-
[quote=מאסטר אספיון;883043][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של ג'ון לידבר אומרת לך:"שאדם צריך לסיים משימה מאוד חשובה ארסיאוס נותן לו הזדמנות לחזור לחיים,בתור רוח בשביל לסיים אותה ולהגיע לעולם שלמעלה,רק שתדע שבמערה הזו נמצא הפוקימון הכי מסוכן בעולם,רפידש הקשת[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]"[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"ראפידש צבעוני?" אומר בחיוך ואז ארגע ואומר:"זה במקרה האלקיד שיודע להישתמש במכת וולט הוא גם מיוחד לא כך?" אחייך אליו ואז ארים את אלקיד והראה לו אותו
-
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של החוקר ג'ון לדיבר אומרת לך:"יש פוקימונים מיוחדים כמו,הרפידש של הקשת,המטגרוס בעל חמשת הצבעים,פוקימוני השאדו וגם המילוטיק בעל חמשת הצבעים,אתה מבין הפוקימונים לא חייבים להיות כמו שהטבע יצר אותם".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו מסביר לך:"יש כזה דבר שנקרא,הפרשת דם שזה אומר שפוקימון יהיה פוקימון שאדו לזמן קצר בגלל שהדם הטהור שלו נגע בדם אפל של שאדו,ושאדו-פוכדור גורם לזה שהדם של הפוקימון יהיה שחור לעד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*מיג'ומרו שלך בת,תראה בדף הרשומים ובפוקימונים ההתחלתיים שבע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה שהרטטה והקטרפי לא מאפשרים לך ללכת לעיר ורידיאן,אתה רואה מאמן מוזר שאומר לך:"שלום לך ילדון,אתה רוצה שאני אעזור לך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]אני מתחיל להשתמש בפוקימונים פייקים.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;883531][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הרוח של החוקר ג'ון לדיבר אומרת לך:"יש פוקימונים מיוחדים כמו,הרפידש של הקשת,המטגרוס בעל חמשת הצבעים,פוקימוני השאדו וגם המילוטיק בעל חמשת הצבעים,אתה מבין הפוקימונים לא חייבים להיות כמו שהטבע יצר אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"כן אני מבין,ובכן מה אתה אומר על האלקיד הזה?" אומר לו בחיוך ואז אשאל את אלקיד בנחת:"אתה רוצה להיצטרף אליי ונשמור אחד על השני?כך נוכל לימצוא את שאר הפוקימונים המיוחדים מה אתה אומר" אחייך אל שאר הפוקימונים ואשאל אותם:"מה דעתכם?"
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מצאתי אתרים עם מלא פייקים כמו מטגרוס מחליף צבעים ועוד כמה,אלא לא אתרים שמתמקדים בפוקימון או ישראלים או פורומים אז אני יכול להשתמש בהם לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אלקיד שמח מאוד על ההחלטה שלך,אתה רואה משהו רץ לידך,אתה רואה פלאש בעל כמה צבעים שונים.[/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#2a2a2a][FONT=Times New Roman][SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]שם משתמש[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]אלמוגסי.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]שם במשחק[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]בונדר.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]]:[/FONT][/COLOR][COLOR=#5c5b5b][FONT=Arial]שחור שער,כחול עיינים,ראש מרובע,ליבוש קליל:חולצה קצרה וג'ינס,נועל נעלי ריצה,מבט נחמד אך קשוח.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=1]פוקימונים התחלתי:מדקיפ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]פוקימונים:לא לגעת[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]חפצים:פוקדע,חכה,חמישה[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]פוכדורים,מפות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=1]כסף:3000$[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=black][FONT=Arial]בקשות[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]:[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]בהצלחה בניהול המשחק.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;883558][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*מצאתי אתרים עם מלא פייקים כמו מטגרוס מחליף צבעים ועוד כמה,אלא לא אתרים שמתמקדים בפוקימון או ישראלים או פורומים אז אני יכול להשתמש בהם לא?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אלקיד שמח מאוד על ההחלטה שלך,אתה רואה משהו רץ לידך,אתה רואה פלאש בעל כמה צבעים שונים.[/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו מעניין מה זה,אבל קודם כל אלקיד בא תצטרף אליי" אומר לו ואזרוק עליו את הפוקדור ואחייך אל הפוקימונים שלי.הסתכל על המקום שממנו הגיע הפלאש ואחפש דברים צבעוניים
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881944][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפתקים מתחילים לכתוב,הפתק השחור עם הכתב הלבן כותב:"אני יאנג מאסטר פוקימוני האופל,ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי",הפתק הלבן עם הכתב השחור כותב לך:"אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי ואני צריך עזרה בגירוש פוקימוני הלחימה בעולמי".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
][/QUOTE]
"אני מבין, אבל..... זה לא נראה לכם קצת מוגזם? ו..... למה נראה לכם שדווקא אני, שרק עכשיו קיבלתי את הפוקימון הראשון שלי, יכול לעשות דבר כזה?! אני צריך עוד זמן בכדי להתאמן וללכוד ולפתח פוקימונים לפני שאוכל לעשות דבר כזה.."אצעק להם.
-
[quote=מאסטר אספיון;883531]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]*מיג'ומרו שלך בת,תראה בדף הרשומים ובפוקימונים ההתחלתיים שבע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה רואה שהרטטה והקטרפי לא מאפשרים לך ללכת לעיר ורידיאן,אתה רואה מאמן מוזר שאומר לך:"שלום לך ילדון,אתה רוצה שאני אעזור לך?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"כן אני ישמח לעזרה" אני אגיד לילד "דרך אגב מה שמך?" אני שואל אותו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אנחנו ניתן לך פוקימון,פוקימון נדיר מאוד,שלא קיים בעולם שלך שמו הוא קריבולס,הוא פוקימון חזק מאוד אם מתאמנים איתו כמו שצריך,הוא לא יכול להתפתח אך הוא חזק מאוד,הוא מסוג נורמל וכנף,הנה קח",אתה רואה פוכדור מוזר מתגלגל לרגליך משום מקום.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המקום שממנו הגיע הפלאש ואתה רואה רפידאש גדול מאוד עם רעמה יפה מאוד,לא בצבע האדום הרגיל או הכחול הזוהר אלא בשלל צבעי הקשת,הרוח מסבירה לך:"זה ילד,רפידאש הקשת".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הנער לא משיב לך את שמו אך הוא אומר לך:"אני אעזור לך,אבל את שמי אתה לא תקבל בסדר,צא סניזל קפוא,אני בוחר בך",אתה רואה סניזל יוצא מין הפוכדור של המאמן שלו אך אתה רואה שיש מסביבו להבות כחולות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]תגיב להתחלה של ע''מ אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;884340]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הנער לא משיב לך את שמו אך הוא אומר לך:"אני אעזור לך,אבל את שמי אתה לא תקבל בסדר,צא סניזל קפוא,אני בוחר בך",אתה רואה סניזל יוצא מין הפוכדור של המאמן שלו אך אתה רואה שיש מסביבו להבות כחולות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"וואו מזה הסניזל הזה?" אני שואל את המאמן "תגיד למה אתה לא רוצה להגיד לי את שמך?" אני שואל אותו בחשדנות
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;884340][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה שומע קולות מוזרים שאומרים לך:"אנחנו ניתן לך פוקימון,פוקימון נדיר מאוד,שלא קיים בעולם שלך שמו הוא קריבולס,הוא פוקימון חזק מאוד אם מתאמנים איתו כמו שצריך,הוא לא יכול להתפתח אך הוא חזק מאוד,הוא מסוג נורמל וכנף,הנה קח",אתה רואה פוכדור מוזר מתגלגל לרגליך משום מקום.[/FONT][/COLOR]
.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה לכם, אני מבטיח שאעשה כל מה שאוכל בשביל לעזור לכם, ואני מקווה שאצליח לאמן את הפוקימון הזה טוב" אני לוקח את הפוקדור לידי ומוסיף:"רק שאלה אחרונה לי אליכם: איפה הוא העולם שלכם? זה העולם הרגיל של בני האדם? ומה יש לכם דווקא מפוקימוני לחימה?"
-
[quote=מאסטר אספיון;884340]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה מתקרב אל המקום שממנו הגיע הפלאש ואתה רואה רפידאש גדול מאוד עם רעמה יפה מאוד,לא בצבע האדום הרגיל או הכחול הזוהר אלא בשלל צבעי הקשת,הרוח מסבירה לך:"זה ילד,רפידאש הקשת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"שלום ראפידש,אל תידאג אני לא יפגע בך" אומר לו בחיוך ואלך צעד אחד אחורה והסתכל על הפוקדור של אלקיד שעכשיו זרקתי עליו פוקדור,ואז אומר לפוקימונים שלי:"תגידו לו שאנחנו רוצים להתידד ולא נפגע בו"
-
[QUOTE]Monster
אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.[/QUOTE]
אני צועק לפוקאבו"איפה אתה ?מה קרה לך עכשיו ברגעים אלו.תגיד לי" אני מנסה למצוא מאיפה הגיעה הצעקה של פוקאבו כדי לגלות את מקומו
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה דמות לבנה מתקרבת אליך והיא אומרת לך:"שלום אני יין,מאסטר פוקימוני העל חושי הכרת אותי כבר,אותי ואת אחי יאנג,פוקימוני הלחימה שבעולמנו,העולם המיסטי,עולם שכול דבר בו אפשרי,למה אתה לא נותן לקריבולס שלך לצאת החוצה,תבין על פוקימוני על-חושי ואופל הכי פוגע בהם הלחימה".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הפוכדור מתגלגל במנהרת מערת הדיגלט ולוכד את האלקיד שהתיידדת איתו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,אתה רואה את אלקיד מדבר עם רפידאש אך הוא לא נראה מפוחד מפניך,אתה רואה להבה מוזרה יוצאת מין פיו,אתה שומע קול שאומר לך:"לך בעקבות הלהבה שלי ותמצא את הטרטוויג שלך ואת היציאה מפה".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue]לכדת אלקיד,זכר,שיודע מכת וולט ואגרוף חשמל,איבדת פוכדור אחד.[/COLOR][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האיש אומר לך:"תכיר,זה הוא פרוזן,פוקימון דמוי סניזל מסוג קרח הוא יצור מעוות שלי אני יצרתי אותו,לקחתי את הסניזל העלוב שלי והפכתי אותו בעזרת המדע לפוקימון הקרח הכי חזק בעולם-פרוזן,מתקפת שדי קרח!",אתה רואה חמישה יצור קרח מעופפים מתחילים לרחף באזור.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את פוקאבו שנמצא על זירת הקרב מפוחד מאוד מכוחו האדיר של מיג'ומרו ושל המאמן שלו,אתה רואה אותו מנסה להתרומם והוא מצליח אתה רואה אותו משגר להבה קטנה מאוד שאתה מזהה בתור גחלת,אתה רואה את הגחלת כמעט פוגעת במיג'ומרו אך מפספסת.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]פוקאבו למד גחלת![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;884884]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האיש אומר לך:"תכיר,זה הוא פרוזן,פוקימון דמוי סניזל מסוג קרח הוא יצור מעוות שלי אני יצרתי אותו,לקחתי את הסניזל העלוב שלי והפכתי אותו בעזרת המדע לפוקימון הקרח הכי חזק בעולם-פרוזן,מתקפת שדי קרח!",אתה רואה חמישה יצור קרח מעופפים מתחילים לרחף באזור.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"וואו זה ממש מגניב!" אני אומר לילד "אבל זה לא נקרא התעללות בפוקימונים?" אני שואל אותו