[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063938]אין לי כוח...[/QUOTE]
בבקשה :(:(
ומה קרה עומר פרש אתה יודע?
Printable View
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063938]אין לי כוח...[/QUOTE]
בבקשה :(:(
ומה קרה עומר פרש אתה יודע?
אני נססחף עם הזרם,כולם פורשים,אין אף אחד בפרוום ומשעמם צריך להבין שייש תהלייכם ואי אפשר ככה אני מקטין פעילות עד שהפוורם ייה יותר שוקק חיים. אני ייה עדיין בפורום אבל לא כל היום.
אלמוג אני רוצה לעשות משהו שיחזיר אנשים אז תחכה קצת
יאללה גם אני פורש [סתם סתם אמרתי בנ''וד הקודם מתי אני פורש]
[quote=!!~איתי~!!;1063941]אלמוג אני רוצה לעשות משהו שיחזיר אנשים אז תחכה קצת[/quote]
אני יכול לעזור?
גם אני בעניין
אני רוצה לדבר עם היטמן היום ולשכנע אותו לחזור הוא היחיד שיוכל להחזיר את המשתמשים לפורום
אבל היטמן בבאן איתי.
[quote=!!~איתי~!!;1063950]אני רוצה לדבר עם היטמן היום ולשכנע אותו לחזור הוא היחיד שיוכל להחזיר את המשתמשים לפורום[/quote]
זה רעיון טוב,הוא מביא משקיענים ומשקיענים מביאים משתמשים.
אבל מה יקרה עם לא צליח לשכנע אותו לחוזר? הפרוום יקרוס?
הפורום לא יקרוס כל כך מהר....אני כאן ואני מחזיק אותו עד הסוף המר...
[quote=~DaRk_AnGeL~;1063956]הפורום לא יקרוס כל כך מהר....אני כאן ואני מחזיק אותו עד הסוף המר...[/quote]
כן הבעיה היא שהפרוום הולך ומצטמצם.
[quote=הרוח המתמטקאית;1063953]זה רעיון טוב,הוא מביא משקיענים ומשקיענים מביאים משתמשים.
אבל מה יקרה עם לא צליח לשכנע אותו לחוזר? הפרוום יקרוס?[/quote]
הוא יחזור אני בטוח
ולגבי הבאן אני ידבר עם רותם ואלכס על זה שיורידו אותי מניהול בשביל להביא לו לחזור לתקופת נסיון
איתי אתה מדבר על ניהול רק בשביל משתמש אחד שגם לא כול כך בטוח אם הוא ירצה לחזור?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063963]איתי אתה מדבר על ניהול רק בשביל משתמש אחד שגם לא כול כך בטוח אם הוא ירצה לחזור?[/QUOTE]
דברתי אתו לפני כמה זמן על זה שהוא רוצה לחזור הוא אמר לי שהוא רוצה אבל עדיף ככה כי הוא יהיה פחות עצבני
[QUOTE=~DaRk_AnGeL~;1063956]הפורום לא יקרוס כל כך מהר....אני כאן ואני מחזיק אותו עד הסוף המר...[/QUOTE]
אתה לא רואה אבל הפורום קורס כבר היטמן הוא בין היחידים שיכול להחיות אותו
[quote=הרוח המתמטקאית;1063957]כן הבעיה היא שהפרוום הולך ומצטמצם.[/quote]
זה לא נכון! יש משתמשים חדשים שמחליפים את אלו שעוזבים ואני ביניהם (מאלו החדשים)