-
[QUOTE=LordAbizi;1132024]
דוד
מאצ'ופ מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י בתגובה יוצא למתקפת ניקור. מאצ'ופ מנסה לעצור אותו, ומצליח רק אחרי שפיג'י ניקר אותו מעט. מאצ'ופ מרים את פיג'י, ואז זורק אותו, אך פיג'י במהלך הנפילה מנפנף מעט בכנפיים שלו ומקטין את הנזק מהנפילה.
[/QUOTE]
'אני צריך לנטרל את הכנפיים שלו' אני חושב "מאצ'ופ" אני אומר בהססנות "תעשה בדיוק כמו קודם אבל תפוס אותו בכנפיו, ואז תקח אותו, תצמיד אותו לעץ ותרביץ לו עד שיתעלף"
-
דניס
התכוונתי שהוא כבר פגע, טעות שלי.
--
לארביטר יוצא לדחוף את הופיפ ופוגע בו. הופיפ מנצל משב רוח, מסתובב סביב לארביטר ואז דוחף אותו חזרה.
לי
"בה... שיהיה." הוא אומר, ומתרחק מעט ממך. "צא, הוט הוט!" הוא אומר ומוציא הוט הוט.
אד
שים לב מה אתה עושה, אתה מספר לו המון מידע שהוא יודע.
--
"מה מטרת הביקור שלך?" שואל המכשף.
דוד
מאצ'ופ שוב מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י טס כלפי מטה כדי לנקר את מאצ'ופ, ומאצ'ופ מתכונן לתפוס אותו, אך זו הייתה הטעיה, ופיג'י המריא למעלה ברגע האחרון. מאצ'ופ כבר החל להניע את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, ובינתיים פיג'י מנמיך אל מאחורי מאצ'ופ ומנקר אותו משם.
-
[quote]אד
שים לב מה אתה עושה, אתה מספר לו המון מידע שהוא יודע.
--
"מה מטרת הביקור שלך?" שואל המכשף.[/quote]
"אני רוצה לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי ולהתחיל את המסע שלי!" אומר למכשף.
-
[quote=LordAbizi;1133145]דניס
התכוונתי שהוא כבר פגע, טעות שלי.
--
לארביטר יוצא לדחוף את הופיפ ופוגע בו. הופיפ מנצל משב רוח, מסתובב סביב לארביטר ואז דוחף אותו חזרה.[/quote]
"קדימה לרביטר, אני רוצה שתנסה לרכז את כל האנרגיה שלך בגוף, את כל האש שלך בגוף" אורה לו "תרכז הכל בנקודה אחת, בסביבת הפה".
"תנסה לחמם את הגוף שלך" אמשיך "ותנסה לשחרר את האנרגיה בפרץ אש אחד!"
אסיים את תהליך יצירת מתקפת האש.
-
[QUOTE=LordAbizi;1133145]
דוד
מאצ'ופ שוב מתקרב אל פיג'י ונותן לו אגרוף. פיג'י טס כלפי מטה כדי לנקר את מאצ'ופ, ומאצ'ופ מתכונן לתפוס אותו, אך זו הייתה הטעיה, ופיג'י המריא למעלה ברגע האחרון. מאצ'ופ כבר החל להניע את הידיים שלו כדי לתפוס אותו, ובינתיים פיג'י מנמיך אל מאחורי מאצ'ופ ומנקר אותו משם.[/QUOTE]
'למה לא חשבתי על זה?' אני חושב בעצב "מאצ'ופ" אני אומר ביאוש "פשוט תרביץ לו. תבעט בו, תן לו אגרופים, אולי זה יעזור"
-
[QUOTE=LordAbizi;1133145]
לי
"בה... שיהיה." הוא אומר, ומתרחק מעט ממך. "צא, הוט הוט!" הוא אומר ומוציא הוט הוט.
[/QUOTE]
אני מוציא את מגי לקרב ואומר לו " גחלת על הוט הוט "
-
[QUOTE=LordAbizi;1130147]
מייק
ואיך אתה בדיוק מתכוון להבין את התשובה שלו?
--
נידוראן פולט נוזל מהפה בצורה חסרת משמעות, והנוזל אינו מצליח להגיע עד לעץ, ונופל לאדמה קודם.[/QUOTE]
"אוקיי, בוא ננסה משהו אחר. תשתמש בחפירה על הסלע הקרוב!" אני אומר לנידוראן בחיוך ומחכה שהוא יבצע
-
אד
"אה, בסדר גמור. עקוב אחריי," הוא אומר, פותח את הדלת, ונכנס לכישופייה.
דניס
למה שתהיה לו אש בגוף? לפוקימוני אש יש אש בגוף, ואצלהם קל יותר להסביר מתקפות אש, כי הם לא צריכים לתרגם אנרגיה לאש, אלא פשוט לפלוט אש (לא שזה קל בפני עצמו). אבל לפוקימון כזה אין אש בגוף, וכדי לייצר אש הוא צריך לתרגם אנרגיה לאש, וזה הרבה יותר קשה.
--
לארביטר מכין משהו בפה שלו, ומנסה לפלוט אותו, אך התוצאה היא יריקה שפוגעת בהופיפ, ולא עושה נזק.
דוד
מאצ'ופ הולך את פיג'י, ומתחיל להכות בו. פיג'י נפגע ומגיב במכת עם הכנפיים וניקורים.
לי
"הוט הוט, צא לניקור!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט הוט. הוט תחילה נפגע, אך אז הוא מתחיל לתמרן בטיסה בין הגחלות, מגיע אל מגבי, ומנקר אותו.
מייק
מה זו תסמונת החיוכים המטורפת הזו שיש לאנשים בפורום?
--
נידוראן מתקרב אל אחד הסלעים, ומתחיל לשרוט אותו הלוך ושוב עם ציפורניו. מכיוון שלחפור בסלע זה הרבה יותר קשה, מלמשל, לחפור באדמה, בקושי רואים התקדמות של נידוראן.
-
[quote]אד
"אה, בסדר גמור. עקוב אחריי," הוא אומר, פותח את הדלת, ונכנס לכישופייה.[/quote]
"תודה רבה לך אדוני!" אומר ואכנס עם המכשף אל הכישופייה של המכשף אוקוס ואשאל:"המכשף אוקוס?אתה נמצא כאן?באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי." ואסתכל ימינה ושמאלה כדי לראות את הדברים שנמצאים בכישופיה, שמורשים לי לראות ואחשוב לעצמי:"וואוו, איזו כישופייה!הכי יפה שראיתי!"
-
[quote=LordAbizi;1133596]דניס
למה שתהיה לו אש בגוף? לפוקימוני אש יש אש בגוף, ואצלהם קל יותר להסביר מתקפות אש, כי הם לא צריכים לתרגם אנרגיה לאש, אלא פשוט לפלוט אש (לא שזה קל בפני עצמו). אבל לפוקימון כזה אין אש בגוף, וכדי לייצר אש הוא צריך לתרגם אנרגיה לאש, וזה הרבה יותר קשה.
--
לארביטר מכין משהו בפה שלו, ומנסה לפלוט אותו, אך התוצאה היא יריקה שפוגעת בהופיפ, ולא עושה נזק.
[/quote]
חום יוצר אש, ניסיתי לגרום לו לרכז את האנרגיה שלו ואת החום שלו..
---
"תשתמש בסלאש!" אורה ללארביטר שלי "תנסה לפגוע בו חזק!"
---
איך מסבירים מתקפה לא גופנית?
-
אד
מה לא היה ברור ב'עקוב אחריי'?
--
אתה נכנס אחרי המכשף לכישופייה החשוכה שמוארת רק על ידי לפידים על הקירים. ברגע שאתה מתחיל לפלוט כל מיני שטויות, המכשף שנכנס איתך פונה אליך בכעס:
"בשם מיו, העזר מעט בסבלנות! אני מוביל אותך לרב-המכשפים, אבל אל לך לעצוק כאן! אנשים לומדים וחוקרים את מסתורי הכישוף כאן!".
דניס
אתה בכיוון הנכון. עוד קצת ניסיון וטעייה ואתה תגיע להסברים סבירים. הבעיה היא לא רק שאתה צריך להסביר, אלא שהפוקימון צריך להיות בשל ללמוד את זה. ופוקימון שזה יומו הראשון כפוקימון שנלחם, ולא כלוא באיזו פוקרשת במעבדה... לא כל כך בשל...
--
לארביטר קופץ אל הופיפ ומכה בו עם ציפורניו. הופיפ נע לעבר לארביטר, ודוחף אותו.
-
[QUOTE=LordAbizi;1133596]
לי
"הוט הוט, צא לניקור!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל הוט הוט. הוט תחילה נפגע, אך אז הוא מתחיל לתמרן בטיסה בין הגחלות, מגיע אל מגבי, ומנקר אותו.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי " שלח ערפיח ומיד לאחר זאת גחלת על הוט הוט"
-
[quote]אד
מה לא היה ברור ב'עקוב אחריי'?
--
אתה נכנס אחרי המכשף לכישופייה החשוכה שמוארת רק על ידי לפידים על הקירים. ברגע שאתה מתחיל לפלוט כל מיני שטויות, המכשף שנכנס איתך פונה אליך בכעס:
"בשם מיו, העזר מעט בסבלנות! אני מוביל אותך לרב-המכשפים, אבל אל לך לעצוק כאן! אנשים לומדים וחוקרים את מסתורי הכישוף כאן!".[/quote]
"אוקיי.." אומר למכשף ואלך עם המכשף לרב המכשפים.
-
מייק
מה זו תסמונת החיוכים המטורפת הזו שיש לאנשים בפורום?
--
נידוראן מתקרב אל אחד הסלעים, ומתחיל לשרוט אותו הלוך ושוב עם ציפורניו. מכיוון שלחפור בסלע זה הרבה יותר קשה, מלמשל, לחפור באדמה, בקושי רואים התקדמות של נידוראן.[/QUOTE]
חיוכיטיס...
"לא הבנת אותי נידוראן. טוב, לא נורא, תשתמש בחפירה על האדמה ואז תעלה בחזרה על פני הקרקע כשאתה פוגע בעץ." אני אומר לנידוראן ומקווה שהוא יצליח.
-
דוד
מאצ'ופ הולך את פיג'י, ומתחיל להכות בו. פיג'י נפגע ומגיב במכת עם הכנפיים וניקורים.
[/QUOTE]
אני מתעצבן 'למה אני לא יכול להמציא משהו יצירתי?' אני חושב ואז רעיון מנצנץ במוחי."מאצ'ופ, תן לו לתקוף אותך, אבל לא לפגוע. תחמוק ממנו עד שיותש ואז, תתקוף בשיא הכוח".