-
[quote=Steve;953155][B][COLOR=Magenta]
[/COLOR]
[COLOR=Indigo][SIZE=3][U]אלן[/U][/SIZE]
"מצטערים אבל אחיך לא נמצא כאן .. אתה בטוח שהוא פצוע ?" אומרת האישה שעומדת מבעד לזכוכית ומחכה שאולי תשנה את דעתך .
[/COLOR]
[COLOR=DarkGrey]
[/COLOR]
[/B][/quote]
-- סליחה שלא הגבתי מלא זמן המחשב שלי לא פעל והוא עוד צריך ללכת לתיקון אז אני אנסה להגיב כמה שאני יכול --
"כן אני בטוח המורה שלו התקשר אליי" אומר לאישה ואוציא את הטלפון שלי כדי להיות בטוח "הנה את רואה הוא התקשר אליי ואמר לי שהוא התעלף " אסתכל על הטלפון ואראה את השם של המורה בספר הטלפונים ואראה לה " הנה זה השם שלו "
-
[quote=Steve;960323]
[B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה שוכב לישון במיטה המאוד נוחה שיש בחדר שלך , עוצם את העיניים ופתאום אתה מגיע לחדרו של ניק .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה רואה שניק מדבר עליך עם מישהו ואומר "כן .. ג'ק התלמיד החדש , צריכים לבחון אותו מחר אבל אל תספר לו שהוא יתקבל לתפקיד בצבא הרשע , מכיוון שהוא חושב שכוחות מיוחדים זה דבר טוב , אם זורקאס יגלה שסיפרת לו משהו רע עליו .. אתה ואני לא נישאר בחיים ! תגיד לו שהוא נלחם ברשעים.." הוא אומר ופתאום אתה פותח את עיניך ומגלה שזה היה רק חלום .. הגיע הבוקר , יום חדש בפתח .[/COLOR][/B]
[/quote]
[RIGHT][COLOR=#6c6c6c][SIZE=1]'מעניין אם החלום היה אמתי,והאם זה אחד מין הכוחות החווים בי שניק סיפר.אני בטוח לא רוצה להיות רשע, אני ינסה להפסל טכנית כי אין לי דרך טובה אחרת למנוע את קבלתי' אני חושב ומנסה לא להתקבל כרשע.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#6c6c6c][SIZE=1]אני מתחיל להתארגן ליום החדש אני מתלבש בבגדי הרגילים והכהים,מצחצח שיניים ביסודיות רבה ומארגן לי ארוחת בוקר טובה ופשוטה מהמוצרים במטבח.[/SIZE][/COLOR][/RIGHT]
-
[B][COLOR="DeepSkyBlue"][SIZE="3"][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מציץ מאחד החורים שיש בקיר ורואה כמה שוטרים שמתווכחים איתה , לא ברור לך על מה אבל ניראה שהם רוצים להיכנס למחסן , ייתכן ומדובר עליך , השוטרים חמושים וניראה מאוד מסוכן להישאר שם , הם מתחילים להתקרב למחסן בעוד שהזקנה נאבקת כדי שלא יתקרבו לשם .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתחיל את היום עם הרגשה מאוד מאוד מוזרה שאולי ניק מרמה אותך ומעוניין להפוך אותך לאדם רע , אתה מתחיל לחשוב שהחיזיון בתוך הטירה בו נחתכה לך היד היה סימן להתרחק משם , אבל אתה לא יודע מה לעשות , אתה שוטף את פניך ורואה מעטפה על השולחן , אתה פותח את המעטפה שם יש מכתב
'בוקר טוב ג'ק , זהו יום האימונים הראשון שלך , ואולי גם האחרון תתייצב בשעה 10:00 בקומה השלישית בחדר האימונים . ניק' אתה מסתכל על השעון והשעה היא 9:30
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
האחות בודקת שוב ואומרת "מצטערת אבל אחיך לא נמצא כאן , ייתכן שמישהו רימה אותך לך תבדוק במקום שאחיך צריך להיות בו עכשיו , בבית הספר למשל ." אומרת האחות בצער .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;960842][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מתחיל את היום עם הרגשה מאוד מאוד מוזרה שאולי ניק מרמה אותך ומעוניין להפוך אותך לאדם רע , אתה מתחיל לחשוב שהחיזיון בתוך הטירה בו נחתכה לך היד היה סימן להתרחק משם , אבל אתה לא יודע מה לעשות , אתה שוטף את פניך ורואה מעטפה על השולחן , אתה פותח את המעטפה שם יש מכתב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]'בוקר טוב ג'ק , זהו יום האימונים הראשון שלך , ואולי גם האחרון תתייצב בשעה 10:00 בקומה השלישית בחדר האימונים . ניק' אתה מסתכל על השעון והשעה היא 9:30[/COLOR][/B]
[/quote]
אני גומר להתארגן לפי מה שהתחלתי לעשות קודם לכן,
בודק מה השעה אחרי שסיימתי לעשת אותם ומתחיל ללכת לכיוון חדר האימונים
שבקומה השלשת ומתכונן להפסל מהאימונים בלי שישימו לב לכך.
-
[QUOTE=Steve;960323][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה בורח משם ומתחיל לרוץ לכיוון עיר אחרת שנמצאת לא רחוק מביתך , אתה רואה שוטרים מחוץ לבית שלך ומחליט לא להיכנס לשם , אתה מתחיל לרוץ ופתאום נתקל במישהו ומפיל את התיקיה שהחזיק ביד ,אתה רואה שנפלו משם מסמכים שכתוב עליהם "ד"ר מדיסון טיפולים פרטיים בגוף האדם" אתה עוזר לו להרים את דבריו ומתנצל ורואה שעל החולצה הלבנה שלו מודבקת תגית 'ד"ר מדיסון' .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"ד''ר! בבקשה תעזור לי! אני הולך פה עם כדורים ברגל,בכתף וכף היד בבקשה תעזור לי אני חייב לקבל טיפול רפואי!" אתחנן
-
[quote][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]אתה מנסה להבין מה הולך פה , למה צריך להחיות את האדם הזה , לא ייתכן שהוא לא חי ואתה רואה אותו ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]ואם הוא לא חי איך הוא מתנגד ? אתה שואל אותו את מי להחיות ואז מופיע על הרצפה סימנים חדשים :[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]א[/COLOR][COLOR=#008000]רון-[/COLOR][COLOR=black]ת[/COLOR][COLOR=#008000]נור , [/COLOR][COLOR=black]ה[/COLOR][COLOR=#008000]ר-[/COLOR][COLOR=black]ר[/COLOR][COLOR=#008000]דיו-[/COLOR][COLOR=black]ג[/COLOR][COLOR=#008000]מל-[/COLOR][COLOR=black]ש[/COLOR][COLOR=#008000]וט-[/COLOR][COLOR=black]ו[/COLOR][COLOR=#008000]ילון-[/COLOR][COLOR=black]ת[/COLOR][COLOR=#008000]נור , [/COLOR][COLOR=black]ש[/COLOR][COLOR=#008000]תייה-[/COLOR][COLOR=black]ל[/COLOR][COLOR=#008000]ווין-[/COLOR][COLOR=black]ו[/COLOR][COLOR=#008000]ילון .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#008000]"את הרגשות שלו ?" אתה ממלמל ולא מבין מה הכוונה , אך מה שהכי חשוב שתבין זה איך להשקיע כוח אמיתי .[/COLOR][/B]
[/quote]"אז מה אני צריך לעשות?!"אצעק בעצבים.
"מה מה תעזור לי כבר!תעזור!!"אמשיך ואתעצבן וארקע על הרצפה בעצבים עם ידי..
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אתה מתחיל להתעצבן ולרקוע עם רגליך ברצפה , הוא מעלה חיוך קטן על פיו ונשאר במקום , לא זז .
'זה מוזר' אתה חושב לעצמך בעצבים 'מה הוא רוצה בכלל ?'
[/COLOR]
אתה מסיים את עיסוקיך ועולה לחדר האימונים במחשבה וציפיה גם שלא תראה את הכישורים האמיתיים שלך , לפי מה שידוע לך הז'אנר הוא לחימה , אתה צריך להילחם ולהראות את כוחך , ובכך שתיכשל בכוונה גם תיפגע , אך יש לזה גם השלכות . אתה נכנס לתוך חדר האימונים שם נמצא ניק ועוד אדם לא מוכר לך כ"כ
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d06/1443/2833470.png[/img]
"זהו דראקו , והוא יאמן אותך היום , שיהיה יום טוב." אומר ניק ונכנס לדלת אחורית שנמצאת בזירה ,
האולם מלא במראות וסלעים וניראה שזה הולך להיות כיף "תצטרך להתחמק מכל המכות שאביא לך עם השוט ובכך לגרום למראות להתפוצץ , אחרי שכל המראות יתפוצצו .. נילחם ! אתה מוכן ?" שואל דראקו .
[/COLOR]
"מה קרה לך ?!" הוא אומר בבהלה ומרים אותך על ידיו , ומיד מכניס אותך לדירה שלו .
הוא משכיב אותך על הספה ומכין את הציוד שלו "איך זה קרה ?" הוא שואל .
"הותקפת ?"
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;961588][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה מסיים את עיסוקיך ועולה לחדר האימונים במחשבה וציפיה גם שלא תראה את הכישורים האמיתיים שלך , לפי מה שידוע לך הז'אנר הוא לחימה , אתה צריך להילחם ולהראות את כוחך , ובכך שתיכשל בכוונה גם תיפגע , אך יש לזה גם השלכות . אתה נכנס לתוך חדר האימונים שם נמצא ניק ועוד אדם לא מוכר לך כ"כ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d06/1443/2833470.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"זהו דראקו , והוא יאמן אותך היום , שיהיה יום טוב." אומר ניק ונכנס לדלת אחורית שנמצאת בזירה ,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]האולם מלא במראות וסלעים וניראה שזה הולך להיות כיף "תצטרך להתחמק מכל המכות שאביא לך עם השוט ובכך לגרום למראות להתפוצץ , אחרי שכל המראות יתפוצצו .. נילחם ! אתה מוכן ?" שואל דראקו .[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן,אני מוכן!"אני אומר ומתכונן להתחמק אך לכיוונים שלא יגרמו לו לפגוע במראות,אני מנסה ליות זהיר כך שאפסיד אך לא אפגע,לנסות את האיזון שבאמצע.
-
[QUOTE=Steve;961588][B]
"מה קרה לך ?!" הוא אומר בבהלה ומרים אותך על ידיו , ומיד מכניס אותך לדירה שלו .
הוא משכיב אותך על הספה ומכין את הציוד שלו "איך זה קרה ?" הוא שואל .
"הותקפת ?"
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"בוא נגיד שכן,היה קרב יריות רצחני ואני היחיד ששרד." אגיד לו.
-
[quote=Steve;960842][B][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אתה מציץ מאחד החורים שיש בקיר ורואה כמה שוטרים שמתווכחים איתה , לא ברור לך על מה אבל ניראה שהם רוצים להיכנס למחסן , ייתכן ומדובר עליך , השוטרים חמושים וניראה מאוד מסוכן להישאר שם , הם מתחילים להתקרב למחסן בעוד שהזקנה נאבקת כדי שלא יתקרבו לשם .[/COLOR]
[/B][/quote]
אחפשצ יציאה אחורית או שמו בסגנון .
-
אין שום דלת אחורית , אבל אתה ממשיך לחפש בחדר ושומע את השוטרים מנסים לפתוח את הדלת בחוזקה , ואז פתאום אתה רואה פתח אוורור שנמצא בתקרה , הוא לא ממש קטן וניראה שתצליח לעבוד דרכו אחרי מאמצים לא גדולים .
[/COLOR]
"קדימה !" הוא צועק ומתחיל להצליף , זה ממש קשה , יותר קשה ממה שחשבת שזה יהיה , זה מלחיץ והוא מצליף בפעם הראשונה , אתה מתכופף והשוט לא פוגע בשום דבר , הוא מתעצבן ומצליף שוב , ושוב לא פוגע בדבר ,
הוא מצליף שלישית בחוזקה והשוט משפשף את הקרסול שלך , אתה דומע מכאבים אך ממשיך לרוץ
"אתה משחק איתי ?" הוא שואל
[/COLOR]
"עכשיו אני מבין מה היה הרעש והממולה מהצד השני של העיר , אני ממש נגד לעזור לפושעים אבל מצבך קשה , תבטיח לי שלא תישאר פה אחרי שארפה אותך" הוא אומר ומתחיל להוציא את הכדורים עם מלקחיים קטנות , זה ממש ממש ממש כואב לך ואתה מתחיל לדמוע מרוב כאבים .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;961937][B][COLOR=DeepSkyBlue][SIZE=3][U]ג'וש[/U][/SIZE]
אין שום דלת אחורית , אבל אתה ממשיך לחפש בחדר ושומע את השוטרים מנסים לפתוח את הדלת בחוזקה , ואז פתאום אתה רואה פתח אוורור שנמצא בתקרה , הוא לא ממש קטן וניראה שתצליח לעבוד דרכו אחרי מאמצים לא גדולים .
[/COLOR]
[/B][/quote]
.. תחשבו לבד מה אני עוד יכול לעשות F:
אנסה להיכנס לתוכו .
-
אתה במהירות מוציא את המכסה ונכנס לבפנים אחרי כיווץ בטן ורגליים .. בידיוק שסגרת את המכסה המשטרה נכנסה למקום "אמרתי לכם שאין כאן כלום ! אם היה פה משהו הוא היה חכם והיה בורח" היא אומרת ומנסה לרמוז לך שתברח "תמשיכו לחפש ! המקורות שלנו תמיד נכונים !" צועק אחד השוטרים
[/COLOR]
[/B]
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]אתה מתחיל להתעצבן ולרקוע עם רגליך ברצפה , הוא מעלה חיוך קטן על פיו ונשאר במקום , לא זז .
'זה מוזר' אתה חושב לעצמך בעצבים 'מה הוא רוצה בכלל ?'[/color][/b]
[/quote]'אולי אני צריך להחזיר אליו את הרגשות שלו??'אחשוב לרגע.
אנסה להצחיק אותו כשאני מתחיל לרוץ בחדר כמו משוגע וצועק כמו אינדיאני.ואז אתחיל לדפוק את הראש בקיר.
'זה עשוי לעבוד'אחשוב ואחייך כשאני מבצע את הפעולות
-
[QUOTE=Steve;961937][B]
"עכשיו אני מבין מה היה הרעש והממולה מהצד השני של העיר , אני ממש נגד לעזור לפושעים אבל מצבך קשה , תבטיח לי שלא תישאר פה אחרי שארפה אותך" הוא אומר ומתחיל להוציא את הכדורים עם מלקחיים קטנות , זה ממש ממש ממש כואב לך ואתה מתחיל לדמוע מרוב כאבים .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אההההההה!" אצעק מכאבים,"שמע אני לא יכול להבטיח לך שאני לא אשאר פה בעיר הזו,אבל אני כן יכול להבטיח לך שאני לא אחזור יותר לפשע,כל חברי הכנופיה חוץ ממני נהרגו,ואין מי שיחזיר אותי לפשע"