-
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה הולך בכל המהירות ומביא לאישה את במשחק,
היא מודה לך ומושיטה לך שתי שטרות של 200,
היא עומדת עם שקית המשחקים והסוני ומחכה לעודף.[/b]
[B][U]לוקאס[/U][/B]
אתה נכנס ושואל אם יש מקום עבודה,בעל המקום ניגש אליך ושואל אותך אם יש לך מושג בככל באומנות הליחמה הזו?
מה תעשה?
-
שם משתמש: the new nilasak
שם אמיתי: ניר
שם במשחק: סל
מתקפות: כדורי אנרגיה, קרן אנרגיה, תעופה, שיגור
כסף, אוכל וחפצים:1000$
רקע: איך אני אוהב להיות סל..
גזע: סל
סטטוסים:
כוח:1
הגנה:1
מהירות: 21
אנרגיה: 21
דיוק: 21
כוח התחלתי: 750
בקשות\הערות\הארות: אם אני חלש, אז אני חלש.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029743][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]אתה הולך בכל המהירות ומביא לאישה את במשחק,
היא מודה לך ומושיטה לך שתי שטרות של 200,
היא עומדת עם שקית המשחקים והסוני ומחכה לעודף.[/b][/QUOTE]
אני אשים בתוך הקופה את שני שטרות ה200,אתן לאישה שטר של 50 ואז אחרי שהיא תלך אשים את שני שטרות ה200 בכיסי.
-
[quote]לוקאס
אתה נכנס ושואל אם יש מקום עבודה,בעל המקום ניגש אליך ושואל אותך אם יש לך מושג בככל באומנות הליחמה הזו?
מה תעשה?[/quote]
"חההההה!" אצחק "תן לי להילחם מול 10 הלוחמים החזקים שלך ומולך אני אנצח! אם אני אהרוג אחד מכם בטעות אל תאשים אותי חח"
-
[b][u]ניר[/u][/b]
התקבלת, אבל, אתה מתחיל מהאזור שאילן היה בו,ולכן גם הסטטים שלך עלו.
אתה עף לך מעל לעיר אתה מרגיש מלא עוצמה מתחתיך, כאילו משהו שעוד לא הרגשת בחיים, כוח מוזר וחזק.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
" אתה לא מכיר את הלוחמים פה, כל אחד כאן משכמו ומעלה." אומר לך האיש.
" אם תרצה לאמן פה תצטרך להפגין קצת מהכוח שלך " אומר האיש ומוביל אותך לחדר האימונים.
אתה נכנס לחדר, ורואה מולך מולך 10 אנשים שמתאמנים בחדר.
הוא אומר להם שיעצרו ושיבוא הלוחם הכי טוב ויילחם מולך כדאי שיראו את הכוח שלך, ואם אתה תצליח בכלל לאמן אותם.
עולה מולך לזירה מישהו בגובה 2 מטר וחצי רוחב של חצי מטר, ענק.
הוא אומר לך בזילזול שתתחיל אתה.
מה תעשה?
אתה מחזיר לה את הכסף והיא יוצאת מהחנות, פתאום נכנס לחנות המנהל ואומר לך שהוא בא בשביל לבדוק אם אתה עוד פה בכלל.
וא שואל אותך אם קנו בחנות משהו מאז שעזב.
מה תעשה?
-
[quote]ניר
התקבלת, אבל, אתה מתחיל מהאזור שאילן היה בו,ולכן גם הסטטים שלך עלו.
אתה עף לך מעל לעיר אתה מרגיש מלא עוצמה מתחתיך, כאילו משהו שעוד לא הרגשת בחיים, כוח מוזר וחזק.
מה תעשה?[/quote]
אני אחשוב לעצמי 'אוכל... כוח..' אסתכל על העיר ואצעק שאגה גדולה.
אעוף באזור ואסתכל אם יש איזה יצור שאפשר להרוג ולאכול, לקבל כוח, ואז אשחרר הרבה אנרגיה כדי פשוט לפוצץ את כל מה שמנסה לפגוע בי.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029766][b][u]
אתה מחזיר לה את הכסף והיא יוצאת מהחנות, פתאום נכנס לחנות המנהל ואומר לך שהוא בא בשביל לבדוק אם אתה עוד פה בכלל.
וא שואל אותך אם קנו בחנות משהו מאז שעזב.
מה תעשה?[/QUOTE]
"כן קנו פליסטיישן ושלושה משחקים שזה 350$ אדוני מנהל!"אומר לאדון המנהל ואז אחכה לעוד לקוח.
-
[quote]לוקאס
" אתה לא מכיר את הלוחמים פה, כל אחד כאן משכמו ומעלה." אומר לך האיש.
" אם תרצה לאמן פה תצטרך להפגין קצת מהכוח שלך " אומר האיש ומוביל אותך לחדר האימונים.
אתה נכנס לחדר, ורואה מולך מולך 10 אנשים שמתאמנים בחדר.
הוא אומר להם שיעצרו ושיבוא הלוחם הכי טוב ויילחם מולך כדאי שיראו את הכוח שלך, ואם אתה תצליח בכלל לאמן אותם.
עולה מולך לזירה מישהו בגובה 2 מטר וחצי רוחב של חצי מטר, ענק.
הוא אומר לך בזילזול שתתחיל אתה.
מה תעשה?[/quote]
אני אתן לו אגרוף בכל הכוח בבטן ואשאל "בלי להשתמש בצורות אנרגיה כמו כדורים?"
-
[b][u]סל[/u][/b]
[b]אתה מסתכל למטה ורואה הרבה אנשים רגילים הולכים, מימינך אתה רואה מכון כושר די גדול ואתה מרגיש משם אנרגייה גדול מאוד!, משמאלך את רואה חנות צעצוים וגם ממנה אתה מרגיש כוח די חזק.
מה תעשה?[/b]
"איפה הכסף?" שואל אותך המנהל וניגש לקופה..
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
"תחליט לבד!" אומר לך האיש ונותן לך בעיטה חזקה בראש, אתה עף על הקיר וכל מי שנמצא שם צוחק,
המנהל מגחח קצת אבל ממשיך לצפות בקרב.
אתה מרגיש אנרגייה מוזרה, חזקה כזו, אתה שם לב שהיא לא ממי שעומד מולך.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1029849][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"איפה הכסף?" שואל אותך המנהל וניגש לקופה..
מה תעשה?
[/QUOTE]
"הוא נפל לי אני רציתי להערים אותו אבל נכנסת..."אומר למנהל,ארד למטה תוך כדי שאני מוציא את הכסף מכיסי ואומר למנהל:"הינה הכסף"ומגיש לו אותו.
-
[quote]לוקאס
"תחליט לבד!" אומר לך האיש ונותן לך בעיטה חזקה בראש, אתה עף על הקיר וכל מי שנמצא שם צוחק,
המנהל מגחח קצת אבל ממשיך לצפות בקרב.
אתה מרגיש אנרגייה מוזרה, חזקה כזו, אתה שם לב שהיא לא ממי שעומד מולך.
מה תעשה?[/quote]
'בזבזתי יותר מדי אנרגיה בקרב ההוא...' אחשוב לעצמי 'אני אנסה לתת פוש אחרון' אחשוב ואז אאגור בין שתי הידיים שלי כדור ואמקד את כל האנרגייה שלי בו לא להגדיל אותו רק לחזק מתי שתאגר בו מספיק אנרגיה אני אצעק "תראה את המתקפה הזאת אההה!!!!" ואשגר את זה קקרן רצחנית כמו קמהמה אבל לא אותו דבר
-
[U][SIZE=4][B]אנדרואיד 27[/B][/SIZE][/U]
[B]אתה מצליח להינצל מכך שאדונך יראה שגנבת לו, הוא אומר שכל הכבוד על העבודה רק להבא תיזהר שלא יפול לך הכסף,[/B]
[B]הוא מתחיל ללכת לכיוון הדלת ויוצא מהחנות,[/B]
[B]אתה ממשיך בשלך, ופתאום נכנס לחנות ילד קטן שאומר לך שהוא רוצה רק להסתכל בחנות,[/B]
[B]הוא מתחיל להסתובב בחנות ומסתכל על הדברים, אתה מרגיש כוח לא רגיל שיוצא מהילד הזה,[/B]
[B]אתה מסתכל עליו ופתאום אתה רואה שהוא מתחיל ללכת מהר לכיוון הדלת , אתה רואה שיש לו ביד משהו.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[U][SIZE=4][B]לוקאס[/B][/SIZE][/U]
[B]אתה יורה על האיש כדור אנרגייה די חזק ומעיף אותו מהזירה, כל האנשים נשארים פעורי פה, אתה [/B]
[B]מתמתח קצת ומסתובב לכיון המנהל עם חיוך רחב על פניך, אתה רואה שהמנהל מעלה חיוך קטן [/B]
[B]וערמומי,[/B]
[B]"ידעתי כבר מההתחלה, אתה לא אדם רגיל..." אומר ומסתובב לאחרוה, הוא הולך לכיוון הקצה של [/B]
[B]החדר ומביא משם משהו, הוא מתקרב אליך ונותן לך את זה, זה כרטס זהב קטן שפותח את המקום, " מעכשיו וא המורה החדש שלכם, בהצלחה!" אומר האיש ומביא לך דף:[/B]
[B]שעות העבודה שלך הם:[/B]
[B]יום ראשון-ארבע עד שמונה[/B]
[B]יום שני-שש עד תשע[/B]
[B]יום שלישי-שתיים עד שמונה[/B]
[B]יום רביעי-חמש עד שבע[/B]
[B]יום חמישי- שש עד עשר[/B]
[B]יום שישי חופש[/B]
[B]יום שבת- חופש[/B]
[B]על כל שעת עבודה אתה מקבל 30$[/B]
[B][SIZE=5][COLOR=red][U]ללוקאס+אנדרואיד 27![/U][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]היום יום חמישי, כרגיל , הזמנים במשחק הולכים לפי הזמנים במציאות רק פרט לדבר קטן, את [/SIZE][/B]
[B][SIZE=5]הכסף אתם מקבלים כל סוף שבוע, על פי כמות ההגבות שהגבתם באותו יום, כל הגבה זה כמו שעת עבודה ביום.[/SIZE][/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1030048][U][SIZE=4][B]אנדרואיד 27[/B][/SIZE][/U]
[B]אתה מצליח להינצל מכך שאדונך יראה שגנבת לו, הוא אומר שכל הכבוד על העבודה רק להבא תיזהר שלא יפול לך הכסף,[/B]
[B]הוא מתחיל ללכת לכיוון הדלת ויוצא מהחנות,[/B]
[B]אתה ממשיך בשלך, ופתאום נכנס לחנות ילד קטן שאומר לך שהוא רוצה רק להסתכל בחנות,[/B]
[B]הוא מתחיל להסתובב בחנות ומסתכל על הדברים, אתה מרגיש כוח לא רגיל שיוצא מהילד הזה,[/B]
[B]אתה מסתכל עליו ופתאום אתה רואה שהוא מתחיל ללכת מהר לכיוון הדלת , אתה רואה שיש לו ביד משהו.[/B]
[B]מה תעשה?[/B]
[/SIZE][/B][/QUOTE]
אני אלך לאט אל הילד ואז אגיד לו תוך כדי שאני תופס לו את היד,לוקח ממנו את הצעצוע:"לא לגנוב!ילד עכשיו לך מכאן!"ואז אחזיר את מה שהוא לקח למקום שלו.
-
אתה תופס את הילד שנייה לפני שהוא יוצא מהחנות,
" בבקשה תן לי את הסוני הזה, אני הבטחתי לבריון מהכיתה שלי שאני יביא לו סוני בשביל שהוא לא ירביץ לי,הוא אמר שהוא יפוצץ אותי אם אני לא יביא לו, ואת האמת אין לי הרבה כסף בבית ואין לי איך לקנות." אומר הילד בבכי.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1030086][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה תופס את הילד שנייה לפני שהוא יוצא מהחנות,
" בבקשה תן לי את הסוני הזה, אני הבטחתי לבריון מהכיתה שלי שאני יביא לו סוני בשביל שהוא לא ירביץ לי,הוא אמר שהוא יפוצץ אותי אם אני לא יביא לו, ואת האמת אין לי הרבה כסף בבית ואין לי איך לקנות." אומר הילד בבכי.[/QUOTE]
"תראה הדבר הכי טוב זה..."אומר לו ואז אתן לו אגרוף לפרצוף כדי שהוא ימות ואז אשים אותו במחסן בשביל שלא יגלו אותו ואז אחזיר את הסוני למקום שלו.