-
[QUOTE=the New World;1076144][SIZE="4"][B][COLOR="Red"]עדכנתי את עמוד יכולת הפוקימון הוספתי לשם פוקימנים.בקרוב יספו לשם עוד פוקימון. אניחושב שהיום המידע על קרב אגדי יצא לאור[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][COLOR="DarkRed"]דארן
תוציא אותם מהקלף ותרפא עם הפוקידע.לאחר שתרפא תחזיר אותם לקלף
---------------------------------------------
אתה מתפאל קצת מהעיר מתכתי.אתה מתחיל ללכת בעיר עם מתכתי עם צ'ארמנדאר שלך.לאחר חיפוש קל של המעבדה של אייזייק.אתה מוצא את המעבדה שלו.אתה דופק 3 פעמיים בדלת המעבדה שלו.אחרי זה אתה מחכה שיפתח לך.לאחר חצי דקה של המתנה.דלת המעבדה נפתחת ומולך עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr004.png[/IMG] איש זקן שמחזיק בזכוכית מגדלת.האי אומר לך , שמי פרופסור אייזייק. מי אתה ומי שלח אותך לכאן ?"[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"פרופסור קוא שלח אותי," אני אומר לו בנימוס, "אני אחד מאלה ששרדו את הפיצוץ של כדור הארץ."
-
[QUOTE=the New World;1077101][B][COLOR="Green"]בר
אתה זורק מילה טובה לעבר מיס שלך על הקרב שהוא ערך נגד הספירו הזה.שניכם מתחילים ללכת ותוך כדי הליכה לחפש פוקימונים שמיס ילחם הגדם. לאחר הליכה קצרה אתם פוגשים ב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/27.png[/IMG] סנדרשו.הפוקידע שלך אומר " סנדרשו פוקימון האדמה. היכולת שלו נקרת להב גדול.הציפורניים שעל ידו יכולות להתארך"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מיס קדימה בוא נתחיל תשתמש בכדור צל על האדמה ותציצור אבק שסנד (קיצור) ישים לב אחרי זה תשתמש בצוות כפול ותעשה קולות של רוח שיפחידו את סנד,שלא יראה מאיפה הקולות יוצאים" אגיד למיס
-
[B][COLOR="Green"]בר
מיס משתמש בכדור צל ומעיף אותו על האדמה שליד סאנד.כדור הצל פוגע באדמה ויוצר אבק.סנד שם לב לאבק ולא מבין מאיפה האבק בא.מיס משתמש בצות כפול ואז משכפל את עצמו 5 פעמיים.מיס וכפילו מתחילים לעשות קולות כדי להפחיד את סנד.סנד מתחיל להיפחד מכול המיס שמולו.סנד מתחיל להתגלגל סביב עצמו ואז הוא מתגלגל לעבר אחד המיס.סנד משתמש בגילגול על מיס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
אייזיק אומר לך " דארן כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]קלמן
מותר 2מתקפות בהמשך
--------------------
פוינרד משתמש בשריטה על החוטים שג'ולטיק שולח לעברו.השריטה חותכת את החוטים של ג'ולטיק.לאחר מכן פויננרד משתמש בפנים מפחידות על ג'ולטיק.ג'לטיק מסתכל בפניו של פוינרד והוא מיד פוחד וקופא במקום.אתה זורק את קלף התפיסה מעל ג'ולטיק.קלף התפיסה מרחף באוויר עד שנעצר מעל ג'ולטיק.קיר חשמלי נוצר סביב ג'ולטיק.קלף התפיסה שואב לתוכו את ג'וללטיק ואז חוזר אליך. תפסת ג'ולטיק.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ק
אתה שמח מאוד שמגבי הצליח לנצח את אוניקס הפראי.מגבי גם הוא שמח שהוא ניצח את אוניקס כמוך. אתה מוציא את קלף התפיסה ואז זורק אותו לעבר אוניקס המעולף.קלף התפיסה מרחף באוויר עד שנעצר מעל אוניקס.קלף התפיסה מכין קיר חשמלי שכולא את אוניקס בתוכו.הקלף שואב לתוכו את אוניקס ואז חוזר אליך.לכדת אוניקס בקרוב יעודכן לך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה יודע שאת צריך לנצח אותה עם היכולת של ליט?
----------------------------------------------
ליט מוציא מתוך הפה שלו ערפיח כדי להתחמק מן הנשיכה של מאוביל.הערפיח גורם למאוביל לא לראות את מיקומו של ליטוויק.ליטוויק זז במהירות מקומו ומצליח להתחמק מן הנשיכה שלה.לאחר מכן ליט משתמש בילבול על מאוביל.מאבויל לא רואה כלום ולכן לא מתחמקת מהבילבול שפוגע בה.הבילבול מתחיל להשפיע על מאוביל והא לגמרי מבובלת מאוד. הערפיח נעלם מן זירת הקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
סרג אומר לך" אל תדאג אני אשמור על סנדרשו מצויןן ואני גם אפתח אותו עד לפעם הבאה שניפגש.טוב אז בי לך ולהתראות לך ". אתה יורד מהזירה ואז ממשיך ללכת בעיר עם אקסיו שלך לעבר היציאה של העיר. לאחר דקה וחצי אתה מגיע ליציאה מן העיר אך היציאה חסומה בשני שומרים. השומר הראשון אומר לך " אתה לא יכול לצאת עד שלא תראה לנו אם הבסת את גי'ראצ'י בקרב אגדי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
אתה שמח שפגשת באוניקס בגלל שרצית לתפוס את האוניקס הזה בשביל הצוות שלך. אתה מורה לטאפיג לתקוף את אוניקס.טאפיג שומע בקולך ומנשתמש בגחלת על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מן הגחלת של טאפיג שלך ונפגע מימנה.אוניקס נפגע קצת מהגחלת. לאחר מכן אוניקס מניף את זנבו לאוויר והוא הופך ללבן.אתה מבין שאניקס משתמש בזנב ברזל.אוניקס משתמש בזנב ברזל על טאפיג שלך .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
מה זה לנשוך אותה בלי קרח?
------------
סנוראט קופצת מעל מאוביל וכך מצליחה להתחמק מראש ברזל של מאוביל.סנוראט יורדת לעבר מאוביל ותוקפת אותה בניב קרח.ניב הקרח פוגע במאוביל וכמעט מקפיא אותה. מאוביל זז לאחר כדי להתחמק ממה שסנוראט מתכננת.סנוראט רצה לעבר מאוביל כדי לעת בה וכך להקפיא אותה.מאוביל לא נותנת לה לגעת בה.לאחר מרדף קצר סנוראט מצליחה לגעת במאוביל ולהפוך אותה לקרח.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1077342]
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
מה זה לנשוך אותה בלי קרח?
------------
סנוראט קופצת מעל מאוביל וכך מצליחה להתחמק מראש ברזל של מאוביל.סנוראט יורדת לעבר מאוביל ותוקפת אותה בניב קרח.ניב הקרח פוגע במאוביל וכמעט מקפיא אותה. מאוביל זז לאחר כדי להתחמק ממה שסנוראט מתכננת.סנוראט רצה לעבר מאוביל כדי לעת בה וכך להקפיא אותה.מאוביל לא נותנת לה לגעת בה.לאחר מרדף קצר סנוראט מצליחה לגעת במאוביל ולהפוך אותה לקרח.[/COLOR][/B][/QUOTE]
[I]מתקפת נשיכה (Bite)[/I]
~~~~~~~~~~~~~~~~
"סנוראנט תשתמשי עכשיו בדחיפה בכול הכוח כדי להעלף את מאוביל! אם היא לא מתעלפת תשתמשי בניב קרח כדי לסיים את הקרב!" אגיד לסנוראנט.
-
[QUOTE=the New World;1077342][B][COLOR="Green"]בר
מיס משתמש בכדור צל ומעיף אותו על האדמה שליד סאנד.כדור הצל פוגע באדמה ויוצר אבק.סנד שם לב לאבק ולא מבין מאיפה האבק בא.מיס משתמש בצות כפול ואז משכפל את עצמו 5 פעמיים.מיס וכפילו מתחילים לעשות קולות כדי להפחיד את סנד.סנד מתחיל להיפחד מכול המיס שמולו.סנד מתחיל להתגלגל סביב עצמו ואז הוא מתגלגל לעבר אחד המיס.סנד משתמש בגילגול על מיס[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"קדימה מיס תחמוק מזה, אתה מהיר ומרחף תעוף לגובהה כדי לחמוק ואז, כהוא ממש מתחתך תשתמש בכדור צל ממרחק 0 פגיעה קשה וכואבת" אגיד למיס
-
[quote=the New World;1077342][B][COLOR=green]ב[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה יודע שאת צריך לנצח אותה עם היכולת של ליט?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]----------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט מוציא מתוך הפה שלו ערפיח כדי להתחמק מן הנשיכה של מאוביל.הערפיח גורם למאוביל לא לראות את מיקומו של ליטוויק.ליטוויק זז במהירות מקומו ומצליח להתחמק מן הנשיכה שלה.לאחר מכן ליט משתמש בילבול על מאוביל.מאבויל לא רואה כלום ולכן לא מתחמקת מהבילבול שפוגע בה.הבילבול מתחיל להשפיע על מאוביל והא לגמרי מבובלת מאוד. הערפיח נעלם מן זירת הקרב.[/COLOR][/B]
[/quote]
[SPOILER]לא ידעתי..טוב שאמרת לי..[/SPOILER]
"אוקי! ליט! תשתמש בגחלת על מאווביל!" אורה לו ואסמן לו להתחיל.
לאחר מכן אחשוב 'בטח אחרי הגחלת היא כבר לא תהיה מבולבלת..אז צריך לחשוב על משהו אחר..'
ואז אומר "ליט! תלך לכיוון מאוויל,בזמן שהיא כמעט תתקיף אותךם תשתמש ביכולת שלך ותעבור דרך הגוף שלה תוך כדי שימוש בגחלת!" אומר לו ואחייך.
-
[quote]סטיב
סרג אומר לך" אל תדאג אני אשמור על סנדרשו מצויןן ואני גם אפתח אותו עד לפעם הבאה שניפגש.טוב אז בי לך ולהתראות לך ". אתה יורד מהזירה ואז ממשיך ללכת בעיר עם אקסיו שלך לעבר היציאה של העיר. לאחר דקה וחצי אתה מגיע ליציאה מן העיר אך היציאה חסומה בשני שומרים. השומר הראשון אומר לך " אתה לא יכול לצאת עד שלא תראה לנו אם הבסת את גי'ראצ'י בקרב אגדי " [/quote]
"אבל איפה ג'יראצ'י?" אשאל את השומרים "ומה זה קרב אגדי?"
-
[QUOTE=the New World;1077342][B][COLOR="Black"]קלמן
מותר 2מתקפות בהמשך
--------------------
פוינרד משתמש בשריטה על החוטים שג'ולטיק שולח לעברו.השריטה חותכת את החוטים של ג'ולטיק.לאחר מכן פויננרד משתמש בפנים מפחידות על ג'ולטיק.ג'לטיק מסתכל בפניו של פוינרד והוא מיד פוחד וקופא במקום.אתה זורק את קלף התפיסה מעל ג'ולטיק.קלף התפיסה מרחף באוויר עד שנעצר מעל ג'ולטיק.קיר חשמלי נוצר סביב ג'ולטיק.קלף התפיסה שואב לתוכו את ג'וללטיק ואז חוזר אליך. תפסת ג'ולטיק.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יש! כל הכבוד פוינרד,בזכותך יש לנו חבר חדש בצוות!" אומר בשמחה לפוינרד ואניף את אגרופי לאוויר. לאחר מכן אוציא את ג'ולטיק החוצה וארפה אותו ואת פוינרד. אחר כך אכניס חזרה את ג'ולטיק ואמשיך להתקדם בדרך עם פוינרד.
-
[quote]ג'ק
אתה שמח מאוד שמגבי הצליח לנצח את אוניקס הפראי.מגבי גם הוא שמח שהוא ניצח את אוניקס כמוך. אתה מוציא את קלף התפיסה ואז זורק אותו לעבר אוניקס המעולף.קלף התפיסה מרחף באוויר עד שנעצר מעל אוניקס.קלף התפיסה מכין קיר חשמלי שכולא את אוניקס בתוכו.הקלף שואב לתוכו את אוניקס ואז חוזר אליך.לכדת אוניקס בקרוב יעודכן לך.[/quote]
"הפוקימון הראשון שתפסתי והחבר הראשון שלך מגבי!" אומר בשמחה גדולה.
"מגבי, העצירה הקטנה הזאת הפריעה לנו אבל עכשיו נלך לנעבור את דיונות המוות האלו לכיוון עיר הראשונה לבפגוש את אייזן "
-
[B][COLOR="Red"][SIZE="4"]מצטער שלא הגבתי היה לי כול מיני דברים לעשות.מקווה שהמשחק יחזור להרגלו. רק חבל שהיו לכם 4ימים להגיב עד שאני יגיב ורק 6מתוך8 הגיבו לי.[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ק
איזייק לא אייזן
-----------------------------
אתה די שמח שהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך. מגבי גם הוא שמח ששהצלחת לתפוס את הפוקימון הראשון שלך.שניכם משיכים ללכת בדינות המוות לעבר העיר מתכתי.העיר הראשונה במחוז 6. לאחר הליכה של 10 דקות אתם יוצאים מן דינות המוות ומגיעים לעיר מתכתי.העיר הראשונה במחוז 6.בעיר יש "חנות קטנה , המעבדה של פרופסור אייזיק, מתחם קרב אדי ראשון. וסתם להלחם נגד מאמנים שתפשו ברחובות העיר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]קלמן
אתה שמח שתפסת את הפוקימון הראשון שלך בצוות.אתה מניף אגרוף באוויר וכך גם פוינרד מעיף אגרוף לאוויר.אתה מוציא את ג'ולטיק מתוך קלף התפיסה כדי לרפא אותו מן הנזק שחטף.ג'ולטיק יוצא מן קלף התפיסה די מאושר.אתה מוציא את הפוקידע של ומרפא את ג'ולטיק ואת פוינרד מהפציעות שלהם.אתה מחזיר את ג'ולטיק לקלף ומשיך עם פונירד ברך לעיר מתכתי.לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע שלט שכתוב עליו " דינות המוות. חיים פה אוניקס וסטיליקיס".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
אחד השומרים אומר לך " ג'יראצ'י נמצא במתחם קרב האגדי הראשון שבעיר. קרב אגדי זה כך: בכול עיר במחוז יש מבנה של קרב אגדי. בקרב אגדי עליך לעבור מס' אתגרים. האתגרים היו שונים זה מזה והיו קשים ככול שתקדם במסעך שלך.לאחר שתעבור מס' אתגרים תוכל להילחם באגדי מסוים.האגדי יתן לך אפריות שיקלו לך על ניצחונן בקרב.פה בעיר תוכל להילחם נגד ג'יראצ'י ".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]קודאק
ליט משתמש בגחלת על מאוביל המבולבלת.הוא שולח גחלתלעבר מאוביל.מאוביל מבולבלת ולא מתחמקת מהגחלת של ליט.הגחלת פוגעת במאוביל ומוציאה אותה מבלבול.מאוביל ישר רצה לעבר ליט במתקפת נשיכה. ליט משתמש ביכולת שלו כדי לעבור דרך מאוביל.ליט עובר דרך מאוביל ותוך כדי שהוא עובר הוא תוקף אותה בגחלת.מאוביל נפגעת קשה מהגחלת ומתעלפת. אומרים לך " ניצחת בקרב כנס לדלת שמולך ". מולך מופיעה דלת "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Olive"]בר
מיס מרחף באוויר לגובה רב כדי להתחמק מן התקפה של סנד.וכך קורה מיס עף לגובה רבה וסנד לא מצליח לפגוע במסי בגלל שהוא מרחף באויר.מיס יורד במהירות אל סנד ותוקף אותו בכדור צל מטווח אפס.סנד לא מצליח להתחמק מן כדור הצל.הוא חוטף את כדור הצל מטווח אפס ועף לאחור לכמה מטרים.סנד נשכב על האדמה מעולף לגמרי. מיס ניצח את סנד בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אבל היא לא יודעת נשיכה ובלי אם
סנוראט רצה לעבר מאוביל כשקפואה בגוש קרח.כשהיא קרובה למאוביל היא משתמשת עליה בדחיפה חזקה מאוד.היא דוחפת את מאוביל יחד עם גוש הקרח שהיא כלואה בו לאחור לכמה מטרים.גוש הקרח מתרסק יחד עם מאוביל באדמה.גוש הקרח נשבר לרסיסים.מאוביל מצליחה לעמוד אך לאחר שניות ספורות נופלת ומתעלפת. אומרים לך " ניצחת בקרב .כנס בדלת שמולך ". מולך מופיעה דלת [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=the New World;1080661][B][COLOR="Red"]ג'ון
אבל היא לא יודעת נשיכה ובלי אם
סנוראט רצה לעבר מאוביל כשקפואה בגוש קרח.כשהיא קרובה למאוביל היא משתמשת עליה בדחיפה חזקה מאוד.היא דוחפת את מאוביל יחד עם גוש הקרח שהיא כלואה בו לאחור לכמה מטרים.גוש הקרח מתרסק יחד עם מאוביל באדמה.גוש הקרח נשבר לרסיסים.מאוביל מצליחה לעמוד אך לאחר שניות ספורות נופלת ומתעלפת. אומרים לך " ניצחת בקרב .כנס בדלת שמולך ". מולך מופיעה דלת [/COLOR][/B][/QUOTE]
אני ארפא את סנוראנט בעזרת הפוקידע ואז אכנס בשמחה עם סנוראנט לתוך הדלת שנפתחה במהירות.
-
[QUOTE=the New World;1077342][[B][COLOR="Red"]דארן
אייזיק אומר לך " דארן כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
וואי אני ממש מצטער, לא שמתי לב ^^"
---
"לא." אני עונה חד משמעית, ומהנהן ברצינות, 'כדאי להזהר מהצוות בלאק האלה...' אני חושב לעצמי ברצינות ונחישות.
"תודה פרופסור." אני אומר לו בחיוך קטן, ולאחר מכן יוצא מהמעבדה וממשיך בדרכי, אך הפעם אני נזהר יותר מצוות בלאק.
-
[quote=the New World;1080661][B][COLOR=red][SIZE=4]מצטער שלא הגבתי היה לי כול מיני דברים לעשות.מקווה שהמשחק יחזור להרגלו. רק חבל שהיו לכם 4ימים להגיב עד שאני יגיב ורק 6מתוך8 הגיבו לי.[/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט משתמש בגחלת על מאוביל המבולבלת.הוא שולח גחלתלעבר מאוביל.מאוביל מבולבלת ולא מתחמקת מהגחלת של ליט.הגחלת פוגעת במאוביל ומוציאה אותה מבלבול.מאוביל ישר רצה לעבר ליט במתקפת נשיכה. ליט משתמש ביכולת שלו כדי לעבור דרך מאוביל.ליט עובר דרך מאוביל ותוך כדי שהוא עובר הוא תוקף אותה בגחלת.מאוביל נפגעת קשה מהגחלת ומתעלפת. אומרים לך " ניצחת בקרב כנס לדלת שמולך ". מולך מופיעה דלת "[/COLOR][/B]
[/quote]
"יש!" אקרא ואלך לכיוון ליט,"היית מעולה!" אומר וארפא אותו דרך הפוקדקס.
לאחר מכן אלך לכיוון הדלת מעט בחשש אבל בגאווה.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק ותומר יש לכם המשך משותף בקרב תיחסו שהשני לא קיים
[B][COLOR="Red"][B][U]תומר[/U][/B] - אתה מרפא את סנוראט שלך בעזרת הפוקידע שלך ואז נכנס איתה לדלת שנפתחה מולך[/COLOR].
[COLOR="Green"][B][U]קודאק[/U][/B] - אתה מרפא את ליט שלך מהפציעות שחטף עם הפוקידע שלך ואז הולך איתו לעבר הדלת.אתה נכנס לדלת.[/B][/COLOR].
אתם נכנסים דרך הדלת ורואים מולכם ילד עם סנוראט/ליט. אור חזק מופיע וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/385.png[/IMG] גיראצ'י האגדי. הוא אומר לכם " שלום אני ג'יראצ'י. הגעתם לפה ותכל להילחם נגדי בקרב 1על 1. היה לכם אפשרות לרפא את הפוקימון שלכם 3 פעמים מתי שחליטו.יאלה תחילו להילחם נגדי "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
מקוה שלא יקרה שוב
------------------------
אייזיק אומר לך " אם כך אז בהצלחה במסע שלך תשמור על קשר איתי ועם קוא ". אתה יוצא מהמעבדה שלו עם צ'ארמנדאר שלך ומתחיל ללכת בעיר.בעיר אתה רואה פוסטר של " קרב אגדי ". אתה לא מבין מה זה אומר ומשיך ללכת.אתה מגיע לסוף העיר שחסומה על ידי שני שומרים. אחד השומנרים אומר לך " תוכל לצאת מהעיר אך ורק שתראה לנו שניצחת בקרב אגדי, ניצחת את ג'יראצ'י "[/COLOR][/B]
-
[quote=the New World;1080726]
[B][COLOR=green][B][COLOR=green][B][U]קודאק[/U][/B] - אתה מרפא את ליט שלך מהפציעות שחטף עם הפוקידע שלך ואז הולך איתו לעבר הדלת.אתה נכנס לדלת.[/COLOR][/B].[/COLOR][/B][COLOR=green]
[B]אתם נכנסים דרך הדלת ורואים מולכם ילד עם סנוראט/ליט. אור חזק מופיע וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/385.png[/IMG] גיראצ'י האגדי. הוא אומר לכם " שלום אני ג'יראצ'י. הגעתם לפה ותכל להילחם נגדי בקרב 1על 1. היה לכם אפשרות לרפא את הפוקימון שלכם 3 פעמים מתי שחליטו.יאלה תחילו להילחם נגדי "[/B][/COLOR]
[/quote]
"אוקי..ליט תצא החוצה!" אומר לו ואקרא לו לקרב.
"ליטוויק ערפיח! מיד לאחר מכן תשתמש בבלבול ואז בגחלת חזקה!" אומר לו בהתרגשות מהקרב האגדי.