-
[COLOR=#0000ff][I][SIZE=2]טופס הרשמה:
[/SIZE][/I][FONT=Arial][SIZE=2][I]כינוי בפורום: ExtremeStyle[/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]שם במשחק: אדם ג'ונס [/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]גיל במשחק:17[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]תיאור:גבוה,שיער חום בהיר ובעל עיניים בהירות[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]פוקימון התחלתי:טרטוויג[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]מחוז:קנטו[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]פוקימונים:לא לגעת.[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]תגים:לא לגעת.[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]צוות:לא לגעת.[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]שותף:בן[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=blue][FONT=Arial][I]הערות:אני הייתי רוצה לתפוס דיינו בהמשך הדרך שלי[/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR]
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]אתה ומנצ'קלס מחפשים פוקימון להילחם נגדו ואתה מוצא מאמן צעיר שמאמן איווי בעזרת קרבות נגד אוויר,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל אך הוא מפספס,אתה שומע את הילד אומר לך:"רוצה קרב נגדי?".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*שמעתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה להישאר על גבו של פיג'י,אך פיג'י לעומתו מנסה להפיל מהשמיים את האיווי שלך בעזרת מתקפת אס אווירי שמצליח להפיל את פיג'י,איווי שנופל לא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בסופם של חמש דקות ריצה אתה רואה את קוטורי מעולפת מתחת לעץ גדול,סקווירטל מתקרבת אל קוטורי ומנסה לבדוק עם היא ערה,אתה רואה שעל פניה של קוטורי יש סימני שריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך משתמש במתקפת פצצת מים שמפספס,אך הטוטודייל הזוהר משתמש בניב קרח חזק מאוד שפוגע בטוטודייל שלך,אתה רואה שטוטודייל שלך מגיב גם הוא בניב קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*אז אני מוציא אותך מההקפאה ומכניס אותך למיקרו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][תתעלם מהחלק האחרון של המיקרו].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והרטטה הזוהר נלחמים זה נגד זה בסוף הקרב הרטטה הזוהר בורח ולך יש שריטה ביד השמאלית שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובאלבזור מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי אומרת לך:"בוקר טוב,מה ברצונך,אם זה קשור ל"למה הפוקימון שלי נרדם לי" זה בגלל ליקוי החמה,המפגש הזה גרם לקרינה שגורמת לפוקימונים להירדם הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ מפספס את צ'יקוריטה במתקפת הניקור אך ניקור המקדחה פוגע בצ'יקוריטה,אך צ'יקוריטה לא מוותר ומשתמש במתקפת קרן סולארית שפוגע מטווח אפס בפיפלאפ שלך,למרבה ההפתעה והמזל פיפלאפ מצליח להשאיר במשחק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסניבי מגיעים לשדה קטן,אתה רואה שלושה פוקימוני חרק שונים:קטרפי,ווידל ולידם יש גם ברמי מסוג עשב,אתה רואה שסניבי רוצה להילחם נגד הווידל או הקטרפי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המדען חושב מעט ואומר לך:"אהה,נכון ניק ארמונדו,מה שלומך,תזכיר לי איזה פוקימון רצית מפרופסור אלם,פשוט הזיכרון שלי לא מי יודע מה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1097618]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התחלה:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]התעוררתם בבוקר,אתם רואים בשעון הפיג'י שלכם שהשעה כעת היא 10:30,אתם מתלבשים מהר מאוד,אתם יורדים למטה ורואים שתי מעטפות,באחת כתוב:"חמודי,היום אתה מתחיל את המסע שלך,צא לשלום,אוהבת אמא" במעטפה השנייה כתוב:"למאמן החדש שלום,בהמשך למכתבי הקודם,היום תגיע למעבדתי בשביל לקבל את הפוקימון הראשון שלך,הפרופסור".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'אני לא מאמין שאני באמת הולך להיות מאמן פוקימונים אמיתי כמו שתמיד חלמתי
מעניין איך אני יהיה,אבל אני בטוח שאני יתמקד בלהיות המאמן הכי טוב' אחשוב בהתרגשות
אני אקח את חפציי וארד למטה וארוץ למעבדה של הפרופסור כדי לקבל את הפוקימון הראשון שלי
-
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת ויוצא לכיוון מעבדתו של פרופסור אוק,לאחר מספר דקות של הליכה מהירה אתה מגיע למעבדה של הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099512][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא מהבית שלך,אתה סוגר את הדלת ויוצא לכיוון מעבדתו של פרופסור אוק,לאחר מספר דקות של הליכה מהירה אתה מגיע למעבדה של הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'אני לא מאמין שעוד כמה רגעים אקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי'
אני ניגש למעבדה פותח את הדלת ונכנס
"שלום! יש כאן מישהו? הגעתי לכאן כדי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי" אגיד בחיוך
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099505][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המדען חושב מעט ואומר לך:"אהה,נכון ניק ארמונדו,מה שלומך,תזכיר לי איזה פוקימון רצית מפרופסור אלם,פשוט הזיכרון שלי לא מי יודע מה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אמממ..." אענה לו "אני אשמח לקבל סינדקוויל"
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]המדען אומר לך:"סינדווקויל הוא בחירה מצוינת!הפוקימון הראשון שלי היה גם סינדווקויל,עכשיו הוא כמובן טייפלוז'ן חזק במיוחד,אבל הוא שייך לאחי הקטן,אני עכשיו משתמש בפוקימוני רוח בעיקר,בהצלחה במסע" הוא נותן לך חבילה חומה והוא אומר לך:"פה יש את כול מה שאתה צריך".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פותח את הדלת איש מבוגר מאוד,בעל חלוק מעבדה לבן,הוא אומר לך:"אהה,אדם ג'ונס,מה שלומך הרבה זמן לא דיברנו,אתה רצית את טרטוויג או שאני מתבלבל עם אדם ג'ונס אחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099530]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פותח את הדלת איש מבוגר מאוד,בעל חלוק מעבדה לבן,הוא אומר לך:"אהה,אדם ג'ונס,מה שלומך הרבה זמן לא דיברנו,אתה רצית את טרטוויג או שאני מתבלבל עם אדם ג'ונס אחר?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"לא אדוני זה הייתי אני, אפשר לראות אותו?" אשאל בחיוך
-
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אוק מחייך אליך,מוציא פוכדור מהכיס שלו הוא נותן לך אותו ואומר לך:"הנה הטרטוויג שלך,חכה דקה אני אביא לך את החבילה של מה שאתה צריך למסע שלך" בזמן שאתה מוציא את טרטוויג שלך,אחרי כמה שניות פרופסור אוק חוזר אליך ונותן לך חבילה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099505][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]אתה ומנצ'קלס מחפשים פוקימון להילחם נגדו ואתה מוצא מאמן צעיר שמאמן איווי בעזרת קרבות נגד אוויר,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל אך הוא מפספס,אתה שומע את הילד אומר לך:"רוצה קרב נגדי?".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*שמעתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה להישאר על גבו של פיג'י,אך פיג'י לעומתו מנסה להפיל מהשמיים את האיווי שלך בעזרת מתקפת אס אווירי שמצליח להפיל את פיג'י,איווי שנופל לא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בסופם של חמש דקות ריצה אתה רואה את קוטורי מעולפת מתחת לעץ גדול,סקווירטל מתקרבת אל קוטורי ומנסה לבדוק עם היא ערה,אתה רואה שעל פניה של קוטורי יש סימני שריטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך משתמש במתקפת פצצת מים שמפספס,אך הטוטודייל הזוהר משתמש בניב קרח חזק מאוד שפוגע בטוטודייל שלך,אתה רואה שטוטודייל שלך מגיב גם הוא בניב קרח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*אז אני מוציא אותך מההקפאה ומכניס אותך למיקרו [/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]XD[/FONT][/COLOR][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][תתעלם מהחלק האחרון של המיקרו].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה והרטטה הזוהר נלחמים זה נגד זה בסוף הקרב הרטטה הזוהר בורח ולך יש שריטה ביד השמאלית שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון מעבדת הפרופסור.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ובאלבזור מגיעים אל מרכז הפוקימונים,האחות ג'וי אומרת לך:"בוקר טוב,מה ברצונך,אם זה קשור ל"למה הפוקימון שלי נרדם לי" זה בגלל ליקוי החמה,המפגש הזה גרם לקרינה שגורמת לפוקימונים להירדם הבנת?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ מפספס את צ'יקוריטה במתקפת הניקור אך ניקור המקדחה פוגע בצ'יקוריטה,אך צ'יקוריטה לא מוותר ומשתמש במתקפת קרן סולארית שפוגע מטווח אפס בפיפלאפ שלך,למרבה ההפתעה והמזל פיפלאפ מצליח להשאיר במשחק.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסניבי מגיעים לשדה קטן,אתה רואה שלושה פוקימוני חרק שונים:קטרפי,ווידל ולידם יש גם ברמי מסוג עשב,אתה רואה שסניבי רוצה להילחם נגד הווידל או הקטרפי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]תגיב להתחלה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני מבין ששהרבה באים אליך בשאלה הזאת אם את יודעת כבר מה אני הולך לשאול"אני אומר לה"אך יש עוד דבר אני רוצה שתבדקי אותו שהוא לא נפגע מהקרינה או משהו"
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*רק שתדע אתה זכית בביצת פוקימון אם לא ידעת...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך:"הפוקימונים לא נפגעים מהקרינה הזו רק הם מרגישים עייפים יותר ונרדמים רק הפוקימונים האגדיים לא נרדמים מהקרינה הזו,אבל גם זה רק לאגדיים היותר חזקים לדוגמא סלבי,פיונה וכול אלה נרדמים,מקווה שעזרתי".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ואתה רואה מאמן לוכד פיקאצ'ו בעזרת פוכדור כחול-לבן שבחלק הכחול שלו יש פסים עבים אדומים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ מפספס את צ'יקוריטה במתקפת הניקור אך ניקור המקדחה פוגע בצ'יקוריטה,אך צ'יקוריטה לא מוותר ומשתמש במתקפת קרן סולארית שפוגע מטווח אפס בפיפלאפ שלך,למרבה ההפתעה והמזל פיפלאפ מצליח להשאיר במשחק.[/QUOTE]
"אתה מסוגל! תשלח אקדח מים כדי לבלבל את צ'יקוריטה ואז תתקוף בניקור מקדחה בהפתעה!" אגיד לפיפלאפ בעידוד.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פיפלאפ שלך משתמש באקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה וגורם לה להתעצבן,היא שולחת שוב קרן סולארית אך הפעם היא מפספסת,אך ניקור המקדחה של פיפלאפ אינו מאכזב,הוא פוגע בפניה של צ'יקוריטה ומביס אותה,המאמן אומר לך:"כול הכבוד,הבסת את צ'יקוריטה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ שלך משתמש באקדח מים שפוגע בצ'יקוריטה וגורם לה להתעצבן,היא שולחת שוב קרן סולארית אך הפעם היא מפספסת,אך ניקור המקדחה של פיפלאפ אינו מאכזב,הוא פוגע בפניה של צ'יקוריטה ומביס אותה,המאמן אומר לך:"כול הכבוד,הבסת את צ'יקוריטה!". [/QUOTE]
"תודה רבה!" אגיד למאמן ואז ארוץ על פיפלאפ, אחבק אותו ואעודד אותו,
"לא נורא, בפעם הבאה שתילחמי נגדי אני בטוח שתצילחי לנצח אחד מהפוקימונים שלי" אגיד לילדה ואז אלחץ את ילדה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099058][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את פיקאצ'ו שלך ואתה רואה שהוא מסתכל עליך במבט די בוחן,הוא עוצם את עיניו והוא שולח מכת ברק שכמעט פוגע בך,אתה מסתכל מאחוריך ואתה רואה שהוא פגע בפיג'י,הוא מחייך אליך במבט של 'פגיעה יפה לא?'.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לפיקאצ'ו שלי: "יפה מאוד על הפגיעה, אתה פוקימון חזק, אנחנו נחסל כך את כולם, כולל את האגדיים", חייך ואז אני ממשיך יחד עם הפיקאצ'ו שלי כדי להתחיל סוף סוף את המסע שלנו במחוז ג'וטו.