-
[CENTER][B]שלושה מחוזות[/B]
[B]אתה רץ במהירות לכיוון היציאה ותוך שניות אתה מחוץ לבניין, אתה יוצא החוצה ומגלה שיצאתה מהיציאה האחורית במקום מהקידמית, אתה רואה שיצאתה למן סנטה חשוכה, אתה חושב לחזור אחורה או להמשיך ואתה מבין שאתה חייב להמשיך כי עוד יכול להיות שרודפים אחריך, אתה מתחיל לרוץ בסנטה החשוכה ונראה שהיא לא נגמרת, לאורך הדרך אתה רואה יותר ויותר צ'ורונקואים והם נראים מפחידים מרגע לרגע, לפתע אתה מגיעה ליציאה מהסנטה, ואת הדרך שלך חוסמים חבורה של צ'ורונקואים ובראש החבורה שלהם עומד פרסיאן עצבני וגדול תוך שניות הוא קופץ לכיוונך ועוד לתקוף אותך בנשיכה[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fd/509.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/Spr_4h_053.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fd/509.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]Food fighter
אתה מוציא את אקסאדריל מתכונן לכל מה שעוד עלול לקרות, אתה רואה שאקסדריל מותש, פיקאצ'ו עומד לתקוף ואז לפתע הוא נעצר, אתה רואה שהוא מריח משהו, ואז לפתע הוא מתחיל לרוץ, אתה רץ אחריו בודק לאיפה הוא הולך, אתה רואה שהוא נכנס לתוך חדר האוכל של הצבא הירוק, תוך שניות אתה שומע פיצוץ חזק ורואה שכל החיילים בורחים החוצה, מיד אתה רץ לחדר אוכל, אתה רואה שכל השולחנות רייקים ושכל הנורות שבורות, אתה רץ למטבח ורואה את פיקאצ'ו אוכל את כל האוכל שבקרר, לפתע אתה רואה את הטבחית היא חוזרת והיא נראת עצבנית "חייל הפיקאצ'ו הזה שלך?!!" היא שאולת בכל גבוה ונראה היא עצבנית מאוד, אתה רואה שהיא שולפת פוקדור מהכיס נראה שהיא רוצה להכניס לך או לפיקאצ'ו.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_BW_Aloe.png[/IMG][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1018337][CENTER][B]
[CENTER]Food fighter
אתה מוציא את אקסאדריל מתכונן לכל מה שעוד עלול לקרות, אתה רואה שאקסדריל מותש, פיקאצ'ו עומד לתקוף ואז לפתע הוא נעצר, אתה רואה שהוא מריח משהו, ואז לפתע הוא מתחיל לרוץ, אתה רץ אחריו בודק לאיפה הוא הולך, אתה רואה שהוא נכנס לתוך חדר האוכל של הצבא הירוק, תוך שניות אתה שומע פיצוץ חזק ורואה שכל החיילים בורחים החוצה, מיד אתה רץ לחדר אוכל, אתה רואה שכל השולחנות רייקים ושכל הנורות שבורות, אתה רץ למטבח ורואה את פיקאצ'ו אוכל את כל האוכל שבקרר, לפתע אתה רואה את הטבחית היא חוזרת והיא נראת עצבנית "חייל הפיקאצ'ו הזה שלך?!!" היא שאולת בכל גבוה ונראה היא עצבנית מאוד, אתה רואה שהיא שולפת פוקדור מהכיס נראה שהיא רוצה להכניס לך או לפיקאצ'ו.
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_BW_Aloe.png[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
"לא הוא לא שלי!"אצעק לעבר האישה,אחזיר את אקסאדריל לפוקדור שלו,אוציא את יורטריי ואגיד לו בשקט כדי שהאישה לא תשמע:"תשתמש בצוות כפול ואז בדחיפה עם נשיכה על האישה!"
-
[QUOTE=PO ZON;1018337][CENTER][B]שלושה מחוזות[/B]
[B]אתה רץ במהירות לכיוון היציאה ותוך שניות אתה מחוץ לבניין, אתה יוצא החוצה ומגלה שיצאתה מהיציאה האחורית במקום מהקידמית, אתה רואה שיצאתה למן סנטה חשוכה, אתה חושב לחזור אחורה או להמשיך ואתה מבין שאתה חייב להמשיך כי עוד יכול להיות שרודפים אחריך, אתה מתחיל לרוץ בסנטה החשוכה ונראה שהיא לא נגמרת, לאורך הדרך אתה רואה יותר ויותר צ'ורונקואים והם נראים מפחידים מרגע לרגע, לפתע אתה מגיעה ליציאה מהסנטה, ואת הדרך שלך חוסמים חבורה של צ'ורונקואים ובראש החבורה שלהם עומד פרסיאן עצבני וגדול תוך שניות הוא קופץ לכיוונך ועוד לתקוף אותך בנשיכה[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fd/509.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/8/8d/Spr_4h_053.png[/IMG][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/f/fd/509.png[/IMG][/CENTER]
IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/54/Spr_BW_Aloe.png[/IMG][/CENTER][/QUOTE]
אני מתחמק מהתקפה שלו ואז אומר לצ'ארמנדאר"להביור על פרסיאן,תגרום לפרסיאן כוויות קשות.ואם עוזריו יתקפו תקוף גם אותם בלהביור"
-
[QUOTE=PO ZON;1018307][CENTER][B]Food fighter[/B]
[B]אתה סוגר את דלת המקרר ולפתע הוא נופל על הריצפה ונשבר, פיקאצ'ו מנסה להציל את האוכל שבתוכו אבל לא מצליח, לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו מתעצבן, הוא מתחיל לתקוף ברעם לכל עבר, לפתע חיילים של הצבא הירוק נכנסים לחדר, לפתע פיקאצ'ו תוקף אותם ברעם ומחשמל אותם, אתה רואה שפיקאצ'ו מנסה לתקוף אותך, אתה רץ במהירות כדי לברוח ואתה רואה שהוא עוקב אחריך, אתה רואה שכל חייל שעומד בדרכו של פיקאצ'ו מתחשמל.[/B]
[B]אתה רץ במהירות ויוצא מהבניין, ואחרייך פיקאצ'ו שנראה עצבני יותר יותר, אתה רואה שסווינאב פצוע קשה אוכז בחגורה עם הפוקדורים, ואז אתה צועק לסכיזורים, הם מתחילים להתקרב עליך ואז אתה קופץ לצד השני, פיקאצ'ו חושב שגם הם באו לתקוף אותו ואז הוא תוקף אותו ברעם ומחסל אותם, אתה רץ במהירות לסוונאב שנראה פצוע, אתה מחזיר אותו לפוקדור לפני שהוא יתעלף ואתה מחבר את החגורה חזרה מעל למכנסיים, לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו עדיין לא נרגע הוא מנסה לתקוף אותך ברעם אבל אתה חומק, לפתע מגיעה אוטו של הצבא הירוק פיקאצ'ו תוקף אותו ישר ברעם ומפוצץ אותו, אתה רואה שהמצב בעייתי, אתה מתחיל לברוח ואתה רואה שפיקאצ'ו רץ אחרייך כמו מטורף הוא עומד לתקוף אותך בוולט.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]שלושה מחוזות[/B]
[B]צ'ארמנדר יוצא מהפוקדור הוא תוקף בלהביור על הגז של סטונקי מה שגורם לפיצוץ חזק שמההדף מעיף את סטונקי ואת החייל על הקיר שבמקום, אתה רץ במהירות ולפתע אתה רואה שתי פניות, אחת היא למעבדת האגדיים והשניה ליציאה מן הבניין.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]TheMasterBar[/B]
[B]תודה, אצלי במשחק זה רק לפנק לפנק לפנק!![/B]
[B]---------------------------------------------------[/B]
[B]אתם מתלשבים במהירות לפני שמגיעים החיילים ואז אתם יוצאים מהחדר, אתם נכנסים לתוך מסדרון ארוך ארוך, לפתע בוסטון מתחיל לרוץ ואתה אחריו.[/B]
[B]"לאן הולכים?" אתה שואל אותו, אבל הוא לא עונה, כעבור חמש דקות של ריצה אתם מגיעים לחדר גדול מלא מלא מפות של האזור האדום, הוא מסדר כמה דברים ואז לפתע מפסיק לזוז ומביט על אחת המפות.[/B]
[B]"טוב תשמע, אני הולך לבית הכלא הוא בגבול בין החלק האדום לצהוב, אתה תלך לבית של ניל, הוא לא רחוק מפה, קח את הכרטיס הזה הוא יעזור לך במעבר של השומרים" אמר בוסטון והביא לך מן כרטיס שחור.[/B]
[B]אתה מביט בו ועל פניך מבט מבוהל, אתה חושב שסוף סוף אתה הולך לפגוש את מי שהרס את כל העולם, לפתע בוסטון מוציא רובה מהכיס שלו ומגיש לך ביד "ברגע שאתה רואה את ניל יריה אחת ואנחנו גומרים עם הסיוט הזה" אמר בוסטון, אתה מביט ברובה כמה שניות ואז לוקח אותו מהיד של בוסטון ומתחיל לרוץ החוצה במהירות לכיוון הבית של ניל, אתה יורד במהירות במהירות במדרגות של הבניין ומגיעה על היציאה החוצה, אתה רואה מלא חיילים בחוץ, אתה מתחיל לרוץ לכיוון הבית של ניל ובפניה האחרונה אתה לפתע נעצר, אתה רואה בצד אחד את הבית של ניל ששומרים עליו מלא אנשים, ובצד השני אתךה רואה מלא מלא חיילים ששומרים על ביצה מוזהבת. כניראה שהיא מיוחדת או משהו.[/B][/CENTER]
[CENTER][B]♣DarkBoy♣[/B]
[B]די!!![/B]
[B]זה לא יכול להמשיך ככה, שמע הבאתי לך פה מלא מלא פוקימונים, תתפשר על אחד, אני לא יכול לקלוע בול, זה מה שיש כרגע, תאמין לי משתמש אחר היה מרוצה יותר ממך.[/B]
[B]אתה העברתה פה 5 תגובות על סתם, נשבר לי, זה לא ילך ככה, אתה רוצה פוקימונים אחרים צא מהעיר לך לאזור האדום תן לחיילים להרוג אותך, אתה רציני? תאמין לי הבאתי לך מלא הזדמנויות לתפוס פוקימונים טובים, אבל הראש שלך מקובע על פוקימון אחד וחבל, עכשיו תחליט מה אתה עושה, כי אלה הפוקימונים שיש בעיר.[/B]
[B]---------------------------------------------------------------------[/B]
[B]אתה מסתובב בעיר הפוקימונים חוזרים על עצמם, אתה לא רואה פוקימונים חדשים רק מה שראיתה זה מה יש, השמש כבר שקעה, אתה רואה שיש עוד שעה וחצי עד תחילת התחרות הגדולה בהיצטדיון.,[/B][/CENTER]
[CENTER][B]niv961[/B]
[B]אתה זורק על ארקניין כמה אבנים מצליח להסיח את דעתו ולהחזיר את קיבגו לפוקדור, אתה מתחיל לברוח אתה רואה שהמפקד וארקניין רצים אחרייך.[/B]
[B]וכשאתה מביט אחורה אתה רואה את מאנפי מתחיל לבכות, אתה רואה שהנהג מתעושש ומכניס אותו לחלק השמור שבו האגדיים עוברים בדיקות אחרונות לפני שמשמידים אותם.[/B]
[B]אתה ממשיך לרוץ ולברוח, נראה שהמצב שלך ממש ממש לא טוב, לפתע אתה רואה בצד אחד רכב של הצבא הירוק שהדלת שלו פתוחה ושהמפתחות שלו ביפנים, ובצד השני אתה רואה מקום שהוא כמו רחבת קרבות ושיש שם מלא מאמנים מהצבא הירוק ושאפשר להיתחבא שם כאשר אתה נמצא בין המון החיילים שיש שם.[/B][/CENTER][/QUOTE]
אני הולך לרחבת קרבות ואני בליבי דואג למנאפי וחושש ממה שיקרה לו
-
[QUOTE=PO ZON;1018307
[CENTER][B]TheMasterBar[/B]
[B]תודה, אצלי במשחק זה רק לפנק לפנק לפנק!![/B]
[B]---------------------------------------------------[/B]
[B]אתם מתלשבים במהירות לפני שמגיעים החיילים ואז אתם יוצאים מהחדר, אתם נכנסים לתוך מסדרון ארוך ארוך, לפתע בוסטון מתחיל לרוץ ואתה אחריו.[/B]
[B]"לאן הולכים?" אתה שואל אותו, אבל הוא לא עונה, כעבור חמש דקות של ריצה אתם מגיעים לחדר גדול מלא מלא מפות של האזור האדום, הוא מסדר כמה דברים ואז לפתע מפסיק לזוז ומביט על אחת המפות.[/B]
[B]"טוב תשמע, אני הולך לבית הכלא הוא בגבול בין החלק האדום לצהוב, אתה תלך לבית של ניל, הוא לא רחוק מפה, קח את הכרטיס הזה הוא יעזור לך במעבר של השומרים" אמר בוסטון והביא לך מן כרטיס שחור.[/B]
[B]אתה מביט בו ועל פניך מבט מבוהל, אתה חושב שסוף סוף אתה הולך לפגוש את מי שהרס את כל העולם, לפתע בוסטון מוציא רובה מהכיס שלו ומגיש לך ביד "ברגע שאתה רואה את ניל יריה אחת ואנחנו גומרים עם הסיוט הזה" אמר בוסטון, אתה מביט ברובה כמה שניות ואז לוקח אותו מהיד של בוסטון ומתחיל לרוץ החוצה במהירות לכיוון הבית של ניל, אתה יורד במהירות במהירות במדרגות של הבניין ומגיעה על היציאה החוצה, אתה רואה מלא חיילים בחוץ, אתה מתחיל לרוץ לכיוון הבית של ניל ובפניה האחרונה אתה לפתע נעצר, אתה רואה בצד אחד את הבית של ניל ששומרים עליו מלא אנשים, ובצד השני אתךה רואה מלא מלא חיילים ששומרים על ביצה מוזהבת. כניראה שהיא מיוחדת או משהו.[/B][/CENTER]
[/QUOTE]
"אני יודע שזה מסוכן אבל אני חייב לדבוק במטרה אני יודע שאני יכול לגמור את חיי אבל אין מה לעשות" אגיד לעצמי ואקח נשימה עמוקה והלך לכיוון הבית של ניל.
"היי שומרים אני צריך להודיע משהו מאוד חשוב לניל" אגיד להם ואחכה לתשובה
- - - - - - -
^^ חח
-
[quote=PO ZON;1018307][CENTER][B]♣DarkBoy♣[/B]
[B]די!!![/B]
[B]זה לא יכול להמשיך ככה, שמע הבאתי לך פה מלא מלא פוקימונים, תתפשר על אחד, אני לא יכול לקלוע בול, זה מה שיש כרגע, תאמין לי משתמש אחר היה מרוצה יותר ממך.[/B]
[B]אתה העברתה פה 5 תגובות על סתם, נשבר לי, זה לא ילך ככה, אתה רוצה פוקימונים אחרים צא מהעיר לך לאזור האדום תן לחיילים להרוג אותך, אתה רציני? תאמין לי הבאתי לך מלא הזדמנויות לתפוס פוקימונים טובים, אבל הראש שלך מקובע על פוקימון אחד וחבל, עכשיו תחליט מה אתה עושה, כי אלה הפוקימונים שיש בעיר.[/B]
[B]---------------------------------------------------------------------[/B]
[B]אתה מסתובב בעיר הפוקימונים חוזרים על עצמם, אתה לא רואה פוקימונים חדשים רק מה שראיתה זה מה יש, השמש כבר שקעה, אתה רואה שיש עוד שעה וחצי עד תחילת התחרות הגדולה בהיצטדיון.,[/B][/CENTER]
[B][/B][/quote]
[B]טוב, אני מחליט שאני יוצא מהעיר לחפש פוקימונים בשטח האדום.[/B]
[B]------------------------------------[/B]
[B]עכשיו טוב לך?[/B]
-
[CENTER][B]EM Moderator[/B]
[B]אתה אומר ליורטריי לתקוף בצוות כפול ואז בנשיכה ויורטריי פוגע באישה ומפיל אותה לריצפה, לפתע היא קמה במהירות ואז בועטת ביורטריי, לפתע היא שולפת פוקדור ומוציאה מצ'וק ענקי ושרירי.[/B]
[B]"מצ'וק תקוף במכת קרטה" אמרה הטבחית ולפתע מצ'וק החל לתקוף במכת קרטה ללא הפסקה יורטריי חומק במהירות עד שלפתע מצ'וק מכניס מכה חזקה למקרר בזמן שהוא אוכל ומפיל אותו על הריצפה והוא נשבר.[/B]
[B]פיקאצ'ו עומד במקום הוא נראה עצבני מאוד, לפתע פיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל בכל הכוח ומעיף את מצ'וק מהחלון מרוב העוצמה, אתה רואה שהטבחית המומה, לפתע פיקאצ'ו תוקף אותה ברעם והיא מתחילה לברוח, אתה רואה שפיקאצ'ו עומד לתקוף אתכם במכת חשמל.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_067.png[/IMG][/B][/CENTER]
[CENTER][I][B]שלושה מחוזות[/B][/I]
[I][B]צ'ארמנדר תוקף את פרסיאן בלהביור ופוגע בפרסיאן שעף על אחד הפחים, אתה רואה שהצ'רונקואים מבוהלים ואז לפתע הם תוקפים ברדיפה ללא הפסקה ופוגעים בצ'ארמנדר חזק מאוד, אתה רואה שצ'ארמנדר מתקשה להגיב חזקה הוא חוטף מלא מלא מכות ואתה לא יכול לעזור לו, לפתע הלהבה בזנבו של צ'ארמנדר גודלת, אתה רואה שהוא נהיה עצבני ואז לפתע הוא מתחיל לתקוף בלהביור לכל עבר ומחסל מלא מלא צ'רונקואים, מול צ'ארמנדר נשארים רק כמה צ'רונקואים בין החזקים שבחבורה הם תוקפים בחבטת זעם, לפתע ציפורניו של צ'ארמנדר מתחילות לזהור ואז לפתע הוא תוקף בציפורני מתכת ופוגע חזק בצ'רונקואים שרובם מחוסלים, אתה רואה שצ'ארמנדר שמח מאוד, סוף סוף הוא גילה שיש בו כוח, לפתע גופו של צ'ארמנדר מתחיל לזהור, הוא מתחיל לדגול ולהשתנות, הזנב שלו מתארך, צורת הראש שלו משתנה, הגוף שלו הופך ליותר שרירי, צ'ארמנדר התפתח לצ'ארמליון.[/B][/I]
[I][B]אתה כולך אושר, סוף סוף צ'ארמנדר התפתח לפתע אתה רואה שפרסיאן התעושש הוא עומד לתקוף בזנב ברזל.[/B][/I]
[I][B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/09/Spr_5b_005.png[/IMG][/B][/I][/CENTER]
[CENTER][I][B]niv961[/B][/I]
[I][B]אתה נכנס בין ההמון שברחבה של הקרבות, לפתע אתה רואה שהמפקד עובר ליד בודק אם אתה נמצא שם, ואז כעבור כמה דקות שהוא רואה שאתה לא שם הוא ממשיך ללכת. לפתע אחד החיילים דוחף אותך לתוך הזירה כאשר מולך חייל אחר "יאלה תילחמו" צועקים החיילים האחרים, אתה נראה המום אתה בכלל לא מכון לקרב, סתם זרקו אותך לתוך הזירה אבל אם תלך זה יראה להם חשוד, לפתע החייל שמולך מוציא ויגורוט ענקי ועצבני, שדופק על החזה שלו בעזרת היידים שלו.[/B][/I]
[I][B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5c/Spr_5b_288.png[/IMG][/B][/I]
[I][B]TheMasterBar[/B][/I]
[I][B]"תציג כרטיס כניסה בבקשה" ביקש אחד מהם, אתה מוציא את הכרטיס שניל העביר לך, ונותן אותו לאחד השומרים, הוא מעביר אותו באיזה מכונה, "יש אישור להיכנס אבל קודם בדיקה ביטחונית" אמר השומר ובדק אותה כמה דקות ואז פתח לך את השער "עכשיו השעה חמש בשעה חמש וחצי אני רוצה אותך מחוץ לבית" אמר השומר, אתה נכנס דרך השער של הבית אל תוך החצר, אתה רואה שהיא ענקית, ונראת כמו איזה יער, אתה רואה שהבית של ניל ענקי, כעבור כמה דקות שאתה הולך בשביל אתה מגיעה לכניסה של הבית, אתה לא מצלצל בפעמון אתה ישר נכנס, אתה נכנס לאט בצעדים שקטים כדי שלא ישמעו אותך, אתה עובר בין המטבח לסלון לחדר השינה, אבל אין שום זכר לניל נראה שהוא לא בבית, אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה שומע קולות שמגיעים מהקומה השניה, אתה עולה במהירות לקומה השניה במדרגות הברזל וכעבור כמה שניות אתה מגיעה לקומה השניה, אתה רואה שזו קומה ענקית, אתה הולך במסדרונות אחרי הרעש וכעבור כמה דקות אתה מגיעה לדלת שמאחוריה מגיעה הרעש, אתה מציץ בעזרת המנעול למה שיש בפנים, ולפתע אתה המום, אתה רואה את פרופסור Z מדבר עם עוד איזה פרופסור, אם נמצאים במן חדר מעבדה מוזר, אתה לא מבין למה פרופסור Z לא בבית הכלא הוא לא קשור, הריי חטפו אותו, ולמה בכלל הוא משטף איתם פעולה, לפתע אתה שומע שהדלת של הבית נפתחת, לפתע אתה שומע משהו שעולה במדרגות במהירות הוא מתקרב לכיוון של החדר שאתה מצוטט לו.[/B][/I]
[I][B]אתה רואה שיש שני חדשים שאתה יכול להסתתר בהם בבית מפני אותם אדם, חדר השינה או חדר המקלחת.[/B][/I][/CENTER]
[CENTER][I][B]♣DarkBoy♣[/B][/I]
[I][B]אתה סתם מסתבך אבל עם התוצאות אתה תתמודד, יכולתה פשוט לתפוס פוקימון פשוט.[/B][/I]
[I][B]--------------------------------------[/B][/I]
[I][B]אתה הולך לכיוון השער שמפריד בין שני החלקים, כאשר אתה מתקרב למעבר החיילים עוצרים אותך "יש לך אישור מעבר" הם שואלים בזעם. אתה מחכה כמה דקות חושב מה לעשות, לפתע אחד מהם שם לך רגל ומפיל אותך על הרצפה כאשר הוא מכוון את הרובה לגב שלך.[/B][/I]
[I][B]"מי אתה, מה אתה עושה פה, אף אחד בחיים לא ניסה לעבור מהחלק הצהוב לאדום, אתה לא אחד מהאזרחים פה אחרת הייתה עכשיו כמו כולם באצטדיון" אמר אותו חייל כאשר הוא טוען את הרובה שלו בזעם ואתה על הריצפה בקושי יכול לזוז. "נו אז מי אתה? מה אתה רוצה?" צעק החייל בזעם.[/B][/I][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1018802][CENTER][B]EM Moderator[/B]
[B]אתה אומר ליורטריי לתקוף בצוות כפול ואז בנשיכה ויורטריי פוגע באישה ומפיל אותה לריצפה, לפתע היא קמה במהירות ואז בועטת ביורטריי, לפתע היא שולפת פוקדור ומוציאה מצ'וק ענקי ושרירי.[/B]
[B]"מצ'וק תקוף במכת קרטה" אמרה הטבחית ולפתע מצ'וק החל לתקוף במכת קרטה ללא הפסקה יורטריי חומק במהירות עד שלפתע מצ'וק מכניס מכה חזקה למקרר בזמן שהוא אוכל ומפיל אותו על הריצפה והוא נשבר.[/B]
[B]פיקאצ'ו עומד במקום הוא נראה עצבני מאוד, לפתע פיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל בכל הכוח ומעיף את מצ'וק מהחלון מרוב העוצמה, אתה רואה שהטבחית המומה, לפתע פיקאצ'ו תוקף אותה ברעם והיא מתחילה לברוח, אתה רואה שפיקאצ'ו עומד לתקוף אתכם במכת חשמל.[/B]
[B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/7f/Spr_5b_067.png[/IMG][/B][/CENTER]
[/B][/I][/CENTER][/QUOTE]
"פיקאצ'ו תירגע!תירגע!"אצעק לעבר פיקאצ'ו ואז אגיד ליורטריי בסוד:"תשתמש בצוות כפול ואז בנשיכה ודחיפה על פיקאצ'ו."
-
[QUOTE=PO ZON;1018802][CENTER][B]
[I][B]צ'ארמנדר תוקף את פרסיאן בלהביור ופוגע בפרסיאן שעף על אחד הפחים, אתה רואה שהצ'רונקואים מבוהלים ואז לפתע הם תוקפים ברדיפה ללא הפסקה ופוגעים בצ'ארמנדר חזק מאוד, אתה רואה שצ'ארמנדר מתקשה להגיב חזקה הוא חוטף מלא מלא מכות ואתה לא יכול לעזור לו, לפתע הלהבה בזנבו של צ'ארמנדר גודלת, אתה רואה שהוא נהיה עצבני ואז לפתע הוא מתחיל לתקוף בלהביור לכל עבר ומחסל מלא מלא צ'רונקואים, מול צ'ארמנדר נשארים רק כמה צ'רונקואים בין החזקים שבחבורה הם תוקפים בחבטת זעם, לפתע ציפורניו של צ'ארמנדר מתחילות לזהור ואז לפתע הוא תוקף בציפורני מתכת ופוגע חזק בצ'רונקואים שרובם מחוסלים, אתה רואה שצ'ארמנדר שמח מאוד, סוף סוף הוא גילה שיש בו כוח, לפתע גופו של צ'ארמנדר מתחיל לזהור, הוא מתחיל לדגול ולהשתנות, הזנב שלו מתארך, צורת הראש שלו משתנה, הגוף שלו הופך ליותר שרירי, צ'ארמנדר התפתח לצ'ארמליון.[/B][/I]
[I][B]אתה כולך אושר, סוף סוף צ'ארמנדר התפתח לפתע אתה רואה שפרסיאן התעושש הוא עומד לתקוף בזנב ברזל.[/B][/I]
[I][B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/09/Spr_5b_005.png[/IMG][/B][/I][/CENTER]
[/B][/I][/CENTER][/QUOTE]
אני אומר לצ'ארמיליון"גדול התפחת לי,עכשיו תשתמש בציפורןן מתכת על זנב הברזזל של פריסאן ואז גמור אותו בלהביור"
-
[quote=PO ZON;1018802][I][B]♣DarkBoy♣[/B][/I][CENTER][I][B]אתה סתם מסתבך אבל עם התוצאות אתה תתמודד, יכולתה פשוט לתפוס פוקימון פשוט.[/B][/I]
[I][B]אתה הולך לכיוון השער שמפריד בין שני החלקים, כאשר אתה מתקרב למעבר החיילים עוצרים אותך "יש לך אישור מעבר" הם שואלים בזעם. אתה מחכה כמה דקות חושב מה לעשות, לפתע אחד מהם שם לך רגל ומפיל אותך על הרצפה כאשר הוא מכוון את הרובה לגב שלך.[/B][/I]
[I][B]"מי אתה, מה אתה עושה פה, אף אחד בחיים לא ניסה לעבור מהחלק הצהוב לאדום, אתה לא אחד מהאזרחים פה אחרת הייתה עכשיו כמו כולם באצטדיון" אמר אותו חייל כאשר הוא טוען את הרובה שלו בזעם ואתה על הריצפה בקושי יכול לזוז. "נו אז מי אתה? מה אתה רוצה?" צעק החייל בזעם.[/B][/I][/CENTER]
[/quote][B]" אני ג'ון סמית" אני אומר בקול עצבני.[/B]
[B]" המפקד שלכם שלך אותי לראות איך אתם מתנהלים במחסומים, וכדי לכם שאני לא אספר לו שכיוונתם לי אקדח לראש"אני אומר ודי מופתע מעצמי איך המצאתי את זה.[/B]
[B]" כדאי לכם לתת לי להתקדם!" אני מוסיף וקם.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;1018802][CENTER][B]EM Moderator[/B]
[CENTER][I][B]niv961[/B][/I]
[I][B]אתה נכנס בין ההמון שברחבה של הקרבות, לפתע אתה רואה שהמפקד עובר ליד בודק אם אתה נמצא שם, ואז כעבור כמה דקות שהוא רואה שאתה לא שם הוא ממשיך ללכת. לפתע אחד החיילים דוחף אותך לתוך הזירה כאשר מולך חייל אחר "יאלה תילחמו" צועקים החיילים האחרים, אתה נראה המום אתה בכלל לא מכון לקרב, סתם זרקו אותך לתוך הזירה אבל אם תלך זה יראה להם חשוד, לפתע החייל שמולך מוציא ויגורוט ענקי ועצבני, שדופק על החזה שלו בעזרת היידים שלו.[/B][/I]
[I][B][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/5c/Spr_5b_288.png[/IMG][/B][/I]
[I][B]"תציג כרטיס כניסה בבקשה" ביקש אחד מהם, אתה מוציא את הכרטיס שניל העביר לך, ונותן אותו לאחד השומרים, הוא מעביר אותו באיזה מכונה, "יש אישור להיכנס אבל קודם בדיקה ביטחונית" אמר השומר ובדק אותה כמה דקות ואז פתח לך את השער "עכשיו השעה חמש בשעה חמש וחצי אני רוצה אותך מחוץ לבית" אמר השומר, אתה נכנס דרך השער של הבית אל תוך החצר, אתה רואה שהיא ענקית, ונראת כמו איזה יער, אתה רואה שהבית של ניל ענקי, כעבור כמה דקות שאתה הולך בשביל אתה מגיעה לכניסה של הבית, אתה לא מצלצל בפעמון אתה ישר נכנס, אתה נכנס לאט בצעדים שקטים כדי שלא ישמעו אותך, אתה עובר בין המטבח לסלון לחדר השינה, אבל אין שום זכר לניל נראה שהוא לא בבית, אתה ממשיך ללכת, לפתע אתה שומע קולות שמגיעים מהקומה השניה, אתה עולה במהירות לקומה השניה במדרגות הברזל וכעבור כמה שניות אתה מגיעה לקומה השניה, אתה רואה שזו קומה ענקית, אתה הולך במסדרונות אחרי הרעש וכעבור כמה דקות אתה מגיעה לדלת שמאחוריה מגיעה הרעש, אתה מציץ בעזרת המנעול למה שיש בפנים, ולפתע אתה המום, אתה רואה את פרופסור Z מדבר עם עוד איזה פרופסור, אם נמצאים במן חדר מעבדה מוזר, אתה לא מבין למה פרופסור Z לא בבית הכלא הוא לא קשור, הריי חטפו אותו, ולמה בכלל הוא משטף איתם פעולה, לפתע אתה שומע שהדלת של הבית נפתחת, לפתע אתה שומע משהו שעולה במדרגות במהירות הוא מתקרב לכיוון של החדר שאתה מצוטט לו.[/B][/I]
[I][B]אתה רואה שיש שני חדשים שאתה יכול להסתתר בהם בבית מפני אותם אדם, חדר השינה או חדר המקלחת.[/B][/I][/CENTER]
[CENTER][I][B]♣DarkBoy♣[/B][/I]
[I][B]אתה סתם מסתבך אבל עם התוצאות אתה תתמודד, יכולתה פשוט לתפוס פוקימון פשוט.[/B][/I]
[I][B]"מי אתה, מה אתה עושה פה, אף אחד בחיים לא ניסה לעבור מהחלק הצהוב לאדום, אתה לא אחד מהאזרחים פה אחרת הייתה עכשיו כמו כולם באצטדיון" אמר אותו חייל כאשר הוא טוען את הרובה שלו בזעם ואתה על הריצפה בקושי יכול לזוז. "נו אז מי אתה? מה אתה רוצה?" צעק החייל בזעם.[/B][/I][/CENTER][/QUOTE]
אני מוציא את קיבגו ואומר לו לתקוף בזעם דרקון ואז חבטה
ולבנתייף אני מתפלל בלב:"שהוא יתפתח או יקבל מתקפה חזקה"
-
[QUOTE=PO ZON;1018802]
[/QUOTE]
"אני מקווה שאני הולך לחדר הנכון" אחשוב לעצמי, והלך לחדר המקלחת ואקשיב לכל מה שמתרחש בחוץ לחדר
- - - - - - - -
שיוו אתה מלחיץ!!!! חחח
-
[quote=PO ZON;1015512][CENTER][B]הרוח המתמטקאית[/B]
[B]טריקו תוקף בספיגה, שגורמת לכך שהרבה אנרגיה עוברת מגופו של טריקו לגופו של ליירון המופעת שלא מצליח לתקוף בחבטת ראש, ליירון נפגע קשה, לפתע אתה רואה שליירון נבהל, הוא חוזר במהירות לתוך המערה מבוהל.[/B]
[B]טריקו שמח, הוא קופץ עליך מרוב שמחה, אתה רואה שפצעיו של רטוולייט מחמירים ונראה שהוא ממש תשוש, לפתע אתה שומע רעש של מכונית, אתה מסתקל החוצה ורואה שלמערה מתקרב רכב של הצבא הירוק.[/B][/CENTER]
[/quote]
*סליחה שלא הייתי ארבע ימים,הייתי זקוק למנוחה נפשית.
---
"ידעתי שהוא קשור אליהם..."אני ממלמל ופונה אל רטווליט בנימוס "תגיד אתה צריך עזרה? אין לי כאן תרופות אבל במצב שפוקימון נמצא בפוקדור הוא לא יכול להפצע.אחר כך השחרר אותך עם תרצה!"
אני מנסה להצמד אל צד המערה כדי לנסות שהרכב של הצבא הירוק לא אראה אותי.
-
[CENTER][B]EM Moderator[/B]
[B]פיקאצ'ו נרגע קצת, ואז לפתע יורטריי תוקף את פיקאצ'ו בצוות כפול ובנשיכה , פיקאצ'ו נפגע קצת אבל נראה שהוא מתעושש מהר לפתע הוא תוקף את יורטריי במכת רעם ופוגע בו חזק מאוד יורטריי מתחשמל חזק ונראה שהוא מסוחרר, לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהמטבח ומתחיל לרוץ, אתה רץ אחריו ולפתע אתה רואה שהוא נכנס לתוך זירת קרב שבה מתאמנים החיילים, אתה מפחד שהם יגלו שאתה לא חייל אמיתי.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו נלחם בחיילים שבזירה הזו שם. אתה מתקרב אל הזירה ולפתע אתה שם לב שהמעבר בין האזור האדום לאזור הכתום פתוח ושאין אף שומר ששומר שם, נראה שבאזור האדום שהוא העזור השמור ביותר נמצא הפרופסור, כי הריי אתה נזכר שהפרופסור סיפר לך שלשם לוקחים את כל האסירים.[/B][/CENTER]
[CENTER]שלושה מחוזות
צ'ארמליון הודף את מתקפת הזנב ברזל של פרסיאן ואז צ'ארמליון מנצל את הקרבה בין השניים ותוקף בלהביור בכל הכוח ומעיף את פרסיאן על אחד הפחים ומחסל אותו, אתה מתקם לעבר היציאה מהסנטה ואתה רואה את האזור הכתום כמו שהוא, אתה רואה שהוא כמעט ריק מאנשים, אתה רואה מרחוק את המעבר אל החלק האדום, נראה שהוא פתוח ושאין שם שומרים, לפתע אתה מרגיש רטט בתיק, אתה פותח את התיק ורואה שהאבן שמצאתה עדיין אצלך, והוא זוהרת יותר ורוטטת יותר חזק, נראה שהיא מסמנת לך לחזור למעבדה, לאיפה שמצאתה את האבן השניה, אתה מביט אחורה ורואה את כל הצ'רונקואים שצ'רמליון חיסל ואת פרסיאן השרוף.[/CENTER]
[CENTER]♣DarkBoy♣
"אין דבר כזה, אתה סתם משקר, מוני תביא את המחשב" אמר המפקד של אותה פלוגה, לפתע אחד החיילים מביא מחשב נייד והמפקד בודק מידע על ג'ון סמית עליו סיפרתה, לפתע הוא אומר "אין פה אף אדם שקוראים לו ג'ון סמית, תעצרו אותו" אמר המפקד, ולפתע שני חיילים תופסים אותך ואתה מנסה לברוח, לפתע צל גדול מכסה אתכם , לפתע אתה מביט למעלה ורואה את הסלמנס של בוסטון ועליו בוסטון, לפתע סלמנס תוקף בנשימת דרקון ופוגע בכל החיילים ובמפקד, "ברח בון ברח" צועק לך בוסטון, אתה מביט לכניסה לחלק האדום ורואה שהוא מלא בניינים ומלא חיילים נמצאים בו ושומרים שם, ואתה מביט אל הצד השני ורואה מרחוק את הצטדיון ושנשאר לך עוד שעה עד לתחילת השלב הראשון.[/CENTER]
[CENTER]niv961
קיבגו יוצא מהפוקדור ומעורר סוג של לעג בקרב החיילים במקום "אתה הולך להפסיד" אומר החייל שמולך ומתחיל לצחוק, לפתע ויגורוט שלו תוקף בחתך אבל קיבגו חומק במהירות, קיבגו תוקף בזעם דרקון בכל הכוח ונכנס בבטן של ויגורוט שנופל על האדמה ונראה שהוא חטף מכה קשה. "ויגורוט אל תהיה עלוב, תקוף במיקוד אנרגיה ואז באגרוף מפוקס" אמר החייל, לפתע אתה רואה שויגורוט קם, הוא עומד במקום ולא זז הוא תופס במיקוד אנרגיה, קיבגו מנצל את ההיזדמנות ותוקף את ויגורוט בחבטה אבל למרות הכאב של ויגורוט הוא לא זז, לפתע ויגורוט במפתיע תוקף באגרוף מפוקדס ומעיף את קיבגו לקיר הברזל שמאחורייך, קיבגו נפצע חזק אבל ממשיך להלחם, נראה שקיבגו קצת מסוחרר. [/CENTER]
[CENTER]TheMasterBar
אתה נכנס מהר לחדר המקלחת ומסתרר שם, שומע את הרעשים שמגיעים מבחוץ, לפתע אתה שומע דפיקה על דלת החדר שהצצתה במנעול שלו, כעבור כמה שניות אתה שומע את הדלת נפתחת אחד הקולות אומר "או ניל, טוב שבאתה" ואז שומעים רעש של הדלת נסגרת, אתה חושב לעצמך, זה לא הגיוני שפרופסור Z וניל באותו החדר ופרופסור Z עדיין אל חיסל את ניל, משהו מריח לך מסריח, וזה לא מגיעה מהאסלה.
אתה מסתובב בין החדרים בצעדים שקטים מאוד, לפתע אתה רואה חדר מוזר, חדר שנראה כמו חדר עבודה, הוא מלא מלא ניירות, אתה נכנס לחדר הזה ורואה מלא מלא תמונות של ניל עם פוקימונים אגדיים, אבל הפוקימונים האגדיים שבתמונה פצועים מאוד, נראה שהוא פגע בדרך בהרבה פוקימונים.
אתה מסתובב בחדר ולפתע אתה רואה משהו נוצץ, אתה מתקרב ולפתע אתה מוצא על השולחן שלו פוקדור שכתוב עליו GS, אתה נזכר שזה הפוקדור של סלבי, זה על פי אגדה ישנה שהפרופסור סיפר לך.
אתה מביט שוב בפוקדור, הוא זוהר בצורה מדהימה, שונה מפוקדורים אחרים שראיתה בחיים שלך, אתה מסתובב עוד בחדר ולפתע אתה רואה דף עם תוכניות לסדר השמדת האגדיים, נראה שזה התוכניות הסופיות לכל מה שניל הולך לעשות.
לפתע הדלת שממנה הצצתה לחדר ההוא נפתחת, ולפתע אתה שומע צעדים שמתקרבים לחדר העבודה, "שניה אני בא אני רק מביא משהו מחדר העבודה" אומר קול לא מוכר, לפתע לחדר שאתה נמצא נכנס ניל, הוא נראה איש מבוגר, הוא מביט בך במבט מבוהל ומופתע, נראה שהוא לא היה מוכן שדבר כזה יקרה, לפתע הוא מפנה מבט חדר לכיוון הפוקדור של סלבי ואז בתוך שניה אחת הוא שולף רובה ומכוון אותו עליך "אתה בר בטח" אמר ניל, אתה מופתע מזה שהוא מכיר אותך "זרוק את הרובה שיש לך בכיס ותרים ידים" הוא אומר, אתה מופתע לגלות שהוא יודע שיש לך רובה בכיס, זה הרובה שבוסטון הביא לך עוד בבניין הגדול.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr136.png[/IMG][/CENTER]
[CENTER]הרוח המתמטקאית
נראה שגרוולייט מסכים להצעה שלך, אתה זורק עליו פוקדור מהר, הפוקדור נפתח, גרוולייט נכנס לפוקדור והפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה גרוולייט.
הזמן שביזבזתה על גרוולייט עולה לך ביוקר ולפתע מהאוטו יוצא חייל של הצבא הירוק, הוא נראה עצבני, לפתע הוא זורק פוקדור וממנו יוצא זאנגוס פראי ועצבני, "אתה פליט, אתה מרים ידיים זורק את הפוקדורים שלך לרצפה ולא זז או שאני מחסל אותך" אמר אותו חייל שנראה עצבני ורציני.
[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr032.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/335.png[/IMG][/CENTER]
-
[QUOTE=PO ZON;1019189][CENTER][B]EM Moderator[/B]
[B]פיקאצ'ו נרגע קצת, ואז לפתע יורטריי תוקף את פיקאצ'ו בצוות כפול ובנשיכה , פיקאצ'ו נפגע קצת אבל נראה שהוא מתעושש מהר לפתע הוא תוקף את יורטריי במכת רעם ופוגע בו חזק מאוד יורטריי מתחשמל חזק ונראה שהוא מסוחרר, לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהמטבח ומתחיל לרוץ, אתה רץ אחריו ולפתע אתה רואה שהוא נכנס לתוך זירת קרב שבה מתאמנים החיילים, אתה מפחד שהם יגלו שאתה לא חייל אמיתי.[/B]
[B]לפתע אתה רואה שפיקאצ'ו נלחם בחיילים שבזירה הזו שם. אתה מתקרב אל הזירה ולפתע אתה שם לב שהמעבר בין האזור האדום לאזור הכתום פתוח ושאין אף שומר ששומר שם, נראה שבאזור האדום שהוא העזור השמור ביותר נמצא הפרופסור, כי הריי אתה נזכר שהפרופסור סיפר לך שלשם לוקחים את כל האסירים.[/B][/CENTER]
[/CENTER][/QUOTE]
אני אלך בשקט עם יורטריי להאזור הכתום כדי לברוח מהזירה וגם למצוא פוקימון טוב לתפיסה כמו רלטס.