[QUOTE=Banette;948080]דיי כבר נמאס לי!,נותנים בפורום הזה אזהרות על דברים מפגרים![/QUOTE]
לפעמים בני אדם עושים טעויות.
תדבר עם אלכס על הסיבה שהוא נתן לך את האזהרה ותנסה לבקש ממנו שיסיר אותה.
Printable View
[QUOTE=Banette;948080]דיי כבר נמאס לי!,נותנים בפורום הזה אזהרות על דברים מפגרים![/QUOTE]
לפעמים בני אדם עושים טעויות.
תדבר עם אלכס על הסיבה שהוא נתן לך את האזהרה ותנסה לבקש ממנו שיסיר אותה.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;948088]לא נכון... עד שלא הוכיחו אחרת זה נכון... אתה לא מכיר את הדבר הזה של מתמטיקאים שבמקום לבקש הוכחה לבקש דוגמא נגדית?[/quote]
אבל לפי מה שאני הבנתי, השערת הרצף לא בדיוק נכונה, ולא בדיוק לא נכונה, והצליחו להוכיח שהקיום או אי הקיום שלה לא משפיע על כלום, ולכן אם בא לך היא נכונה, ואם לא, היא לא נכונה.
תגיד,ליר-למה לא פרסמת אתמול את ההמשך של הפרק של אתמול-אמרת שתפרסם אותו [b]היום(כלומר אתמול)[/b]בערב!
[quote=LordAbizi;948093]אבל לפי מה שאני הבנתי, השערת הרצף לא בדיוק נכונה, ולא בדיוק לא נכונה, והצליחו להוכיח שהקיום או אי הקיום שלה לא משפיע על כלום, ולכן אם בא לך היא נכונה, ואם לא, היא לא נכונה.[/quote]
צודק אבל מתמטיקאים נוטים להאמין שהיא נכונה כי אף אחד לא הביא דוגמא נגדית. בעצם מתייחסים אליה כאל אקסיומה.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;948096]צודק אבל מתמטיקאים נוטים להאמין שהיא נכונה כי אף אחד לא הביא דוגמא נגדית. בעצם מתייחסים אליה כאל אקסיומה.[/quote]
יופי, ולכן מבחינתי היא נכונה, וזה גם הגיל שלי.
אני מכין סיקור
חצי כאן, מכין משהו P=
[QUOTE=YoRt3m;948092]לפעמים בני אדם עושים טעויות.
תדבר עם אלכס על הסיבה שהוא נתן לך את האזהרה ותנסה לבקש ממנו שיסיר אותה.[/QUOTE]
אלכס הביא לי אזהרה כי קראתי לילד שקילל אותי באיזה נושא ערס מקלדת..
[QUOTE=Sulimania Knight;948091]חחח +1 נתנו לי על שקראתי למישו ערס מקלדת ...[/QUOTE]
כל מה שעשיתי היה לצטט מישהו ולכתוב +1 בלי שהוספתי שום דבר אחר.
[quote=LordAbizi;948098]יופי, ולכן מבחינתי היא נכונה, וזה גם הגיל שלי.[/quote]
השערת הרצף אומרת אחרת ממה שאתה רשמת, כלומר שאין "אינסוף" בין |A| ל-R(|A|) ולכן מכיוון ש-א=R(א0) אז אתה טועה...
[quote=~גלואה Αυολακγ~;948104]השערת הרצף אומרת אחרת ממה שאתה רשמת, כלומר שאין "אינסוף" בין |A| ל-R(|A|) ולכן מכיוון ש-א=R(א0) אז אתה טועה...[/quote]
אה, חשבתי שהיא אומרת ההפך.
בכל מקרה, מכיוון שהאקסיומה הזאת לא משפיעה על אף אחד, אני קובע שאין היא נכונה, ואז הגיל שלי הוא ממש בין 0א ל-א.
[quote=LordAbizi;948106]אה, חשבתי שהיא אומרת ההפך.
בכל מקרה, מכיוון שהאקסיומה הזאת לא משפיעה על אף אחד, אני קובע שאין היא נכונה, ואז הגיל שלי הוא ממש בין 0א ל-א.[/quote]
כל אחד במחשבתו שלו הוא לפי המשפט הידוע "על הוכחה והפרכה אין להתווכח" או שזה היה שונה:doubt:
היי ,ביי
[quote=pikochu;948109]היי ,ביי[/quote]
מה זה היה צריך להיות?
הודעה למונה? מה?
ידווח.
יש לי חמישה סרטים עכשיו חסרים לי 4