסיי" פסייבול אומר ואז אתה רואה את איווי מנענעה את הראש בשביל לשמוע את הצלילים של הפעמון שעומר הביא לך,אתה רואה שהצלילים משמחים את איווי ממש יורד הליילה ועומר אומר לך:"כדי שנמצא מקום ללון בו,אני יכול לסדר לנו אחד כזה" אתה ממצמץ ופתאום אתם נמצאים בבית מפואר עם 2 מיטות ,גקוזי,מטבח ועוד קומה שאתה לא יודע מה יש בה אתה רואה פרוסלס שעוברת ומדברת אל עומר,אתה מבין שהבית הוא שלה מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"עומר מה זה הבית הזה? אנחנו נוכל לישון כאן?" אשאל
"איווי מה אתה אומר על להתאמן עכשיו באוויר הלילה" אשאל בחיוך את איווי
-
כן,נוכל ללון כאן מפני שפרוסלס הזו,בעצם הפוקימון שלי,אך שיחררתי אותה,והיא בעזרת הכוחות שלה בנתה אחוזה,אם תסתכל מקרוב תראה שכל הלבנים של הבית עשיויות קרח,ואם אתה רוצה יש איזור אימונים בחוץ" עומר מחייך אלייך ואומר:"אני גם צריך להיתאמן קצת אולי נערוך קרב?"[/COLOR]
-
[QUOTE]
nehorai308
"סטאר" סטארלי אומר לך בהיתלהבות אתה רואה עץ אשר סטרלי נמשך אליו והוא מתחיל ללקק אותו,אתה מבין שמרוח שם דבש,מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר לסטארלי "בתיאבון" תוך כדי שאני ממתין לעוד פוקימונים נדירים אחרים שיגיעו לעץ של הדבש אם הפוקדור של קרינדוס
-
[COLOR=DarkGreen]nehorai308
"הרק" אתה שומע צעקה ורואה הרקרוס אשר בא לתקוף אותך עם הקרן שלו לכיוונך,מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;865644][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]כן,נוכל ללון כאן מפני שפרוסלס הזו,בעצם הפוקימון שלי,אך שיחררתי אותה,והיא בעזרת הכוחות שלה בנתה אחוזה,אם תסתכל מקרוב תראה שכל הלבנים של הבית עשיויות קרח,ואם אתה רוצה יש איזור אימונים בחוץ" עומר מחייך אלייך ואומר:"אני גם צריך להיתאמן קצת אולי נערוך קרב?"[/COLOR][/quote]
"אין בעיה אחי אני ילחם עם איווי שלי,ואולי זו תיהיה הזדמנות לנסות לפתח אותו" אגיד בחיוך
-
[QUOTE]
nehorai308
"הרק" אתה שומע צעקה ורואה הרקרוס אשר בא לתקוף אותך עם הקרן שלו לכיוונך,מה תעשה?[/QUOTE]
אניף את ידי ואזרוק את הפוקדור של קרינידוס "צא קרינדוס" התחמק מהמכת קרן של הרקרוס ותשתמש בגלגול
-
"צא אמבריון" עומר אומר ובנופת יד קלה יוצא מהפוקדור שלו אמבריו שחור כמו הליילה עם חיוך זדוני אתה רואה שאיווי שלך נחושב בדעתו ועומר אומר לאמבריון שלו:"זה הקרב הריאשון שלו,תוותר לו" אתה רואה שאיווי משתמש בראשייה בלי פקודה בגלל שהוא מתעצבן אך אמבריות מתחמק מזה במהירות,מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308
"הרקרוס!" הרקרוס צועק ואתה רואה מולך להקת הרקרוס הם משתמשים נגד קרנידוס בריקוד בלבול והוא נופל מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;865706][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"צא אמבריון" עומר אומר ובנופת יד קלה יוצא מהפוקדור שלו אמבריו שחור כמו הליילה עם חיוך זדוני אתה רואה שאיווי שלך נחושב בדעתו ועומר אומר לאמבריון שלו:"זה הקרב הריאשון שלו,תוותר לו" אתה רואה שאיווי משתמש בראשייה בלי פקודה בגלל שהוא מתעצבן אך אמבריות מתחמק מזה במהירות,מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"קדימה איווי תראה לא שאתה חזק כמוהו תשתמש שוב בראשייה!" אצעק
-
"אמבריון תשתמש בירח חיזוק" א תה רואה שאמבריון של עומר צועק צרחה מחרישת אוזניים ופתאום מעל הפה שלו נוצר כדור לבן הניראה כמו ירח והוא יורה את הכדור לכיוון האיווי שלך מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]Nehorai308
"הרקרוס!" הרקרוס צועק ואתה רואה מולך להקת הרקרוס הם משתמשים נגד קרנידוס בריקוד בלבול והוא נופל מה תעשה?[/QUOTE]
אני חמזיר את קרינידוס לפוקדור שלו וגם את בטארלי ובורח
-
[COLOR=DarkGreen]Nehorai308
"תזהר" אתה שומע קול מוזר אומר לך אך אתה לא מבין מה הקול אתה ממשיך ללכת ופיתאום אתה שומע את הקול אומר לך "תזהר עושים עליך מארב מלמעלה,ישנם הרבה אנשים על גארצומפים" [B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE]
Nehorai308
"תזהר" אתה שומע קול מוזר אומר לך אך אתה לא מבין מה הקול אתה ממשיך ללכת ופיתאום אתה שומע את הקול אומר לך "תזהר עושים עליך מארב מלמעלה,ישנם הרבה אנשים על גארצומפים" מה תעשה?[/QUOTE]
"מי זה הלו מישהו שומע אותי"אצעק אוקיי אמרתי לעצמי אני חוזר להרקרוסים ואומר לסטארלי שליד עץ הדבש להשתמש בניקור על כל מיש שהוא יכול תוך כדי שאני חושב על הכל המוזר ששמעתי
-
[COLOR=#000000]כינוי בפורום: SysTem ( עוד אני עצלן אה? :O )[/COLOR]
[COLOR=#000000]שם במשחק : שחר
פוקימון התחלתי: שילדון
גיל(10-14): 14
אופי: חברי , עוזר , יהיר , לוקח החלטות מיותרות , דייקן , צולף במטרה , נאמן , קפדן , פזיז
רקע: שחר נער צעיר בן 14 , ממשיך כרגיל להקפיד לעזור לאביו בחווה שלו ותמיד ידע לעזור לכל אחד בת צרה , יום אחד אביו היה צריך לנסוע לשליחות במחוז שינו שנפגע דיי קשה , שחר נער צעיר שאמו נמצאת במחוז ג'וטו כדי להיות בהנהלה הגבוהה שם ואביו שנשלח למחוז שינו הוא נשאר לבד , זה ידוע ששחר אינו יודע לקחת החלטות והוא מאוד גרוע בזה , ביום שלמחרת מצא מתחת לדלת של ביתו פתק שהיה רשום " לשחר היקר " וזה עוצב כמו שחוצבים אנבים הוא קרא את המכתב והבין מה עליו לעשות , הוא כבר מספיק גדול והפעם הוא סוף סוף חושב שהוא עושה את ההחלטה האחורנה , אולי הוא יהיר אולי הוא פזיז על הוא תמיד חושב שהוא יודע מה הוא עושה , הוא השאיר פתק על המקרר והשולחן בסלון , קרא לדודו כדי לשמור על החווה והוא יצא לדרך חדשה , דיי מסקרנת ומעניית בחיו , שלשם הוא יקח קודם כל את עצמו , את האופי שלו ואת האנרגיה העצמית והחשובה שלו למחוז של יבששת האגדיים!.
[/COLOR]תמונה: [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/IMG]
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
[COLOR=black][SIZE=2]תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: שיהיה לנו בהצלחה :][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;865714][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמבריון תשתמש בירח חיזוק" א תה רואה שאמבריון של עומר צועק צרחה מחרישת אוזניים ופתאום מעל הפה שלו נוצר כדור לבן הניראה כמו ירח והוא יורה את הכדור לכיוון האיווי שלך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי יש מתקפה שנקראת אור ירח שהיא מעלה את החיים ומרפא את הפוקימונים
אז תסתכל שאתה לא טועה
-------------------
"איווי תשתמש במהירות כדי לחמוק ואז שוב בראשייה קדימה!" אצעק