-
[QUOTE=Barney Stinson;1015228]
[u][i]האנק[/i][/u]
רקע טוב, רשום. אתה תתחיל בתחרות העולמית של אומנויות הלחימה מהסיבה הפשוטה שאין לך מושג שמר שטן הוא לא באמת האיש החזק בעולם.
אתה עומד באולם של התחרות העולמית לאומנויות לחימה. "האנק נגד גוס!" שואג הכרוז. אתה רואה ש"גוס" הוא סוג של איש זאב. גופו שעיר ופניו של זאב, הוא הולך על 2.
[/QUOTE]
אחכה לכך שהכרוז יכריז על תחילת הקרב,אעמוד מול גוס. ואז אשתמש בהשתגרות כדי לעמוד מאחורי גוס,ואז כשהוא יהיה עם הגב אליי אתקוף אותו עם כדורי אנרגיה.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1015228]]
[u][i]אילן[/i][/u] בחייאת רבאק! חלאס להתלונן כבר! הוא משהו! זה לא משנה, העיקר הוא חזק! ובקשר למתקפות, זה לא שאתה היחיד בלי מתקפות! תגיד תודה - בתחילת דרגון בול גוקו אפילו לא ידע לעוף! אז מספיק כבר!
אתה משתגר למעלה ובועט בו, משגר אליו כדורי אנרגיה שפוגעים ואז קרן אנרגיה לסיים את המלאכה. הוא נופל למטה מעולף, מחוץ לזירה. "והמנצח הוא אילן!" שואג הכרוז. לפתע אתה מרגיש בעיטה חזקה בגב, אתה מיד נופל למטה.
[/QUOTE]
בסדר אני רוצה לדעת קצת רקע מול מה אני עומד אתה לא צריך לכעוס אה דנטה שכחת?
אתה עף אליו במהירות ותופס אותו בעזרת הזנב שלך. הוא מנסה להשתחרר אך מהעוצמה החדשה שלך הוא לא מצליח. אתה מתחיל לסובב אותו עם הזנב שלך ואז אתה זורק אותו על הרצפה. הוא נראה מחוסר הכרה.
[u][i]בו[/i][/u]
אתה אוכל את הביסקוויט ואתה מרגיש הרגשה נפלאה, זה כלכך טעים לך, אתה מרגיש דחף להשיג עוד מזה. "ובכן, מה אתה רוצה לעשות?" שואל אותך אדונך והוא מחייך חיוך קטן, כאילו הוא כבר יודע את התשובה שלך.
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה שולח את ידך אך הוא תופס אותה. "כבר לא" הוא אומר לך בנחישות וצוחק.
[u][i]רוקי[/i][/u]
אתה מתקרב לזירת הפשע ואתה רואה מראה מוזר: איש עם כובע גרב ואקדח בידו מאיים על אנשים בבניין מוזר. "תנו תכסף! מיד!" הוא צועק בחוזקה, אתה רואה אנשים מפוחדים על הרצפה.
[u][i]לוקאס[/i][/u]
אתה תוקף את האיש בבעיטה חזקה בבטנו, הוא עף מהזירה ומתעלף. "המנצח הוא לוקאס!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא.
[u][i]האנק[/i][/u]
אתה עולה לזירה ומשתגר מאחורי גוס. מיד לאחר מכן גוס מתכופף ואתה מחטיא את כדור האנרגיה. אתה רואה שגוס קופץ והוא עומד עוד פעם בקצה של הזירה.
[u][i]דנטה[/i][/u] למה שתדע משהו על איש שמעולם לא פגשת קודם? O.o
מיד לאחר שאתה נופל על הרצפה אתה מרגיש משהו תופס בראש שלך, לאחר מכן אתה מתעלף. אתה מתעורר בבית מוזר עןם תקרה מעץ, זה כל מה שאתה רואה.
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה יורה עליו כדור אנרגיה לצוואר והוא נהרג על המקום. אתה רואה את זרבון המוכר מגיע מולך. הוא מתחיל לעוף אליך במהירות במטרה לבעוט בך, זה לפחות מה שאתה יכול לראות.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1016319][u][i]סל[/i][/u]
אתה עף אליו במהירות ותופס אותו בעזרת הזנב שלך. הוא מנסה להשתחרר אך מהעוצמה החדשה שלך הוא לא מצליח. אתה מתחיל לסובב אותו עם הזנב שלך ואז אתה זורק אותו על הרצפה. הוא נראה מחוסר הכרה.
[/QUOTE]
"הוא יודע איפה האנדרואידים, אולי אם אשאב אותו אלי אקבל את הידע שלו" אני אומר לעצמי ומתקרב אליו.
"גם ככה אין לי זמן לחכות, אני צריך למהר לתחרות".
אני נועץ את הזנב שלי בבטן שלו ושואב את כל האנרגיה שיש לו.
-
[quote=Barney Stinson;1016319[U][I]בו[/I][/U]
אתה אוכל את הביסקוויט ואתה מרגיש הרגשה נפלאה, זה כלכך טעים לך, אתה מרגיש דחף להשיג עוד מזה. "ובכן, מה אתה רוצה לעשות?" שואל אותך אדונך והוא מחייך חיוך קטן, כאילו הוא כבר יודע את התשובה שלך.
[/quote]
[B]"אני רוצה עוד ממתק" אני אומר בחיוך לאדון.[/B]
[B]ובלי לחשוב פעמיים אני שולח קרן והופך את האדון לממתק.(=[/B]
-
[quote=Barney Stinson;1016319]
[U][I]מלפיאן[/I][/U]
אתה יורה עליו כדור אנרגיה לצוואר והוא נהרג על המקום. אתה רואה את זרבון המוכר מגיע מולך. הוא מתחיל לעוף אליך במהירות במטרה לבעוט בך, זה לפחות מה שאתה יכול לראות.[/quote]
אני אתחיל לעלות מעלה, בזמן שאני מקצר חזרה את היד שלי, ועם ידי הפנוייה אירה יריות אנרגיה מטה, דהיינו לכיוון שבו הייתי לפני רגע.
-
[QUOTE=Barney Stinson;1016319]]
[u][i]זאק[/i][/u]
אתה שולח את ידך אך הוא תופס אותה. "כבר לא" הוא אומר לך בנחישות וצוחק.
[/QUOTE]
"יודע מה? סבבה. קח את זה ולך תזדיין, זה בטח סתם גרטואה." אני אומר ומתחיל ללכת לעבר המוקדמות.
-
[quote]רוקי
אתה מתקרב לזירת הפשע ואתה רואה מראה מוזר: איש עם כובע גרב ואקדח בידו מאיים על אנשים בבניין מוזר. "תנו תכסף! מיד!" הוא צועק בחוזקה, אתה רואה אנשים מפוחדים על הרצפה.[/quote]
'אני לא מאמין שאני צריך לעשות את זה אבל...' אני חושב לעצמי ומיד משתגר לעבר אותו איש במהירות בזק, כאילו חותך את האוויר באמצעות גופי, אני נעמד יש מלפניו מסתכל על עיניו אשר בולטות מתוך ה"כובע" השחור אשר מחסה את שאר פניו "למה?..., למה אתה עושה זאת לבני עמך?" שואל אותו בקול מעט צרוד ומיד ברגע שהוא שם לב אלי אני נעלם מעליו ונותן לו אגרוף חלש אך בהחלט מדויק למרכז ראשו ומנסה לגרום לשיתוקו.
-
[quote]לוקאס
אתה תוקף את האיש בבעיטה חזקה בבטנו, הוא עף מהזירה ומתעלף. "המנצח הוא לוקאס!" צועק הכרוז. יש לך שעה עד לקרב הבא.[/quote]
אני הולך לשתות ומתמתח קצת אחר כך אני מתחיל להתאמן באגרופים ובעיטות באוויר או על קירות ומחפש עמודים כשאני מוצא כאלה אני מנסה לאגור כדורי אנרגיה ולזרוק עליהם
תעדכן אותי בבקשה
-
טוב, אני סוגר את המשחק מחוסר חשק להגיב.
-
חבל, אחד המשחקים הכי יפים שהפורום זכה לראות
-
[b]ואני אימצתי אותו (=[/b]
-
[QUOTE=Barney Stinson;1016319]
[u][i]האנק[/i][/u]
אתה עולה לזירה ומשתגר מאחורי גוס. מיד לאחר מכן גוס מתכופף ואתה מחטיא את כדור האנרגיה. אתה רואה שגוס קופץ והוא עומד עוד פעם בקצה של הזירה.[/QUOTE]
'בקצה הזירה...' אחשוב לעצמי ואז ארוץ אליו ואתקוף אותו שוב עם כדור אנרגיה,לאחר מכן מהר לפני שיספיק לחשוב אתקוף בקרן אנרגיה.
-
סורי בנאדם המשחק סגור
אתה תוכל להירשם למשחק שטל יפתח
-
[QUOTE=Barney Stinson;1016319][u][i]
[u][i]דנטה[/i][/u] למה שתדע משהו על איש שמעולם לא פגשת קודם? O.o
מיד לאחר שאתה נופל על הרצפה אתה מרגיש משהו תופס בראש שלך, לאחר מכן אתה מתעלף. אתה מתעורר בבית מוזר עם תקרה מעץ, זה כל מה שאתה רואה.
[/QUOTE]
אני קם מהמיטה "שלום יש פה מישהו " אני צועק אל עבר הבית , ואני מתחיל לסרוק את הבית